2011 Ağustos-Eylülde Tüp Bebek Yaptıracaklar

transferimin 7.gunundeyim ama hic bi belirti yok..
her ay regl.olacagimda ayaklarim usur benim yaz kis fark etmez
sadece ayaklarim usuyo..(((((

merhabaaa.umarımdaaaa bellirtiii olmazzzz.çünküü bekleemmeeeeeee lütfeennnn.sadece dinlennn çok zorr biliyorummm amaaaa.bende debelirti olmadııı.hani bel ağrısı karınnn ağrısııı sürekliii devammm ediyooo.bidee ayakklarımmm çok üşüyoduuuu..bazennnterliyorummm bazendee ter basıyoduuu.endişelenmeeee lütfeennnn.benimmm hala kasıkk ağrımmm oluyoooo.bide gögüs ve karıı ağrısısdaaa eklendiii.

diyeceğimmm o kiiii rahttttttttttttttttttttt olllll.valla ben işte yaptımmm herseyy aptımmm.ama sen dinlennn yapmaa..ben bide transferden sonraa banyodaaa düştümmm.kimsye söyleyemedimmmm((((

ama sonuççççççççç pozitifffffffff.insallahhhh eylülünnn14 de doktrumaa gidicemm kesesiniii görüp kalbi insallahhhhhhhh atıyodur görcezzzzzzzzzz:)

günaydınnn herkeseee.iiiiiiiiiiiiiiii bayramlarrrr..keseyii görmeyiiii ayın 14 de gideceğizzzzzz:)

benimmm karnımmm çokk şişşş ve acayipp gögüslerimm sertlesii yo.ve canımmm.çokk acıyoooo.sizdedde varmııııııııı?

hergünn yediklerimizeee dikkatt edelim miii.ben hala çiğköfteye dayanamıyorummm.yiyorummm.pizzada oda ketçap ve mayonez olmadann olmuyooooooo.az da kolaaa:))))))

gunaydin canim
sorma ya transferden sonra hemen kayinvalidemlere gitmek zorunda kalmistim,orada uzanamadim ve surekli oturdum 5 saat falan..(((
onlara tedaviyi anlatmadigim icin bilmiyorlar
anliyacagin 1.gun hic dinlenemedim ertesi gunu desen ise gittim,is yerim izin vermedi, (bazi arkadaslar tatilde oldugu icin )

14 aylik oglum var onun bakimi desen zaten basli basina ayri bi yorucu..))
anliyacagin tatlim olursa cokkkk sasiririm,cunki hic umudum yok
olmazsada herseyde bi hayir vardir diye dusunuyorum,vucudum kabul etmiyorsa vardir bi hikmet degilmi..

lutfen sende dikkatli ol ilk aylarda,ilk 3 ay cok onemli,kendine olabildigince comert davran
allahim saglikla kucagina almayi nasip etsin,
saglikli ,huzurlu ve millete hayirli bi evlat olsun insallah.

goguslerin icin ilik dusun aldinda hafif hafif masaj yapsan belki azda olsa faydasi olur

teşekkür ederim inşallah, merakla beklemekteyim, insan ne yapacağını şaşırıyor yatmakla hareket etmek arasında...:)

test sonucumu aldım ne yazık ki negatif .kısmet değilmiş ben elimden geleni yaptım vıcdanen cok rahatım .hem merkez hem uygulanan tedavı hem de bekleme asamasında gayet ıyıydım ıyı baktım kendıme vs vs.Allah nasib etmeyince olmuyor vardır bir bildiği yürekten inanıyorum.suan bır daha denemeyı dusunmuyorum.dusukler tedavıler yoruldum zorlamanın mantıgı yok belkı son kez subat tatılınde denerım .ondan sonra da zaten maddı manevı yapacak gucum kalmadı.hayırlısı bakalım...
suan tedavıde olan ve sonuc bekleyen tum arkadaslarıma mujdeler alması ıcın duacıyım...Allah emeklerınızı hayırlarla tamamlasın...

canım hiç üzülme inan böylesi daha hayırlı. benim bugun iğnenin etkisi ile kanamam durdu ama dün çok kanadım ve küçük parçalar attım bence bebeğimi kaybettim ama yinede çıkmadık candan ümit kesilmiyor bkliyorum çaresizce. ve bu bekleyiş çok acı

suleyuksel canım biliyorum çok zor ama ümidini yitirme lütfen demekki daha zamanı değilmiş ben inanıyorum birgün kollarında olacak minişin herşeyin hayırlısı ..

