2011 Ağustos-Eylülde Tüp Bebek Yaptıracaklar

jakobicim canım benim hayırlısı olsun hakkınızda....ama bu sonuç niye böle evet yükselmemiş ama çokta düşmemiş...???

rabbimin bi bildiği var elbet...allah sağlıklı sıhhatli olucaksa evlat nasip kısmet etsin hepimize...

inşallah bi dahakine güzel haberlerini alıcaz...sabır ya sabır....

kızlar herkeze merhaba!....evim evim güzel evime kavuştum...bir bayram daha bitti bende bittimmmm...

bütün paylaşımları okudum.

negatif sonuç alan arkadaşlarıma allah hayırlısını nasip etsin ve allah sabırlar versin.inşallah bi dahakine güzel haberlerinizi alıcaz...pes etmek yok..sonuna kadar devam...

opu su olucak arkadaşlara allah kolaylık versin ağrısız sızısız atlatırsınız kaliteli yumoşlarınız olur inşallah...

opu su olanlara geçmiş olsun...bir an evvel toparlamanız dileklerimle...

geçen pazar opu m vardı..opu gayet bilinçsizken süper geçti...hatta sonrasında bi hafiftim bir hafif anlatamam..ya dedim doktor ben çok hafifledim..evet aldık bütün yumurtaları o yüzden ama akşama ağrın çoğalıcak dedi...neden alınan yerler kanla doluyormuş o yüzden gene ağrı yapar dedi.ve aynen öle oldu...sonrasında 3 gün kendime gelemedim..oturamadım karnım şişti gaz bi taraftan nasıl bir rahatsızlık...allahım dedim nolur artık yeter...son iki gündür rahatım ama hiç ağrım yok değil gene bi şişkinlik söz konusu oda olur dedi doktor...ehh buna şükür...

neyse daha öncede yazmıştım 12 yumurtanın 8 tanesi boş çıktı kızlar bunu hala anlayabilmiş değilim şok oldum üzüldüm...ama neyse kalan 4 tanesi ii durumda şükür ve 5. gün transferine karar verdi doktor...hayırlııs ile kızlar nolur dua edin yarın 16:00 da transfer olucak nasip kısmet olursa...

vallahi özlemişim sizi...

canım İnsallah birgün hepimiz kavusuruz bebklerimize.moralini bozma lütfen...
uuf dimi biz de ne zaman başlayalım desek ya birileri geliyor yatılı ya da biryerlere gitmek zorunda kalıyoruz aslında olacagı varsa her kosulda oluyor da işte evham yapıyor insan :))

(( ben de dayanamıyorum hiç...bayramda malum bu sorular sorulup duruldu.herkes çocuk yapın söyle güzel böyle güzel diye ikna etmeye çalısırcasına konusmalar da bulundu.ben hala istemiyoruz izlenimi veriyorum da dısarıya.ahh diyebilsem içimdekileri...

hayırlsıı olsun canım.tek embriyo bile yeter olcak olduktan sonra...sen sıkma canını ...

benim de dondurulmus tedavisi basladı bir haftadır.sadece estrofem kullanıyorum var mı bemn gibi olan?bana sadece bu estrofem yetersizmiş gibi geliyor ama hiç te kimse yok etrafta sorabilecegim.sanırım herkes te normal deneme yapıyor.bir hafta oldu.7 gün sonra ara dedi dr yarın arıcam bakalım ne diyecek...sanırım bayram tatili biter bitmez gitmem gerekecek...dr u aradıgımda tatil de baslamak üzereydi hiç ön muayene falan yapmadan estrofeme basla dedi kist falan olustu mu gecen denemeden sonra bilmiyorum.insallah birsey cıkmaz da bu ay devam eder tedavi.okulda acılmadan su transfer sonrasını geçiririm yoksa sonra çok zorlanıcam (( bana sans dileyiin kızlarrr...

destek olan moral veren herkese cok tesekkurler...sagolun kızlar ınsallah sırada bekleyenlere mujdeler nasıb olsun..

