Arkadaşım şaka mı yapıyorsun ? Birçok arkadaşımız 1 yumurtaya bile razıyken sen 8 taneye az diyorsun ve üstüne yetmezmiş gibi şımarıklık yapıp ilaçlarımı kullanmayacağım diyorsun ...
1. Bu sitede senin yerinde olmak isteyen o kadar çok arkadaşımız var ki maddi durumları ya da sağlık problemleri yoluna girsinde biran önce tüp bebek denesinler diye
2. O senin beğenmediğin 8 yumurtadan sadece 1 tanesine ulaşmak için canını verecek
İlk denemen herhalde moralinin yerine gelmesi için topikleri oku bence inan bana haline şükür edeceksin ...
Canım seni ve eşini çok tebrik ediyorum.Şükür güzel bir haber aldık.Allah kucağınızada almayı nasip etsin inşallah.Şişliğin ne zaman başladı ki??Kızlar hadi size iyi bir haber vereyim ,Allah'a şükür ben de hamileyim .Bugün ikinci testimi yaptım her şey yolunda gözüküyor yalnız karnım su topladı.çok şiştim sanki 3 aylık hamile gibiyim ona canım sıkılıyor.başına böyle bir şey gelen var mı aranızda?
Kızlar hadi size iyi bir haber vereyim ,Allah'a şükür ben de hamileyim .Bugün ikinci testimi yaptım her şey yolunda gözüküyor yalnız karnım su topladı.çok şiştim sanki 3 aylık hamile gibiyim ona canım sıkılıyor.başına böyle bir şey gelen var mı aranızda]
Gozun aydin,allahim saglikla kucagina almayi nasip etsin..
Burdaki doktorlara bela okumak istiyorum ama neyse...Minecan canım bence gidin bir an önce hastaneye,tutmadı falan diye de düşünme hemen,umarım herşey yolundadır...
Evet tek embriyo canım çok sağol teşekkür ederim.Benim hiç ağrım falan olmadı,sadece transferin 5. Gününden sonra şişkinlik başladı.Tek embriyomuydu lareincim,bir de belirtilerin oldu mu hiç,ben de bayağı heyecan yapmaya başladım:26:
Kızlar hadi size iyi bir haber vereyim ,Allah'a şükür ben de hamileyim .Bugün ikinci testimi yaptım her şey yolunda gözüküyor yalnız karnım su topladı.çok şiştim sanki 3 aylık hamile gibiyim ona canım sıkılıyor.başına böyle bir şey gelen var mı aranızda]
Gozun aydin,allahim saglikla kucagina almayi nasip etsin..
Çok teşekkürler Allah en kısa zamanda size de nasip etsin.
Burdaki doktorlara bela okumak istiyorum ama neyse...
3 gundr kanamam var,daha yeni randevu verdiler..adet.olmusum gibi umudumu yitiriyorum..((
canım naptın sen ya ilk dnemen olduğu için böyle inan bana benim 4.denemem yılmadan devam ediyorum bak yola transfer oldu bekliyorum muayenelerde 30 u geçtiğimi söledi doktorum 30 yumoş hatta bi koli yaptım die dalgasını geçtim toplandı işe yarar 11 çıktığını söylediler 2 güne kaldı 4 tane acil transfer yapıldı biliyorum önceki transferlerin hepsi 5.gün blast embriyoydu neler öğrendim işlemler yapılırken bi bilsen eşinde mutlaka sorun yaşamaıştır ama bu sıkıntılı beklemeler olmadığı zman yaşanan hayal kırıklılıkları bir gün pozitifi gördüğümüzde son bulacak o zmana kadar yılmamak yokşımarıklık değil bu umutsuzm hemde çok.. eşimin aniden ameliyatla sprmlerinin alınması 22 yumoşa hazırlanmışke 8 denmesi şokka girdm resmen..
bu arada evet ilk denemm ve eşimin başına gelenlerden sonrada eşimin vazgeçmesi ile son denemem...
umarım 8 yumoşun şansı olur ve 1 tanesi bana tutunur....sanki herşeyin sorumlusu benmişim gibi bana çıkışan bukadarçok kırıcı çıkışan adama muhtaç kalmam..
içimden dua etmek dışında çareyok diyorum..ama tıkanıyorum bir an o bile gelmiyor herşey bitti gibi geliyor..
tüm topikleride okudum.. okudukça dahada umudum kırılıyor..
sadece allahtan 1 mucize istiyorum hepimize...
1 bebek 1 can 1 arkadaş 1 evlat kısaca rabbimin nurundan 1 parçacık yumuk yumuk elli minik patili mis kokolu cannn hepizie nasip etsin..
tebrik ederim canım Allahım hepimize nasip etsin sağlıcakla al kucağına bebişşini işalllah yine ii fıstık ben ilk transferde 9 aylık gibi olmuştum tabi bende kilo da var protein ve suyu çok tüketmeye bak vücut atıyor suyuKızlar hadi size iyi bir haber vereyim ,Allah'a şükür ben de hamileyim .Bugün ikinci testimi yaptım her şey yolunda gözüküyor yalnız karnım su topladı.çok şiştim sanki 3 aylık hamile gibiyim ona canım sıkılıyor.başına böyle bir şey gelen var mı aranızda?
selamlar ,
test gunum pazartesi ama cok kanamam var,anlamadim,..(((
Esim birazdan hastaneye goturecek
Boyle olan varmi? Tutmadi galiba
22 yumoşcan demişlerdi..
ne oldu bilmiyorum ama 8 tane yumoş alınmış..
eşimin tahlili problemli oldu.. ne stresti ameliyatla almak zorunda kaldılar...
umarım 8 tanesi işe yarar ama çok umtsuzum.. 8 yumoşla hiç bişey olmaz .. bide ilaç verdiler... sanki halen umut varmış gibi..
tetradox
progestan
estrofen
ilaçlarımı hemen kullanmam gerekiyormuş ama kullanmadım...kullanmayacağımda umudum yok kesin hepsi ölecek herkesin 22 yumoş varken 3 düşüyor benim 8 adetle hiç bişi olmaz..
sizlere bu yolculukta mutluluklar.. umarım sizler birer anne olursunuz.. ben Allahın anne olmayı layıkm görmediği kullardanım..
