2011 Ağustos-Eylülde Tüp Bebek Yaptıracaklar

Çok geçmiş olsun ablacıım, hayırlısı böyleymiş. Yeni tedaviniz olumlu olur inşallah. Bizi takip edin olur mu?

Canım tabiki de çok merak ettik, test günün haftasonuna geldiinden mi yaptıramadın. Ay sen de çatlamışsındır meraktan. Yarın erkenden gidersin artık hastaneye. Hayırlı sonuçlar diliyorum canım. Bizi bekletmeeee...

Kızlar neler neler oldu ben daha bugün döndüm bursadan.. bana acil bilgi verebilecek kimse var mı meraktayımmmm

Canım listeyi güncelliim de ordan bak , ok?

1- Yaşasın tüp kardeşliiiii , mrb Hby ciim, nasılsın canım, nasıl geçio günlerin? Neler yaparak geçiriosun, nelere dikkat ediosun? Belirtilerin var mı? Allah'ım yardımcın olsun...

2- Beğen tuşunun ne zararı vardı, ben de anlamadım. Bir açıklama mesajı yazsaydı Adminler bari. Bak şu an o ifade suratları da yok benim cevap yazma bölümümde. Bu arada o senin harikalığındandır canım.

3-Ben de seni merak ediyorum canım, inş sen benden önce hamiş olursun da bana tecrübelerini aktarırısın.

slm daisy cim, nerelerdesin? Özledik valla, bir ara ne yoğundu topiğimiz, bayramdan beri çok sakin. Dolayısıyla yeni gelen arkadaşlar da hemen cevap alamıo sorularına.Bu yüzden biraz sabırlı olmaları gerekio, sanırım bu hafta tekrar şenlenir topiğimiz.

Canım bu topiğe yazan herkes , listeye eklensin eklenmesin gruba dahil demektir. Amacımız ne olabilir sence grup dışı bırakarak? Bu düşünce şekline bu topikte 2-3 tür rastlıyorum, ancak bu şekilde sorununuzu ifade etmenizi yanlış buluyorum. Baktınız cevap gelmedi, topiğimizi baştan sona şööle bir kitap gibi okusanız, bir çok sorunuz cevaplanmış olacaktır zaten. Her zaman "armut piş ağzıma düş" olmuo biliosunuz, olsaydı eğer, hiçbirimiz bu topikte harcayacak boş vakit bulamaz, dilediğimiz kadar bebişe sahip olurduk.

Bu arada , daha önce yazmış olabilirim, ya da kaçırmış olabilirim Laleciim, bilgilerini paylaşmak istersen listemize ekliyeyim.

Yaş: Evlilik Süresi: İnfertilite Sebebi: Tedavi Merkezi: Kaçıncı deneme: Şuanki durum:

Merhabalar eğer bir aksilik çıkmazsa cuma günü muayene olup eylül adetimle bende tedaviye başlamayı planlıyorum. Umarım herşey yolunda gider herkesin yüzü güler :)

merabalar bende ekim de dr rendevum var eger doktordan memnun kalirsam baslicam allahim izniyne hepinizden dua bekliyorun allahim hepimize yardim etsin

Kızlar hoşgeldiniz... Allah yardımcınız , tedaviniz hayırlı olsun, listeye eklenmek ister misiniz?

Yaş: Evlilik Süresi: İnfertilite Sebebi: Tedavi Merkezi: Kaçıncı deneme: Şuanki durum:

Canım sizi ben çözemedim, açıklama yaptıkça, yardımcı olmaya çalıştıkça, gruba dahil olmamak için çaba harcıyorsunuz sanki? Şu ana kadar bir çok arkadaşım ve ben yardımcı olmaya çalıştık. Gruba dahil olmanızı , yardımcı olabilmeyi istemeseydik, senin dün açtığın şu topiğe http://www.kadinlarkulubu.com/tup-b...up-bebek-yaptiranlar-sayfada-toplanalmmi.html bizzat davet mesajı yazmazdık değil mi? Amacın farklı gibi geldi bana bu şekilde direterek. Bence açık olmalısın.Kendi topiğinde devam edebilirsin yazışmaya , tabi adminler müsade ederse.Yok buradan devam edelim diyorsanız, bence artık konuyu acilen kapatın. Çünkü topiğimizi amacından saptırıosunuz.Hoş olmuo.

Tedavin hayırlı olsun canım, sürecini paylaş bizlerle olur mu?

Allah sağ salim kucağında da görmek nasip etsin canıııımmm, gelişmelerini heyecanla bekliyor olacağız...

