malesef negatif arkadaşlar
canım benim benimde öyle olur heralde üzme kendini inşallah tedaviye bile gerek kalmadan olsun bebeklerimiz. allah hayırlısını versin. ben bundan sonra 2 kere soğan kürü sonre 2 kere incir kürü yapmayı birde bal polen hayıt tohumu falan varmış annem hazırlatacak ondan kullanmayı düşünüyorum eşimde keçi boynuzu kürüne ara verdi ekimde tekrar başliycak nasip olursa sömestir tatilinde tekrar tüp denemeyi düşünüyoruz. biz erkek infertilesi derken bizim yumurtalar yamuk yaptı bize nasip işte
senin sonucun belli mi?niye böle düşünüyorsun?
peki kıvılcım kAç çıkmış deger sıfırmı?
ben dayanamayıp cuma günü kandan baktırdım 3.40 çıktı canım ondan böyle düşünüyoruum yarın test günüm aslında
ben dayanamayıp cuma günü kandan baktırdım 3.40 çıktı canım ondan böyle düşünüyoruum yarın test günüm aslında
cnm sırf senin için girmiştim nete geçmiş olsun allah sabır versin geçen cmt bende aynı şeyi yaşadım çok zor çokkkkkkkkkkk.hakkımızda hayırlısı olsun demekten başka bişey gelmiyor elden..allah isyan ettirmesin bizleri inşallah.
peki kıvılcım kAç çıkmış deger sıfırmı?
cnm 5 in altında pek değişmiyormuş sonuç geçen hafta iki farklı yerde yaptırdım birinde 2.3 diğerinde 0.100 çıktı
bende kabullendim hazırladım kendimi negatife ama yinede yarın test yaptırıcam hayırlısı napalım.
arkadaslar bende yarın gıdıyorum doktora baslıyoruz tedavıye su mubarek gunlerde dualarımızı bırbırımızden eksık etmeyelım allah yardımcımız olsun saglıklı bebıslerımızı kucagımıza versın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?