benım genetık tanılı tup bebek yaptırmam gerekıyordu ama yumurta sayısı az oldugu ıcın drlar yapamamıslardı ve olan 2 embrıyo transfer edılmıstı ben hep hayırlısını dıledım sonradan kaybetmektense belkı de tutunmamıs olması da daha hayırlıdır cok rahatım uzuluyorum tabı ama herseyde vardır bır hayır ınanıyorum.Allah annelıgı nasıb eder mı etmez mı bılmem ama saglıklı ve hayırlı evlada annelık nasıb etsın dıye dua edıyorum....
tesekkur ederım desteklerınız ıcın....

Allah yardımcın olsun canım hiç beklemediğin anda gülsün yüzün...

HAFIYE, SULEYUKSEL, MCLOAD bugün okuyabildim, çok üzüldüm. Allah hayırlısını nasip etsin. bu haberleri okudukça kendi yaşadıklarım tekrar tekrar gözümün önüne geliyor. biliyorum ne desem faydasız. inşallah bir dahaki sefere güzel haberlerinizi alacağız. Mcload küçücükte olsa umut yokmuymuş canım? tam sonucunu ne zaman öğreneceksin? inşallah dr yanılır ve düşük olmamıştır...kendine çok dikkat et.

Allah yardımcınız olsun hepinizin...

Kızlar merhaba bi şey soracağım. Benim yumurtalarım toplandığından bu yana hala kasıklarımda ağrılar ve ciddi gaz problemim var. Kendimi aşırı derecede şiş hissediyorum. Bazen aşırı terleme oluyr. Sizdede böyle oldu mu? Nasıl düzeldiniz? Neler yaptınız ?

mrb geçmiş olsun aynı sorun bende de olmuştu çok fazla su içmiştim gaz yapacak herşeyden uzak durdum birde internette araştırın galiba havuç suyu iyi geliyor.................hayırlı transferler

merhaba arkadaşlar benim tutmadı bayramın birinci gününden beri adet görüyorum benim ilk denememdi ne kadar zaman sonra 2inci deneme olucak birde verdiğimiz ücretin 4e 3ünü bize geri iade oluyomuş doğrumu

merhaba canım evet bunlar normal şeyler ben yürümekte zorlanmıştım gaz ve çok sık wc ye gidiyordum ertesi gün düzeldim umarım sende çabuk düzelirsin canım geçmiş olsun...transferin şimdiden hayırlı olsun...

merhaba arkadaşlar benim tutmadı bayramın birinci gününden beri adet görüyorum benim ilk denememdi ne kadar zaman sonra 2inci deneme olucak birde verdiğimiz ücretin 4e 3ünü bize geri iade oluyomuş doğrumu

merhaba canım benimde ilk denemem ve tutmadı bende pazardan beri adet görüyorum ve bitecek gibi de değil ( istediğin zaman 2. denemeye geçebiliyorsun ama bu ücretin 4 de 3 ünü vermelerini ilk defa sende duydum özeldemi yaptırmıştın?

herkese merhaba arkadaşlar bayramda evimde değildim nete giremedim. 2. testimi yaptım ama ne yazıkki 2 ye katlamamış.

ilk testte 34 çıkmıştı 2. testte beta HCG 32 ye düşmüş yarın tüp bebek merkezine gidip sonucumu vercem gerek duyarlarsa bir test daha yaparlar bende haberler böyle inşallah sizlerden iyi haber alırız. transfer olacaklara önerim çok idrara sıkışmayın tutması zor oluyo. yumurta toplama işlemi ise uyutulduğun için daha rahat geçiyor. sonrasında karında şişlik kasıklarda batma falan olabiliyor ama çok değil. herkese geçmiş olsun bol şans . bu arada bayramda bi yakınımızın 15 günlük bebişini gördüm al senin olsun deseler alıvercektim nasıl canım çekti. almadım kucağıma koklamadım. zaten ilaçlardan hormon yüklüyüm ağlarım herkesin içinde diye almadım kucağıma

şule yüksel,hafiye,sude çisem arkadaşlar hepinize geçmiş olsun allah dayanma gücü versin anlaşılan sizin bayramda kötü geçti.mccloud,jakobi çıkmadık candan ümit kesilmezmiş inşallah sizin içinde mucizelerle güzel şeyler olur.yumurtası toplanan transferi olan arkadaşlar sizlerede bol şanslar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…