lale1

benimde dondurulmuşlarla tedavim devam ediyor. bende 13 gündür sadece hormonlarımı baskılayıcı burun spreyi kullanıyorum ayın 6 sına kadarda devam edicem. bende senin gibi yetersiz olduğunu düşünüyorum ama birşey biliğimden değil tabi sadece bana öyleymiş gibi geliyor. 6 sında gittiğimde başka ilaçlara başlayıp yaklaşık bir onbeş günlük bir tedavinin sonunda transferim olacakmış allah izin verirse. senin nasıl olacak bilgin varmı.

canım ben adet olunca doktoru aradım o da bana 2.gün estrofem'e başla dedi.7 gün boyunca günde bir tane al sonra da beni ara dedi.bugün 7 gün doldu yarın arıcam işte sanırım bundan sonrasında günde 2 tane falan yapıcak estrofemi.hafta basında da muayeneye cagırcak.kist muayenem yapılmadı işte ondan endişeliyim ama insallah temiz çıkar.haberleşelim sık sık.süreç farklı işleyecek gibi görünüyor bana sprey falan verilmedi çünkü,direk adetle baslandı.insallah sonuclar hayırlısıyla olumlu olur...ben ayın 10-11 i gibi transfer olur diye düşünüyorum ama dr nsıl karar verir bilemiyorum

arkadaşlar benim ilk denemem olacak 11 gündür lucrin iğnelerimi yapıyorum. Adet günüm 2-3 gün gecikti bu normalmidir bu iğnenin geciktirme durumu varmıdır? Ayrıca doktor bana cinsel ilişki yasak dedi neden dediniz diye soramadım. Sizede yasakmıydı ve neden olduğunu biliyormusunuz?

tavsiyeler üzerine yumoşlar strese girmesin diye stresimi frenlemeye çelıştım... saçlarımı boyadım hamile kalırsam dip boya derdim olmasın diye hahaha :)) kafamı dağıtmak için iyi bahaneydi..

ama sonra pişman oldum ya olmazsa diye.. takıntı oldu..

tüm anne adaylarını allaha emanet ediyorum..

anne olmak için uğraşanlara esenlik diliyorum..

gelelim yaramaz yumoşlara onlarada bir an önce spermlerden elektrik almalarını ve bize sıkı sıkı tutunmalarını emir ediyorum..

bu gun son kontrolum du.. karnımda 22 yumoşcan varmış ama ne olduğu belli değil hepsi boş olabilir.... ruyamda hep böyle çıkıyor da..

c.tesi toplanacaklar ve herşey ogunden sonra başlayacak..

sürekli dua ediyorum.. bazen kitleniyorum ve hiçbşey yapamıyorum..

karışık duygular içerisinde ctesini bekliyorum..

bu arada ;
bebeğim olunca adnı yumoşcan koymaya kara verdim.. çok benimsedim de

evet özelde yaptırdım bide internetten araştırdım bayramdan sonra doktorla görüşücem bakalım nedir ne değildir

inşalllahhhhhhhh kendii miniklerimizi alırızızzz kucağımıza:)

Günaydın şekerlleeeerrrrr

Nasılsınız görüşmeyeli? Ben iyiyim şükürler olsun, hala beklemedeyim

JAKOBİ ve ŞULEYÜKSEL , canlarım, çok üzüldüm sonuçlarınıza. Ama ne olursa olsun,ALLAHtan assslaa ümit kesilmez, sizler de ööle yapmışsınız. İkinizin de metin duruşu bana örnek oldu. Benim de olmazsa , çok üzülmeyeceğim. Rabbim ne eylerse güzel eyler.

MCLOUD caanım, kanaman durmuş ne güzel, bebişin seninle demekki

HBYciim, yumoşların embrio olmuşlar haa, vay sizi gidi naptınıs kıs Hadi sağ salim transferini ol da , hayırlı olumlu sonuçlarla dön bize.

Topiğimize yeni katılan tüm kader arkadaşlarım, hepiniz hoşgeldiniz
Tedavileriniz hayırlı olsun. Bilgilerini paylaşanları en kısa zamanda listeye ekliyceem.

