Herkese iyi bayramlar kizlar. Bugun transferim olabilir ve ben ac mi yoksa tok mu olmam lazim. Hatirlamiyorum.
Herkese iyi bayramlar kizlar. Bugun transferim olabilir ve ben ac mi yoksa tok mu olmam lazim. Hatirlamiyorum.
Herkeze iyi bayramlar
Malesef benim bugun kanamam oldu öyle çok değil sadece wc de tuvalet kağıdına geliyor ama benim hayatımı karartmaya yetti ve ben sizde başka kimseyle henüz paylaşamadım.
canım test gunlerımız aynıydı degıl mı?hayırlısı ama uzulme erkenden .dur daha zamanın var olabılır belkı agır kaldırma yorulma dıkkat et olur mu?
ben de sabırsız davrandım esımın ısrarlarına dayanamayıp ıdrar testı yaptım negatıf cıktı o da benı uzdu ama hayırlısı olsun dıyelım...
canım test gunlerımız aynıydı degıl mı?hayırlısı ama uzulme erkenden .dur daha zamanın var olabılır belkı agır kaldırma yorulma dıkkat et olur mu?
ben de sabırsız davrandım esımın ısrarlarına dayanamayıp ıdrar testı yaptım negatıf cıktı o da benı uzdu ama hayırlısı olsun dıyelım...
Mcloud cnm hemen üzülme,bence hemen teste gidin.Progestan takviyesi gerekebilir,kan tahlili yaptırın ona göre karar verilsin ne olduğuna.Lütfen üzülme cnm.İnşallah bebeğin seninledir.
kızlar benim sabah 9 buçukta yumurtalarım toplandı 2 tane ağrı kesici içmeme rağmen berbat durumdayım sanki kardımda gaz var gibi tüm hareketimi kısıtlıyor ne yapıcam dayanamıyorum(
Mcloud cnm 2 gün olsa bile testine çıkar sonucun.Yerleşme kanaması olabilir,belki de progestan takviyesi gerekebilir, düşük olmasın diye tatlım.O yüzden yaptırabilirsin dedim.Tabi ki cnm,senin için nasıl rahat edecekse öyle davran.Yat,bol bol su iç.Güzel haberler vermen için dua ediyorum tatlım,iyi bak kendine...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?