hayırlı olsun tedavin inş bebeğini kucağına alırsın ilk ve son tedavin olur
canım benımde bugun 1 gunum kullanmaya baslıyorum bana erken catlamamaları ıcın de ıyne verdı tabı sımdı kullanmadım daha sana vermedımı senınde tedavın hayırlı sonuclarla bıter ınsallah
bacım Allah yardımcın olsun...Görümce kayınvalide milleti böyle bizimkiler farklı mı sanki benim birde evlendiğinin 3. ayı hamile kalmış bir eltim var bebeği şimdi 1 yaşında benim herşeyim batarken eltim bunları evden kovsa yüzüne gülüyorlar...bize paranızı idare edin diye akıl verip bunların kirasına taksitlerine yardım ediyorlar..ben 2 yıl kredi ödeyip neyim var neyim yok bozdurup oturduğumuz eve harcarken.. ki altlı üstlü oturuyoruz...onlara çatı klatını yapalım yanımıza gelsin diye uğraşıp bize evden çıkın da evi kiraya verelim havası atıyorlar ben daha ne diyeyim ...İnsanlar hep bencil hep çıkarına...Rabbim bana da verecek inşaallah evlat o zman ev alıp çıkacağım buradan ama o zmana kadar varımı yoğumu gömdüğüm bu evden beni kimse çıkaramaz...elde yok avuçta yok 3 kuruş biriktirip tüp bebek yapacağız haliniz nedir diyen yok...hele ki benim kusurum olunca tüplerim alınınca hepten uzaklaştılar...Allah kimseyi böyle imtihan etmesin...Asla beddua etmiyorum...Ama DÜŞÜNÜYORUM BEN senin yerinde olsam çıldıırırdım ..bizimkiler ben aşağıda yatarken uğramıyorlardı bile 2-3 akşamda bir oturmaya gelip üstüne hizmet beklediler.....Düşünmemeye çalışıyorum hayatımdaki öncelikleri belirleyip onları kafamdan atmayı deniyorum umarım başarırırm...sana da sadece bunu tavsiye edebilirim...umarım faydası olur..
Aşkböceği ve Jakobi çok sevindim kızlar,inşallah pıt pıt atan kalpleri,minik parmaklarıda görürsünüz kontrollerde ennnn sonundada sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.
Kıvılcımım ne diyeceğimi bilemiyorum üzüldüm ama Rabbim'den diliyorum ki gördüğün son negatif olur,inşallah tez vakitte uğraşmadan yorulmadan hamile olduğunu öğrenirsin öğreniriz tatlım,dualarımdasın.
Tedavisi devam edenler,test sonucunu bekleyenler sizleride unutmuyorum dualarımda,Allah emeklerinizi boşa çıkarmasın,sağlıkla hayırla bebişleriniz gelsin inşallah.
Kızlar cevaplarınız için çok teşekkür ederim.Allah nasip ederse 6 eylülde kuruma başvuracağız.0-1 yaş kız bebek için sıraya gireceğiz hayırlısıyla.
Allah'tan hayırlı,sağlıklı,uzun ömürlü bir evlat istedim yıllarca demek bana bu şekilde nasip edecekmiş diye düşünüyorum.
Bu arada hepinize hayırlı bayramlar diliyorum.
Sevgiler.
Aşkböceği ve Jakobi çok sevindim kızlar,inşallah pıt pıt atan kalpleri,minik parmaklarıda görürsünüz kontrollerde ennnn sonundada sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.
Kıvılcımım ne diyeceğimi bilemiyorum üzüldüm ama Rabbim'den diliyorum ki gördüğün son negatif olur,inşallah tez vakitte uğraşmadan yorulmadan hamile olduğunu öğrenirsin öğreniriz tatlım,dualarımdasın.
Tedavisi devam edenler,test sonucunu bekleyenler sizleride unutmuyorum dualarımda,Allah emeklerinizi boşa çıkarmasın,sağlıkla hayırla bebişleriniz gelsin inşallah.