21 Ağustos pazar: elifce POZİTİF

23 Ağustos salı: kuden80 POZİTİF

24 Ağustos çarşamba: rashel: Negatif

25 Ağustos perşembe: mine1987: Negatif

26 Ağustos cuma: daisy3434: Negatif

26 Ağustos cuma: dorukonti POZİTİF

27 Ağustos cumartesi:aşkböceği POZİTİF

28 Ağustos pazar: Kıvılcımv: Negatif

29 Ağustos pazartesi: jakobi:Negatif

31 Ağustos çarşamba: hafiye: Negatif

1 Eylül Perşembe : Mcloudbir dahaki sefere inşallah

1 Eylül Perşembe : Şuleyüksel:Negatif

2 Eylül Cuma : Lareine POZİTİF

3 Eylül Cumartesi : Fatmaözkan HAALAAA HEYECANLA BEKLİOS

5 Eylül Pazartesi : Minecan:Negatif

6 Eylül Salı : Tuanay GÜN SAYIYORUZ

12 Eylül Pazartesi : Garslan55 GÜN SAYIYORUZ

12 Eylül Pazartesi : Wintersun GÜN SAYIYORUZ

14 Eylül Çarşamba : Hbyiron GÜN SAYIYORUZ

:92::92::92::92::92::92::92::92:

Birazcık sayfaları karıştırdım negatifler çoğunlukta sanırım ama bundan sonra artık negatif görmeyiz inşallah ...

ii geceler kıslarr, yatmam lasım, malum yarın iş başı, çook erken kalkıcamm. Allah rhatlık versin.

Allah sağ salim kucağında da görmek nasip etsin canıııımmm, gelişmelerini heyecanla bekliyor olacağız...[/QUOTE]

insallahhhhhh hep beraberr paylaşacagızzz.lütfennn negatiflerde geççç kalmasınlarrrrrrrrrrrr onlarıda beklıcezzzzzzzzzzzz

bazı arkadaşlar aldıkları ilaçların etkisinden olacak herhalde gereksiz triplere giriyorlar ve topiğimizin huzurunu kaçırıyorlar. ben çok sık yazmasamda topiği başından beri takip ediyorum ve başından beri herkes birbirine bilgisi olduğu konularda elinden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışıyor. eğer aksini iddia eden varsa ve topiğimizden memnun değilse yapıcak bişey yok allah herkesin yolunu açık etsin derim bennn..

galiba bana yazıldı bunlar ben aslında trip yapmamıştım çok heycanlı olduğum için sadece ilgi beklemiştim okadar neyse uzatmıyım allaha emanet olun ben bi daha gelmemek üzere çıkıyorm burada evlat isteyen herkes için duarım onlarla allah sağlıklı sıhhatli evlat nasip etsin.amiin

arkadaşlar çok kötü oldum akşama doğru..

çok sancım var.. kabız olursunda gaz çıkmaaz gibi tuhaf bir şişkinlikle beraber, kasıklarımda adet sancısı ile beraber.. oturamıyorum sanki oturduğumda bası oluyor..

neler oluyor acaba.. nafes alamıyorum..

canım yanıyor ..

ne yapacam ben.. şimdi doktorumu arasammı

yada acilemi gitsem

bence üstüne alma canım..

bende bişeyler yazdım duygusa
l hemen çok ağır cevaplar verildi allaha isyandan şımarıklığa kadar suçlandım.. o onların görüşleri .. her yiğidin yogurt yiğişi var

bide buradaki herkes hormonlu yani duygusal açıdan çok kötü..

kırmayalım bibirimizi..

dua edelim..

Neler oluyor yahu ?
elvan problem nedir ben yeni geldim konuya fransız kaldım ..
zaten ifadelerde kaldırılmış ifade edemiyom kendimi.. (şaşırmış olan smile şeysii)

yumurta toplanmasından sonra gaz sancısı ve kabızlık oluyor ama senin dayanılamayacak durumdaysa acile git bence canım.

kontes canım kabız olmamaya dikkat etmedin mi? bence hemen ılık suya bal karıştırıp içmelisin bol kayısı ve su ve çok acilse doktorunu aramalısın

geçmiş olsun.cnm hormon ilaçlarının etkisiyle su topluyor olabilir vücudun.ben çok önceden yaşamıştım o sorunu ama transferden sonra olmuştu bana.bence sabredebilirsen bu gece sabret derim yarın tedavi gördüğün merkeze hemen git.ama duramıyorsan mecburen gideceksin acile anlatabilirsen derdini malum hastaneler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…