2011 Ağustos-Eylülde Tüp Bebek Yaptıracaklar

arkadaşlar hayırlı akşamlar bende tüp bebektedavisine başladım ama bugün 20gün oldu lucrin iğnesine 12gün 8gündürde ganol f kullanıyom önümüzde bayram nasıl olcak bilgi verin lütfennnnn

inşallah embriyon sıkı sıkı tutunurda sana 9 ay 10 gün ayrılmazsınız.

arkadaşlar hayırlı akşamlar bende tüp bebektedavisine başladım ama bugün 20gün oldu lucrin iğnesine 12gün 8gündürde ganol f kullanıyom önümüzde bayram nasıl olcak bilgi verin lütfennnnn

cnm tedavi gördüğün yerden bişey demedilermi??hemen hemen opu zamanın geliyor bende aynı iğneleri kullanmıştım.nerede tedavi görüyorsun???

merhabalar hayırlı olsun...olur mu gözden kaçmıştır...maybecim ilgileniyor listeyle...
yaş,merkez,evlilik süresi,problem,kaçıncı deneme,sonuç tarihin yaz ekler maybecim....

malesef negatif arkadaşlar

ayyyyyyyyyyyyyy canımmm benımmm yaaaaaaaa.o kadar ümitliydim kiiiiiii sözcüklerinn bittiğii zaman sanırımmmm.olsunnnn her zaman diyorummmm.lütfennn bizim ufaklıklarrr bize tutunuppp büyürkennnn sizdeee geçç kalmayınnnn..sadece bizimkilerrr ağbii veyaaa abla olurlarrr bi kaç aylığınaaa büyük olurlarrrrr.insalllahhhhhhhh bundan sonrasııı da kolay olurr canımmmm:

merhabalar hayırlı olsun...olur mu gözden kaçmıştır...maybecim ilgileniyor listeyle...
yaş,merkez,evlilik süresi,problem,kaçıncı deneme,sonuç tarihin yaz ekler maybecim....

Elbette yazarim..)))
Yasim 34,merkez yurtdisi,15 senelik evliyim,bende ve esimde sorun yok ama olmuyo iste.
2 ay sonra 9 yasina girecek bi oglum var spontan olmustu,ikinci icin 6 yil ugrastim bu zaman icine 6 asilama,ilac tedavisi,tedavisiz yumurta takibi yapildi,gobekten ameliyatla tuplere baktilar...
en son tup bebek tedavisi yapildi
ve allaha sukur IVF tedavsiyle oldu..ilk denemede tutmustu.suan 14 aylik

Burda malesef istek uzerine tup bebek yapilmiyor..((((( hersey denendikten sonra tup bebek yapiliyor

5 eylul teeest gunum insalah

Kıvılcım çok üzüldüm canım Allah sabır versin.inşallah doğal yoldan gelir bebeğin.burada duydugum her negatif haberde sanki yüreğime bir şey otururyor çok sinirim bozuldu sabahtan beri girip girip kontrol ediyordum haber var mı diye.inşallah bundan sonra hep iyi haberler alırız.
Ben hiç rahat olamıyorum geceleri kabus görüyorum hasta oldugumu görüp rüyamdan aglayarak uyandım gecen gece.herkes diyor ki düşünmemeye çalış kendini başka şeylerle oyala ,ama olmuyor iste söylemesi kolay.

KIVILCIM arkadaşım ne desek boş çok üzülme tatlım hakkımızda hayırlısı buymuş .... negatif sonuçlar bizi yıldırmayacak olana kadar devam inşaallah ocak ayında bende düşünüyorum tekrar bakalım bu sefer olumlu sonuçlar alırız hepberaber allahın izniyle....

HBYİRON canım ,inşaallah seninde hayırlısıyla herşey güzel olacak YOLUNDA GİDECEK İNŞALLAH....

Hergün heyecan içinde diğer arkadaşların sonuçlarını bekliyorum hepinizden inşalah pozitif sonuçlar almak istiyorum hayırlısıyla

ki devam edelim değilmi

cnm tedavi gördüğün yerden bişey demedilermi??hemen hemen opu zamanın geliyor bende aynı iğneleri kullanmıştım.nerede tedavi görüyorsun???
yok canım ben ankarada tıp fakültesi hastanesinde tedavi görüyorum dr halladecegim dedi başka bişeyde söylemiyo ama yarından itibaren 9 gün tatil degilmi nasıl olcak bilmiyorummmmm

KIVILCIM ÇOK ÜZÜLDÜM CANIM, inşallah rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla nasip eder sana dünya tatlısı bebişler, bizlere de hayırlısıyla inşallah (inşallah çok yakındır dünya tatlısı mis kokulu bebişler)

Lareine sana katılıyorum canım negatif sonuç alıp onu yaşamak çok kötü bir psikoloji, insanlara özellikle bu duyguyu yaşamayanlara çok basit gibi geliyor bu daha çok sinir ediyor insanı asla ne hissettiğinden haberi olmayan insanlar üzülme canım diyorlar, yine denersin. Bunu hisseden insandan duymak çok daha farklı özellikle burada karşılıklı konuşmak çlok rahatlatıyor, çünkü az çok tecrübe edindik hepimiz benim ilk denememde kimseyle görüşmek istemedim bir süre ve yeterince ağlayıp üzülemediğimden sanırım aylarca çok agresiftim, kocamın canına okudum resmen rabbim inşallah bu sefer hayırlısıyla bebeğime sağlıkla kavuşurum inşallah test günüm 31 Ağustos bakalım bekliyoruz heyecanla

Bende memnun kaldım rashel,israell bey titiz biri.Her ne kadar çok gülmese ve konuşmasada :) Kaç embriyo konmuştu,dondurulmuş kaldı mı tatlım sende???

yok canım ben ankarada tıp fakültesi hastanesinde tedavi görüyorum dr halladecegim dedi başka bişeyde söylemiyo ama yarından itibaren 9 gün tatil degilmi nasıl olcak bilmiyorummmmm

bende ankaradayım cnm ben 10 gün filan kullandım galiba gonal f .bu durumda birgünde çatlatma iğinesi olacak ertesi gün hiç birşey kullanılmıyor aşağı yukarı bayramdan sonraki cuma filan opun olabilir.zannetmiyorum onların 9 gün tatil yapacaklarını mutlaka çağırırlar seni diye düşünüyorum.o kadar emek var boşa gider mi yaaa.birde nasıl memnunmusun tıp fakültesinden ben hep özelde tedavi oldumda acaba üniversite hastaneleri daha mı iyi????

Bende memnun kaldım rashel,israell bey titiz biri.Her ne kadar çok gülmese ve konuşmasada :) Kaç embriyo konmuştu,dondurulmuş kaldı mı tatlım sende???

sana katılıyorum :) çoğunlukla ciddi bir adam ama benim tedavi sürecinde epey gülümsüyordu keyifli zamanlarına rastladım galiba :)
iki embriyo trasnfer edildi herşey yolunda gitti bir problemde yaşamadım üstelik ama sonuç negatif ilk denememde ben çok sıkıntı yaşadım hastanede yatmnak zorunda kaldım serum yedim kan verdiler epey sıkıntılı oldu o yüzden bu sefer israel beyde denedim ikinciyi üçüncü denemeyi de orda düşünüyorum kısmetse

bende 16 yumurta toplnadı 9 yumurta döllenmiş 2 sini transfer etti (3.gün embriysosu) diğerleri dondurulmaya uygun değil dediler

Rashelcim,inşallah meleğin en kısa zamanda konar göbeğine.Hatta 3. ye bile gerek kalmadan konar.Dualarım seninle arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…