2011 Ağustos-Eylülde Tüp Bebek Yaptıracaklar

herseyde bi hayir vardir demekten baska elimizden birsey gelmiyor.
umut bizler icin..
gecmis olsun

transferimin 7.gunundeyim ama hic bi belirti yok..
her ay regl.olacagimda ayaklarim usur benim yaz kis fark etmez
sadece ayaklarim usuyo..(((((

Canlarım, sevgili kader arkadaşlarım, bayramınızı en içten dileklerimle kutlar, bebişimiz olmadan son bayramı yaşayalım dilerim. 2 gündür giremedim nete, çok merak ettim sizleri... Sonuç bekleyen arkadaşlarım , listemizi yarın yenileyebilicem heralde. Pc yanımda değil de.

JAKOBİ canım olumlu sonucun hayırlı ve daim olsun , çoook sevindim. Test tekrarı yaptırdın mı?

HAFIYE canım, çook üzüldüm, Rabbim hakkımızda ne hayırlıysa onu nasip etsin. Allah sabır versin.

MCLOUD canım kanaman olmuş, şu an nasılsın, inş herşey yolundadır.

HBYcim, transferin oldu mu? iisin inş?

Öptüm herkesiii

hayırlısı olsun canım uzuldum ama kısmetten otesı yok.Allah yardımcınız olsun tedavınızde herseyı yoluna koysun saglıkla hayırla tamamlasın ınsallh bundan sonrakı ılk denemenız mujdeyle sonuclanır..hayırlısını dıleyelım...

canım allah yardımcın olsun çok zor biliyorum kısmet demekten ve birdahaki sefere demekten başka caremiz yok... bu son negatifimiz olur inşallah

transferimin 7.gunundeyim ama hic bi belirti yok..
her ay regl.olacagimda ayaklarim usur benim yaz kis fark etmez
sadece ayaklarim usuyo..(((((

canım kendini dinleme lütfen gerçekten hiç belli olmuyor inşallah güzel haberler vereceksin bizlere....

herkese merhabalar, iyi bayramlar, 28 yaşındayım, pko sendromum var, 1 yıllık evliyim, ilk tüp bebek denemem

transferimin 3. günü evde yatıyorum, herkese bol şanslar...

iyi bayramlar canım tedavin hayırlı olsun sonucun pozitif olur inşallah

sanada iyi bayramlar canım bayram olunca kimecikler yok (
jakobi tekrar yaptırcaktı ama henüz gelmedin meraktayız inşallah yükselmişdir değerin.
mcloud ve hbyiron neler yaptınız? bizi bilgilendirin lütfen

merhaba arkadaşlar
benim 11. günüm test yaptırdım sonuç pozitif ama kanamam var. iğne yaptılar yatıyorum dr muhtemelen düşükle sonuçlanacak dedi zaten çokta ağrım var. çok üzgünüm ama elimden bişey gelmiyor. bu 4. gebelik kaybım olacak böylesindense hiç olmaması daha mı iyi bilemedim 3 gün sonra tekrar test yapılacak hayırlısı Allahtan elden bişey gelmiyor çaresizlikte son nokta:2:

yumoşlar toplandıktan kaç gün sonra transfer yapılıyor acaba..?
c.tesi yumoşlarım yoplandıktan sonra canım yanacakmı? sonra ne olacak ?

yani hangisi daha iyi ? ertesi gün mü yoksa 4 gün sonramı ? böyle bir istatistik varmıdır acaba ?

doktor mu karar veriyoriyor..?

kafam soru işaretleri ile dolu...

tutunacakmı bana beni evlat aday adayım olan minik arkadaş..?

korkuyorum ya umudum yarım kalırsa... ya minik arkadaşım tutunmazsa..

