2011 Ağustos-Eylülde Tüp Bebek Yaptıracaklar

selamlar ,
test gunum pazartesi ama cok kanamam var,anlamadim,..(((
Esim birazdan hastaneye goturecek
Boyle olan varmi? Tutmadi galiba

çok üzüldüm ablacıım, inş sorun yoktur. Geçmiş olsun.

konu hareketligini yitirdi sanki(
kimse yok......ne oldu sizlere???? sayfalar ilerlemiyor.

Baharcım, sen de pek gözükmüosun. Beklemedesin hala değil mi? Ben de ööle

kızlarrrrrr ne oldu sonucunuz??????merak ediyoruz.inşallah güzel haberlerle dönersiniz.

Evet yaa, güzel anne adaylarıııı, bizi bekletmeyyiiinn. FATMAÖZKANNN nerdesiiinn?
Listemizi güncelliycem hadiii

beni hem eşimin gıcıklığı hemde 22 yumurta dendi başta ümit verildi aaa çok iyi waw falan yapıldı.. bir girdik çıktık 8 oldu.. neden olduğunu soramadım eşimin sinir halleri yüzünden doktorum ve ekibide gerildi.. üzüldüler..

buarada kasıklarımda ağrım çok artı..

eşimin siniri geçti.. dönüp bana spermlerle yumoşları iç içe koymuşlarmıdır diye sordu?
h,ç cevap vermedim hastenedeki gıcıklığı için...

hayır bebek olsa ben anne olmadan eşim önce baba olacak biliyom...bide millete anlatacak..

herkese teşekkürler ..sıkıntımı paylaşmak için yazmıştım amacım şımarıklık hele hele allaha isyan değildi sadece eşim beni okadar ona anlayışa sevgiye rağman çok üzdü.. pardon.tekrar yanlış aldılandıysam

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar bu sitedeki arkadaşların birbirlerine yardımcı olduğunu düşünmüştüm. Bir takım konularda yardım istiyorum. Ama yazışmalar genelde tebrikleşmeler üstüne yada teselliler üstüne dönüyor. Enteresan...üzücü

Canım, başta doğru, sonra yanlış düşünmüşsün. Herkez bildiği konularda yardımcı olmaya çalışıyor. Bilmediğimiz birşeyse yanlış yönlendirmek istemeyiz değil mi? Sonuçta hepimizin çok hassas olduğu dönemler yaşamaktayız ve birbirimize kesin , emin olmadığımız bilgilerle yardımcı olduğumuzu sanıp, boş yere birbirimizi umutlandırmamalı, yanlış yönlendirmemeliyiz. Sana da cevap gelmediyse , sırf bu yüzdendir. Ya da gözden kaçmıştır.Burada hiç bir arkadaşım, bildiklerini kimseden esirgemez. Bizi bizden başka kim anlar? Bunun hepimiz bilincindeyiz ve ona göre davranıyoruz. Listeyi de yardım amacıyla oluşturduk... Enteresan ve üzücü tarafı nerede olabilir ki? Bana da böyle düşünmen enteresan ve üzücü geldi.

KONTEScim ekliim de, Yaş, evlilik süresi, infertilite sebebi, tedavi merkezi, kaçıncı deneme ve Bhcg tarihini de daha sonra mutlaka bildir, ok?
Eşinle buzlar erio dimi, geçer canım geçer , kafanıza takmayın, süreci zorlaştırmayın, umutla sarılın birbirinize. Allah hepimizin umudunu eksik etmesin.

Son düzenleme:

canım hangi konularda yardım istedin de cevap yazmadılar...ben biraz baktım ama göremedim..burdaki herkes birbirine yardımcı olur...destek olur bence ön yargılı bakma olaya...sorunun neyse bir daha yazarsan cevap verebiliriz....

