herkese merhaba arkadaşlar bayramda evimde değildim nete giremedim. 2. testimi yaptım ama ne yazıkki 2 ye katlamamış.
ilk testte 34 çıkmıştı 2. testte beta HCG 32 ye düşmüş yarın tüp bebek merkezine gidip sonucumu vercem gerek duyarlarsa bir test daha yaparlar bende haberler böyle inşallah sizlerden iyi haber alırız. transfer olacaklara önerim çok idrara sıkışmayın tutması zor oluyo. yumurta toplama işlemi ise uyutulduğun için daha rahat geçiyor. sonrasında karında şişlik kasıklarda batma falan olabiliyor ama çok değil. herkese geçmiş olsun bol şans . bu arada bayramda bi yakınımızın 15 günlük bebişini gördüm al senin olsun deseler alıvercektim nasıl canım çekti. almadım kucağıma koklamadım. zaten ilaçlardan hormon yüklüyüm ağlarım herkesin içinde diye almadım kucağıma
test sonucumu aldım ne yazık ki negatif .kısmet değilmiş ben elimden geleni yaptım vıcdanen cok rahatım .hem merkez hem uygulanan tedavı hem de bekleme asamasında gayet ıyıydım ıyı baktım kendıme vs vs.Allah nasib etmeyince olmuyor vardır bir bildiği yürekten inanıyorum.suan bır daha denemeyı dusunmuyorum.dusukler tedavıler yoruldum zorlamanın mantıgı yok belkı son kez subat tatılınde denerım .ondan sonra da zaten maddı manevı yapacak gucum kalmadı.hayırlısı bakalım...
suan tedavıde olan ve sonuc bekleyen tum arkadaslarıma mujdeler alması ıcın duacıyım...Allah emeklerınızı hayırlarla tamamlasın...
uuf dimi biz de ne zaman başlayalım desek ya birileri geliyor yatılı ya da biryerlere gitmek zorunda kalıyoruz aslında olacagı varsa her kosulda oluyor da işte evham yapıyor insan :))gunaydin canim
sorma ya transferden sonra hemen kayinvalidemlere gitmek zorunda kalmistim,orada uzanamadim ve surekli oturdum 5 saat falan..(((
onlara tedaviyi anlatmadigim icin bilmiyorlar
anliyacagin 1.gun hic dinlenemedim ertesi gunu desen ise gittim,is yerim izin vermedi, (bazi arkadaslar tatilde oldugu icin )
14 aylik oglum var onun bakimi desen zaten basli basina ayri bi yorucu..))
anliyacagin tatlim olursa cokkkk sasiririm,cunki hic umudum yok
olmazsada herseyde bi hayir vardir diye dusunuyorum,vucudum kabul etmiyorsa vardir bi hikmet degilmi..
lutfen sende dikkatli ol ilk aylarda,ilk 3 ay cok onemli,kendine olabildigince comert davran
allahim saglikla kucagina almayi nasip etsin,
saglikli ,huzurlu ve millete hayirli bi evlat olsun insallah.
herkese merhaba arkadaşlar bayramda evimde değildim nete giremedim. 2. testimi yaptım ama ne yazıkki 2 ye katlamamış.
ilk testte 34 çıkmıştı 2. testte beta HCG 32 ye düşmüş yarın tüp bebek merkezine gidip sonucumu vercem gerek duyarlarsa bir test daha yaparlar bende haberler böyle inşallah sizlerden iyi haber alırız. transfer olacaklara önerim çok idrara sıkışmayın tutması zor oluyo. yumurta toplama işlemi ise uyutulduğun için daha rahat geçiyor. sonrasında karında şişlik kasıklarda batma falan olabiliyor ama çok değil. herkese geçmiş olsun bol şans . bu arada bayramda bi yakınımızın 15 günlük bebişini gördüm al senin olsun deseler alıvercektim nasıl canım çekti. almadım kucağıma koklamadım. zaten ilaçlardan hormon yüklüyüm ağlarım herkesin içinde diye almadım kucağıma
kızlar herkeze merhaba!....evim evim güzel evime kavuştum...bir bayram daha bitti bende bittimmmm...
bütün paylaşımları okudum.
negatif sonuç alan arkadaşlarıma allah hayırlısını nasip etsin ve allah sabırlar versin.inşallah bi dahakine güzel haberlerinizi alıcaz...pes etmek yok..sonuna kadar devam...
opu su olucak arkadaşlara allah kolaylık versin ağrısız sızısız atlatırsınız kaliteli yumoşlarınız olur inşallah...
opu su olanlara geçmiş olsun...bir an evvel toparlamanız dileklerimle...
