transferimin 7.gunundeyim ama hic bi belirti yok..
her ay regl.olacagimda ayaklarim usur benim yaz kis fark etmez
sadece ayaklarim usuyo..(((((
merhabaaa.umarımdaaaa bellirtiii olmazzzz.çünküü bekleemmeeeeeee lütfeennnn.sadece dinlennn çok zorr biliyorummm amaaaa.bende debelirti olmadııı.hani bel ağrısı karınnn ağrısııı sürekliii devammm ediyooo.bidee ayakklarımmm çok üşüyoduuuu..bazennnterliyorummm bazendee ter basıyoduuu.endişelenmeeee lütfeennnn.benimmm hala kasıkk ağrımmm oluyoooo.bide gögüs ve karıı ağrısısdaaa eklendiii.
diyeceğimmm o kiiii rahttttttttttttttttttttt olllll.valla ben işte yaptımmm herseyy aptımmm.ama sen dinlennn yapmaa..ben bide transferden sonraa banyodaaa düştümmm.kimsye söyleyemedimmmm((((
ama sonuççççççççç pozitifffffffff.insallahhhh eylülünnn14 de doktrumaa gidicemm kesesiniii görüp kalbi insallahhhhhhhh atıyodur görcezzzzzzzzzz:)
kızlar bugün doktora gittim cuma günü opu var bana sans dileyin...dualarınızı eksik etmeyin...:76::76::76::76:
günaydınnn herkeseee.iiiiiiiiiiiiiiii bayramlarrrr..keseyii görmeyiiii ayın 14 de gideceğizzzzzz:)
benimmm karnımmm çokk şişşş ve acayipp gögüslerimm sertlesii yo.ve canımmm.çokk acıyoooo.sizdedde varmııııııııı?
hergünn yediklerimizeee dikkatt edelim miii.ben hala çiğköfteye dayanamıyorummm.yiyorummm.pizzada oda ketçap ve mayonez olmadann olmuyooooooo.az da kolaaa:))))))
canım allah yardımcın olsun çok zor biliyorum kısmet demekten ve birdahaki sefere demekten başka caremiz yok... bu son negatifimiz olur inşallah
canım kendini dinleme lütfen gerçekten hiç belli olmuyor inşallah güzel haberler vereceksin bizlere....
iyi bayramlar canım tedavin hayırlı olsun sonucun pozitif olur inşallah
canım hiç üzülme inan böylesi daha hayırlı. benim bugun iğnenin etkisi ile kanamam durdu ama dün çok kanadım ve küçük parçalar attım bence bebeğimi kaybettim ama yinede çıkmadık candan ümit kesilmiyor bkliyorum çaresizce. ve bu bekleyiş çok acıtest sonucumu aldım ne yazık ki negatif .kısmet değilmiş ben elimden geleni yaptım vıcdanen cok rahatım .hem merkez hem uygulanan tedavı hem de bekleme asamasında gayet ıyıydım ıyı baktım kendıme vs vs.Allah nasib etmeyince olmuyor vardır bir bildiği yürekten inanıyorum.suan bır daha denemeyı dusunmuyorum.dusukler tedavıler yoruldum zorlamanın mantıgı yok belkı son kez subat tatılınde denerım .ondan sonra da zaten maddı manevı yapacak gucum kalmadı.hayırlısı bakalım...
suan tedavıde olan ve sonuc bekleyen tum arkadaslarıma mujdeler alması ıcın duacıyım...Allah emeklerınızı hayırlarla tamamlasın...
test sonucumu aldım ne yazık ki negatif .kısmet değilmiş ben elimden geleni yaptım vıcdanen cok rahatım .hem merkez hem uygulanan tedavı hem de bekleme asamasında gayet ıyıydım ıyı baktım kendıme vs vs.Allah nasib etmeyince olmuyor vardır bir bildiği yürekten inanıyorum.suan bır daha denemeyı dusunmuyorum.dusukler tedavıler yoruldum zorlamanın mantıgı yok belkı son kez subat tatılınde denerım .ondan sonra da zaten maddı manevı yapacak gucum kalmadı.hayırlısı bakalım...
suan tedavıde olan ve sonuc bekleyen tum arkadaslarıma mujdeler alması ıcın duacıyım...Allah emeklerınızı hayırlarla tamamlasın...
benım genetık tanılı tup bebek yaptırmam gerekıyordu ama yumurta sayısı az oldugu ıcın drlar yapamamıslardı ve olan 2 embrıyo transfer edılmıstı ben hep hayırlısını dıledım sonradan kaybetmektense belkı de tutunmamıs olması da daha hayırlıdır cok rahatım uzuluyorum tabı ama herseyde vardır bır hayır ınanıyorum.Allah annelıgı nasıb eder mı etmez mı bılmem ama saglıklı ve hayırlı evlada annelık nasıb etsın dıye dua edıyorum....
tesekkur ederım desteklerınız ıcın....
Kızlar merhaba bi şey soracağım. Benim yumurtalarım toplandığından bu yana hala kasıklarımda ağrılar ve ciddi gaz problemim var. Kendimi aşırı derecede şiş hissediyorum. Bazen aşırı terleme oluyr. Sizdede böyle oldu mu? Nasıl düzeldiniz? Neler yaptınız ?
Kızlar merhaba bi şey soracağım. Benim yumurtalarım toplandığından bu yana hala kasıklarımda ağrılar ve ciddi gaz problemim var. Kendimi aşırı derecede şiş hissediyorum. Bazen aşırı terleme oluyr. Sizdede böyle oldu mu? Nasıl düzeldiniz? Neler yaptınız ?
merhaba arkadaşlar benim tutmadı bayramın birinci gününden beri adet görüyorum benim ilk denememdi ne kadar zaman sonra 2inci deneme olucak birde verdiğimiz ücretin 4e 3ünü bize geri iade oluyomuş doğrumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?