canım ben bu iğneyi 2 toz 1 su olarak normal şırınga iğnesi (uzun)ile ilacı şırıngaya aldım. sonra insulin iğnesi ucuyla ( kısa ince ) iğneleri değiştirim göbekten vurdum bana doktor tarafından söylenen buydu. ama sana söylenmesi gerekirdi. ama sen istersen bir klinikte yada eczanede yaptır...bu arada yazın gözden kaçmış canım ben görmedim ... bi faydası olduysa sevinirim
kızlar sanırım ılaclardan hala beklenen regl gunum gectıgı halde olamadım.bunu yasayan var mı aranızda?
haklısınnn insann kötüü haberler çokk üzülüyoooo.iiiiiiii olanlara da seviniyoruzzz.çok zorr bir süreççç.zorluğuuuu da beklemee kısmıı zatennn.iğnelere 1 hafta katlanıyosunnn ..acıtann kısımmm.göbekteki iğneler çok acıtmıyooo.tavsiyemmm rahat olmannn.ama dr kısmı beni açıkçaa düşündürdüü.ben dr aramadımmm yanı ihtiyacımm olmadıı tedavii esnasındaaa.ama en azındannn bı hemşireninnn numarası olmasıı gereklı.en azındannn ilaçlarıı daaa danışabilirsinnn.insallahhh iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii haberlerınıı alırızzz.listede çokk negatiff varrr moralimizzz bozuluyooo.ama artıkkkk bozulmazzzzz
msj yazdığınn saat biraz geçç değilmiii?acaba ondann kimse olmayabilirmiiiiiiiiiiiii
maybebaby hastaneye ne zaman gideceksin bellimi cnm. adet gününümü bekliyordun yoksa sen. doktorlar dönmüştür herhalde tatilden.
selamlar bugün labaratorı aradım yumurtalarım gayet iyi ymiş yarın transfer güğnüm kısmetse
yumoşların anneyi bekliyor desene... Hadi bakalım inşallah yarın kavuşur hiç ayrılmazsınız bir daha. Allah yardımcın olsun.
inşallah geçikmez o merette bekleyince inadına geç geliyor ama olsun geç olsun güç olmasın. benimde salı günü konturolüm var bakalım ne olacak.selam canım, bu hafta içinde adet olmayı bekliyorum bakalım gecikmezse, bu hafta. Ya da haftaya.
Canım biz şimdi bu tedavimizde başarılı olalım ya da olmayalım, Ege Ünv. -eğer olursa- kalan embriolarımızı dondurma hakkı verio mu? Belli şartlar var mı? Maliyeti nasıl?
eğer embriyoların kalitesi dondurulmaya uygunsa onlar transferin hemen sonrasında zaten ellerinde formla sana gelip gereken bilgiyi veriyorlar. benim toplam 7 yumurtam olmuştu 5'i mikroenjeksiyon yöntemiyle döllendi 4 tane birinci kalite embriyom oluştu biri transfer edildi. diğer 3 taneside ayrı ayrı tüplerde dondurulmuş. bir yıllık dondurulması karşılığında 300 tl ödedik. eğer bir yıl içinde kullanmazsan diğer yıl için tekrar 300 tl ödemen gerekiyor bu böyle 5 yıla kadar geçerli.
bende tüp bebekteyim burada dertleşirim dedim ama kimse yuuuk.yani varda bana yuıuuuuuuuuk bebde burdann gideriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim:18:
aslında çok oturdum kahvemi içtim ama teeeeeeeeeeeeeeeek diyormki bende tüpe başladım az yardımcı olun ama kime dyorum kmse yokki benle ilgilenen
Kızlar hadi size iyi bir haber vereyim ,Allah'a şükür ben de hamileyim .Bugün ikinci testimi yaptım her şey yolunda gözüküyor yalnız karnım su topladı.çok şiştim sanki 3 aylık hamile gibiyim ona canım sıkılıyor.başına böyle bir şey gelen var mı aranızda?
