2011 Ağustos-Eylülde Tüp Bebek Yaptıracaklar

arkadaslar hepınızın bayramını kutlar saglık ve mutluluklar dılerım allah bu mubarek gunlerde butun dıleklerımızı kabul etsın ınsallah :)

Herkeze iyi bayramlar
Malesef benim bugun kanamam oldu öyle çok değil sadece wc de tuvalet kağıdına geliyor ama benim hayatımı karartmaya yetti ve ben sizde başka kimseyle henüz paylaşamadım.

CANIM UMARIM ADET KANAMASI DEĞİLDİR. DUALARIM SENİNLE

Kızlar selamlar. Bu sabah transferim yapıldı. Hayırlısıyla 11 eylül test günüm.

HAYIRLI OLSUN CANIM GÜZEL HABERLER VERİRSİN İNŞALLAH BİZE..

canlarrr dün yumoşlar toplandı ve beni yarın transfere çağırdılar ilk defa bu kadar erken transfer oluyor biraz şaşkınım o yüzdennn

garslann sen naptın canım ağrıların bitti mi doktorundan haber geldimi embriyo sayısı transfer günü filan???

jakobi hayırlı olsun canım bu arada heralde yaşadığın en güzel bayramdır bu:)

ciroz hayırlı olsun 11 eylüle kadar sabır artık benim de senn ertesi günü olur heralde yarın transferim var heyecanlı bekleyişler başlıyor yine

mcloud doktorunu aradınmı canım mutlaka test isteyecektir senden?

CANIM HAYIRLI OLUR TRANSFERİN İNŞALLAH BEBEĞİN SANA SIKI SIKI TUTUNSUN BIRAKMASIN İNŞALLAH... İYİ BAYRAMLAR

biz hep ağlamaklıyız canımmm duygusal geleceğin analarıyız ii bi karar vermişsiniz hem vücutta biraz dinlenmiş olur

Sağol canım seninde hayırlı olsun. Bekleme dönemi zor geçecek gibi görünüyor. Yatmak dikkat etmek ne zor işmiş. İlk üç gün çabuk geçse bari

Sağol canım seninkide hayırlı ve sonu bebişli olsun inşallah. Yalnız bu yatmak evde kalmak dikkat etmek ne zor işmiş. Bari şu ilk üç gün çabuk geçse

slm kızlar yumoş toplamadan sonra hastanelık oldum yenı kendıme geldım.bu arada 5 yumurtam dollenmıs.yarın transferım var.12 eylul test tarıhım.ne kadar zorlu bır yolmus.Allah hepımızın yardımcısı olsun.

geçmiş olsun canım ne oldu yumoşlardan sonra... 12 eylül senin için bayram olur inşallah canım dualarım seninle güzel haberler ver bize

İyi bayramlar arkadaşlar,
Bugün benim test günüm ve test sonucum MAALESEF NEGATİF (Beta HCG 1.09)
Herşeyin hayırlısı, demek ki hayırlısı böyleymiş.
Üzgünüm ama yapacak birşey yok, bir dahaki sefere kısmet olur anne olmak inşallah, tedaviye devam eden arkadaşlara hayırlı haberler diliyorum.

cok uzuldum canım.allah yardımcın olsun.bu son uzuntun olur ınsallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…