Kızlar cevaplarınız için çok teşekkür ederim.Allah nasip ederse 6 eylülde kuruma başvuracağız.0-1 yaş kız bebek için sıraya gireceğiz hayırlısıyla.
Allah'tan hayırlı,sağlıklı,uzun ömürlü bir evlat istedim yıllarca demek bana bu şekilde nasip edecekmiş diye düşünüyorum.
Sevgiler.
Garslan cm geçmiş olsun,benimde çok ağrılı geçmişti.Ayaklarını sıcak tut.Vermidon al.Bir de rezene ve ıhlamuru karıştır,demle iç.İyi gelir cnm.Rahatlatır.Gaz yapan hiçbirşey yeme tatlım...Kaç yumoşun toplandı hayırlısıyla,çoksa ağrısıda çok oluyor...
kızlar bugün doktora kontrole gittim 8 gündür puregon kullanıyorım doktorum ilaç dozonu yükseltip ,2 gün daha kullanmamı ve çarşamba günü gelmemi söyledi. çarşamba günü kana bakacak .benim korkumsa yumurtalarımın erken çatlaması ve IVFin iptal olması çok korkuyorum :44::44::44: sizde hiç böyle oldumu?
ciddi misin ben şimdi ginera diye bir ilaç kullanıyorum.. adetimi geciktiriyormuş ayın 1 inde adet olmam gerekecek normalde 27 sinde olmalıydım...Tabi şöyle bir durumum var ben 20 gün önce laporoskopi ameliyatı oldum tüplerim alındı..hala iyileşme sürecindeyim eşimde ve bende başka problem olmadığı için doktor enfeksiyon kapmadan hemen tüp bebek yapacağını söyledi am bayrmda yurt dışına çıkacağı için bana doğum kontrol hapı verdi şimdi nasıl olacak bilmeden bekliyorum adet olmayı 10 eylül de de kızkardeşimin nişanı için samsun da olmalıım tabii 2 gün önceden gitmem nişandan da bir kaç gün sonra dönmem lazım...sonraki aya mı ertelesem diyorum kafam karıştı iyice..işyerimde de yeni başlyan müdürle birbirimize girdik...bu stresle tedaviye mi başlanır .ALLAHIM SEN yARDIM ET DİYE DUA EDİYORUM BAŞKA TÜRLÜ ÇILDIRMAK İŞTEN DEĞİL!!!...
Sevgiler.
kızlar benim sabah 9 buçukta yumurtalarım toplandı 2 tane ağrı kesici içmeme rağmen berbat durumdayım sanki kardımda gaz var gibi tüm hareketimi kısıtlıyor ne yapıcam dayanamıyorum(
merhaba kızlar yarın benim tam test günüm ama bugün yaptırtım negatif çıktı çok üzüldüm hemen doktoru aradık doktor daha erken yarın yaptırıcaksınız dedi kanda ki sonuç doğrumudur bilen varmı
yarın tekrarlayın sız yıne de doktor tekrar etmenızı soylemıs.ınsallah hayırlısı olsun..yokmu bi bilgisi olan
Hamilesin anlamına geliyor :))))
İnşallah tekrar test yaptığında ikiye katlanır ve bu da hamileliğin bu aşamasının normal gittiğinin işaretidir.
Tebrik ederim canım, allah kucağına da almayı nasip eder inşallah
hangi merkezde tedavı oluyorsun ?bazı merkezler hastayı bulundugu sehre gonderıyor ama orada bır drla ırtıbata gecıyorsun ve sana soylenen gunlerde kan ve ultrason sonuclarını kendı tedavı gordugun merkeze fakslıyorsun ona gore sana ılac vs onerıyorlar ama bunu drunla mutlaka konus belkı ertelemeyı onerır yoksa zor hemen hemen her gun gıdıp kan verıyorsun ultrasonda yumurta gelısımın takıp edılıyor en azından benım oyle oldu hergun sabahtan hastanedeydım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?