inş canım bugün 10uncu günmüm bayramın ilk günü test yaptırıcam bakalım artık hayırlısı birde belirtileri neymiş acaba derken moralim bozuldu benim Tutunma kanaması 1 damlla leke falan oluyomuş öyle okudum herkesin öylemi oluyo yani bende yok çıldırıcam hangisi doğru canım sıkkın moralim bozul hamiş olursam hemen yazıcam
kızlar ben geldimm...:)...haber vereyim dedim...opu güzel geçti şimdi yatıyorum...hiç endişe edicek,korkucak bişey yok...çok rahat geçti...biraz ağrım ağrı kesici içtim...hafifte kanama o kadar...
ama canım yumoşlara sıkıldı...içinden boş çıkanlar olmuş moralim bozuldu...yarın akşam belli olucak...yani neler neler öğrenicem yumurta olup içi nasıl boş olur anlamadım....
cnm geçmiş olsun kaliteli embriyoların olsun.bendede 10 yumurtanın 5 i boş çıkmıştı.işte dün size onun için dedim neler olacağı önceden belli olmadan yok 3.gün yok 5.gün transfer nasıl diyebiliyorlar diye.şimdi kaç embriyon olacak bakalım kaçı devam edecek yola.inşallah herşey iyi olur yolunda gider hepiniz için
selam arkadaşlar transferimin 10 günü cıldırmak üzereyim ilk deneyim olucak tutma belirtileri nelerdir acaba dedim kafayı yedim belim ağrıyoo kasıklarım ağrıyoo bazen adet olucam gibi şuan bile 2 günüm var sapıtıcam sesimi duyan varmı
kızlar ben geldimm...:)...haber vereyim dedim...opu güzel geçti şimdi yatıyorum...hiç endişe edicek,korkucak bişey yok...çok rahat geçti...biraz ağrım ağrı kesici içtim...hafifte kanama o kadar...
ama canım yumoşlara sıkıldı...içinden boş çıkanlar olmuş moralim bozuldu...yarın akşam belli olucak...yani neler neler öğrenicem yumurta olup içi nasıl boş olur anlamadım....
cnm geçmiş olsun kaliteli embriyoların olsun.bendede 10 yumurtanın 5 i boş çıkmıştı.işte dün size onun için dedim neler olacağı önceden belli olmadan yok 3.gün yok 5.gün transfer nasıl diyebiliyorlar diye.şimdi kaç embriyon olacak bakalım kaçı devam edecek yola.inşallah herşey iyi olur yolunda gider hepiniz için
hayırlısı olsun canım hakkında inşallah beninde biri kaliteli ve diğeri ise kalitesi düşükdü toplam 2 tane yumoşum oldu sonuca 2 gün var çok sabırsız ve sinirliyim bol bol dua ediyorum canım ALLAH HERKESE HAYIRLI EVLAT VERSİN VE EMEKLERİMİZİ BOŞA ÇIKARTMASIN İNŞALLAH
merhaba..zaman geçmek bilmiyoduuurr eminiimm.moraliniii hiç bozmaaaa..bende de hiççç kanama olmadııı. bir damlaaaa bileeeee.endişelenmeee.ben testyaptırdığımddaaa pozitiftiii..bu yüzdenn başkalarıylaa kıyaslama kendınııı.bende senin gibiydiimmm rahatt olll az kaldıı sonucunaaa.insaallaahhh pozitiff olurrr
Arkadasim, bana sorarsan hic belirti arama kendinde. Seni sadece strese sokar bu . Seni anliyorum bu yoldan daha onceden bende gectim. Kafani dagit, kitap oku, muzik dinle ama lutfen kendine ve icindeki. Bebege stres yukleme... Hayirlisi olsun canim
selam arkadaşlar transferimin 10 günü cıldırmak üzereyim ilk deneyim olucak tutma belirtileri nelerdir acaba dedim kafayı yedim belim ağrıyoo kasıklarım ağrıyoo bazen adet olucam gibi şuan bile 2 günüm var sapıtıcam sesimi duyan varmı
Benimde 8. günüm acayip sinirli huysuz ve gerginim sürekli ağlamak istiyorum çok gerildim zaman geçmiyor sürekli kendimi dinliyorum ama hiç bir belirti yok bu beni daha da huzursuz ediyor şu 4 gün nasıl geçecek bilemiyorum.
hayırlısı olsun canım hakkında inşallah beninde biri kaliteli ve diğeri ise kalitesi düşükdü toplam 2 tane yumoşum oldu sonuca 2 gün var çok sabırsız ve sinirliyim bol bol dua ediyorum canım ALLAH HERKESE HAYIRLI EVLAT VERSİN VE EMEKLERİMİZİ BOŞA ÇIKARTMASIN İNŞALLAH
saol sude allah hayırlısını versin herkez için..
bu arada muhakkak endişeli oluyorsunuzdur ama herkeze göre değişebilen belirtiler var...niye bunu kafaya takıyorsunuz...kiminde hiç belirti olmuyor kudende mesela dediği gibi hiç olmadı demişti....rahatt başka şeylerle ilgilenin...pozitif düşünün pozitif olsun inşallah...
kızlar sizede ii şanslar...hiç panik yapmayın çok basit bi işlem...allah yardımcınız olsun...
kıvılcımmmmmmm hadiiiiiiiii merak içindeyim...
saol sude allah hayırlısını versin herkez için..
bu arada muhakkak endişeli oluyorsunuzdur ama herkeze göre değişebilen belirtiler var...niye bunu kafaya takıyorsunuz...kiminde hiç belirti olmuyor kudende mesela dediği gibi hiç olmadı demişti....rahatt başka şeylerle ilgilenin...pozitif düşünün pozitif olsun inşallah...
Doğru söylüyorsun söylüyorsunda insan duygularına bazen hükmedemiyor. Hoş sonuç pozitif olsada sevincim tam olmayacak çünkü daha önce üç kere pozitif sonuç aldım ama hiç biri tamamlanmadı biliyorum benden kötü durumda olanlarda var ama insan bazen kendinden başkasını düşünemiyor. Ve bu olaylardan sonra çok zor toparlanıyorum yaşım 35 zamanım çok azaldı.
kızlar 23:00 da iğnemi vurdurdum hastane de pazartesi sabah opu var dua edin ohss olmayayımmmm:18::18::18:
onlar sadece folikül keselerini görüyorlar ultrasonda sanırım içleri boş çıkabiliyor canım. olsun içleri dolu çikanlarda olmuş ya çok şükür kaliteleri hakkında bişey dedilermi.?
canım Allah yardımcın olsun. Hayırlı OPUlaaaarrr...
Canım OPUnun ii geçmesine çok sevindim, ama boş çıkanlara üzülmenede üzüldüm. Sonuçta sana yetecek kadar yumoşun olmuş değil mi, oohh ne alaa iştee. Yumoşların şimdi belki embrio oldular sana kavuşmayı bekliolar, ne güzelll
Bu arada bugün misafirlerim var ya, yemek derdiyle uğraşmaktan, pc başına oturamadım. Akşam da oturamam büyük ihtimalle. Sessiz, sakin gecelerde buluşuruz dostlarım.Öpüyorum hepinizi... de Kıvılcımmm , nerdesin kıs?
ne biliyim işte jakobicim moralim bozuldu...allah nasp etti mi bi tanede yeter....şükür bakalım yarın belli olucak inşallah...
malesef negatif arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?