çok heycanlıyım...

bazen yanlışmı yapıyorum diyorum allah nasip etmediğine göre bir bilgi vardır diyorum.. bazen allah affetsin isyan ediyorum.. bazen dua ediyorum sabaha kadar..

duygularım karma karışık aklım karışık .. dokunsalar ağlayacağım..

hep hormon haplarından galiba.. :26:

Allah hayırlısın versin ümitlerin yarım kalmasın hepsi oluyor bitiyor okadar hızlı geçiyorki anlamıyorsun bile daha sonrasında sana kalan ya keder ya sevinç Allah yüzünü güldürsün arkadaşım

canım uzuldum ya (
Allah hayırlısını versın ben de zaman zaman aynı seylerı dusunuyorum o yuzden hamıle kalmak hıcbır sey degıl bence .onemlı olan dunyaya geldıgını gormek.Allah saglıklı hayırlı evlatlar ınsallh..Dılerım bundan sonrakı tedavının sonucunda, bır omur boyu senınle kalacak sıcak kucagında sefkatle buyuyecek yüzakın olacak saglıklı hayırlı evlatların olsun...(aminnnnnn)
uzulmemeye calıs .Allah en guzelını bılıyor.....

ben yarın sabaha doktora gideceğim..

bana ctesi toplama yapıcam dedi ama bekliyorum yarın kesinleşecek.. içim içime sığmıyor.. yumurtalarımın spermlere tepkisi yada tepkisizliği uyuyamıyorum..

ikiniz için de rabbim kolaylık versın ınsallh saglıklı bol yumoşlarınız olur hepsi de döllenir.sağlıkla sıze tutunur.Allah kolaylık versın...sabırlı olmaya çalışın beklemek sıze daha da heyecan yapacak sabrınızı tuketmeyın sımdıden:)

cok üzüldüm canım senin için dua edecem inşallah düşükle sonuçlanmaz sana tutunur çok zor allah yardımcın olsun canım.

canım yumoşlar toplandıktan sonra 2 . ve 5. günler arası transferin olur bunu doktorun karar verir. yumoş toplanmasında ve transferden korkma çok basit aşamalar çünkü. umarım sorun yaşamazsın. güzel sonuçlar alman dileği ile...

kızlar bugün doktora gittim cuma günü opu var bana sans dileyin...dualarınızı eksik etmeyin...:76::76::76::76:

dualarım seninle canım allah yardımcın olsun...

kızlar öncelikle herkese iyi bayramlar diliyorum.benimde pazartesi günü yumoşlarım toplanıcak ama ben korkuyorum şimdiden stres bastı valla.ne yapıcam bilmiyorum.

kızlar öncelikle herkese iyi bayramlar diliyorum.benimde pazartesi günü yumoşlarım toplanıcak ama ben korkuyorum şimdiden stres bastı valla.ne yapıcam bilmiyorum.

hayırlı olsun koorkacak bısey yok canım yumurta toplanırken zaten anestezı verıyorlar bıraz sancın oluyor o kadar unutmakı ne kadar az sıkıntı yaparsan o kadar ıyı rahat olmaya calıs canım

Slm arkadaşlar bu ara sanırım bir süeü opu olacak ve olan arkadaş var.Hepinize kolaylık diliyorum.insallah hersey yolunda gider.stres yapmayın dicem ama biliyorum siz yine de yapacaksınız...:)))

canım yaa ben de aynne senn gibi olmustum bayılmadım ama en son safhada nefes te alamıyrdum,hastanede yatmak istemedim ama sonuç değişmedi o gece acile gittim:)tabii ohss nin ne oldugunu bile bilmiyorlardı.hiçbirsey yapmadan geri gönderdiler.hiçbirsey yiyemiyordum ama kusuyordum son kusmalarımda artık midemden sarı su geliyordu bostu çünkü.allahtan geçti bir hafta içinde yavas yavas.sanırım benm bebiş o yüzden tutmadı yani bence ama bilemiyorum tabii tahmin.ben kusarken o kadar midem kalkıoyrdu ki rahmim çok zorlanıyordu ki hiç ıkınmamak falan gerekiyordu o günlerde((bu defa dondurulmus deniyorum ohhss riski yok Allahtan:)insallah Allah çektiğimiz bu zorlukları mükafatlandırır...
evet canım haklısın yapacak birsey yok.ama ağlamadan yapamıyr yine de insan.Allah isyan etmekten korusun bizi...geçmiş olsun .insallah br dahaki denemelerimizde Allahım kucaklarımızı doldurur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…