2011 Ağustos-Eylülde Tüp Bebek Yaptıracaklar

Kızlar hepiniizn bayramı kutlu olsun şimdiden hepinizi öpüyorum kader arkadaşlarım :)

jakobicim çok sevindim inşallah herşey güzel olacak sizin için bundan sonra

pozitif haberlere devam hayırlısıyla ki bayram sevincimiz katlansın

hergün takipteyim haberlerinizi bekliyor olacağım

Günaydın kızlar, herkese mutlu bayramlar diliyorum.ben tatilde olacağım için cumartesiye kadar giremeyeceğim.inşallah Cumartesi akşamı size iyi haberi vermek nasip olur.bu arada bende de şişkinlik ve sık idrara çıkma başladı son iki gündür.hayırlısıysa inşallah olacak gibi bir his var içimde.
Herkes umarım ailesiyle mutlu ve huzurlu bir Bayram geçirir ve hep iyi haberler alırız.

Herkese iyi bayramlar kizlar. Bugun transferim olabilir ve ben ac mi yoksa tok mu olmam lazim. Hatirlamiyorum.

Herkese iyi bayramlar kizlar. Bugun transferim olabilir ve ben ac mi yoksa tok mu olmam lazim. Hatirlamiyorum.

tok gidiyorsun canım bayramın ilk günü ne kadar güzel inşallah pozitif sonuçlar alırsın canım...

bu arada herkese iyi bayramlar diyorum...mutlu huzurlu bir bayram geçirmeniz dileği ile...

İyi dileklekleriniz tesekkurler kizlar, 8 gobi arariz dediler ama ses seda yok. Ben mi arasam? 3.gun transferi olacak eger olursa.

Herkeze iyi bayramlar
Malesef benim bugun kanamam oldu öyle çok değil sadece wc de tuvalet kağıdına geliyor ama benim hayatımı karartmaya yetti ve ben sizde başka kimseyle henüz paylaşamadım.

Herkeze iyi bayramlar
Malesef benim bugun kanamam oldu öyle çok değil sadece wc de tuvalet kağıdına geliyor ama benim hayatımı karartmaya yetti ve ben sizde başka kimseyle henüz paylaşamadım.

canım test gunlerımız aynıydı degıl mı?hayırlısı ama uzulme erkenden .dur daha zamanın var olabılır belkı agır kaldırma yorulma dıkkat et olur mu?
ben de sabırsız davrandım esımın ısrarlarına dayanamayıp ıdrar testı yaptım negatıf cıktı o da benı uzdu ama hayırlısı olsun dıyelım...

Mcloud cnm hemen üzülme,bence hemen teste gidin.Progestan takviyesi gerekebilir,kan tahlili yaptırın ona göre karar verilsin ne olduğuna.Lütfen üzülme cnm.İnşallah bebeğin seninledir.

Herkese iyi bayramlar....bayramla beraber şekerlerimiz de gelir inşallah kızlar...bayram şekerleri için hazır mıyız...şekerleri yola çıkanlara ve yola çıkacaklara tekrar merhaba herşey gönlünüzce olsun....

evet test günümüz aynı yatıyorum sürekli ama çok moralim bozuldu zaten bi ümitsizdim iyice kötü oldum en azından bayram sabahı olmasaydı test gününe kadar bir ümit beklemek daha iyiydi hakkımızda hayırlısı elbet vardır bir zamanı inşallah sen güzel haberler alırsın idrarda çıkmıyor günün geçmeden o yüzden olumsuz düşünme.

Mcloud cnm hemen üzülme,bence hemen teste gidin.Progestan takviyesi gerekebilir,kan tahlili yaptırın ona göre karar verilsin ne olduğuna.Lütfen üzülme cnm.İnşallah bebeğin seninledir.

ama daha test günüme 2 gün var şimdi yaptırmalımıyım acaba test bilmiyorum ya daha kimseye söyleyemedim

kızlar benim sabah 9 buçukta yumurtalarım toplandı 2 tane ağrı kesici içmeme rağmen berbat durumdayım sanki kardımda gaz var gibi tüm hareketimi kısıtlıyor ne yapıcam dayanamıyorum(

çok geçmiş olsun canım..aynen bende de oldu 2 gün sürdü bu 3. gün biraz toparladım.nasıl gaz kasıklarımda batmalar oturamıyordum.anesteziden muhtemelen.bol su iç birde parol,minoset ve tamol ağrı kesicilerinden başka ağrı kesici sakın içme doktorum üztüne basa basa söledi diğer ağrı kesiciler rahimi etkiliyor dedi....bana 6 saat arayla içebilirsin demişti....

jakobiiiiiii çok sevindim tatlım..inşallah kat kat katlanır değerin...hayırlı uğurlu olur olsun....

çok acelem var o yüzden koştur koştur girdim ancak okuyabildim....

tekrar ii bayramlar...öpüldünüz....

Mcloud cnm 2 gün olsa bile testine çıkar sonucun.Yerleşme kanaması olabilir,belki de progestan takviyesi gerekebilir, düşük olmasın diye tatlım.O yüzden yaptırabilirsin dedim.Tabi ki cnm,senin için nasıl rahat edecekse öyle davran.Yat,bol bol su iç.Güzel haberler vermen için dua ediyorum tatlım,iyi bak kendine...

İnşallah dediğin gibidir. Şuan okadar mutsuzum ki doğru düzgün düşünemiyorum hiç bişey yapmak için takaatim yok ne yapacağımı bilemedim Allah'tan hayırlısını diliyorum.

Mcloud bence bugun yat dınlen .mumkunse hıcbır yere gıtme yarın da gıt test yaptır sonrakı gun gerekırse yıne yaptırırsın mumkunse drunla da gorusmen faydalı olabılır
ınsallah ınsallah melegın senınledır senı uzmez hersy ıcın olumlu dusun ınsallh guzel haberler verırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…