- 10 Temmuz 2009
- 656
- 44
- 323
slmlar
benim test gunum yarindi sabah kanamam dahada arttigi icin,acile gittik,test yaptilar malesef NEGATIF
kanamanin sebebi ise yumurtaliklarim zedelenmis,toplama sirasinda...
hayirlisi boyleymis,insallah son negatif ben olurum..
benim negatifim gun sayan arkadaslara moral bozuklugu olmasin lutfen,herkezin bunyesi farkli
moralinizi yuksek tutun...
artik dondurulmuslarla devam edecegim,aslinda hemen baslarim diyordum ama suan ocak ayinda baslamayi dusunuyorum
(heran fikrim degisebilir..hormonlardanmi nedir..)
sevgiler
Çok geçmiş olsun ablacıım, hayırlısı böyleymiş. Yeni tedaviniz olumlu olur inşallah. Bizi takip edin olur mu?
kizlar merhaba bakiyorumda coook merak etmissiniz maalesf ben bursada annemlerdeydim
ordada nete girecek bi durum olmadi...
bu arada benim transferin 9.gununde az az lekelenmem basladi ama simdi artik o kadar olmuyo ama adet gunum olmam gereken gun 2 eyluldu test tarihimde 3 eylul ama ben hala test yaptiramadim.....baktim listeye beni cokkk beklemisiniz....
mccloud sule yuksel coook uzuldum...ama yilamk yokkk
hybiron hadi bakalim sekerim....
sennn neyi merak ediyosun arkadasim sor yazalim...
belirti dersen herkesin durumu farkli farkli ama ilaclar konusunda yardimci olmaya calisiriz insallah....
Canım tabiki de çok merak ettik, test günün haftasonuna geldiinden mi yaptıramadın. Ay sen de çatlamışsındır meraktan. Yarın erkenden gidersin artık hastaneye. Hayırlı sonuçlar diliyorum canım. Bizi bekletmeeee...
Kızlar neler neler oldu ben daha bugün döndüm bursadan.. bana acil bilgi verebilecek kimse var mı meraktayımmmm
Canım listeyi güncelliim de ordan bak , ok?
1-tüp kardeşlerim merhaba!giremiyorum sık sık ama aklım hep sizde...unuttum sanmayın hee...
yatıyorum iki gündür sıkıldım yaa beklemedek sıkıcı allah tez vakitte yüzümüzü güldürsün...
2-bende de yokkkkk ama ama niçin böle bişiy yapmışlar kiiiiiiiiiiiiiiiii????
mybecim harikasın her zamanki gibi....:))))
3-hadi bakalım maybe gelsin bir an evvelde sende başla merakla bekliyorummmm...:)))
1- Yaşasın tüp kardeşliiiii , mrb Hby ciim, nasılsın canım, nasıl geçio günlerin? Neler yaparak geçiriosun, nelere dikkat ediosun? Belirtilerin var mı? Allah'ım yardımcın olsun...
2- Beğen tuşunun ne zararı vardı, ben de anlamadım. Bir açıklama mesajı yazsaydı Adminler bari. Bak şu an o ifade suratları da yok benim cevap yazma bölümümde. Bu arada o senin harikalığındandır canım.
3-Ben de seni merak ediyorum canım, inş sen benden önce hamiş olursun da bana tecrübelerini aktarırısın.
merhabalarrr
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz. inşallah tedavileriniz başarılı olur. larein çok sevindim canım allah kucağına almayı nasip etsin. minecan77 sana da çok üzüldüm canım. inşallah bir dahaki sefere.
kızlar çok giremiyorum kayınvalidemler hala bizde... çok takip edemedim 1 haftadır listemiz çok iç karartıcı olmuş inşallah bundan sonrası pozitif olur.
bu arada tebrik ve üzüntü mesajlarından sıkılan arkadaşlar bu mesajları okumadan geçebilirler. sonuçta dertlerimizi paylaştığımız bu insanlarla güçlü bağlarımız oldu üzüntümüzü ve sevincimizi paylaşıp dile getireceğiz sıkılan okumasın.
hbyiron listeye geçmişsin canım. hadi hayırlısı.
hadi kızlar güldürün yüzümüzü....
hepinizi öpüyorum.
slm daisy cim, nerelerdesin? Özledik valla, bir ara ne yoğundu topiğimiz, bayramdan beri çok sakin. Dolayısıyla yeni gelen arkadaşlar da hemen cevap alamıo sorularına.Bu yüzden biraz sabırlı olmaları gerekio, sanırım bu hafta tekrar şenlenir topiğimiz.
sağol canım valla tek cevap yazan kişi oldugun için de sağol.taybur ve senn 'den sonra aynı konudan bende şikayetçiyim.yazdıklarımıza cevap ya gelmiyor ya da bir tane geliyor.sanıırm gruba dahil olamadık(((
ben ege ' de deilim ama ünv hastanesinde ücret almadan 5 tane dondurdular.
Canım bu topiğe yazan herkes , listeye eklensin eklenmesin gruba dahil demektir. Amacımız ne olabilir sence grup dışı bırakarak? Bu düşünce şekline bu topikte 2-3 tür rastlıyorum, ancak bu şekilde sorununuzu ifade etmenizi yanlış buluyorum. Baktınız cevap gelmedi, topiğimizi baştan sona şööle bir kitap gibi okusanız, bir çok sorunuz cevaplanmış olacaktır zaten. Her zaman "armut piş ağzıma düş" olmuo biliosunuz, olsaydı eğer, hiçbirimiz bu topikte harcayacak boş vakit bulamaz, dilediğimiz kadar bebişe sahip olurduk.
Bu arada , daha önce yazmış olabilirim, ya da kaçırmış olabilirim Laleciim, bilgilerini paylaşmak istersen listemize ekliyeyim.
Yaş: Evlilik Süresi: İnfertilite Sebebi: Tedavi Merkezi: Kaçıncı deneme: Şuanki durum:
Merhabalar eğer bir aksilik çıkmazsa cuma günü muayene olup eylül adetimle bende tedaviye başlamayı planlıyorum. Umarım herşey yolunda gider herkesin yüzü güler :)
merabalar bende ekim de dr rendevum var eger doktordan memnun kalirsam baslicam allahim izniyne hepinizden dua bekliyorun allahim hepimize yardim etsin
Kızlar hoşgeldiniz... Allah yardımcınız , tedaviniz hayırlı olsun, listeye eklenmek ister misiniz?
Yaş: Evlilik Süresi: İnfertilite Sebebi: Tedavi Merkezi: Kaçıncı deneme: Şuanki durum: