başarısız olunca paran iademiymiş çok ilginç bnde hiç duymamıştım. ne zaman 2. yi denemeyi düşünüyorsun kıvılcım?
bugün transferim yapıldı.1 blast embriyo..şafak 14 eylül....:))))
yatarak yazıyorum nette fazla durmamam lazımmış...herkeze teşekkürler...görüşürüz...
hadi hayırlı olsun bol bol dinlen keyfine bakbugün transferim yapıldı.1 blast embriyo..şafak 14 eylül....:))))
yatarak yazıyorum nette fazla durmamam lazımmış...herkeze teşekkürler...görüşürüz...
banada ilginç geldi :) biz keçiboynuzu kürüne başladık birde panax diye bir hap varmş onu almayı düşünüyoruz. 3-4 ay kullanalım yükselme olmazsa spermlerde ocak gibi tekrar denemeyi düşünüyoruz canım.
hayırlı olsun canım bundan sonraki haberin pozitif haber olur inşallah
slm kızlar ya aklıma bişey takıldı benim pazartesi yumurtalarım toplanıcak aynı günde sperm vericez ama doktor bişey demedi bizim en son hangi gün ilişkiye girmiş olmamız lazım??
merhaba
benim bildiğim 3 günden az 4 günden fazla olmamak kaydıyla en kaliteli spermleri elde ediyorlar.yani 3,5 - 4 gün tam ideal 5.gün bayatlıyor galiba....2 gün olunca da sayısı ve hareketliliği yetersiz oluyor...siz bu günden perhize girmelisiniz yani son ilişki gününüz dün olmalıdı yanılmıyorsam...
teşekkürler cevabın için biz en son salı akşamı birlikte olmuştuk.hiç aklımıza gelmedi bugün dank etti.
o zaman bugün olucak son ilişki günü mecburen.yoksa bayağı uzun zaman oluyor.
o zaman acele edin 5 günden fazla olmaması lazımmış zaten 2,5 gün dede sadece sayısı az olur ama size gereken en fazla 7-8 tane en iyi kalite sperm...
o yüzden doktor bişey dememiş olabilir...az sayıdaki spermden de olur herhalde doğal gebelik ve aşılama olmayacağı için rahat olun şekerim...[/
sağol canım ya içim rahatladı
o zaman acele edin 5 günden fazla olmaması lazımmış zaten 2,5 gün dede sadece sayısı az olur ama size gereken en fazla 7-8 tane en iyi kalite sperm...
o yüzden doktor bişey dememiş olabilir...az sayıdaki spermden de olur herhalde doğal gebelik ve aşılama olmayacağı için rahat olun şekerim...
bişey soracam bende tüp bebek için adet olmayı bekliyorum geçen ay laporoskopi oldum tüplerim alındı geçen hafto dikişlerimi almaya gittiğimde galiba kist oluşumu var dedi doktor...bayramda doktorum yurt dışında olacağı için adetimi geciktirici ilaç verdi...ve ben en geç eylülün 1 ile 3 ü arası adet olmalıydım..ama hala lekelenme şeklinde kanamam var bu durumda ne yapmalıyım bilmiyorum ilaca devam mı etmeliyim bırakmalı mıyım horman ilacına başlamalı mıyım....kafam tamamen karıştı ne olacak nezaman nasıl olacak bilmiyorum..ve kasık ağrısı karın ağrısı çekiyorum....karnım şiş resmen yaaa
senin tedavin kısa protokol mü ve adetinin kaçıncı günü neyle başladın öğrenebilir miyim..
benimki kısa protokol canım ben 3.günü fostimon 375 dozla başladım.bugün iğnelerim bitti yarın kontrolum pazartesi de opum var.
sende bence dr una veya hastaneye ulaşıp durumunu sor.
anladım peki adetinin 3. günü ne zamndı...benim birde bu ayın 7 sinden sonra şehir dışına çıkmam lazım....kısa protokolde burada olmam gerekecek değil mi...yumurta adetin başladıktan kaç gün sonra toplandı sorabilir miyim
26 eylüldü canım o gün gittim 29 unda gittim birde 3 ünde yani yarın gidicem pazarteside toplanıcak işte 13. günde toplanmış olucak yumoşlar.
22 yumoşcan demişlerdi..
ne oldu bilmiyorum ama 8 tane yumoş alınmış..
eşimin tahlili problemli oldu.. ne stresti ameliyatla almak zorunda kaldılar...
umarım 8 tanesi işe yarar ama çok umtsuzum.. 8 yumoşla hiç bişey olmaz .. bide ilaç verdiler... sanki halen umut varmış gibi..
tetradox
progestan
estrofen
ilaçlarımı hemen kullanmam gerekiyormuş ama kullanmadım...kullanmayacağımda umudum yok kesin hepsi ölecek herkesin 22 yumoş varken 3 düşüyor benim 8 adetle hiç bişi olmaz..
sizlere bu yolculukta mutluluklar.. umarım sizler birer anne olursunuz.. ben Allahın anne olmayı layıkm görmediği kullardanım..
22 yumoşcan demişlerdi..
ne oldu bilmiyorum ama 8 tane yumoş alınmış..
eşimin tahlili problemli oldu.. ne stresti ameliyatla almak zorunda kaldılar...
umarım 8 tanesi işe yarar ama çok umtsuzum.. 8 yumoşla hiç bişey olmaz .. bide ilaç verdiler... sanki halen umut varmış gibi..
tetradox
progestan
estrofen
ilaçlarımı hemen kullanmam gerekiyormuş ama kullanmadım...kullanmayacağımda umudum yok kesin hepsi ölecek herkesin 22 yumoş varken 3 düşüyor benim 8 adetle hiç bişi olmaz..
sizlere bu yolculukta mutluluklar.. umarım sizler birer anne olursunuz.. ben Allahın anne olmayı layıkm görmediği kullardanım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?