selamlar ,
test gunum pazartesi ama cok kanamam var,anlamadim,..(((
Esim birazdan hastaneye goturecek
Boyle olan varmi? Tutmadi galiba
konu hareketligini yitirdi sanki(
kimse yok......ne oldu sizlere???? sayfalar ilerlemiyor.
kızlarrrrrr ne oldu sonucunuz??????merak ediyoruz.inşallah güzel haberlerle dönersiniz.
güzelim kızların yumoşlar toplandıktan sonra yazdıklarını okumadın mı ağrı sancı çok oluyor ve yumoşlar alınınca yerine kan doluyormuş bu ilaçlar boşuna verilmiyor...sonrasında çekeceğin ağrı ve sancıları hafifletmek için... sen sen ol hem kendi sağlığını hemde inşallah annesinin onu umutla beklediğini düşünerek yola çıkan bebeğininsağlığını riskeatma..eşin de bebek haberini alınca unutur çektiği acıyı..hiç kusura bakmasınlar bizler neler çekiyoruz defalarca ameliyatlar eziyetler iğneler ilaçlar berbat olan psikolojimiz de cabası azıcık zorlukta sorun çıkarmaya hakkı yok eşlerimizin...sen sakın ona takılıp moralini bozma...uzaktan hoş geliyor erkeklere bebek sahibi olmak ama öyle kolay değil iş sperm verip beklemekle bitseydi...
Ozorlukları sadece kadınlar mı çekecek sanki tek başımıza yapıyoruz ...
Arkadaşlar bu sitedeki arkadaşların birbirlerine yardımcı olduğunu düşünmüştüm. Bir takım konularda yardım istiyorum. Ama yazışmalar genelde tebrikleşmeler üstüne yada teselliler üstüne dönüyor. Enteresan...üzücü
Arkadaşlar bu sitedeki arkadaşların birbirlerine yardımcı olduğunu düşünmüştüm. Bir takım konularda yardım istiyorum. Ama yazışmalar genelde tebrikleşmeler üstüne ya da teselliler üstüne dönüyor. Enteresan...üzücü
Kosa kosa hastaneye gittik ve 1 saat bekledik...neyse sag yumurtaliklarim zedelenmis kanama ondan olabilir dediler...
Zaten yumoslar toplanirken doktor sag tarafi toplarken acitmisti(morfin oldugu halde)
Ama daha cok erken diye testte yapmadilar..((((
Suan belirsizlikler icindeyim,acaba bebegim varmi yokmu diye..
allahim hersey hayirlisini ver demekten ve beklemekten baska bisey elimden gelmiyor..
arkadaşlar ben kaç gündür adet görmeyi bekliyordum. adetim bugün şu saat itibariyle geldi şükür. bekleyince gelmiyor bu melet. doktorum 3. gün menogon iğneye başlayacaksın dedi. oda pazartesine denk geliyor. Peki size birşey sorucam siz bu iğneyi kalçadan mı göbektenmi yaptınız. Kendinizmi yaptınız yoksa kliniktemi? kafam çok karışık doktorum sağolsun tatilde kendisi cebi kapalı. Sizlere danışım dedim siz nasıl uyguladınız?
çoook geçmiş olsun ablacıım, dualarımız seninle, inş 3. mucizen de seninledir.
Kızlar hadi size iyi bir haber vereyim ,Allah'a şükür ben de hamileyim .Bugün ikinci testimi yaptım her şey yolunda gözüküyor yalnız karnım su topladı.çok şiştim sanki 3 aylık hamile gibiyim ona canım sıkılıyor.başına böyle bir şey gelen var mı aranızda?
arkadaşlar ben kaç gündür adet görmeyi bekliyordum. adetim bugün şu saat itibariyle geldi şükür. bekleyince gelmiyor bu melet. doktorum 3. gün menogon iğneye başlayacaksın dedi. oda pazartesine denk geliyor. Peki size birşey sorucam siz bu iğneyi kalçadan mı göbektenmi yaptınız. Kendinizmi yaptınız yoksa kliniktemi? kafam çok karışık doktorum sağolsun tatilde kendisi cebi kapalı. Sizlere danışım dedim siz nasıl uyguladınız?
Arkadaşlar bu sitedeki arkadaşların birbirlerine yardımcı olduğunu düşünmüştüm. Bir takım konularda yardım istiyorum. Ama yazışmalar genelde tebrikleşmeler üstüne yada teselliler üstüne dönüyor. Enteresan...üzücü
ya kızlar bu arada begen tusu kaldırıldı mı bende yok gorunmuyor
maybeBaby bu mesajı beğendi. ( ben de bööle bi çözüm buldum- bende de yok, kaldırmışlar)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?