ya kızlar bu arada begen tusu kaldırıldı mı bende yok gorunmuyor
maybeBaby bu mesajı beğendi. ( ben de bööle bi çözüm buldum- bende de yok, kaldırmışlar)
rkadaşlar mrhb adm nihal 30 yaşında çocuk hasretiyle yanan biriyim 12 yıllık evliliğim var bu zamana kadar sayısız tedavi oldum 3 kerede aşılama yapıldım sonuç hep NEGATİİİF.bizde açıklanamayan infertilite var.yani sorun YOK.ama aslında en büyük sorn bu bence şimdi yani bu ay yüp bebeğe başladık allahım inş emeklermizi boşa çıkartmayacak ve benide anne yapacak inş.rabbim isteyen herkese sağlıklı sıhhatli evlat nasp etsn tüp bebekteki arkadaşlar burada toplanalım dertleşelim istiyorum çünkü bu çok zorlu bir yol her ne kadar birbirimizi tanımaskta hepimizin dileği aynı bize bizlerden başka kimse anlayamaz.ben şu anda TAKSİM TÜP BEBEK ARET KAMARA GİDİYORUM aranızda ona giden varmı?ben şimdi iğnelerimi yapıyorum p.tesi kısmetse kontrole gidicem herhalde haftaya cuma günü yumurtalar alınacak çok heycanlıyımmmm
iyi akşamlar kızlar dün opumu oldum 12 tane yumoşum toplandı döllenmeyi bekliyorlar bugün aradım iyiye gidiyor dedi pazartesi transferim olcak inşallah. bu arada bana ilaç verdiler kullanmıya başladım bant verdiler kullanan varmı
oooohhhhhhhhhhh beee bayram bitti çok şükür herkes geri döndü.
selamlar bugün labaratorı aradım yumurtalarım gayet iyi ymiş yarın transfer güğnüm kısmetse
selam canım, bu hafta içinde adet olmayı bekliyorum bakalım gecikmezse, bu hafta. Ya da haftaya.
Canım biz şimdi bu tedavimizde başarılı olalım ya da olmayalım, Ege Ünv. -eğer olursa- kalan embriolarımızı dondurma hakkı verio mu? Belli şartlar var mı? Maliyeti nasıl?
bende tüp bebekteyim burada dertleşirim dedim ama kimse yuuuk.yani varda bana yuıuuuuuuuuk bebde burdann gideriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim:18:
slmlar
benim test gunum yarindi sabah kanamam dahada arttigi icin,acile gittik,test yaptilar malesef NEGATIF
kanamanin sebebi ise yumurtaliklarim zedelenmis,toplama sirasinda...
hayirlisi boyleymis,insallah son negatif ben olurum..
benim negatifim gun sayan arkadaslara moral bozuklugu olmasin lutfen,herkezin bunyesi farkli
moralinizi yuksek tutun...
artik dondurulmuslarla devam edecegim,aslinda hemen baslarim diyordum ama suan ocak ayinda baslamayi dusunuyorum
(heran fikrim degisebilir..hormonlardanmi nedir..)
sevgiler
kizlar merhaba bakiyorumda coook merak etmissiniz maalesf ben bursada annemlerdeydim
ordada nete girecek bi durum olmadi...
bu arada benim transferin 9.gununde az az lekelenmem basladi ama simdi artik o kadar olmuyo ama adet gunum olmam gereken gun 2 eyluldu test tarihimde 3 eylul ama ben hala test yaptiramadim.....baktim listeye beni cokkk beklemisiniz....
mccloud sule yuksel coook uzuldum...ama yilamk yokkk
hybiron hadi bakalim sekerim....
sennn neyi merak ediyosun arkadasim sor yazalim...
belirti dersen herkesin durumu farkli farkli ama ilaclar konusunda yardimci olmaya calisiriz insallah....
hoş geldin aramıza tedavinle ilgili bize sorun varsa sor canım az çok deneyim sahibi olduk bizlerdebende tüp bebekteyim burada dertleşirim dedim ama kimse yuuuk.yani varda bana yuıuuuuuuuuk bebde burdann gideriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim:18:
kizlar merhaba bakiyorumda coook merak etmissiniz maalesf ben bursada annemlerdeydim
ordada nete girecek bi durum olmadi...
bu arada benim transferin 9.gununde az az lekelenmem basladi ama simdi artik o kadar olmuyo ama adet gunum olmam gereken gun 2 eyluldu test tarihimde 3 eylul ama ben hala test yaptiramadim.....baktim listeye beni cokkk beklemisiniz....
mccloud sule yuksel coook uzuldum...ama yilamk yokkk
hybiron hadi bakalim sekerim....
sennn neyi merak ediyosun arkadasim sor yazalim...
belirti dersen herkesin durumu farkli farkli ama ilaclar konusunda yardimci olmaya calisiriz insallah....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?