2011 Ağustos-Eylülde Tüp Bebek Yaptıracaklar

olmazmı oldu tabi. Bana doktor söylemişti kalçadan diye fakat forumda okuyorum göbekten yapmış herkes. Dedim acaba benmi yanlış anladım. İnsan o kadar çelişkiye düşüyorki yanlış yapmakta istemiyorsun. Duyduğundan bile emin olamıyorsun.

kızlar sanırım ılaclardan hala beklenen regl gunum gectıgı halde olamadım.bunu yasayan var mı aranızda?

Ben daha yeni yaşadım. Beklersen olmuyor. Sanırım stresten. Lucrin iğnelerimi kullanıyordum. Doktor 3. gün menagon kullanacaksın dedi. Birde test istedi. Tabi regl gelmeyince stres oldum. Allahtan dün başladı. Hiç bu kadar istekle beklememiştim bugünü. Herşey ne kadarda tuaf.

inşallah canım. Herkes güzel haberler versin. Buna çok ihtiyacımız var. Umut oluyor. Seninde güzel haberlerini bekliyorum.

maybebaby hastaneye ne zaman gideceksin bellimi cnm. adet gününümü bekliyordun yoksa sen. doktorlar dönmüştür herhalde tatilden.

selam canım, bu hafta içinde adet olmayı bekliyorum bakalım gecikmezse, bu hafta. Ya da haftaya.

Canım biz şimdi bu tedavimizde başarılı olalım ya da olmayalım, Ege Ünv. -eğer olursa- kalan embriolarımızı dondurma hakkı verio mu? Belli şartlar var mı? Maliyeti nasıl?

selamlar bugün labaratorı aradım yumurtalarım gayet iyi ymiş yarın transfer güğnüm kısmetse

inşallah geçikmez o merette bekleyince inadına geç geliyor ama olsun geç olsun güç olmasın. benimde salı günü konturolüm var bakalım ne olacak.

eğer embriyoların kalitesi dondurulmaya uygunsa onlar transferin hemen sonrasında zaten ellerinde formla sana gelip gereken bilgiyi veriyorlar. benim toplam 7 yumurtam olmuştu 5'i mikroenjeksiyon yöntemiyle döllendi 4 tane birinci kalite embriyom oluştu biri transfer edildi. diğer 3 taneside ayrı ayrı tüplerde dondurulmuş. bir yıllık dondurulması karşılığında 300 tl ödedik. eğer bir yıl içinde kullanmazsan diğer yıl için tekrar 300 tl ödemen gerekiyor bu böyle 5 yıla kadar geçerli.

bende tüp bebekteyim burada dertleşirim dedim ama kimse yuuuk.yani varda bana yuıuuuuuuuuk bebde burdann gideriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim:18:

sağolasın canım, hiç bilmiyordum işin bu kısmını ,ii oldu öğrenmek. sanırım 1 embrio dondurma yıllık 100 tl. senn 3 tane olduundan 300 tl heralde değil mi?

bende tüp bebekteyim burada dertleşirim dedim ama kimse yuuuk.yani varda bana yuıuuuuuuuuk bebde burdann gideriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim:18:

canım geç otur şööle, nere gidiosuuun, sööle bakiim çay kahve ne alırsın? Birşeyler içelim , sonra derdini paylaşırsan , dertleşebiliriz

aslında çok oturdum kahvemi içtim ama teeeeeeeeeeeeeeeek diyormki bende tüpe başladım az yardımcı olun ama kime dyorum kmse yokki benle ilgilenen

aslında çok oturdum kahvemi içtim ama teeeeeeeeeeeeeeeek diyormki bende tüpe başladım az yardımcı olun ama kime dyorum kmse yokki benle ilgilenen

Canım topiğimizi baştan itibaren okumaya çalış, fazlasıyla bilgi mevcut bu konuda. Tüp bebek çok genel bir konu, daha bariz kafana takılan merak ettiğin sorular sorarsan, cevaplar peş peşe gelecektir(bugün pazar olduğundan pek giren yok internete ama ... )

