merhaba kızlar,
bugünlerde pekçok sonuç alıcaz sanırım. inşallah hepsi pozitif olur ve devam eder. bol bol sağlıklı yumurtalar toplanır transferler başarılı geçer inşallah. ben bugün merkeze gittim kan verdim.
12.gün beta HCG: 34
14. gün:32
16. gün:36 çıktı
bugün dr aradı tüm ilaçları bırakmamı söyledi sağlıklı bir gebelik oluşmamış dedi. bir kaç gün içinde adet kanamanız başlar dedi. 1 hafta sonra tekrar kan verin betaHCG sıfırlanmışmı bakalım dedi. inşallah çabucak sıfırlanır geçen yıl düşük yaptığımda çok uzun süre sıfırlanmamıştı zaten kanamamda 35 gün sürmüştü. dr kürtaja gerek duymamıştı iykide gerek duymamış.çünkü burada forum sayfalarında okuyorumda kimisinde rahim yyapışıklığına falan neden oluyo. inşallah bu seferde kürtaja gerek kalmaz. benim anlamadığım hala neden azda olsa değer yükseliyo. bunu yaşayan oldumu hiç aranızda?
canım ben adet olunca doktoru aradım o da bana 2.gün estrofem'e başla dedi.7 gün boyunca günde bir tane al sonra da beni ara dedi.bugün 7 gün doldu yarın arıcam işte sanırım bundan sonrasında günde 2 tane falan yapıcak estrofemi.hafta basında da muayeneye cagırcak.kist muayenem yapılmadı işte ondan endişeliyim ama insallah temiz çıkar.haberleşelim sık sık.süreç farklı işleyecek gibi görünüyor bana sprey falan verilmedi çünkü,direk adetle baslandı.insallah sonuclar hayırlısıyla olumlu olur...ben ayın 10-11 i gibi transfer olur diye düşünüyorum ama dr nsıl karar verir bilemiyorum
merhaba kızlar,
bugünlerde pekçok sonuç alıcaz sanırım. inşallah hepsi pozitif olur ve devam eder. bol bol sağlıklı yumurtalar toplanır transferler başarılı geçer inşallah. ben bugün merkeze gittim kan verdim.
12.gün beta HCG: 34
14. gün:32
16. gün:36 çıktı
bugün dr aradı tüm ilaçları bırakmamı söyledi sağlıklı bir gebelik oluşmamış dedi. bir kaç gün içinde adet kanamanız başlar dedi. 1 hafta sonra tekrar kan verin betaHCG sıfırlanmışmı bakalım dedi. inşallah çabucak sıfırlanır geçen yıl düşük yaptığımda çok uzun süre sıfırlanmamıştı zaten kanamamda 35 gün sürmüştü. dr kürtaja gerek duymamıştı iykide gerek duymamış.çünkü burada forum
sayfalarında okuyorumda kimisinde rahim yyapışıklığına falan neden oluyo. inşallah bu seferde kürtaja gerek kalmaz. benim anlamadığım hala neden azda olsa değer yükseliyo. bunu yaşayan oldumu hiç aranızda?
yaa canım bana yumurta çatlatma ignesini yapacagım zaman yani su an senn oldugun aşamadan bir 15 gün kadar sonra yasak demişlerdi ama benm de kafama takılmıyor değil enfeksiyon falan birsey olur mu diye...aslında yasak olmasında fayda var galiba...arkadaşlar benim ilk denemem olacak 11 gündür lucrin iğnelerimi yapıyorum. Adet günüm 2-3 gün gecikti bu normalmidir bu iğnenin geciktirme durumu varmıdır? Ayrıca doktor bana cinsel ilişki yasak dedi neden dediniz diye soramadım. Sizede yasakmıydı ve neden olduğunu biliyormusunuz?
canım ben dondurulmus yapıoyrum şimdi.uzun mu kısa protokol mü yapıcaklarına göre değişiyor bazı arkadaşlar burun spreyi ile başlamıs,ben adet olunca estrofemle basladım...arkadaslar egerki benim kesin negatifse,kismet olursa onumuzdeki ay dondurulmuslarla devam edecegim
benim 2 tane dondurulmus var..
acaba dondurulmus ambriyolarla surec nasil oluyor?
nezaman basliyor? ne gibi ilaclar kullaniliyor?
netten baktim ama tam anlamadim?
simdiden tesk.ederim
benim tedavim adetin 21. günü başladı yani uzun protokol oluyor ortalama bir ay sürecekmiş. bugün 14 gün oldu yarısı gitti işte. benim transfer 20 sini bulur herhalde.
kist falan olur diye bende çok korkuyordum ama neyseki çok şükür yokmuş inş seninde temiz çıkar. ben hep buralardayım zaten hbrleşiriz.
arkadaşlar transferden sonra sancısı olan oldumu benim transferim dün yapıldı midem acayip ağrıyo parolda işe yaramıyo yaklaşık 12 saattir hiç durmadı ağrısı lütfen acil cvp..
arkadaşlar transferden sonra sancısı olan oldumu benim transferim dün yapıldı midem acayip ağrıyo parolda işe yaramıyo yaklaşık 12 saattir hiç durmadı ağrısı lütfen acil cvp..
arkadaşlar benim ilk denemem olacak 11 gündür lucrin iğnelerimi yapıyorum. Adet günüm 2-3 gün gecikti bu normalmidir bu iğnenin geciktirme durumu varmıdır? Ayrıca doktor bana cinsel ilişki yasak dedi neden dediniz diye soramadım. Sizede yasakmıydı ve neden olduğunu biliyormusunuz?
Merhaba, ben Haziranda 3.denememi yaptım ve sonuç olumlu çok şükür . herhangi bi sancım olmadı diyebilirim size tavsiyem bol meyve ve sebze ile beslenin bilgisayardan uzak durmaya çalışın bol bol dinlenin ve hergün muhakkak ananas yiyin. sormak istedğiniz bişey varsa cevaplayabilirim.
Malesef değerim düşüyor Dr ilaçları bırakmamı istedi. haftaya tekrar test yapılacak sonuç sıfırlanmış mı ona bakılacak sıfırlanmışsa sorun yok sıfırlanmamışsa kürtaj yapılacak malesef kısmet değilmiş ilk fırsatta toparlanıp dondurulmuşlarla devam edeceğiz. listelye benim için " bir daha ki sefere inşallah" yazarmısınız lütfen.
hayırlısı olsun düşükle uğraşmak çok zor. inşallah hepimize annelik nasip olur canım.benım genetık tanılı tup bebek yaptırmam gerekıyordu ama yumurta sayısı az oldugu ıcın drlar yapamamıslardı ve olan 2 embrıyo transfer edılmıstı ben hep hayırlısını dıledım sonradan kaybetmektense belkı de tutunmamıs olması da daha hayırlıdır cok rahatım uzuluyorum tabı ama herseyde vardır bır hayır ınanıyorum.Allah annelıgı nasıb eder mı etmez mı bılmem ama saglıklı ve hayırlı evlada annelık nasıb etsın dıye dua edıyorum....
tesekkur ederım desteklerınız ıcın....
başarısız olunca paran iademiymiş çok ilginç bnde hiç duymamıştım. ne zaman 2. yi denemeyi düşünüyorsun kıvılcım?merhaba canım evet bunlar normal şeyler ben yürümekte zorlanmıştım gaz ve çok sık wc ye gidiyordum ertesi gün düzeldim umarım sende çabuk düzelirsin canım geçmiş olsun...transferin şimdiden hayırlı olsun...
merhaba canım benimde ilk denemem ve tutmadı bende pazardan beri adet görüyorum ve bitecek gibi de değil( istediğin zaman 2. denemeye geçebiliyorsun ama bu ücretin 4 de 3 ünü vermelerini ilk defa sende duydum özeldemi yaptırmıştın?
bende yükselmedi ama düşmedide diye düşünüyordum taki dr tüm ilaçları bırakın adet kanamanız bir kaç gün içinde başlayacak diyene kadarjakobicim canım benim hayırlısı olsun hakkınızda....ama bu sonuç niye böle evet yükselmemiş ama çokta düşmemiş...???
rabbimin bi bildiği var elbet...allah sağlıklı sıhhatli olucaksa evlat nasip kısmet etsin hepimize...
inşallah bi dahakine güzel haberlerini alıcaz...sabır ya sabır....
canım 4 yumurtanın kalitesi nasılmış kaça bölündüler bilgi verdimi dr unkızlar herkeze merhaba!....evim evim güzel evime kavuştum...bir bayram daha bitti bende bittimmmm...
bütün paylaşımları okudum.
negatif sonuç alan arkadaşlarıma allah hayırlısını nasip etsin ve allah sabırlar versin.inşallah bi dahakine güzel haberlerinizi alıcaz...pes etmek yok..sonuna kadar devam...
