umutsuzluga kapılmayalım canım allah buyuk allah cok sevdıgı kullarını ımtıhana sokarmıs bız cok sevılıyoruz heralde :.) umutlarımızı bosa cıkarmasın emeklerımızın karsılıgını versın ınsallah.benım de 2. denemem tup bebekle mılyonlarca kısı var anne olan bızde olacagız allahın ıznıyle sen negatıf dusunme.kayınvalıden ıcın de allah yardımcın olsun neden soylemedınız soyleseydın daha rahat olurdun dınlenırdın sımdı ısın zor
selam canım, bu hafta içinde adet olmayı bekliyorum bakalım gecikmezse, bu hafta. Ya da haftaya.
Canım biz şimdi bu tedavimizde başarılı olalım ya da olmayalım, Ege Ünv. -eğer olursa- kalan embriolarımızı dondurma hakkı verio mu? Belli şartlar var mı? Maliyeti nasıl?
slmlar
benim test gunum yarindi sabah kanamam dahada arttigi icin,acile gittik,test yaptilar malesef NEGATIF
kanamanin sebebi ise yumurtaliklarim zedelenmis,toplama sirasinda...
hayirlisi boyleymis,insallah son negatif ben olurum..
benim negatifim gun sayan arkadaslara moral bozuklugu olmasin lutfen,herkezin bunyesi farkli
moralinizi yuksek tutun...
artik dondurulmuslarla devam edecegim,aslinda hemen baslarim diyordum ama suan ocak ayinda baslamayi dusunuyorum
(heran fikrim degisebilir..hormonlardanmi nedir..)
sevgiler
sağol canım valla tek cevap yazan kişi oldugun için de sağol.taybur ve senn 'den sonra aynı konudan bende şikayetçiyim.yazdıklarımıza cevap ya gelmiyor ya da bir tane geliyor.sanıırm gruba dahil olamadık(((
kayınvalidemler bu haftaiçi de gitmeyecekler ve biz hala söylememeyi düşünüyoruz basarabilirsek(( söylemek isterdim aslında ama çok evhamlılar ve bizi çok sık bogaz edecekler ayrıca sürekli de aglayıp duracaktır özellikle kayınvalidem o da benim zaten içinde oldugum sıkıntıyı daha da arttıracaktır.bunuun yanı sıra bilmelerinin bir faydası da olmayacak...
ben ege ' de deilim ama ünv hastanesinde ücret almadan 5 tane dondurdular.
canım bana en az iki ay ara vermen gerekiyor dediler ve kist muayenesinin de yapılması gerrekiyor bir önceki tedaviden oluşmus olabiliyormus
canım gruba dahil olmamak ne demek... lütfen böyle düşünmeyin. sorular hakkında bilgisi olanlar mutlaka yardımcı oluyorlardır, çok okuyamadım mesajları, senin gibi benim de kayınvalideler bende 7-8 gündür. bizimklerin de tüp bebek sürecinden haberleri yok.
inşallah tedavin başarılı olur.
Merhabalar eğer bir aksilik çıkmazsa cuma günü muayene olup eylül adetimle bende tedaviye başlamayı planlıyorum. Umarım herşey yolunda gider herkesin yüzü güler :)
merabalar bende ekim de dr rendevum var eger doktordan memnun kalirsam baslicam allahim izniyne hepinizden dua bekliyorun allahim hepimize yardim etsin
bol şanslar.allah yardımcınız olsun.
inşallah canım. Herkes güzel haberler versin. Buna çok ihtiyacımız var. Umut oluyor. Seninde güzel haberlerini bekliyorum.
inşallah canım. Herkes güzel haberler versin. Buna çok ihtiyacımız var. Umut oluyor. Seninde güzel haberlerini bekliyorum.
hayır açık kişiler vardı ama yine ben
1 de yazdım sen 5 ayaktasın amaaaaaa
benım tedavımmm bittiii.ayın12 transferimm olmuştuuuuu.sonuççç pozitifff.eylül 14 de tekrar gidicemmm kese yiii görmek gerekiyomuuşşş.bide kalp atışlarııı.daha görmedıkkk tabiiii.beklicezzzzzzzzz haberlerınıı verırırmmmmmmmmmmmmm
Allah tamamına erdirsin canım
iyi akşamlar arkadaşlar benimde salı günü bahçeci klınığınde ön görüşmem var heyecan ve korku ikisi bir arada bakalım neler olcak beni ne gibi bir süreç bekliyo merak ediyorum elimde rahim filmmim bile yok 2 kere aşılama oldum ama elimde hiç bir tahlilim kalmadı hepsi diğer klnıkte kaldı tüp bebek yaptırıcam inş ama kimseyede söyleyemedim demekte istemiyorumaşılmalarımda yeteri kadar hüsrana uğradım tutmayınca abuk sabuk sorular anlayışsız insanlar yüzünden ooffffffffffffffffffffffffffffffffffffff bilmiyorum ne yapacağım[/QUOTE
aynı duyguları sizin gibi bende yaşıyorum hakkımızda hayırlısı ne ise olsun inşallah. tedavi ile ilgili bilgisi olmayan insanlar malesef bazen sıkıcı olabiliyorlar en iyisi olabildiğince az kişiye duyurmak bence. elimde önceki tedavimle ilgili birşey yok demişsiniz önceki tedavi gördüğünüz yerden aslı olmasa da dosyanızın fotokopisini alabilirsiniz hasta olarak hakkınız (daha önce ben almıştım)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?