Ben de henüz başlayamadım tedavime , adetimi bekliyorum. Sürekli bu konudaki forum ve topikleri okuyarak baya bir bilgi sahibi oldum.

slmlar
benim test gunum yarindi sabah kanamam dahada arttigi icin,acile gittik,test yaptilar malesef NEGATIF
kanamanin sebebi ise yumurtaliklarim zedelenmis,toplama sirasinda...
hayirlisi boyleymis,insallah son negatif ben olurum..

benim negatifim gun sayan arkadaslara moral bozuklugu olmasin lutfen,herkezin bunyesi farkli
moralinizi yuksek tutun...

artik dondurulmuslarla devam edecegim,aslinda hemen baslarim diyordum ama suan ocak ayinda baslamayi dusunuyorum
(heran fikrim degisebilir..hormonlardanmi nedir..)

sevgiler

kizlar merhaba bakiyorumda coook merak etmissiniz maalesf ben bursada annemlerdeydim
ordada nete girecek bi durum olmadi...
bu arada benim transferin 9.gununde az az lekelenmem basladi ama simdi artik o kadar olmuyo ama adet gunum olmam gereken gun 2 eyluldu test tarihimde 3 eylul ama ben hala test yaptiramadim.....baktim listeye beni cokkk beklemisiniz....
mccloud sule yuksel coook uzuldum...ama yilamk yokkk
hybiron hadi bakalim sekerim....
sennn neyi merak ediyosun arkadasim sor yazalim...
belirti dersen herkesin durumu farkli farkli ama ilaclar konusunda yardimci olmaya calisiriz insallah....

Kızlar neler neler oldu ben daha bugün döndüm bursadan.. bana acil bilgi verebilecek kimse var mı meraktayımmmm

Son düzenleme:
tüp kardeşlerim merhaba!giremiyorum sık sık ama aklım hep sizde...unuttum sanmayın hee...
yatıyorum iki gündür sıkıldım yaa beklemedek sıkıcı allah tez vakitte yüzümüzü güldürsün...

çoookkk şükürrrr allah kucağınada almayı nasip etsin çok sevindim...

ya kızlar bu arada begen tusu kaldırıldı mı bende yok gorunmuyor

maybeBaby bu mesajı beğendi. ( ben de bööle bi çözüm buldum - bende de yok, kaldırmışlar)

bende de yokkkkk ama ama niçin böle bişiy yapmışlar kiiiiiiiiiiiiiiiii????

mybecim harikasın her zamanki gibi....:))))

hoşgeldin hayırlı uğurlu olsun....

geçmiş olsun...yumoşların kaliteli olurlar inşallah....bana opudan sonra antibiyotik ve bir ilaç daha vardı onu hatırlamıyorum 3 gün içtim.birde progestan kullanmaya başladım...

oooohhhhhhhhhhh beee bayram bitti çok şükür herkes geri döndü.

evettttt aynen katılıyorummmmm....:))))

selamlar bugün labaratorı aradım yumurtalarım gayet iyi ymiş yarın transfer güğnüm kısmetse

hayırlısı ile geçer inşallah...

hadi bakalım maybe gelsin bir an evvelde sende başla merakla bekliyorummmm...:)))

dur bakalım nereye....bugün pazar kimseler olmaz...belki gece....:)))

minecim hayırlısı olsun hakkınızda...off bu durumda ne desek boş...allah en kısa zamanda 3. bebişine kavuştursun...bizi bırakma haberdar et olur mu?

a hadi ama fatmaaa yaa merak etmiyor musun?bursa da gitseydin zübeydeye hemen yaptırırdın....((((....

hoş geldin aramıza tedavinle ilgili bize sorun varsa sor canım az çok deneyim sahibi olduk bizlerde

inşallah pozitif olur canım idrar testidemi yapmadın?

benim kanamam başladı 2 gün yarım yamalak sevindim ve yine ellerim bomboş kaldı. şimdi herşeyi zamana bıraktım kendimi pozitif düşünceyle telkin etmeye çalışıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…