opu su olucak arkadaşlara allah kolaylık versin ağrısız sızısız atlatırsınız kaliteli yumoşlarınız olur inşallah...
opu su olanlara geçmiş olsun...bir an evvel toparlamanız dileklerimle...
geçen pazar opu m vardı..opu gayet bilinçsizken süper geçti...hatta sonrasında bi hafiftim bir hafif anlatamam..ya dedim doktor ben çok hafifledim..evet aldık bütün yumurtaları o yüzden ama akşama ağrın çoğalıcak dedi... neden alınan yerler kanla doluyormuş o yüzden gene ağrı yapar dedi.ve aynen öle oldu...sonrasında 3 gün kendime gelemedim..oturamadım karnım şişti gaz bi taraftan nasıl bir rahatsızlık...allahım dedim nolur artık yeter...son iki gündür rahatım ama hiç ağrım yok değil gene bi şişkinlik söz konusu oda olur dedi doktor...ehh buna şükür...
neyse daha öncede yazmıştım 12 yumurtanın 8 tanesi boş çıktı kızlar bunu hala anlayabilmiş değilim şok oldum üzüldüm...ama neyse kalan 4 tanesi ii durumda şükür ve 5. gün transferine karar verdi doktor...hayırlııs ile kızlar nolur dua edin yarın 16:00 da transfer olucak nasip kısmet olursa...
vallahi özlemişim sizi...
inşallah iyi haberlerle gelirsin canımcanım İnsallah birgün hepimiz kavusuruz bebklerimize.moralini bozma lütfen...
uuf dimi biz de ne zaman başlayalım desek ya birileri geliyor yatılı ya da biryerlere gitmek zorunda kalıyoruz aslında olacagı varsa her kosulda oluyor da işte evham yapıyor insan :))
(( ben de dayanamıyorum hiç...bayramda malum bu sorular sorulup duruldu.herkes çocuk yapın söyle güzel böyle güzel diye ikna etmeye çalısırcasına konusmalar da bulundu.ben hala istemiyoruz izlenimi veriyorum da dısarıya.ahh diyebilsem içimdekileri...
hayırlsıı olsun canım.tek embriyo bile yeter olcak olduktan sonra...sen sıkma canını ...
benim de dondurulmus tedavisi basladı bir haftadır.sadece estrofem kullanıyorum var mı bemn gibi olan?bana sadece bu estrofem yetersizmiş gibi geliyor ama hiç te kimse yok etrafta sorabilecegim.sanırım herkes te normal deneme yapıyor.bir hafta oldu.7 gün sonra ara dedi dr yarın arıcam bakalım ne diyecek...sanırım bayram tatili biter bitmez gitmem gerekecek...dr u aradıgımda tatil de baslamak üzereydi hiç ön muayene falan yapmadan estrofeme basla dedi kist falan olustu mu gecen denemeden sonra bilmiyorum.insallah birsey cıkmaz da bu ay devam eder tedavi.okulda acılmadan su transfer sonrasını geçiririm yoksa sonra çok zorlanıcam(( bana sans dileyiin kızlarrr...
maşallah 22 yumoş çok iyi inşallah hepsi kaliteli olur iyi düşün iyi olsuntavsiyeler üzerine yumoşlar strese girmesin diye stresimi frenlemeye çelıştım... saçlarımı boyadım hamile kalırsam dip boya derdim olmasın diye hahaha :)) kafamı dağıtmak için iyi bahaneydi..
ama sonra pişman oldum ya olmazsa diye.. takıntı oldu..
tüm anne adaylarını allaha emanet ediyorum..
anne olmak için uğraşanlara esenlik diliyorum..
gelelim yaramaz yumoşlara onlarada bir an önce spermlerden elektrik almalarını ve bize sıkı sıkı tutunmalarını emir ediyorum..
bu gun son kontrolum du.. karnımda 22 yumoşcan varmış ama ne olduğu belli değil hepsi boş olabilir.... ruyamda hep böyle çıkıyor da..
c.tesi toplanacaklar ve herşey ogunden sonra başlayacak..
sürekli dua ediyorum.. bazen kitleniyorum ve hiçbşey yapamıyorum..
karışık duygular içerisinde ctesini bekliyorum..
bu arada ;
bebeğim olunca adnı yumoşcan koymaya kara verdim..çok benimsedim de
inşalllahhhhhhhh kendii miniklerimizi alırızızzz kucağımıza:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?