2011 Ağustos-Eylülde Tüp Bebek Yaptıracaklar

hayırlı olsun tedavin inş bebeğini kucağına alırsın ilk ve son tedavin olur

canım benımde bugun 1 gunum kullanmaya baslıyorum bana erken catlamamaları ıcın de ıyne verdı tabı sımdı kullanmadım daha sana vermedımı senınde tedavın hayırlı sonuclarla bıter ınsallah

Verdi canim o igneyide kullaniyorum ama icimi bir korku sardi daha önce 2 aşılamam yumurtalar erken catladigi icin iptal olmuştu ondan dolayı korkuyorum. Senin ilk denemen mı canim?

canım bosverecegiz yapabildigimiz kadar onlr yokmus gibi davranmayı becerebilsek ne kadar güzel olur ama işte pek mümkün olmuyor .Allah bu adaletinden sual olunmaz bugün bize bu derdi verdi yarın onlara da ellerinden gelmeyecek düzeltemeyecekleri şeyler verir.beddua etme sakın ama bekle...

Aşkböceği ve Jakobi çok sevindim kızlar,inşallah pıt pıt atan kalpleri,minik parmaklarıda görürsünüz kontrollerde ennnn sonundada sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.
Kıvılcımım ne diyeceğimi bilemiyorum üzüldüm ama Rabbim'den diliyorum ki gördüğün son negatif olur,inşallah tez vakitte uğraşmadan yorulmadan hamile olduğunu öğrenirsin öğreniriz tatlım,dualarımdasın.
Tedavisi devam edenler,test sonucunu bekleyenler sizleride unutmuyorum dualarımda,Allah emeklerinizi boşa çıkarmasın,sağlıkla hayırla bebişleriniz gelsin inşallah.
Kızlar cevaplarınız için çok teşekkür ederim.Allah nasip ederse 6 eylülde kuruma başvuracağız.0-1 yaş kız bebek için sıraya gireceğiz hayırlısıyla.
Allah'tan hayırlı,sağlıklı,uzun ömürlü bir evlat istedim yıllarca demek bana bu şekilde nasip edecekmiş diye düşünüyorum.
Bu arada hepinize hayırlı bayramlar diliyorum.
Sevgiler.

ne kadar güzel yapıyorsunuz bir çocuğun hayatı değişecek sayenizde. Allahın bir bildiği vardır. Çok büyük bir sevap bence. Kimisi caiz değil desede ben inanmıyorum. Allah o çocuğun sıcaklığını insana veriyor. O kaderinizde sizin kısmetinizde. Hiç birşey tesadüf değil hayatta. Çevremde evlat edinenler var. Allahın işi bu ya hepside annelerine babalarına benziyor. Kendin doğursan belki bu kadar benzemez insana. Çok sevindim sizin için. Cicili bicili bir evlat sahibi olacağınızı ve ona en iyi şekilde bakacağınızdanda eminim.

canım çok sağol bu arada çok hayırlı bir iş yapıyosun seni kesinlikle destekliyorum.

kızlar benim sabah 9 buçukta yumurtalarım toplandı 2 tane ağrı kesici içmeme rağmen berbat durumdayım sanki kardımda gaz var gibi tüm hareketimi kısıtlıyor ne yapıcam dayanamıyorum(

Garslan cm geçmiş olsun,benimde çok ağrılı geçmişti.Ayaklarını sıcak tut.Vermidon al.Bir de rezene ve ıhlamuru karıştır,demle iç.İyi gelir cnm.Rahatlatır.Gaz yapan hiçbirşey yeme tatlım...Kaç yumoşun toplandı hayırlısıyla,çoksa ağrısıda çok oluyor...

çok sağol canım dediklerini yapıcam 13 tane yumoşum toplandı..hayırlısı bakalım..

Garslan cnm,inş kaliteli embriyo olurlar hepsi,sana bebek olarak geri dönerler.Benden de 14 tane toplandı,10 unun üstünde olunca ağrısı da çok oluyor maalesef.Ama dediklerimi yap,bol su iç.Rahatlarsın tatlım

canım sen hıc kaygılanma senden her gıttıgınde kan alıyorlar degıl mı ve ultrason yapıyorlar merak etme onlar ılac dozunu cıkan sonuclara gore ayarlıyor kaygılanma sen .

hangi merkezde tedavı oluyorsun ?bazı merkezler hastayı bulundugu sehre gonderıyor ama orada bır drla ırtıbata gecıyorsun ve sana soylenen gunlerde kan ve ultrason sonuclarını kendı tedavı gordugun merkeze fakslıyorsun ona gore sana ılac vs onerıyorlar ama bunu drunla mutlaka konus belkı ertelemeyı onerır yoksa zor hemen hemen her gun gıdıp kan verıyorsun ultrasonda yumurta gelısımın takıp edılıyor en azından benım oyle oldu hergun sabahtan hastanedeydım.

hakkınızda hayırlı olsun ınsallah cok beklemeden muradınıza erersınız.ne guzel bır yavru daha sıcacık bır yuvaya kavusacak bu da cok buyuk sevap..

kızlar benim sabah 9 buçukta yumurtalarım toplandı 2 tane ağrı kesici içmeme rağmen berbat durumdayım sanki kardımda gaz var gibi tüm hareketimi kısıtlıyor ne yapıcam dayanamıyorum(

canım bugün öyle geçer çok normal yarına bişeyin kalmaz inşallah geçmiş olsun...kaliteli embrioların olur inşallah..

merhaba kızlar yarın benim tam test günüm ama bugün yaptırtım negatif çıktı çok üzüldüm hemen doktoru aradık doktor daha erken yarın yaptırıcaksınız dedi kanda ki sonuç doğrumudur bilen varmı

bı nedemek şimdi nasıl oluyoooo açıklayabilirmisin merakdayım

acaba iğneden sonramı test yaptırmak gerekliydi yarında bayram bugün yaptırdım testi negatifde çıktı doktor da yok yarın günü diyor çok ama çok heycanlıyım

bende o yüzden ne yaparım diye düşünüyorum...istanbul tüp bebek merkezinde başlayacak tedavim...ancak kendi doktorum takibimi yapacak...kendisi zaten bu konuda uzman çok şükür...ben söyledim ayın 10 un da memlekete gideceğimi ama hayırlısı uzun protokol mu yapar kısa protokol mu yapar bilemiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…