2011 Ağustos-Eylülde Tüp Bebek Yaptıracaklar

21 Ağustos pazar: elifce POZİTİF

23 Ağustos salı: kuden80 POZİTİF

24 Ağustos çarşamba: rashel: Negatif

25 Ağustos perşembe: mine1987: Negatif

26 Ağustos cuma: daisy3434: Negatif

26 Ağustos cuma: dorukonti POZİTİF

27 Ağustos cumartesi:aşkböceği POZİTİF

28 Ağustos pazar: Kıvılcımv HEYECANLA BEKLİOOSS

29 Ağustos pazartesi: jakobi HEYECANLA BEKLİOOSS

31 Ağustos çarşamba: hafiye GÜN SAYIYORUZ

1 Eylül Perşembe : Mcloud GÜN SAYIYORUZ

1 Eylül Perşembe : Şuleyüksel GÜN SAYIYORUZ

2 Eylül Cuma : Lareine GÜN SAYIYORUZ

3 Eylül Cumartesi : Fatmaözkan GÜN SAYIYORUZ

6 Eylül Salı : Tuanay GÜN SAYIYORUZ

:92::92::92::92::92::92::92::92:

maybecim bende ona benzer bi çorba yapıyorum benimki beyaz oluyor bol naneli...bi kaç eklemeyle topalak olucak yani...mersiii...güzeldir eminim...

ilk fırsatta denenecek....ve yerken eminim aklıma hep sen gelicen....:81::81::81:

ben geldim sen kaçtın...:44::26:

afiyet olsun...yoğurtluyu yaparken tepsiye yağlı kağıt kullan hem yapışmıyor hem daha güzel oluyor...

olur dondurmada çok güzel gidiyorr....

işte geldim burdayımmm. farketmedim geldiini şekerim

selam kızlaaar.sanırım bende eylül ayında tüp bebek yaptırıcam.sanırım dedim çünkü henüz regl olmadım dün olmam gerekiyodu sol kasığımda 1 haftadır sancım ve ağrım vardı obitti bu sefer göğüs uçlarım çok acıyo fena şiştiler eğer hamile değilsem regl olursam bu birkaç gün içinde doktora gidemicem tatile denk gelicek.hem tüp bebek deneyelim diye doktoruma sölemedim.o önceaşılama yaparız demişti.offff kafam çok karışık

inş hamilesindr ve hiiç bu zorlu yolculuğa başlamak zorunda kalmazsın. Rabbim hakkında hayırlısını nasip eylesin.

hayırlısı olsun..niye sanırım..probleminiz nedir???

Hby ciim, yarın OPU'n:90: var dimi? Nasılsın peki , yumoşlar hissettirio mu kendilerini bikini bölgesinde

hayırlısı olsun..niye sanırım..probleminiz nedir???

sol hidrosalpenks vardı sıvı birikmesi.2 ameliyat geçirdim.2.si 8 ay önce oldu.ve çok şükür artık iyiyim.eşimdede bir sorun yok doktor herşey normal dedi.sonra klomen+iğne kullandım 3 ay.ama olmadı.rabbimin bana sınavı bu diyorum.ama elimden gelenide yapmak istiyorum bu yüzden imkanım varken ve yaşımda gençken tüp bebek denemek istiyorum.

Hby ciim, yarın OPU'n:90: var dimi? Nasılsın peki , yumoşlar hissettirio mu kendilerini bikini bölgesinde

hemde nasılll biz burdayızzz diyolar teyzesii...halimi görsen gülersin...hamile gibi yürüyorum...kasıklarım iyice gerildi şişlikte var karnımda...vücud su toplarmış...bu işe girerken bu kadar zor olabileceğini hiç düşünmedim...
neyse rabbim bu çektiklerimizi görürde bizim yüzümüzü ilk seferde güldürür...

opu opu opu kalkıyor binecek kalmasın...
ay diyorum içimden bir an evvel bitsinde mesela pazar akşamı olsun şimdii ne güzelll olurrr...:78:

çok geçmiş olsun...ee niye herşey normalse klomen kullandın?yaşın kaç...
bak ciddi sana bir tavsiye...doktor o kadar önemli ki eğer gerçekten fırsatınız imkanınz varsa ii bir doktora git derim...hatta bir kaç tane dolaş ama onlarda ii olsun...benim başıma ne geldiyse bu becereksiz doktorlar yüzünden geldi..

canım çok geçmiş olsun. Hepimiz sınavdayız, habire çakıp duruos sınavlardan , aslında tembel de değilis ama

Bende de tüpler tıkalı, daha doğrusu yapışıkmış. Bende de hidrosalpenks olur mu acaba? Doktorlar Laparoskopiden sonra, "direk tüp bebek yapıcaz, 2 tüp te açılamayacak derecede yapışık" dediler. Sıvı birikme ihtimalim olsa söölerlerdi dimi? Benim kafamı da en çok bu Hidrosalpenks meşgul edio! Hayatımda hiç bişeden korkmadım, ne karanlıktan, ne kediden fareden köpenkten , bu Hidrosalpenkten korktuum kadar

Son düzenleme:

canım benim geçmiş olsun.aslında doktorum çok iyi onun sayesinde sağlığıma kavuştum.ilk ameliyatı yapan doktor müdahale etmedi bile oynadı kapattı.tüp bebek merkezlerinede gittim hemen tüp bebek önerdiler.hidrosalpenks yani tüpte sıvı birikmesi spermlerin tutunmasını engelliyor.bu yüzden sol tüpüm bağlandı ve sağ tüpten tamamen geçişim var.yumurta oluşumumda çok iyi fakan çatlama sorunum var.klomen+iğne bu yüzdendi ama ben çok strese girdim sanırım olmadı yaşım 27.eşim önceaşılamayı deneyelim dedi ama ben pek sıcak bakmıyorum.aşılama ile hamile kalan çok az ve ben o ayda strese girmeken korkuyorum..

kendimden örnek vereyim sana kısaca...doktor ii diye gittik nasıl tıklım tıklım muayenesi anlatamam...sonra dedi rahim filmi çekinmen lazım çekti.herşey normal,yumurtalıkların tembel...ii klomen 3 ay kullandım tabi bu arka arkaya değil 6 toplamda vakit kaybettik...

sonra böle olmuyor bi prof gidelim dedik...gittik daha adam rahim filmini görür görmez dedi boşuna senin sol tüpün yapışmış kemiğe ya ameliyat ya tüp...yumurtalıklarında tembel filan değil ne alaka dedi...yaa güler misin ağlar mısın...?

yani tabi daha önce gittiklerimde var varda varrrr....hepsi işe yaramaz çıktı...

tatlım rahim filmi çekildiysen hidrosalpenks olsa raporunda belirtirdi doktorun demekki yok canım korkma sen.laparoskopiyide geciktirme derim ben hem böle bişey varsa bile müdahale ediyolar.ben delik deşik oldum ama çok şükür iyim artık.birde geceleri 707 defa ya varis tesbihini çekiyorum.rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…