2011 Ağustos-Eylülde Tüp Bebek Yaptıracaklar

Henüz tedaviye başlamadığımdan konu hakkında net bir bilgim yok. Tedavide olan arkadaşlarım topiğe girince mutlaka cevaplarlar. Tedavin hayırlı olsun.

Canım yaa kusura bakma benim netimde sorun var benden sonra yazılanları bir türlü göremedim güncelemdi bilgisayarım şimdi okuyorum 2 sayfa yazmış herkes...burada birbirimize yardımcı oluyoruz umutsuzluğa kapılanlara destek oluyoruz tabii ki ve herkes yaşadığı kadarıyla yardımcı olmak için elinden geleni yapıyor bilirsin ki doktorlar bile bir yere kadar destek oluyor ...biz birbirimizin halinden anlayabilecek tek kişileriz

güzelim aynı şeyeleri hissettiğimizden emin ol ben b u sorduklarını dktoruma defalarca sordum. oda birkaç kez anlattı ama hala kendi kendiem soruyorum...çünkü bende henüz başındayım tedavinin herkese sürekli soruyorum nasıl oldu iğnelere ne zaman başladınız kaçıncı gün yumoşlar toplandı transfer ne zamandı falan...şimdi iğneler birkaç çeşit miş istersen kalçadan istersen göbekten dedi benim doktorum ama göbekten olanı en etkilisi direk etkiliyormuş..hatta ağızdan ilaç bile kullanabiliniyormuş tabi bunların etkili olması daha önemli olduğu için göbek yada kalçadan iğneleri tercih ediyor doktorlar...küçük insülin iğneleri kullanırsan çok can yakmadığını söylüyor topikteki kullanan kızlar..

sen hangi merkezde tedavi görüyorsun canım ben istnbul tüp bebek merkezinde başlayacağım....benim ki kadın faktörü geçen ay tüplerim alındı laporoskopi ile ...yaşım 34 ... 3 yıllık evliyim...eşimde sorun yok..

liste için bilgi...

yaşım 32
doktorum tolga ecemiş akay tüp bebek
erkeke interfilite
opu tarihi 3 eylül
başka ne yazacaktımmmm ?

rkadaşlar mrhb adm nihal 30 yaşında çocuk hasretiyle yanan biriyim 12 yıllık evliliğim var bu zamana kadar sayısız tedavi oldum 3 kerede aşılama yapıldım sonuç hep NEGATİİİF.bizde açıklanamayan infertilite var.yani sorun YOK.ama aslında en büyük sorn bu bence şimdi yani bu ay yüp bebeğe başladık allahım inş emeklermizi boşa çıkartmayacak ve benide anne yapacak inş.rabbim isteyen herkese sağlıklı sıhhatli evlat nasp etsn tüp bebekteki arkadaşlar burada toplanalım dertleşelim istiyorum çünkü bu çok zorlu bir yol her ne kadar birbirimizi tanımaskta hepimizin dileği aynı bize bizlerden başka kimse anlayamaz.ben şu anda TAKSİM TÜP BEBEK ARET KAMARA GİDİYORUM aranızda ona giden varmı?ben şimdi iğnelerimi yapıyorum p.tesi kısmetse kontrole gidicem herhalde haftaya cuma günü yumurtalar alınacak çok heycanlıyımmmm

iyi akşamlar kızlar dün opumu oldum 12 tane yumoşum toplandı döllenmeyi bekliyorlar bugün aradım iyiye gidiyor dedi pazartesi transferim olcak inşallah. bu arada bana ilaç verdiler kullanmıya başladım bant verdiler kullanan varmı

Arkadaşlar cevaplar için teşekkür ederim. Kafayı yemek üzereyim o kesin. Benim ilk denemem lucrinlerimi yaptım adetim gecikti ama bugün başladı. Doktora ulaşamıyorum çünkü tatildeymiş. Cebi falanda kapalı. Acayip sinirlendim zaten. Ona sinirimden sanırım geciken adetim başladı. Bana adetin 3. Günü menagon başlayacaksın kalçadan dedi diye hatırlıyorum. Yanlız forumlarda okuyorum bu iğneyi herkez karnından ve kendi oluyor. Aklım karıştı. Dedim acaba benmi yanlış anladım. Zaten lucrinleri yaparkende acayip tedirgindim. Doğrumu yapıyorum yanlışmı diye. Benmi pinpirikliyim doktormu çok rahat çözemedim. Anlamadığım bir doktorun cebi 1 hafta nasıl kapalı olur. Hadi ben şimdi başındayım. Belki benim başıma birşey geldi o zaman ulaşamazsak doktora naparım bilmiyorum.

ikramaya da tüm güzel anne adaylarını beğendi..üstüne de bu mesajı beğendi...

maybe baby i de dürtüverdi...
dürtülerim birinin beni dürrrtttüüüünü sööledi, hemen girdim nete ikramaya kızzz sen miyidn allasen:86:

ben 31 yaşındayım. Erkek infinitesi bizimki. 3 yıllık evliyim. Ilk denemem. Uzun protokol sanırım. Adetin 21. Günü lucrin başladım.ben özel muaynahaneye gidiyorum tavsiye üzerine. Prof. Cemil akgül.

liste için bilgi...

yaşım 32
doktorum tolga ecemiş akay tüp bebek
erkeke interfilite
opu tarihi 3 eylül
başka ne yazacaktımmmm ?

Evlilik süresi canım.

Topiğimize hoşgeldin canım, tedavin hayırlı olsun.Listeye ekledim.

merhaba..benim ki şöylee geliştii.adetin 2günü başaladıkk iğneleree.fakattt ilginç olan hem dr ulaşamaman hemde muayene etmeden 3 cü gün başlamaannn.bide sana kaç doz başlayacağındannn bi haberrr çok şaşırdımmm.benim ki kalça dan dııı.ayrıcaaa daaaa tebrikk ve teselli gayet normalll şeylerr.birbirimizi tanımasak ta ortak konumuzz tüp bebekkk.benceee dahaaa dikkatli olmalısınnn yazarkennn.............

Seni çok ii anlıyorum canım , çok haklısın . Peki tek başına mı çalışıo bu doktor? Takip hasta işlemlerine bakan danışmanları, hemşireleri vs. yok mu?

tabiki tebrikte olacak tesellide olacak. Benim söylemek istediğim sadece bu konu üstünde dönüyor olması. Bende herkezi çok dikkatli takip ediyorum. Güzel haberlere seviniyorum kötülere üzülüyorum.

listeye benide alın 29 yaşındayım 5 yıllık evlilik ankara tıp fakültesi dr bülent berker 2 eylül opuyu oldum

Fatmacıım seni çoook merak ettik, umarım güzel haberlerle dönersin bize

listeye benide alın 29 yaşındayım 5 yıllık evlilik ankara tıp fakültesi dr bülent berker 2 eylül opuyu oldum

Aramıza hoşgeldin canım, tedavin hayırlı,olumlu olsun dilerim. İnfertilite sebebiniz neydi? ve kaçıncı denemeniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…