2011 Ağustos-Eylülde Tüp Bebek Yaptıracaklar

21 Ağustos pazar: elifce POZİTİF

23 Ağustos salı: kuden80 POZİTİF

24 Ağustos çarşamba: rashel: Negatif

25 Ağustos perşembe: mine1987: Negatif

26 Ağustos cuma: daisy3434: Negatif

26 Ağustos cuma: dorukonti POZİTİF

27 Ağustos cumartesi:aşkböceği POZİTİF

28 Ağustos pazar: Kıvılcımv: Negatif

29 Ağustos pazartesi: jakobi BUGÜN

31 Ağustos çarşamba: hafiye HEYECANLA BEKLİOOSS

1 Eylül Perşembe : Mcloud GÜN SAYIYORUZ

1 Eylül Perşembe : Şuleyüksel GÜN SAYIYORUZ

2 Eylül Cuma : Lareine GÜN SAYIYORUZ

3 Eylül Cumartesi : Fatmaözkan GÜN SAYIYORUZ

5 Eylül Pazartesi : Minecan GÜN SAYIYORUZ

6 Eylül Salı : Tuanay GÜN SAYIYORUZ

:92::92::92::92::92::92::92::92:

tüp kardeşlerim......

bayramda giremeyebilirim...

opu su ve transferi olucak arkadaşlar iyi şanslar...benimki bugün belli olucak inşallah arada girebilirsem haber veririm....

sonuç bekleyen anne adayları geldiğimde güzel haberlerinizi almak dileğiyle...

şimdiden hayırlı bayramlar herkeze...öpüyorummmm......:79::79:

kıvılcım seni de şimdi öğrendim. çok üzüldüm canım. Allah hayırlısını versin. napalım işte uğraşmamız gerekiyormuş bizim. inşallah bi dahaki sefere sevineceğiz. öptüm.

Herkese günaydınnnnnnn
Bayramda giremeyebilirim. Simdiden herkesin bayramını kutluyorum arkadaslar. Allah insallah hepimizin bayram sevincini artırır güzel haberlerle. Bu arada çifte bayram yasayan arkadasların hepsini kutluyorum. Allah saglıkla sıhatle kucanızada versin insallah. Darısıda bizim basımıza olsunnnn:)

Bende bayramda hastalanmayı bekliyorum. Hemen doktoruma gidip aşılama için klomene başlıcam.

Canlarım,

cumatesiden beri evde yaklaşık 10 kişi yatılı misafirim var.(kayınvalideler, kayınlar, eltiler...) o yüzden pek giremiyorum. bayramda da girsem bile ancak sonuçlara bakabileceğim. o yüzden bayramınızı şimdiden kutlamak istedim. Allahım hamile arkadaşlarıma sağlıklı bir şekilde bebeklerini kucaklamayı nasip etsin, tedavi sürecindeki arkadaşlarıma yardım etsin, transferi olan arkadaşlarımdan müjdeli haberler almayı nasip etsin, benim gibi bir sonraki tedaviyi bekleyenlere de sabır versin:)))

HEPİNİZİN BAYRAMI KUTLU OLSUN. HER GÜNÜMÜZÜN BAYRAM SEVİNCİYLE GEÇMESİ DİLİYORUM... ÖPÜYORUM HEPİNİZİ...

günaydın arkadaşlar kan verdim geldim sonucumu bekliyorum 1 saate falan çıkar heralde 10 daki randevuma 45 dk geç gittim verdim kanı 1-1,5 saat sonra sonuç çıkar dediler bakalım bekliyoruz cuma günü ölçtürdüğüm için sonucun negatif olduğunu biliyorum buna kendimi hazırladım yani.

bu arada daisycim canım inşallah seninde son negatifin olur canım hayırlısı sabırla bekliyoruz bebişimizi Allah bizede verir inşallah

Arkadasım, okadar misafirle Allah sanada yardım etsin.
Bir sonraki tedaviyi de beklerken su incir ve keçiboynuzu kürünüde bir deneseniz. Cok faydalı oldugu söyleniyor.

sağol canım inşallah son olur. ama sendeki karamsarlığı çözemedim neden böyle bekliyorsun. ölçtürmüşsün hemde 3 gün önce. değer de çok düşük değil artmıştır mutlaka, benim 11. günde 1,20 çıkmıştı. 1 gün bile farkediyormuş canım boşuna üzme kendini. inşallah 1 saat sonra boşuna üzülmüşüm dersin hep birlikte seviniriz. heyecanla bende bekliyorum canım. karamsarlık yok tamam mı...

Arkadasım, okadar misafirle Allah sanada yardım etsin.
Bir sonraki tedaviyi de beklerken su incir ve keçiboynuzu kürünüde bir deneseniz. Cok faydalı oldugu söyleniyor.

sağol canım 2 de küçük çocuk var üstelik ve sürprizle geldiler haberim yoktu geleceklerinden. cumartesi de temizlik günümdü temizlikçi bayan gelmişti çok süper bi sürpriz yaptılar:)))

keçiboynuzunu denemiştik de inciri denemedim onu da yapalım bakalım. çok tşk canım.

sorun degil canim gozden kacmis olabilir.
guzel dileklerin icin tesk.ederim,
sizlerinde guzel haberlerini burda almayi heyecanla bekliyorum...

Arkadaslar ben cıkıyorum artık. Herkese tekrar iyi bayramlar. Sanırım cuma gününe kadar girmem nete. Güzel ve hayırlı haberlerle görüşmek üzere.

arkadaşlar betahcg 34 çıkmış bu nedemekki şimdi yaaaaaa

Hamilesin anlamına geliyor :))))
İnşallah tekrar test yaptığında ikiye katlanır ve bu da hamileliğin bu aşamasının normal gittiğinin işaretidir.
Tebrik ederim canım, allah kucağına da almayı nasip eder inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…