geçen pazar opu m vardı..opu gayet bilinçsizken süper geçti...hatta sonrasında bi hafiftim bir hafif anlatamam..ya dedim doktor ben çok hafifledim..evet aldık bütün yumurtaları o yüzden ama akşama ağrın çoğalıcak dedi... neden alınan yerler kanla doluyormuş o yüzden gene ağrı yapar dedi.ve aynen öle oldu...sonrasında 3 gün kendime gelemedim..oturamadım karnım şişti gaz bi taraftan nasıl bir rahatsızlık...allahım dedim nolur artık yeter...son iki gündür rahatım ama hiç ağrım yok değil gene bi şişkinlik söz konusu oda olur dedi doktor...ehh buna şükür...
neyse daha öncede yazmıştım 12 yumurtanın 8 tanesi boş çıktı kızlar bunu hala anlayabilmiş değilim şok oldum üzüldüm...ama neyse kalan 4 tanesi ii durumda şükür ve 5. gün transferine karar verdi doktor...hayırlııs ile kızlar nolur dua edin yarın 16:00 da transfer olucak nasip kısmet olursa...
vallahi özlemişim sizi...
lale1
benimde dondurulmuşlarla tedavim devam ediyor. bende 13 gündür sadece hormonlarımı baskılayıcı burun spreyi kullanıyorum ayın 6 sına kadarda devam edicem. bende senin gibi yetersiz olduğunu düşünüyorum ama birşey biliğimden değil tabi sadece bana öyleymiş gibi geliyor. 6 sında gittiğimde başka ilaçlara başlayıp yaklaşık bir onbeş günlük bir tedavinin sonunda transferim olacakmış allah izin verirse. senin nasıl olacak bilgin varmı.
merhaba canım evet bunlar normal şeyler ben yürümekte zorlanmıştım gaz ve çok sık wc ye gidiyordum ertesi gün düzeldim umarım sende çabuk düzelirsin canım geçmiş olsun...transferin şimdiden hayırlı olsun...
merhaba canım benimde ilk denemem ve tutmadı bende pazardan beri adet görüyorum ve bitecek gibi de değil( istediğin zaman 2. denemeye geçebiliyorsun ama bu ücretin 4 de 3 ünü vermelerini ilk defa sende duydum özeldemi yaptırmıştın?
Merhaba kızlar Günaydın... Tiny canım ne yaptın? Transferin oldu mu? Ulun bey mi yaptı?
kızlar herkeze merhaba!....evim evim güzel evime kavuştum...bir bayram daha bitti bende bittimmmm...
bütün paylaşımları okudum.
negatif sonuç alan arkadaşlarıma allah hayırlısını nasip etsin ve allah sabırlar versin.inşallah bi dahakine güzel haberlerinizi alıcaz...pes etmek yok..sonuna kadar devam...
opu su olucak arkadaşlara allah kolaylık versin ağrısız sızısız atlatırsınız kaliteli yumoşlarınız olur inşallah...
opu su olanlara geçmiş olsun...bir an evvel toparlamanız dileklerimle...
geçen pazar opu m vardı..opu gayet bilinçsizken süper geçti...hatta sonrasında bi hafiftim bir hafif anlatamam..ya dedim doktor ben çok hafifledim..evet aldık bütün yumurtaları o yüzden ama akşama ağrın çoğalıcak dedi... neden alınan yerler kanla doluyormuş o yüzden gene ağrı yapar dedi.ve aynen öle oldu...sonrasında 3 gün kendime gelemedim..oturamadım karnım şişti gaz bi taraftan nasıl bir rahatsızlık...allahım dedim nolur artık yeter...son iki gündür rahatım ama hiç ağrım yok değil gene bi şişkinlik söz konusu oda olur dedi doktor...ehh buna şükür...
neyse daha öncede yazmıştım 12 yumurtanın 8 tanesi boş çıktı kızlar bunu hala anlayabilmiş değilim şok oldum üzüldüm...ama neyse kalan 4 tanesi ii durumda şükür ve 5. gün transferine karar verdi doktor...hayırlııs ile kızlar nolur dua edin yarın 16:00 da transfer olucak nasip kısmet olursa...
vallahi özlemişim sizi...
evet özelde yaptırdım bide internetten araştırdım bayramdan sonra doktorla görüşücem bakalım nedir ne değildir
Sen hızlı gitmişsin sözünü yumurtaların gelişimi için demiştir muhtemelen, ama kısa protokolde de lucrin gibi yumurtaların birden gelişimini engellemek için hormon ilacı ile beraber cetrotide kullanılıyor mesela sende ikincide böyle birşey kullanılmadı mı peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?