2011 Ağustos-Eylülde Tüp Bebek Yaptıracaklar

Rashelcim,inşallah meleğin en kısa zamanda konar göbeğine.Hatta 3. ye bile gerek kalmadan konar.Dualarım seninle arkadaşım

canım çok sağol hepimiz için herşeyin hayırlsı olsun seninde pozitif haberlerini bekliyoruz inşallah

selam kızlaar bende geldi...hala regl olmadım ama belim ve göğüs uçlarım çok fena acıyoo.bel ağrım öle adet belirtisi gibi değil sanki belim tutulmuş.ya acaba dememek için kendimi zor tutuyorum 3 gün geçti.kafam karıştı.bayram bitimini beklicem.tek çizgiden bıktım:))

yarın yumurtalarım toplanacak hemde 8 de ve ben uyuyamıyorum

hadi bakalım hayırlısı
çok stress yapma kolay bir operasyon oluyor ve hiç bişey hissetmiyorsun zaten uykudasın :)
o yüzden bu gece uyumana bak esas uykuların transferden sonra kaçacak tuttu mu tutmadımı bu günlerin kıymetini bil inşaalh herşey yolunda gidecek allahın izniyle

doğru söylüyosun canım ya çok sağol uyumaya çalışacam inşallah:)

umarım belirtiler hamilelik habercisidir ve bebeğine kavuşursun allahın izniyle

merhaba kızlar bende yeni katıldım aranıza bizde 3 yıllık evliyiz ilk tüp bebek denememize başladık bizimki sebepsiz infertilite ..iğnelerimi oluyorum antagonistle beraber yarın kontrolüm var bakalım yumoşlar büyümüşmü? benide listye alınAllah hepimize hayırlı evlatlar versin inşallah...

hayırlı olsun tedavin inş bebeğini kucağına alırsın ilk ve son tedavin olur

bilmiyorum kafam çok karışık inşallah öyledir yoksa hep boşa gider o kadar iğne şişkinlik umarım 9 gün olmaz tatil. dr özeldi ama tıp fakültesindede görev yapıyor memmunum ben

yok canım ben ankarada tıp fakültesi hastanesinde tedavi görüyorum dr halladecegim dedi başka bişeyde söylemiyo ama yarından itibaren 9 gün tatil degilmi nasıl olcak bilmiyorummmmm

canım sen kimin hastasısın?yani özel doktorun var mı yoksa poliklinikten mi tedavi oluyorsun?

vallahi bravo maşallah...allah bağışlasın evlatlarını...bende daha çocuk yok rabbim nasip ederse olucak ama tüp tedavisine başladığım ilk günler eşimle şöle konuştuk 35 yaşından sonra bi daha deneriz ikiz olursa 3 çocuğumuz olur diye konuştuk.ama şimdi bu süreç beni baya bi zorladı...(hiç kolay değilmiş mine...yani bi bebeğim olursa bu değişir diye düşünüyorum inşallah...senide kutluyorum bu yüzden...

hangi ülkedesiniz?burdada eğer devlet destekli yaparsan bir sürü süreç var önünde...ama dediğin gibi özel yaptırırsan hemen yaptırırsın..yanlız saolsun hükümet artık 1. ve 2. denemede 1 embriyo transferi izin var.(35yaşın altındaysan)

sizin orda nasıl bilgilendirir misin lütfen?birde kullandığın ilaç isimlerinide paylaşır mısın?

allah inşallah yüzünü güldürür pozitif sonuç alırsıın....

hiç panik yapma güzel yumoşların olur inşallah...korkucak bişiy yok emin ol...bugün bizzat denendi....

hoşgeldin...hayırlı olsun tedavin...yaş,merkez adı eklersen ii olur...

Ekledim canım daha önce hikayenizi okuduğumu hatırlıyorum ama listeye ekleyin kısmını kaçırmış olabilirim. Umarım 3. bebişiniz de 2. si gibi hemen geliverir de çocuklarınız 3 kardeş olmanın mutluluğunu bir an evvel yaşamaya başlarlar, Allah hepsine uzun sağlıklı mutlu ömürler versin, analı babalı büyütsün, acılarını göstermesin. Öpün onları bizim için.

Hayırlı OPUlaarr...

Tedaviniz hayırlı olsun...

KIVILCIM, canım , çok üzgünüm. Ama daha ilk denemen , yaşın da müsait, bunlar sana teselli oluodur, ne güzel. Her zaman şükret ve dua et, ALLAH mutlaka işitir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…