2011 Ağustos-Eylülde Tüp Bebek Yaptıracaklar

canımmmm süperrr

geçensene aşılama yaptırdığımdada buna yakın çıkmıştı 6 haftalığa kadar devam etti gebelik onun için sevinemiyorum dün akşam ayrıca çamaşırıma nokta gibi koyu kahve parça gelmiş dr daha aramadı internetten baktım sonucuma

Jakobi cnm,bayram hediyen gelmiş de sen hala umutsuz takılıyorsun,bal gibide hamişsin işte.Seni ve eşini tebrik ediyorum.Kucağınızda da görün inşallah hayırlısyla,tekrar gözünüzaydın cnm...

Boşuna üzülmüşsün gördünmü... sakın sakın kötü şeyler düşünme. önceden öyle oldu diye hep öyle mi olacak. bence oturup güzel güzel keyfini çıkar. inşallah Allahım kucağına almayı nasip etsin. dikkat et kendine. dr dan aldığın haberleri de paylaş tamammı... Hadi bakalım, tebrik ediyorum öpüyorum seni.

jakobi tebrıkler ınsallah kucagında da gormek nasıb olur degere takılma oncesıyle kıyaslama tadını cıkar bayrama mujdeyle gırdın.Rabbım de hayırlarla tamamlasın devamını gormek nasıb etsın ınsallh..

Haftaya güzel bir haberle başladık,gerisi çorap söküğü gibi gelsin inşallah dostlar

jakobi canım dr ne dedi??? artmış işte var demekki???

Arkadaslar ben cıkıyorum artık. Herkese tekrar iyi bayramlar. Sanırım cuma gününe kadar girmem nete. Güzel ve hayırlı haberlerle görüşmek üzere.

Hamilesin demek ne mutlu sana inşallah herşey yolundadır.

hamilesin cnm
tebrik ederim allah sag saglim kucagına almayı nasip etsin

Jakobi tebrik ederim, bak ne güzel bir haberle gidiyorum bu gun. Allah saglıkla kucagında da göstersin Insallah. Hamilelerin duası tutarmıs. Bizim icinde dua et canım

Hepinizden Allah razı olsun iyki varsınız henüz dr aradı şimdi değer biraz düşük çarşamba testi tekrarlayın değerleriniz önemli estrofem corasprin crinone ve folibol devam dedi. lekelenmeler bel ağrısı olabilir dedi cuma günü değerim 3,41 çıkmıştı dedim daha önceki değerler önmeli değil dedi.bekliyorum bakalım bir kez düşük yaşadığım için sevincim buruk inşallah sağlıkla devam eder Allah kucağıma almayı nasip eder inşallah. hepimize Allah anne olmayı çocuklatımızı sağlıkla büyütmeyi nasip eder inşallah. şimdiden hepinizin bayramı kutlu olsun. arife günü bol bol dua edelim . bu arada için için sevinmekten kendimi alamıyorum yaaaa

Şulecim, büyük bir heyecanla bekliyoruz o zaman sonucunu tatlım.Keşke hep pozitif olsaaaaaaaa

Şekerler, umarım kalplerimizdeki duaları kabul eder rabbim ve hepimizin kucakları bebişlerle dolar, ben de bayramda ne kadar girebilirim bilmiyorum, o yüzden şimdiden
hepinizin bayramını en içten dileklerimle kutluyor ve hepinizi KOCAMAN ÖPÜYORUM. Hayırlı bayramlar...
İnşallah bayramda bir anne adayı olarak sizlere yazarım

Pozitif sonuç almış olan arkadaşları tebrik ediyorum =))
Tedavide olan arkadaşlaara boll şans :))
Negatif sonuç alan arkadaşlarada maddi manevi gücünüz yettiği sürece pes etmeyin diyorum :)))

Kızlar hepinizin bayramını şimdiden kutluyorum
Umarım kurban bayramında şekerlerin , tatlıların en güzeli göbişimizde olur =))

bende 5 gün önce ilk kez tüp bebek denememe başladım.. doktorum tolga ecemiş..

yumoşlarım büyüyor c.tesi yumoşlarımı toplayacaklar.. transfer nezaman yaparlar bilmiyorum...

içimde bir umut vuslata dair umarım ilk denemde tutar..

bende problem yok problem eşimde..

ilk denemde başarı şansı ne acaba?

Şulecim,belirtin var mı hiç???

canım sagol ınsallh pozıtıf olur hıc belırtım yok galıba bılmıyorum kı kendımı dınlemek ıstemıyorum bzen bazı kokular benı tuhaf yapıyor oyle uyku halı vs hıc yok genelde normal mensturasyon donemlerımden sonra bıle sıslık olurdu goguslerımde sımdı rahatım oyle olunca anlayamıyorum hangısı belırtı hangısı degıl hamıle kalanlarda ne vardı belırtı olarak onlar yazsalar

arkadaslar benim transferim sirasinda ve sonrasinda hic bilgilendirme olmadi
1.kalite ve 2.kalite ne demek?
bugun eve mektup geldi embriyolarla ilgili orada transfer edilen embriyonun 8 hucreli oldugu yaziyor, bu iyimi?
cevaplarsaniz sevinirim...
simdiden tesk.ettim

tüp kardeşlerim merhaba
bende bayramda hasta olmayı bekliyorum dha erken olmamam için ilaç kullanıyorum...hastalanınca başlayacak tedavim...tüp bebek için ilk denememiz olacak inşaallah hayırlısıyla tutunur tüm güzel annelerin bebişleri...şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…