arkadaşlar betahcg 34 çıkmış bu nedemekki şimdi yaaaaaa
canımmmm süperrr
arkadaşlar betahcg 34 çıkmış bu nedemekki şimdi yaaaaaa
geçensene aşılama yaptırdığımdada buna yakın çıkmıştı 6 haftalığa kadar devam etti gebelik onun için sevinemiyorumdün akşam ayrıca çamaşırıma nokta gibi koyu kahve parça gelmiş dr daha aramadı internetten baktım sonucuma
jakobi canım dr ne dedi??? artmış işte var demekki???
Arkadaslar ben cıkıyorum artık. Herkese tekrar iyi bayramlar. Sanırım cuma gününe kadar girmem nete. Güzel ve hayırlı haberlerle görüşmek üzere.
Hamilesin anlamına geliyor :))))
İnşallah tekrar test yaptığında ikiye katlanır ve bu da hamileliğin bu aşamasının normal gittiğinin işaretidir.
Tebrik ederim canım, allah kucağına da almayı nasip eder inşallah
Hamilesin demek ne mutlu sana inşallah herşey yolundadır.
hamilesin cnm
tebrik ederim allah sag saglim kucagına almayı nasip etsin
Jakobi tebrik ederim, bak ne güzel bir haberle gidiyorum bu gun. Allah saglıkla kucagında da göstersin Insallah. Hamilelerin duası tutarmıs. Bizim icinde dua et canım
Haftaya güzel bir haberle başladık,gerisi çorap söküğü gibi gelsin inşallah dostlar
hilka ve aayy siz aşılamadakilermisinizzzz
Şulecim,belirtin var mı hiç???
Herkese günaydınnnnnnn
Bayramda giremeyebilirim. Simdiden herkesin bayramını kutluyorum arkadaslar. Allah insallah hepimizin bayram sevincini artırır güzel haberlerle. Bu arada çifte bayram yasayan arkadasların hepsini kutluyorum. Allah saglıkla sıhatle kucanızada versin insallah. Darısıda bizim basımıza olsunnnn:)
Bende bayramda hastalanmayı bekliyorum. Hemen doktoruma gidip aşılama için klomene başlıcam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?