2011 Ağustos-Eylülde Tüp Bebek Yaptıracaklar

merhabalarrr
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz. inşallah tedavileriniz başarılı olur. larein çok sevindim canım allah kucağına almayı nasip etsin. minecan77 sana da çok üzüldüm canım. inşallah bir dahaki sefere.
kızlar çok giremiyorum kayınvalidemler hala bizde... çok takip edemedim 1 haftadır listemiz çok iç karartıcı olmuş inşallah bundan sonrası pozitif olur.
bu arada tebrik ve üzüntü mesajlarından sıkılan arkadaşlar bu mesajları okumadan geçebilirler. sonuçta dertlerimizi paylaştığımız bu insanlarla güçlü bağlarımız oldu üzüntümüzü ve sevincimizi paylaşıp dile getireceğiz sıkılan okumasın.

hbyiron listeye geçmişsin canım. hadi hayırlısı.
hadi kızlar güldürün yüzümüzü....
hepinizi öpüyorum.

sağol canım valla tek cevap yazan kişi oldugun için de sağol.taybur ve senn 'den sonra aynı konudan bende şikayetçiyim.yazdıklarımıza cevap ya gelmiyor ya da bir tane geliyor.sanıırm gruba dahil olamadık(((

kayınvalidemler bu haftaiçi de gitmeyecekler ve biz hala söylememeyi düşünüyoruz basarabilirsek(( söylemek isterdim aslında ama çok evhamlılar ve bizi çok sık bogaz edecekler ayrıca sürekli de aglayıp duracaktır özellikle kayınvalidem o da benim zaten içinde oldugum sıkıntıyı daha da arttıracaktır.bunuun yanı sıra bilmelerinin bir faydası da olmayacak...

ben ege ' de deilim ama ünv hastanesinde ücret almadan 5 tane dondurdular.

canım bana en az iki ay ara vermen gerekiyor dediler ve kist muayenesinin de yapılması gerrekiyor bir önceki tedaviden oluşmus olabiliyormus

canım gruba dahil olmamak ne demek... lütfen böyle düşünmeyin. sorular hakkında bilgisi olanlar mutlaka yardımcı oluyorlardır, çok okuyamadım mesajları, senin gibi benim de kayınvalideler bende 7-8 gündür. bizimklerin de tüp bebek sürecinden haberleri yok.
inşallah tedavin başarılı olur.

insallah canım çk sağol:)

kayınvalidemler bu haftaiçi de gitmeyecekler ve biz hala söylememeyi düşünüyoruz basarabilirsek(( söylemek isterdim aslında ama çok evhamlılar ve bizi çok sık bogaz edecekler ayrıca sürekli de aglayıp duracaktır özellikle kayınvalidem o da benim zaten içinde oldugum sıkıntıyı daha da arttıracaktır.bunuun yanı sıra bilmelerinin bir faydası da olmayacak.

bence söylememen daha iyi olmuş önceki tedavilerimde söylemiştim herkes telefon edip soruyordu ne oldu tuttumu tutmadımı?zaten insan stres içerisinde oluyor.son tedavimdede annemle ablam dışında kimse bilmiyordu onlarada mecburen söyledim annem bana baktı 12 gün benim tedavi ramazanada denk gelince bayağı bi yalan söylemek zorunda kaldım davetler açısından miğdemden rahatsız olduğumu söyledim allahım hangi dr gittin?hangi ilacı kullandın?endoskopi yapıldımı?insanlar ısrarla sorular sordular?bide negatifle sonuçlanınca offf yalan söylemekde zormuş.ama tekrar tedavi olsam yine söylemeyi düşünmem.

Merhabalar eğer bir aksilik çıkmazsa cuma günü muayene olup eylül adetimle bende tedaviye başlamayı planlıyorum. Umarım herşey yolunda gider herkesin yüzü güler :)

merabalar bende ekim de dr rendevum var eger doktordan memnun kalirsam baslicam allahim izniyne hepinizden dua bekliyorun allahim hepimize yardim etsin

iyi akşamlar arkadaşlar benimde salı günü bahçeci klınığınde ön görüşmem var heyecan ve korku ikisi bir arada bakalım neler olcak beni ne gibi bir süreç bekliyo merak ediyorum elimde rahim filmmim bile yok 2 kere aşılama oldum ama elimde hiç bir tahlilim kalmadı hepsi diğer klnıkte kaldı tüp bebek yaptırıcam inş ama kimseyede söyleyemedim demekte istemiyorumaşılmalarımda yeteri kadar hüsrana uğradım tutmayınca abuk sabuk sorular anlayışsız insanlar yüzünden ooffffffffffffffffffffffffffffffffffffff bilmiyorum ne yapacağım

inşallah canım. Herkes güzel haberler versin. Buna çok ihtiyacımız var. Umut oluyor. Seninde güzel haberlerini bekliyorum.

benım tedavımmm bittiii.ayın12 transferimm olmuştuuuuu.sonuççç pozitifff.eylül 14 de tekrar gidicemmm kese yiii görmek gerekiyomuuşşş.bide kalp atışlarııı.daha görmedıkkk tabiiii.beklicezzzzzzzzz haberlerınıı verırırmmmmmmmmmmmmm

inşallah canım. Herkes güzel haberler versin. Buna çok ihtiyacımız var. Umut oluyor. Seninde güzel haberlerini bekliyorum.

benım tedavımmm bittiii.ayın12 transferimm olmuştuuuuu.sonuççç pozitifff.eylül 14 de tekrar gidicemmm kese yiii görmek gerekiyomuuşşş.bide kalp atışlarııı.daha görmedıkkk tabiiii.beklicezzzzzzzzz haberlerınıı verırırmmmmmmmmmmmmm

Allah tamamına erdirsin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…