2011 Ağustos-Eylülde Tüp Bebek Yaptıracaklar

merhaba..zaman geçmek bilmiyoduuurr eminiimm.moraliniii hiç bozmaaaa..bende de hiççç kanama olmadııı. bir damlaaaa bileeeee.endişelenmeee.ben testyaptırdığımddaaa pozitiftiii..bu yüzdenn başkalarıylaa kıyaslama kendınııı.bende senin gibiydiimmm rahatt olll az kaldıı sonucunaaa.insaallaahhh pozitiff olurrr

selam arkadaşlar transferimin 10 günü cıldırmak üzereyim ilk deneyim olucak tutma belirtileri nelerdir acaba dedim kafayı yedim belim ağrıyoo kasıklarım ağrıyoo bazen adet olucam gibi şuan bile 2 günüm var sapıtıcam sesimi duyan varmı

Arkadasim, bana sorarsan hic belirti arama kendinde. Seni sadece strese sokar bu . Seni anliyorum bu yoldan daha onceden bende gectim. Kafani dagit, kitap oku, muzik dinle ama lutfen kendine ve icindeki. Bebege stres yukleme... Hayirlisi olsun canim

inş canım içime su serptin sonucu hemen yazıcam öptüm kocaman

Arkadasim, bana sorarsan hic belirti arama kendinde. Seni sadece strese sokar bu . Seni anliyorum bu yoldan daha onceden bende gectim. Kafani dagit, kitap oku, muzik dinle ama lutfen kendine ve icindeki. Bebege stres yukleme... Hayirlisi olsun canim

inşallah canım hepimiz için hayırlısı olsun

Benimde 8. günüm acayip sinirli huysuz ve gerginim sürekli ağlamak istiyorum çok gerildim zaman geçmiyor sürekli kendimi dinliyorum ama hiç bir belirti yok bu beni daha da huzursuz ediyor şu 4 gün nasıl geçecek bilemiyorum.

Çok sahiplenmeden seveceksin mesela. Hem her an avuçlarından kayıp gidecekmiş gibi, Hemde hep senin kalacakmış gibi..
Can yücel.

onlar sadece folikül keselerini görüyorlar ultrasonda sanırım içleri boş çıkabiliyor canım. olsun içleri dolu çikanlarda olmuş ya çok şükür kaliteleri hakkında bişey dedilermi.?

kızlar 23:00 da iğnemi vurdurdum hastane de pazartesi sabah opu var dua edin ohss olmayayımmmm:18::18::18:

canım Allah yardımcın olsun. Hayırlı OPUlaaaarrr...

Canım OPUnun ii geçmesine çok sevindim, ama boş çıkanlara üzülmene de üzüldüm. Sonuçta sana yetecek kadar yumoşun olmuş değil mi, oohh ne alaa iştee. Yumoşların şimdi belki embrio oldular sana kavuşmayı bekliolar, ne güzelll

Bu arada bugün misafirlerim var ya, yemek derdiyle uğraşmaktan, pc başına oturamadım. Akşam da oturamam büyük ihtimalle. Sessiz, sakin gecelerde buluşuruz dostlarım. Öpüyorum hepinizi... de Kıvılcımmm , nerdesin kıs?

onlar sadece folikül keselerini görüyorlar ultrasonda sanırım içleri boş çıkabiliyor canım. olsun içleri dolu çikanlarda olmuş ya çok şükür kaliteleri hakkında bişey dedilermi.?

ne biliyim işte jakobicim moralim bozuldu...allah nasp etti mi bi tanede yeter....şükür bakalım yarın belli olucak inşallah...

canım benim çok saol...kolay gelsin sana...topalak topalak yumoşlarım olur inşallah...

kıvılcımı bekliyorum bende...nerde kaldı???

bu kadar stresle olacagı varsa da olmaz bıraz rahat ol zaten tutunduysa tutundu.Sen hayırlısını dıle..kaygılanma ınsallah emeklerın bosa cıkmaz .rahat olursa bebegının sana tutunması daha mumkun olur

sanırım en sakın bekleyen benım hıc kaygım tasam yok 4kez bebeklerımı cennet yolcusu yapınca gebe kalmıs olmak degıl onemlı olan kucagında gormek buna yurekten ınanıyorum ve yıne bılıyorum Allah dilediyse olacaktır.Vicdanen cok rahatım elımden gelenı yaptım.OLmazsa cok uzulmeyecegım kısmet dıyecegım kendımı her turlu sonuca hazırladım .Vardır VERMEYENİN bir bildiği.Hep hayırlısını ve sağlıklısını ıstedım.ınanıyorum o olacak.
Ama eger olursa bılıyorum kı gece gunduz dualarımda saglıkla dogurmak olacak.hele de ıkı embrıyom da tutunmussa Allahhhhhşenlik var evde bayram çifte kavrulmuş olacak bizim için..
herseyın hayırlısını dılemelıyız.ALLAH EN GÜZELİ BİLİR,YAPAR.
bu mubarek gunlerde suan tedavıde olan herkesınmujdesını hayırlarla nasıb etsın Allahım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…