Menü nü not alıyorum canım.
Bir sonraki mercimek çorbamı kevgirden geçiricem canım, ve seni anarak yiycem.
Fırın yemeklerini çok severim, o yüzden Yoğurtluyu ve Sandal Köfte'yi de en kısa zamanda yapıcam.
Yaprak sarması anneye gidince yaptırılacak( bana uğraşması zor gelioo:)
Ben de kadayıf sarmaya bayılırım ama yine üstünde dondurma olacak.
maybecim bende ona benzer bi çorba yapıyorum benimki beyaz oluyor bol naneli...bi kaç eklemeyle topalak olucak yani...mersiii...güzeldir eminim...
ilk fırsatta denenecek....ve yerken eminim aklıma hep sen gelicen....:81::81::81:
ben geldim sen kaçtın...:44::26:
selam kızlaaar.sanırım bende eylül ayında tüp bebek yaptırıcam.sanırım dedim çünkü henüz regl olmadım dün olmam gerekiyodu sol kasığımda 1 haftadır sancım ve ağrım vardı obitti bu sefer göğüs uçlarım çok acıyo fena şiştilereğer hamile değilsem regl olursam bu birkaç gün içinde doktora gidemicem tatile denk gelicek.hem tüp bebek deneyelim diye doktoruma sölemedim.o önceaşılama yaparız demişti.offff kafam çok karışık
selam kızlaaar.sanırım bende eylül ayında tüp bebek yaptırıcam.sanırım dedim çünkü henüz regl olmadım dün olmam gerekiyodu sol kasığımda 1 haftadır sancım ve ağrım vardı obitti bu sefer göğüs uçlarım çok acıyo fena şiştilereğer hamile değilsem regl olursam bu birkaç gün içinde doktora gidemicem tatile denk gelicek.hem tüp bebek deneyelim diye doktoruma sölemedim.o önceaşılama yaparız demişti.offff kafam çok karışık
inş hamilesindr ve hiiç bu zorlu yolculuğa başlamak zorunda kalmazsın. Rabbim hakkında hayırlısını nasip eylesin.
hayırlısı olsun..niye sanırım..probleminiz nedir???
Hby ciim, yarın OPU'n:90: var dimi? Nasılsın peki , yumoşlar hissettirio mu kendilerini bikini bölgesinde
sol hidrosalpenks vardı sıvı birikmesi.2 ameliyat geçirdim.2.si 8 ay önce oldu.ve çok şükür artık iyiyim.eşimdede bir sorun yok doktor herşey normal dedi.sonra klomen+iğne kullandım 3 ay.ama olmadı.rabbimin bana sınavı bu diyorum.ama elimden gelenide yapmak istiyorum bu yüzden imkanım varken ve yaşımda gençken tüp bebek denemek istiyorum.
sol hidrosalpenks vardı sıvı birikmesi.2 ameliyat geçirdim.2.si 8 ay önce oldu.ve çok şükür artık iyiyim.eşimdede bir sorun yok doktor herşey normal dedi.sonra klomen+iğne kullandım 3 ay.ama olmadı.rabbimin bana sınavı bu diyorum.ama elimden gelenide yapmak istiyorum bu yüzden imkanım varken ve yaşımda gençken tüp bebek denemek istiyorum.
çok geçmiş olsun...ee niye herşey normalse klomen kullandın?yaşın kaç...
bak ciddi sana bir tavsiye...doktor o kadar önemli ki eğer gerçekten fırsatınız imkanınz varsa ii bir doktora git derim...hatta bir kaç tane dolaş ama onlarda ii olsun...benim başıma ne geldiyse bu becereksiz doktorlar yüzünden geldi..
anım
canım çok geçmiş olsun. Hepimiz sınavdayız, habire çakıp duruos sınavlardan , aslında tembel de değilis ama
Bende de tüpler tıkalı, daha doğrusu yapışıkmış. Bende de hidrosalpenks olur mu acaba? Doktorlar Laparoskopiden sonra, "direk tüp bebek yapıcaz, 2 tüp te açılamayacak derecede yapışık" dediler. Sıvı birikme ihtimalim olsa söölerlerdi dimi? Benim kafamı da en çok bu Hidrosalpenks meşgul edio! Hayatımda hiç bişeden korkmadım, ne karanlıktan, ne kediden fareden köpenkten , bu Hidrosalpenkten korktuum kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?