Kızlar hadi size iyi bir haber vereyim ,Allah'a şükür ben de hamileyim .Bugün ikinci testimi yaptım her şey yolunda gözüküyor yalnız karnım su topladı.çok şiştim sanki 3 aylık hamile gibiyim ona canım sıkılıyor.başına böyle bir şey gelen var mı aranızda?
güzelim kızların yumoşlar toplandıktan sonra yazdıklarını okumadın mı ağrı sancı çok oluyor ve yumoşlar alınınca yerine kan doluyormuş bu ilaçlar boşuna verilmiyor...sonrasında çekeceğin ağrı ve sancıları hafifletmek için... sen sen ol hem kendi sağlığını hemde inşallah annesinin onu umutla beklediğini düşünerek yola çıkan bebeğininsağlığını riskeatma..eşin de bebek haberini alınca unutur çektiği acıyı..hiç kusura bakmasınlar bizler neler çekiyoruz defalarca ameliyatlar eziyetler iğneler ilaçlar berbat olan psikolojimiz de cabası azıcık zorlukta sorun çıkarmaya hakkı yok eşlerimizin...sen sakın ona takılıp moralini bozma...uzaktan hoş geliyor erkeklere bebek sahibi olmak ama öyle kolay değil iş sperm verip beklemekle bitseydi...biraz biraz kendime geliyorum..sağlıklı düşünme açısından..
sadce yaşadıklarım ağır gelmişti çünkü eşim ameliyat için problem yarttı orda.. sinirlerim bozuldu strese girdim belki osıra oldu diğer yumoşcanlar..
herneyse artık tek çare beklemek yarın arayacaklarmış... herşey normal giderse çarş tranfer olur dediler..
hamile olduğunu öğrenen anne adayları var.. Umarım kucağını alıp minik elerinin parmağını tutmasınıda hisedersin arkadaşım..
progeston ve estrofem ok hormon.. ama bu arada tetradox neden verilmiş olabilirki?
22 yumoşcan demişlerdi..
umarım 8 tanesi işe yarar ama çok umtsuzum.. 8 yumoşla hiç bişey olmaz .. bide ilaç verdiler... sanki halen umut varmış gibi..
tetradox
progestan
estrof
ilaçlarımı hemen kullanmam gerekiyormuş ama kullanmadım...kullanmayacağımda umudum yok kesin hepsi ölecek herkesin 22 yumoş varken 3 düşüyor benim 8 adetle hiç bişi olmaz..
sizlere bu yolculukta mutluluklar.. umarım sizler birer anne olursunuz.. ben Allahın anne olmayı layıkm görmediği kullardanım..
22 yumoşcan demişlerdi..
tetradox
progestan
estrof
bugün transferim yapıldı.1 blast embriyo..şafak 14 eylül....:))))
yatarak yazıyorum nette fazla durmamam lazımmış...herkeze teşekkürler...görüşürüz...
22 yumoşcan demişlerdi..
tetradox
progestan
estrofen
Kızlar hadi size iyi bir haber vereyim ,Allah'a şükür ben de hamileyim .Bugün ikinci testimi yaptım her şey yolunda gözüküyor yalnız karnım su topladı.çok şiştim sanki 3 aylık hamile gibiyim ona canım sıkılıyor.başına böyle bir şey gelen var mı aranızda?
biraz biraz kendime geliyorum..sağlıklı düşünme açısından..
sadce yaşadıklarım ağır gelmişti çünkü eşim ameliyat için problem yarttı orda.. sinirlerim bozuldu strese girdim belki osıra oldu diğer yumoşcanlar..
herneyse artık tek çare beklemek yarın arayacaklarmış... herşey normal giderse çarş tranfer olur dediler..
hamile olduğunu öğrenen anne adayları var.. Umarım kucağını alıp minik elerinin parmağını tutmasınıda hisedersin arkadaşım..
progeston ve estrofem ok hormon.. ama bu arada tetradox neden verilmiş olabilirki?
Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 0 ziyaretçi)
ikramaya Tiny tupbaby Mcloud
eee sadece okuyor musunuz ...son liste ne alemde kızlar beni hala kimse eklememiş galiba gerçi bende hala bekliyorum ağrı çekerek adet olmayı doktorumla konuştum adet olur olmaz gel başlayacağız diyor...pazartesi işe başlayacağım onun stresi....yeni müdür beni fena gerdi elimden kaza çıkacak evire çevire dövesim var kadını....Allahım sen benim sabrımı mı sınıyorun şu zor zamanlarda....bir de bu imtahan fazla bana...sen büyüksün bir çare bul yoksa basacağım istifayı...olan tazminatıma birikmiş emeklerime olacak ki en fazla ihtiyacımın olduğu dönemdeyim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?