2011 Ağustos-Eylülde Tüp Bebek Yaptıracaklar

merhaba kızlar,
bugünlerde pekçok sonuç alıcaz sanırım. inşallah hepsi pozitif olur ve devam eder. bol bol sağlıklı yumurtalar toplanır transferler başarılı geçer inşallah. ben bugün merkeze gittim kan verdim.
12.gün beta HCG: 34
14. gün:32
16. gün:36 çıktı
bugün dr aradı tüm ilaçları bırakmamı söyledi sağlıklı bir gebelik oluşmamış dedi. bir kaç gün içinde adet kanamanız başlar dedi. 1 hafta sonra tekrar kan verin betaHCG sıfırlanmışmı bakalım dedi. inşallah çabucak sıfırlanır geçen yıl düşük yaptığımda çok uzun süre sıfırlanmamıştı zaten kanamamda 35 gün sürmüştü. dr kürtaja gerek duymamıştı iykide gerek duymamış.çünkü burada forum sayfalarında okuyorumda kimisinde rahim yyapışıklığına falan neden oluyo. inşallah bu seferde kürtaja gerek kalmaz. benim anlamadığım hala neden azda olsa değer yükseliyo. bunu yaşayan oldumu hiç aranızda?

hakkında hayırlısı olsn canım
insallh kalmaz

merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım bende fsh yüksekliği mevcut en yüksek 17 en düşük 10 çıktı.. bu ay DHEA. koraspirin ve doğum kontrol hapı verdi doktor.. ekimde de fsh yükselmez ise tüp bebeğe başlıyoruz ben antalyda oturuyorum.. doktorum vitale hastanesi Ali Fuat Şengör

benim tedavim adetin 21. günü başladı yani uzun protokol oluyor ortalama bir ay sürecekmiş. bugün 14 gün oldu yarısı gitti işte. benim transfer 20 sini bulur herhalde.
kist falan olur diye bende çok korkuyordum ama neyseki çok şükür yokmuş inş seninde temiz çıkar. ben hep buralardayım zaten hbrleşiriz.

herseyde bi hayir vardir,hakkinda hayirlisi olsun

yaa canım bana yumurta çatlatma ignesini yapacagım zaman yani su an senn oldugun aşamadan bir 15 gün kadar sonra yasak demişlerdi ama benm de kafama takılmıyor değil enfeksiyon falan birsey olur mu diye...aslında yasak olmasında fayda var galiba...
canım ben dondurulmus yapıoyrum şimdi.uzun mu kısa protokol mü yapıcaklarına göre değişiyor bazı arkadaşlar burun spreyi ile başlamıs,ben adet olunca estrofemle basladım...

inşallah canım hepimizin tedavisi hayırlısıyla olur bebeklerimize kavusuruz.ben de buralardayım...:)

arkadaşlar transferden sonra sancısı olan oldumu benim transferim dün yapıldı midem acayip ağrıyo parolda işe yaramıyo yaklaşık 12 saattir hiç durmadı ağrısı lütfen acil cvp..

kızlar bugun kontrol vardı yumoslar buyuyo haftaya persembe sanırım opu var sımdıden cok fena heycan bastı allah hepımızın yardımcısı olsun

arkadaşlar transferden sonra sancısı olan oldumu benim transferim dün yapıldı midem acayip ağrıyo parolda işe yaramıyo yaklaşık 12 saattir hiç durmadı ağrısı lütfen acil cvp..

canım benim hiç olmadı.. Sadece test gunune dogru adet sancısı olmuştu bence dr una sor

arkadaşlar benim ilk denemem olacak 11 gündür lucrin iğnelerimi yapıyorum. Adet günüm 2-3 gün gecikti bu normalmidir bu iğnenin geciktirme durumu varmıdır? Ayrıca doktor bana cinsel ilişki yasak dedi neden dediniz diye soramadım. Sizede yasakmıydı ve neden olduğunu biliyormusunuz?

bıldıgım kadaryıla adetının gecıkmesı normal olabılıyormus ama sımdıden neden ılıskı yasak dedı onu bende anlamadım canım ıstersen bı doktoruna danıs

selam kızlar
bayram ve transfer olduğum için giremedim nete... ilk 3 denememde hep 5.gün embriyosu idi bu sefer pazartesi toplandı çarşamba transfer oldu opu ile arasında çok fark olmadığı için heralde kasıklarımda ağrı var

12 eylül test günüm
garslan seninle aynıyız galiba canım umarım beraber seviniriz 12 eylül bizim tarihimiz olur

bu arada bende anans yedim ama ilk üç gün tavsiye ediliyor arkadaşlar bildiğim kadarıyla haberiniz olsun
ananas kann sulandırması sayesinde tutunmaya yardımcı oluyor ama ilk üç gün sonra bu tavsiye edilmiyor

iyi akşamlar geçmiş bayramınız mübarek olsun bugün opumu oldum biraz ağrım var ama inşallah sonuç iyi olur yarın arayıp sorcam döllenenleri sanırım pazrtesi transferim gerçekleşir inşallah güzel şeyler olurrrr bu arada birazda ilaç kullancam kalçadan bant verdiler bilgisi olan varmı

hayırlı olsun gözün aydın allah tamamına erdirsin ananası hergünmü kullancaz

Malesef değerim düşüyor Dr ilaçları bırakmamı istedi. haftaya tekrar test yapılacak sonuç sıfırlanmış mı ona bakılacak sıfırlanmışsa sorun yok sıfırlanmamışsa kürtaj yapılacak malesef kısmet değilmiş ilk fırsatta toparlanıp dondurulmuşlarla devam edeceğiz. listelye benim için " bir daha ki sefere inşallah" yazarmısınız lütfen.

geçmiş olsun.allah sabır versin sende bayağı zorluklar çektin cnm.ama neyseki dondurulmuşların varmış.inşallah onlar senin yüzünü güldürür..

hayırlısı olsun düşükle uğraşmak çok zor. inşallah hepimize annelik nasip olur canım.

başarısız olunca paran iademiymiş çok ilginç bnde hiç duymamıştım. ne zaman 2. yi denemeyi düşünüyorsun kıvılcım?

bende yükselmedi ama düşmedide diye düşünüyordum taki dr tüm ilaçları bırakın adet kanamanız bir kaç gün içinde başlayacak diyene kadar
inşallah güzel haberler alırız canım
canım 4 yumurtanın kalitesi nasılmış kaça bölündüler bilgi verdimi dr un

inşallah iyi haberlerle gelirsin canım

maşallah 22 yumoş çok iyi inşallah hepsi kaliteli olur iyi düşün iyi olsun
inşalllahhhhhhhh kendii miniklerimizi alırızızzz kucağımıza:)

amin canım inşallah

bugün transferim yapıldı.1 blast embriyo..şafak 14 eylül....:))))
yatarak yazıyorum nette fazla durmamam lazımmış...herkeze teşekkürler...görüşürüz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…