Kosa kosa hastaneye gittik ve 1 saat bekledik...neyse sag yumurtaliklarim zedelenmis kanama ondan olabilir dediler...
Zaten yumoslar toplanirken doktor sag tarafi toplarken acitmisti(morfin oldugu halde)
Ama daha cok erken diye testte yapmadilar..((((
Suan belirsizlikler icindeyim,acaba bebegim varmi yokmu diye..

allahim hersey hayirlisini ver demekten ve beklemekten baska bisey elimden gelmiyor..

çoook geçmiş olsun ablacıım, dualarımız seninle, inş 3. mucizen de seninledir.

Henüz tedaviye başlamadığımdan konu hakkında net bir bilgim yok. Tedavide olan arkadaşlarım topiğe girince mutlaka cevaplarlar. Tedavin hayırlı olsun.

arkadaşlar ben kaç gündür adet görmeyi bekliyordum. adetim bugün şu saat itibariyle geldi şükür. bekleyince gelmiyor bu melet. doktorum 3. gün menogon iğneye başlayacaksın dedi. oda pazartesine denk geliyor. Peki size birşey sorucam siz bu iğneyi kalçadan mı göbektenmi yaptınız. Kendinizmi yaptınız yoksa kliniktemi? kafam çok karışık doktorum sağolsun tatilde kendisi cebi kapalı. Sizlere danışım dedim siz nasıl uyguladınız?

canımmm cokkk sevındım harıka bır haber bu ne mutlu sıze.tebrıkler canım.ınsallah saglıkla tamamına erersınız..su toplama hakkında bılgım yok ama herhalde dr senı cagırdıgında bılgı verır onun ıcın de gecmıs olsun ..MASALLAH SIZE.....

Ben butun ignelerimi gobekten ve kendim yaptim...cok kolay sakin kendini kasma canim
Tedavin hayirli olsun,gonlune gore olsun

ben menagon kulllanmadım ama sıze ılacı yazdıgında kullanımını tarıf etmedıler mı?gobekten ıse cok kolay esın yapabılır ama kalcadan ıse klınıkte olmalısın herhalde.aslında hemsırelerın anlatması lazımdı bence sen ara sor baska bırılerıne ulasarak.

21 Ağustos pazar: elifce POZİTİF

23 Ağustos salı: kuden80 POZİTİF

24 Ağustos çarşamba: rashel: Negatif

25 Ağustos perşembe: mine1987: Negatif

26 Ağustos cuma: daisy3434: Negatif

26 Ağustos cuma: dorukonti POZİTİF

27 Ağustos cumartesi:aşkböceği POZİTİF

28 Ağustos pazar: Kıvılcımv: Negatif

29 Ağustos pazartesi: jakobi:Negatif

31 Ağustos çarşamba: hafiye: Negatif

1 Eylül Perşembe : Mcloudbir dahaki sefere inşallah

1 Eylül Perşembe : Şuleyüksel:Negatif

2 Eylül Cuma : Lareine POZİTİF

3 Eylül Cumartesi : Fatmaözkan BUGÜN HEYECANLA BEKLİOS

5 Eylül Pazartesi : Minecan GÜN SAYIYORUZ

6 Eylül Salı : Tuanay GÜN SAYIYORUZ

12 Eylül Pazartesi : Garslan55 GÜN SAYIYORUZ

12 Eylül Pazartesi : Wintersun GÜN SAYIYORUZ

:92::92::92::92::92::92::92::92:

Son düzenleme:

selam,sanırım menagonu sormuşsun,kalçadan yapılıyo menagon.
ayrıca konuya vakıf olmamakla beraber genel olarak insanlar bilgi veriyolar,sadece çok mutlu olunan,yada çok üzüntülü bi anda yazmışınızdır belki,enterasan olan bi durum yok.

Taybur,ben de menagon kullandım,aynı zamanda gonal-f.Doktorum ikisini birlikte kullandırdı.Menagon,normalde kalçadan yapılan bir iğne.Ama eczane uygun uç verdiyse,göbektende yapılıyor.Ben göbekten yaptırdım.Hayırlı uğurlu olsun tedavin arkadaşım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…