İyi bayramlar arkadaşlar,
Bugün benim test günüm ve test sonucum MAALESEF NEGATİF (Beta HCG 1.09)
Herşeyin hayırlısı, demek ki hayırlısı böyleymiş.
Üzgünüm ama yapacak birşey yok, bir dahaki sefere kısmet olur anne olmak inşallah, tedaviye devam eden arkadaşlara hayırlı haberler diliyorum.
herkese merhabalar, iyi bayramlar, 28 yaşındayım, pko sendromum var, 1 yıllık evliyim, ilk tüp bebek denemem
transferimin 3. günü evde yatıyorum, herkese bol şanslar...
Üzgünüm ama yapacak birşey yok, bir dahaki sefere kısmet olur anne olmak inşallah, tedaviye devam eden arkadaşlara hayırlı haberler diliyorum.
transferimin 7.gunundeyim ama hic bi belirti yok..
her ay regl.olacagimda ayaklarim usur benim yaz kis fark etmez
sadece ayaklarim usuyo..(((((
herkese merhabalar, iyi bayramlar, 28 yaşındayım, pko sendromum var, 1 yıllık evliyim, ilk tüp bebek denemem
transferimin 3. günü evde yatıyorum, herkese bol şanslar...
Canlarım, sevgili kader arkadaşlarım, bayramınızı en içtendileklerimle kutlar, bebişimiz olmadan son bayramı yaşayalım dilerim. 2 gündür giremedim nete, çok merak ettim sizleri... Sonuç bekleyen arkadaşlarım , listemizi yarın yenileyebilicem heralde. Pc yanımda değil de.
JAKOBİ canım olumlu sonucun hayırlı ve daim olsun , çoook sevindim. Test tekrarı yaptırdın mı?
HAFIYE canım, çook üzüldüm, Rabbim hakkımızda ne hayırlıysa onu nasip etsin. Allah sabır versin.
MCLOUD canım kanaman olmuş, şu an nasılsın, inş herşey yolundadır.
HBYcim, transferin oldu mu? iisin inş?
Öptüm herkesiii
yumoşlar toplandıktan kaç gün sonra transfer yapılıyor acaba..?
c.tesi yumoşlarım yoplandıktan sonra canım yanacakmı? sonra ne olacak ?
yani hangisi daha iyi ? ertesi gün mü yoksa 4 gün sonramı ? böyle bir istatistik varmıdır acaba ?
doktor mu karar veriyoriyor..?
kafam soru işaretleri ile dolu...
tutunacakmı bana beni evlat aday adayım olan minik arkadaş..?
korkuyorum ya umudum yarım kalırsa... ya minik arkadaşım tutunmazsa..
çok heycanlıyım...
bazen yanlışmı yapıyorum diyorum allah nasip etmediğine göre bir bilgi vardır diyorum.. bazen allah affetsin isyan ediyorum.. bazen dua ediyorum sabaha kadar..
duygularım karma karışık aklım karışık .. dokunsalar ağlayacağım..
hep hormon haplarından galiba.. :26:
merhaba arkadaşlar
benim 11. günüm test yaptırdım sonuç pozitif ama kanamam var. iğne yaptılar yatıyorum dr muhtemelen düşükle sonuçlanacak dedi zaten çokta ağrım var. çok üzgünüm ama elimden bişey gelmiyor. bu 4. gebelik kaybım olacak böylesindense hiç olmaması daha mı iyi bilemedim 3 gün sonra tekrar test yapılacak hayırlısı Allahtan elden bişey gelmiyor çaresizlikte son nokta:2:
merhaba arkadaşlar
benim 11. günüm test yaptırdım sonuç pozitif ama kanamam var. iğne yaptılar yatıyorum dr muhtemelen düşükle sonuçlanacak dedi zaten çokta ağrım var. çok üzgünüm ama elimden bişey gelmiyor. bu 4. gebelik kaybım olacak böylesindense hiç olmaması daha mı iyi bilemedim 3 gün sonra tekrar test yapılacak hayırlısı Allahtan elden bişey gelmiyor çaresizlikte son nokta:2:
yani hangisi daha iyi ? ertesi gün mü yoksa 4 gün sonramı ? böyle bir istatistik varmıdır acaba ?
çok heycanlıyım...
bazen yanlışmı yapıyorum diyorum allah nasip etmediğine göre bir bilgi vardır diyorum.. bazen allah affetsin isyan ediyorum.. bazen dua ediyorum sabaha kadar..
kızlar bugün doktora gittim cuma günü opu var bana sans dileyin...dualarınızı eksik etmeyin...:76::76::76::76:
kızlar öncelikle herkese iyi bayramlar diliyorum.benimde pazartesi günü yumoşlarım toplanıcak ama ben korkuyorum şimdiden stres bastı valla.ne yapıcam bilmiyorum.
canım yaa ben de aynne senn gibi olmustum bayılmadım ama en son safhada nefes te alamıyrdum,hastanede yatmak istemedim ama sonuç değişmedi o gece acile gittim:)tabii ohss nin ne oldugunu bile bilmiyorlardı.hiçbirsey yapmadan geri gönderdiler.hiçbirsey yiyemiyordum ama kusuyordum son kusmalarımda artık midemden sarı su geliyordu bostu çünkü.allahtan geçti bir hafta içinde yavas yavas.sanırım benm bebiş o yüzden tutmadı yani bence ama bilemiyorum tabii tahmin.ben kusarken o kadar midem kalkıoyrdu ki rahmim çok zorlanıyordu ki hiç ıkınmamak falan gerekiyordu o günlerdeslm kızlar yumoş toplamadan sonra hastanelık oldum yenı kendıme geldım.bu arada 5 yumurtam dollenmıs.yarın transferım var.12 eylul test tarıhım.ne kadar zorlu bır yolmus.Allah hepımızın yardımcısı olsun.
evet canım haklısın yapacak birsey yok.ama ağlamadan yapamıyr yine de insan.Allah isyan etmekten korusun bizi...geçmiş olsun .insallah br dahaki denemelerimizde Allahım kucaklarımızı doldurur...İyi bayramlar arkadaşlar,
geçmiş olsun canım ne oldu yumoşlardan sonra... 12 eylül senin için bayram olur inşallah canım dualarım seninle güzel haberler ver bize[/QUOTE
cok sancım oldu canım.oturamadım, kalkamadım, yuruyemedım sonrada bayılmısım.hastanede yattım bır gece,serum falan taktılar.ama sımdı ıyıyım cok tskler.allah hepımıze bebeklerımızı kucagımıza almayı nasıp etsın.((((insallah...
Canım hersey olacagına varıyor.hakkımızda hayırlısı olsun.İnsallah olumsuz sonuçlanmaz...merhaba arkadaşlar
çok heycanlıyım...
:)))) aynen öyle hormonlar.tek suçlu onlar bence de:)))) rahatla biraz canım çok stres yapmıssın.Yumurtalar toplanırken canın yanacak sonrasında biraz agrın olacak adet agrısı gibi ama agrı kesici alırsın gecer. 2 ile 5 gün kadar sonra doktorun kara verecek tabii embriyoların durumuna göre transfer yapılacak.n ekadar gec olursa transfer o kadar iyi diyorlar ama bence bir istatistik falan yok çünkü 5.gün yapılıp tutmayanda çok 3.gün yapılıp tutanda...o nedenle sen yorma kafanı bu kadar stres fazla ve zararlı bebişin için.su an içinde biryerlerde gelişen o yumurtacıkları da stresle büyütüyorsun(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?