Canlarım,
cumatesiden beri evde yaklaşık 10 kişi yatılı misafirim var.(kayınvalideler, kayınlar, eltiler...) o yüzden pek giremiyorum. bayramda da girsem bile ancak sonuçlara bakabileceğim. o yüzden bayramınızı şimdiden kutlamak istedim. Allahım hamile arkadaşlarıma sağlıklı bir şekilde bebeklerini kucaklamayı nasip etsin, tedavi sürecindeki arkadaşlarıma yardım etsin, transferi olan arkadaşlarımdan müjdeli haberler almayı nasip etsin, benim gibi bir sonraki tedaviyi bekleyenlere de sabır versin:)))
HEPİNİZİN BAYRAMI KUTLU OLSUN. HER GÜNÜMÜZÜN BAYRAM SEVİNCİYLE GEÇMESİ DİLİYORUM... ÖPÜYORUM HEPİNİZİ...
günaydın arkadaşlar kan verdim geldim sonucumu bekliyorum 1 saate falan çıkar heralde 10 daki randevuma 45 dk geç gittim verdim kanı 1-1,5 saat sonra sonuç çıkar dediler bakalım bekliyoruz cuma günü ölçtürdüğüm için sonucun negatif olduğunu biliyorum buna kendimi hazırladım yani.
bu arada daisycim canım inşallah seninde son negatifin olur canım hayırlısı sabırla bekliyoruz bebişimizi Allah bizede verir inşallah
Arkadasım, okadar misafirle Allah sanada yardım etsin.
Bir sonraki tedaviyi de beklerken su incir ve keçiboynuzu kürünüde bir deneseniz. Cok faydalı oldugu söyleniyor.
vallahi bravo maşallah...allah bağışlasın evlatlarını...bende daha çocuk yok rabbim nasip ederse olucak ama tüp tedavisine başladığım ilk günler eşimle şöle konuştuk 35 yaşından sonra bi daha deneriz ikiz olursa 3 çocuğumuz olur diye konuştuk.ama şimdi bu süreç beni baya bi zorladı...(hiç kolay değilmiş mine...yani bi bebeğim olursa bu değişir diye düşünüyorum inşallah...senide kutluyorum bu yüzden...
hangi ülkedesiniz?burdada eğer devlet destekli yaparsan bir sürü süreç var önünde...ama dediğin gibi özel yaptırırsan hemen yaptırırsın..yanlız saolsun hükümet artık 1. ve 2. denemede 1 embriyo transferi izin var.(35yaşın altındaysan)
sizin orda nasıl bilgilendirir misin lütfen?birde kullandığın ilaç isimlerinide paylaşır mısın?
allah inşallah yüzünü güldürür pozitif sonuç alırsıın....
tesk.ederim canim,
allahim bu sabrinin sonunu mutlaka odullendirecektir,
benim 1.cocugum normal oldu ama 6 yil korunmaksizin aslinda epey bi uzun sure,yanliz benim ozamanlar acelem olmadigi icin tedavi isine girismemistim,ve 6 yil sonra hamile kaldim,nezaman ikinciyi istedim sorunlar basladi,psikolojik olarak sizler gibi bend cok yoruldum
ama sukur ikincide oldu,yani sizlerde umutlarinizi kaybetmeyin...
ben hollandada yasiyorum,burdada tek embriyoya dusurduler..)))
bizim burda hersey kural,insani yoranda o ya,trde hic olmazsa parayi veren isine devam ediyor
burda ise oyle degil,hep kural kural.....
burada saglik sigortasi farkli oldugu icin,kisacasi ellerinden geldigi kadar masraf yapmamaya en kolay yontemleri deniyorlar.asilamadir falan filan..hepsi hikaye,enson yapilan tup bebek tedavisini ilk basta yapsalardi,ne fizigim bozulurdu neden psikolojim..))
ama simdi hemen ilk tup bebeek yaptilar..)))
kullandigim ilac adet 1.gunden itibaren cetrotide,3.gunu gonal-f 150 mm.basladim,transferden sonraki gun ise utragestan/progesteron
sabah2/ogle2/aksam2 olmak uzere fitil verdiler.
sunu iyi biliyorum ki,bir tane evladim varken ikincinin hasretini cektim,allahim hic olmayanlara oncelik versin,once onlarin kucagini doldursun bebislerle...
simdiden bayraminiz kutlu olsun
Ekledim canım daha önce hikayenizi okuduğumu hatırlıyorum ama listeye ekleyin kısmını kaçırmış olabilirim. Umarım 3. bebişiniz de 2. si gibi hemen geliverir de çocuklarınız 3 kardeş olmanın mutluluğunu bir an evvel yaşamaya başlarlar, Allah hepsine uzun sağlıklı mutlu ömürler versin, analı babalı büyütsün, acılarını göstermesin. Öpün onları bizim için.
arkadaşlar betahcg 34 çıkmış bu nedemekki şimdi yaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?