Hepinis öpüldünüüss

21 Ağustos pazar: elifce POZİTİF

23 Ağustos salı: kuden80 POZİTİF

24 Ağustos çarşamba: rashel: Negatif

25 Ağustos perşembe: mine1987: Negatif

26 Ağustos cuma: daisy3434: Negatif

26 Ağustos cuma: dorukonti POZİTİF

27 Ağustos cumartesi:aşkböceği POZİTİF

28 Ağustos pazar: Kıvılcımv: Negatif

29 Ağustos pazartesi: jakobi:Negatif

31 Ağustos çarşamba: hafiye: Negatif

1 Eylül Perşembe : Mcloud DÜNDÜ- HALAAA HEYECANLA BEKLİOS

1 Eylül Perşembe : Şuleyüksel:Negatif

2 Eylül Cuma : Lareine BUGÜN

3 Eylül Cumartesi : Fatmaözkan HEYECANLA BEKLİOS

5 Eylül Pazartesi : Minecan GÜN SAYIYORUZ

6 Eylül Salı : Tuanay GÜN SAYIYORUZ

12 Eylül Pazartesi : Garslan55 GÜN SAYIYORUZ

:92::92::92::92::92::92::92::92:

Herkese günaydın arkadaslar.
Olumsuz sonuç alan arkadaşlara geçmiş olsun. Çok zordur bilirim, bende yasamıstım. Ama bir sonraki ay yeni bir umut oluyor. İnsanın yapısında var demekki, cok istediği bir seyden vaz geçemiyor.
Bende dün akşam adet görmeye basladım. Kısmetse bu gün yada yarın doktoruma gidicem Klomene baslıcam. Aslında ben bu ay klomen ve çatlatma iğnesi ile bir denemek istiyorum. Cünkü bir süredir kocama keçiboynuzu kendimede incir kürü yapıyordum. Belki bir faydası olmustur diye ümit ediyorum. Olmazsa onümüzdeki ay aşılama yapmak istiyorum. Bakalım Allah hayırlısını versin insallah.

herkeze gunaydin
ben bugun bi yaramazlik yaptim,dolapta duran hamilelik testine ilistim..))
cok net olarak negatif cikti..
biliyorum erken diyeceksiniz ama,hamile olsaydim silikte olsa cikardi diye dusunuyorum

transferim 25 agus.persembe gunu saat 12.30 gibi olmustu
9.gunumdeyim
hayirlisi artik..
umutlar bizim icin,herseyden once saglik

hamile olan arkadaslardan erken sonuc alan varmiydi?

az once hasteneyi aradim once 12 beklememi soylemislerdi simdi ise test icin 18 gun bekliyecekmissim.. offf offff

turkiyede kacgun sonra test yapiliyor.?

arkadaslar egerki benim kesin negatifse,kismet olursa onumuzdeki ay dondurulmuslarla devam edecegim
benim 2 tane dondurulmus var..

acaba dondurulmus ambriyolarla surec nasil oluyor?
nezaman basliyor? ne gibi ilaclar kullaniliyor?
netten baktim ama tam anlamadim?

simdiden tesk.ederim

Merhaba kızlar Günaydın... Tiny canım ne yaptın? Transferin oldu mu? Ulun bey mi yaptı?

Gunaydin cirozcum, dun transferim oldu cok sukur. Suleyman bey gerceklestirdi transferi. Ulun bey yoktu. Fark etmez sonucta suleyman beyde cok iyi bir doktor. Simdi bekleme surecindeyiz. 13eylul test gunu. Evde olmak sikici degil mi?

canım çok üzüldüm ya bizim yumoşlar yamuk yaptı bize allah yardımcımız olsun... birdaha da yaşatmasın inşalalh.
bende bebek konusunda anı şeyleri yaşıyorum canım

canım dualarım seninle bebişlerin sıkı sıkı tuturlar inşallah sana...

evet özelde yaptırdım bide internetten araştırdım bayramdan sonra doktorla görüşücem bakalım nedir ne değildir

canım görüş bakalım eğer öyle bişi varsa haberim olsun bende bir araştırayım bakalım...

canım biraz geç oldu... bu sayfaya pek gıren yok galiba bulamıyyorum...
2. denememe başlamadım daha adet olmadım kurtajdan sonra beklıyorum . heralde ekim kasım gıbı başlıcam..
2. denemem dondurulmuş olucak inşallahh ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…