Kızlar selamlar. Bu sabah transferim yapıldı. Hayırlısıyla 11 eylül test günüm.
Herkeze iyi bayramlar
Malesef benim bugun kanamam oldu öyle çok değil sadece wc de tuvalet kağıdına geliyor ama benim hayatımı karartmaya yetti ve ben sizde başka kimseyle henüz paylaşamadım.
Kızlar selamlar. Bu sabah transferim yapıldı. Hayırlısıyla 11 eylül test günüm.
haydi hayırlısı ne güzel bir günde olmuş transferin
inşallah bebişin sana sımsıkı tutunurve senide güzel haberlerini alırız
canlarrr dün yumoşlar toplandı ve beni yarın transfere çağırdılar ilk defa bu kadar erken transfer oluyor biraz şaşkınım o yüzdennn
garslann sen naptın canım ağrıların bitti mi doktorundan haber geldimi embriyo sayısı transfer günü filan???
jakobi hayırlı olsun canım bu arada heralde yaşadığın en güzel bayramdır bu:)
sağol kıvılcım sen nasıl oldun canım toparlandınmı?
ciroz hayırlı olsun 11 eylüle kadar sabır artık benim de senn ertesi günü olur heralde yarın transferim var heyecanlı bekleyişler başlıyor yine
mcloud doktorunu aradınmı canım mutlaka test isteyecektir senden?
ciroz hayırlı olsun 11 eylüle kadar sabır artık benim de senn ertesi günü olur heralde yarın transferim var heyecanlı bekleyişler başlıyor yine
mcloud doktorunu aradınmı canım mutlaka test isteyecektir senden?
slm kızlar yumoş toplamadan sonra hastanelık oldum yenı kendıme geldım.bu arada 5 yumurtam dollenmıs.yarın transferım var.12 eylul test tarıhım.ne kadar zorlu bır yolmus.Allah hepımızın yardımcısı olsun.
geçmiş olsun canım ne oldu yumoşlardan sonra... 12 eylül senin için bayram olur inşallah canım dualarım seninle güzel haberler ver bize[/QUOTE
cok sancım oldu canım.oturamadım, kalkamadım, yuruyemedım sonrada bayılmısım.hastanede yattım bır gece,serum falan taktılar.ama sımdı ıyıyım cok tskler.allah hepımıze bebeklerımızı kucagımıza almayı nasıp etsın.
İyi bayramlar arkadaşlar,
Bugün benim test günüm ve test sonucum MAALESEF NEGATİF (Beta HCG 1.09)
Herşeyin hayırlısı, demek ki hayırlısı böyleymiş.
Üzgünüm ama yapacak birşey yok, bir dahaki sefere kısmet olur anne olmak inşallah, tedaviye devam eden arkadaşlara hayırlı haberler diliyorum.
cok uzuldum canım.allah yardımcın olsun.bu son uzuntun olur ınsallah.
slm kızlar yumoş toplamadan sonra hastanelık oldum yenı kendıme geldım.bu arada 5 yumurtam dollenmıs.yarın transferım var.12 eylul test tarıhım.ne kadar zorlu bır yolmus.Allah hepımızın yardımcısı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?