2011 Ağustos-Eylülde Tüp Bebek Yaptıracaklar

malesef negatif arkadaşlar

canım benim benimde öyle olur heralde üzme kendini inşallah tedaviye bile gerek kalmadan olsun bebeklerimiz. allah hayırlısını versin. ben bundan sonra 2 kere soğan kürü sonre 2 kere incir kürü yapmayı birde bal polen hayıt tohumu falan varmış annem hazırlatacak ondan kullanmayı düşünüyorum eşimde keçi boynuzu kürüne ara verdi ekimde tekrar başliycak nasip olursa sömestir tatilinde tekrar tüp denemeyi düşünüyoruz. biz erkek infertilesi derken bizim yumurtalar yamuk yaptı bize nasip işte

malesef negatif arkadaşlar

cnm sırf senin için girmiştim nete geçmiş olsun allah sabır versin geçen cmt bende aynı şeyi yaşadım çok zor çokkkkkkkkkkk.hakkımızda hayırlısı olsun demekten başka bişey gelmiyor elden..allah isyan ettirmesin bizleri inşallah.

senin sonucun belli mi?niye böle düşünüyorsun?

sağolun arkadaşlar çok üzülüyorum ama yapacak bişi yok... hayırlısı böyleymiş diyorum. jakobicim inşallah senin ve bütün arkadaşların pozitif olur. ben son olurum. bizde bitkisellerle devam edeceğiz artık olmazsa ocak gibi tekrar denemeyi düşünüyoruz ...ben yinede burdayım bir yere gitmiyorum sizler benim destekcimsiniz...bende sizlere destek olmaya devam edeceğim...

21 Ağustos pazar: elifce POZİTİF

23 Ağustos salı: kuden80 POZİTİF

24 Ağustos çarşamba: rashel: Negatif

25 Ağustos perşembe: mine1987: Negatif

26 Ağustos cuma: daisy3434: Negatif

26 Ağustos cuma: dorukonti POZİTİF

27 Ağustos cumartesi:aşkböceği POZİTİF

28 Ağustos pazar: Kıvılcımv negatif

29 Ağustos pazartesi: jakobi HEYECANLA BEKLİOOSS

31 Ağustos çarşamba: hafiye GÜN SAYIYORUZ

1 Eylül Perşembe : Mcloud GÜN SAYIYORUZ

1 Eylül Perşembe : Şuleyüksel GÜN SAYIYORUZ

2 Eylül Cuma : Lareine GÜN SAYIYORUZ

3 Eylül Cumartesi : Fatmaözkan GÜN SAYIYORUZ

6 Eylül Salı : Tuanay GÜN SAYIYORUZ

arkadaslar ne desek bos allah yar ve yardımcımız olsun

cnm 5 in altında pek değişmiyormuş sonuç geçen hafta iki farklı yerde yaptırdım birinde 2.3 diğerinde 0.100 çıktı

bende kabullendim hazırladım kendimi negatife ama yinede yarın test yaptırıcam hayırlısı napalım.

Kıvılcım cnm,inan çok üzüldüm.Bir umut yolculuğuna çıkıyoruz hepimiz,pozitifler yüreğimiizde sevinç çığlıkları attırırken,negatifler elimizi,ayağımızı,yüreğimizi yaralıyor.Rabbimden hep hayırlısını istiyoruz ama gönlümüzden de inşallah bebeğimizin gelmesi hayırlıdır diye geçiyor.Rabbimin gördüğü hayırı biz göremiyoruz da ondan belki şu an ki ümitsizliğimiz,derbederliğimiz.Şu an yüreğimden diliyorum ki,bu aldığın son negatifin olur.Bu ay kelebeğin,gelip kendisi konuverir belki göbüşüne.Allahım sana sabır versin ve anne olabilmek için isteğini ve gücünü artırsın.En kısa zamanda hepimiz anne olabilmenin kutsallığını yaşayalım inşallah....

bende kabullendim hazırladım kendimi negatife ama yinede yarın test yaptırıcam hayırlısı napalım.

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa lütfen öyle deme yaaa.bende tam tersi çok ümitliydim bu sefer adetde görmedim filan diye ama olmadı.inşallah sen böyle olumsuz düşünürken bebişin sana sürpriz yapar cnm.

Herkeze merhabalar,
Bazi arkadaslar adina sevindim,bazi arkadaslar adina uzuldum
Hamile arka
daslar allahim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin

Benimde persembe gunu transferim yapildi 1 embroyo.
Benide listeye eklerseniz sevinirim,daha oncede rica ettim ama eklenmedim...)))))

arkadaslar bende yarın gıdıyorum doktora baslıyoruz tedavıye su mubarek gunlerde dualarımızı bırbırımızden eksık etmeyelım allah yardımcımız olsun saglıklı bebıslerımızı kucagımıza versın

hayırlı tedaviler olsun inşallah.allah emeklerimizi boşa çıkarmasın.bol şanslar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…