2011 Ağustos-Eylülde Tüp Bebek Yaptıracaklar

ben o ıyneyı karnımdan kullanmıstım ve benım bıldıgım kadarıyla adetın 3 gunu ona baslanmıyor sanırım senın uzun protogol ve 3. gunu progon kullanılmaya baslanıyo doktorunla gorusmeden hıc bırseye baslama tedavın hayırlı olur ınsallah

geçmiş olsun canım...morali yitirmemek lazım zor ama...

tabiki tebrikte olacak tesellide olacak. Benim söylemek istediğim sadece bu konu üstünde dönüyor olması. Bende herkezi çok dikkatli takip ediyorum. Güzel haberlere seviniyorum kötülere üzülüyorum.

haklısınnn insann kötüü haberler çokk üzülüyoooo.iiiiiiii olanlara da seviniyoruzzz.çok zorr bir süreççç.zorluğuuuu da beklemee kısmıı zatennn.iğnelere 1 hafta katlanıyosunnn ..acıtann kısımmm.göbekteki iğneler çok acıtmıyooo.tavsiyemmm rahat olmannn.ama dr kısmı beni açıkçaa düşündürdüü.ben dr aramadımmm yanı ihtiyacımm olmadıı tedavii esnasındaaa.ama en azındannn bı hemşireninnn numarası olmasıı gereklı.en azındannn ilaçlarıı daaa danışabilirsinnn.insallahhh iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii haberlerınıı alırızzz.listede çokk negatiff varrr moralimizzz bozuluyooo.ama artıkkkk bozulmazzzzz

umutsuzluga kapılmayalım canım allah buyuk allah cok sevdıgı kullarını ımtıhana sokarmıs bız cok sevılıyoruz heralde :.) umutlarımızı bosa cıkarmasın emeklerımızın karsılıgını versın ınsallah.benım de 2. denemem tup bebekle mılyonlarca kısı var anne olan bızde olacagız allahın ıznıyle sen negatıf dusunme.kayınvalıden ıcın de allah yardımcın olsun neden soylemedınız soyleseydın daha rahat olurdun dınlenırdın sımdı ısın zor

gunaydin herkeze
bu kanama beni mahvetti,her lavobodan ciktiktan sonra berbat oluyorum,kanamayi gordukce moralim yerler altinda
ne oldugu belli olmadigi icin beklemek cok zor geliyor...

bilsem sonucu ona gore kabulenecegim..((((

mınecım hayırlısı olsun allah evladına saglık omur versın olmamıssa bıle cok dertlenme herseyde bır hayır vardır cıkmamıs candan umut kesılmez derler ınslalh bu kanamaya ragmen devam edecek bır gebelıgın vardır hayırlısını ıstıyorsundur bılıyorum yıne oyle dıyelım Allah yardımcın olsun...ama moralını de yuksek tutmaya bak cok onemlı bılıyorsun.

kızlar sanırım ılaclardan hala beklenen regl gunum gectıgı halde olamadım.bunu yasayan var mı aranızda?

canım ben bu iğneyi 2 toz 1 su olarak normal şırınga iğnesi (uzun)ile ilacı şırıngaya aldım. sonra insulin iğnesi ucuyla ( kısa ince ) iğneleri değiştirim göbekten vurdum bana doktor tarafından söylenen buydu. ama sana söylenmesi gerekirdi. ama sen istersen bir klinikte yada eczanede yaptır...bu arada yazın gözden kaçmış canım ben görmedim ... bi faydası olduysa sevinirim

21 Ağustos pazar: elifce POZİTİF

23 Ağustos salı: kuden80 POZİTİF

24 Ağustos çarşamba: rashel: Negatif

25 Ağustos perşembe: mine1987: Negatif

26 Ağustos cuma: daisy3434: Negatif

26 Ağustos cuma: dorukonti POZİTİF

27 Ağustos cumartesi:aşkböceği POZİTİF

28 Ağustos pazar: Kıvılcımv: Negatif

29 Ağustos pazartesi: jakobi:Negatif

31 Ağustos çarşamba: hafiye: Negatif

1 Eylül Perşembe : Mcloudbir dahaki sefere inşallah

1 Eylül Perşembe : Şuleyüksel:Negatif

2 Eylül Cuma : Lareine POZİTİF

3 Eylül Cumartesi : Fatmaözkan HEYECANLA BEKLİOS

5 Eylül Pazartesi : Minecan HEYECANLA BEKLİOS

6 Eylül Salı : Tuanay GÜN SAYIYORUZ

12 Eylül Pazartesi : Garslan55 GÜN SAYIYORUZ

12 Eylül Pazartesi : Wintersun GÜN SAYIYORUZ

14 Eylül Çarşamba : Hbyiron GÜN SAYIYORUZ

:92::92::92::92::92::92::92::92:

maybebaby hastaneye ne zaman gideceksin bellimi cnm. adet gününümü bekliyordun yoksa sen. doktorlar dönmüştür herhalde tatilden.

sinirlenmemek elde değil canım doktorun telefonu kapalaıyken danışmanı falan yokmu? bu çok saçma ya neyse sen sakin ol... bu arada bu iğne hem kalçadan hem göbelten vuruluyor uc değiştiriyorsun sadece ben göbekten vurmuştum ama sana nasıl söylendiyse öyle vur yada vurdur canım allah yardımcın olsun... tedavinde hayırlı olsun

sağol canım allah hepimizin yardımcı olsun. Herkese her gece dua ediyorum. Hele bu forumlara baktıktan sonra ben bu kadar çok olduğumuzu bilmiyordum. İşin içine girince anladımki yanlız değilim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…