Rashelcim,inşallah meleğin en kısa zamanda konar göbeğine.Hatta 3. ye bile gerek kalmadan konar.Dualarım seninle arkadaşım
yarın yumurtalarım toplanacak hemde 8 de ve ben uyuyamıyorum
hadi bakalım hayırlısı
çok stress yapma kolay bir operasyon oluyor ve hiç bişey hissetmiyorsun zaten uykudasın :)
o yüzden bu gece uyumana bak esas uykuların transferden sonra kaçacak tuttu mu tutmadımı bu günlerin kıymetini bil inşaalh herşey yolunda gidecek allahın izniyle
selam kızlaar bende geldi...hala regl olmadım ama belim ve göğüs uçlarım çok fena acıyoo.bel ağrım öle adet belirtisi gibi değil sanki belim tutulmuş.ya acaba dememek için kendimi zor tutuyorum 3 gün geçti.kafam karıştı.bayram bitimini beklicem.tek çizgiden bıktım:))
bol şanslar. inşallah kaliteli yumurtalar çıkarda güzel güzel embriyolar oluşur.allah yardımcın olsun. güzel haberlerini bekliyoruz
merhaba kızlar bende yeni katıldım aranıza bizde 3 yıllık evliyiz ilk tüp bebek denememize başladık bizimki sebepsiz infertilite ..iğnelerimi oluyorum antagonistle beraber yarın kontrolüm var bakalım yumoşlar büyümüşmü? benide listye alınAllah hepimize hayırlı evlatlar versin inşallah...
bende ankaradayım cnm ben 10 gün filan kullandım galiba gonal f .bu durumda birgünde çatlatma iğinesi olacak ertesi gün hiç birşey kullanılmıyor aşağı yukarı bayramdan sonraki cuma filan opun olabilir.zannetmiyorum onların 9 gün tatil yapacaklarını mutlaka çağırırlar seni diye düşünüyorum.o kadar emek var boşa gider mi yaaa.birde nasıl memnunmusun tıp fakültesinden ben hep özelde tedavi oldumda acaba üniversite hastaneleri daha mı iyi????
yok canım ben ankarada tıp fakültesi hastanesinde tedavi görüyorum dr halladecegim dedi başka bişeyde söylemiyo ama yarından itibaren 9 gün tatil degilmi nasıl olcak bilmiyorummmmm
canım sen kimin hastasısın?yani özel doktorun var mı yoksa poliklinikten mi tedavi oluyorsun?
Elbette yazarim..)))
Yasim 34,merkez yurtdisi,15 senelik evliyim,bende ve esimde sorun yok ama olmuyo iste.
2 ay sonra 9 yasina girecek bi oglum var spontan olmustu,ikinci icin 6 yil ugrastim bu zaman icine 6 asilama,ilac tedavisi,tedavisiz yumurta takibi yapildi,gobekten ameliyatla tuplere baktilar...
en son tup bebek tedavisi yapildi
ve allaha sukur IVF tedavsiyle oldu..ilk denemede tutmustu.suan 14 aylik
Burda malesef istek uzerine tup bebek yapilmiyor..((((( hersey denendikten sonra tup bebek yapiliyor
5 eylul teeest gunum insalah
merhaba kızlar bende yeni katıldım aranıza bizde 3 yıllık evliyiz ilk tüp bebek denememize başladık bizimki sebepsiz infertilite ..iğnelerimi oluyorum antagonistle beraber yarın kontrolüm var bakalım yumoşlar büyümüşmü? benide listye alınAllah hepimize hayırlı evlatlar versin inşallah...
bülent berker dr tavsiye üzerine başka bi drdan aldım muayenesine gittim sonra ankara tıp fakültesinde görev yapıyor
canım br de sakıncası yoksa ne kadar ödedin öğrenebilir miyim?
Herkeze merhabalar,
Bazi arkadaslar adina sevindim,bazi arkadaslar adina uzuldum
Hamile arka
daslar allahim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin
Benimde persembe gunu transferim yapildi 1 embroyo.
Benide listeye eklerseniz sevinirim,daha oncede rica ettim ama eklenmedim...)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?