Herkeze merhabalar,
Bazi arkadaslar adina sevindim,bazi arkadaslar adina uzuldum
Hamile arka
daslar allahim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin
Benimde persembe gunu transferim yapildi 1 embroyo.
Benide listeye eklerseniz sevinirim,daha oncede rica ettim ama eklenmedim...)))))
inşallah embriyon sıkı sıkı tutunurda sana 9 ay 10 gün ayrılmazsınız.
arkadaşlar hayırlı akşamlar bende tüp bebektedavisine başladım ama bugün 20gün oldu lucrin iğnesine 12gün 8gündürde ganol f kullanıyom önümüzde bayram nasıl olcak bilgi verin lütfennnnn
Herkeze merhabalar,
Bazi arkadaslar adina sevindim,bazi arkadaslar adina uzuldum
Hamile arka
daslar allahim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin
Benimde persembe gunu transferim yapildi 1 embroyo.
Benide listeye eklerseniz sevinirim,daha oncede rica ettim ama eklenmedim...)))))
arkadaslar bende yarın gıdıyorum doktora baslıyoruz tedavıye su mubarek gunlerde dualarımızı bırbırımızden eksık etmeyelım allah yardımcımız olsun saglıklı bebıslerımızı kucagımıza versın
malesef negatif arkadaşlar
merhabalar hayırlı olsun...olur mu gözden kaçmıştır...maybecim ilgileniyor listeyle...
yaş,merkez,evlilik süresi,problem,kaçıncı deneme,sonuç tarihin yaz ekler maybecim....
yok canım ben ankarada tıp fakültesi hastanesinde tedavi görüyorum dr halladecegim dedi başka bişeyde söylemiyo ama yarından itibaren 9 gün tatil degilmi nasıl olcak bilmiyorummmmmcnm tedavi gördüğün yerden bişey demedilermi??hemen hemen opu zamanın geliyor bende aynı iğneleri kullanmıştım.nerede tedavi görüyorsun???
Kıvılcım çok üzüldüm canım Allah sabır versin.inşallah doğal yoldan gelir bebeğin.burada duydugum her negatif haberde sanki yüreğime bir şey otururyor çok sinirim bozuldu sabahtan beri girip girip kontrol ediyordum haber var mı diye.inşallah bundan sonra hep iyi haberler alırız.
Ben hiç rahat olamıyorum geceleri kabus görüyorum hasta oldugumu görüp rüyamdan aglayarak uyandım gecen gece.herkes diyor ki düşünmemeye çalış kendini başka şeylerle oyala ,ama olmuyor iste söylemesi kolay.
Rashel cnm,sen de İsrael beyde tedavi görmüştün değil mi??
yok canım ben ankarada tıp fakültesi hastanesinde tedavi görüyorum dr halladecegim dedi başka bişeyde söylemiyo ama yarından itibaren 9 gün tatil degilmi nasıl olcak bilmiyorummmmm
Bende memnun kaldım rashel,israell bey titiz biri.Her ne kadar çok gülmese ve konuşmasada :) Kaç embriyo konmuştu,dondurulmuş kaldı mı tatlım sende???
Mcloud,senin test günün yarınmıydı cnm???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?