kilonda fazla bi değişiklik varmı????
kabız olmamak için çok uğratım 10 gundur 3 kilo kuru kaysı yedim kaysı suyu kaysı olacam yakında ama buan arağmen hafif kabızlık var..
ama nefes aldığımda bile yurtalıklarım patlıyor...
karnım çok ağırıyor.. bu gun 2. gün daha yaram taze sabaha geçmezse doktoramı gideceğim..
bu arda 8 yumurtamda 2 ölmüş..6 adet döllenmiş.. bakalaım yarın kaç kişi ölmüş olacak...
rabbim embiryolarımı bana bağılaasın çektiğimiz sıkıntı hatrına eşimin ameliyatlı ben ameliyatlı ev revir gibi.. 2 mizinde yumurtalıkları yaralı yaralı oturuyoruz.. :)
ikinizede geçmiş olsun.yaklaşık bir ay önce eşim ve bende öyleydik.kayısı suyu sanki birz gaz yapıyor gibi geliyor bana.ben sabah aç karına armut yedim bana çok iyi geliyor kabızlık için istersen bir dene.inşallah embriyoların yollarına güzelce devam ederler.bu arada ankaradansın galiba nerede tedavi görüyorsun???
kilomda tam 5 kilo artma var..
tolga ecemiş hocamda tedavi görüyoruyoruz..akay hastanesi.. siz hangisindesiniz?
peki bebeğin oldumu merak ettim..topiklere bakamadım kusura bakma
acilerde adam gibi doktor yokki koskocaman ankarada olmazsa akaya gidip hocayı çağırtacağım..canım çok yanıyor nefes alamıyorum..
cnm ben gürgan klinkte gördüm 3.denemeydi maalesef 20 ağustosta negatifle sonuçlandı.5 kilo bi hayli fazla aman ihmal etme hemen irtibata geç önemli çünkü.senin ilk denememiydi.
evet ilk denemem ama 3negatif aşılamam var..artık yazamıyacağım nefes alamıyorum..
karnımın ağrısından oturur vaziyet zorluyor...
bide adet sancısı gibi yumurtalıklarım kasılıyor umarım OHHS olmamışımdır..
iyi geceler..
bu arad gürkan clinşikten vazgec cok arkadaşım var senin gibi sana tavsiyem yarın akaya git tolga hocaya ve bana dualar edeceksin.
evet canım biz de öyle düşndük kimsecikler bilmiyor bilmelerine gerek yok biz hala enteresan bir toplum olmaktan cıkamadık hastalıklar hele bu tür durumlar garip karsılanıyor sözde ilgili görünmek için sıkıcı sorular ,telefonlar,geçmiş olsun ziyaretleri...haa içten olanları tabiii ki çok güzel ve gerekli ama sırf ayıp olmasın diye soranlar sormasalar daha iyi olacakbence söylememen daha iyi olmuş önceki tedavilerimde söylemiştim herkes telefon edip soruyordu ne oldu tuttumu tutmadımı?zaten insan stres içerisinde oluyor.son tedavimdede annemle ablam dışında kimse bilmiyordu onlarada mecburen söyledim annem bana baktı 12 gün benim tedavi ramazanada denk gelince bayağı bi yalan söylemek zorunda kaldım davetler açısından miğdemden rahatsız olduğumu söyledim allahım hangi dr gittin?hangi ilacı kullandın?endoskopi yapıldımı?insanlar ısrarla sorular sordular?bide negatifle sonuçlanınca offf yalan söylemekde zormuş.ama tekrar tedavi olsam yine söylemeyi düşünmem.
Merhabalar eğer bir aksilik çıkmazsa cuma günü muayene olup eylül adetimle bende tedaviye başlamayı planlıyorum. Umarım herşey yolunda gider herkesin yüzü güler :)
kilomda tam 5 kilo artma var..
tolga ecemiş hocamda tedavi görüyoruyoruz..akay hastanesi.. siz hangisindesiniz?
peki bebeğin oldumu merak ettim..topiklere bakamadım kusura bakma
acilerde adam gibi doktor yokki koskocaman ankarada olmazsa akaya gidip hocayı çağırtacağım..canım çok yanıyor nefes alamıyorum..
sağol canım valla tek cevap yazan kişi oldugun için de sağol.taybur ve senn 'den sonra aynı konudan bende şikayetçiyim.yazdıklarımıza cevap ya gelmiyor ya da bir tane geliyor.sanıırm gruba dahil olamadık(((
kayınvalidemler bu haftaiçi de gitmeyecekler ve biz hala söylememeyi düşünüyoruz basarabilirsek(( söylemek isterdim aslında ama çok evhamlılar ve bizi çok sık bogaz edecekler ayrıca sürekli de aglayıp duracaktır özellikle kayınvalidem o da benim zaten içinde oldugum sıkıntıyı daha da arttıracaktır.bunuun yanı sıra bilmelerinin bir faydası da olmayacak...
ben ege ' de deilim ama ünv hastanesinde ücret almadan 5 tane dondurdular.
canım bana en az iki ay ara vermen gerekiyor dediler ve kist muayenesinin de yapılması gerrekiyor bir önceki tedaviden oluşmus olabiliyormus
kayınvalidemler bu haftaiçi de gitmeyecekler ve biz hala söylememeyi düşünüyoruz basarabilirsek(( söylemek isterdim aslında ama çok evhamlılar ve bizi çok sık bogaz edecekler ayrıca sürekli de aglayıp duracaktır özellikle kayınvalidem o da benim zaten içinde oldugum sıkıntıyı daha da arttıracaktır.bunuun yanı sıra bilmelerinin bir faydası da olmayacak.
bence söylememen daha iyi olmuş önceki tedavilerimde söylemiştim herkes telefon edip soruyordu ne oldu tuttumu tutmadımı?zaten insan stres içerisinde oluyor.son tedavimdede annemle ablam dışında kimse bilmiyordu onlarada mecburen söyledim annem bana baktı 12 gün benim tedavi ramazanada denk gelince bayağı bi yalan söylemek zorunda kaldım davetler açısından miğdemden rahatsız olduğumu söyledim allahım hangi dr gittin?hangi ilacı kullandın?endoskopi yapıldımı?insanlar ısrarla sorular sordular?bide negatifle sonuçlanınca offf yalan söylemekde zormuş.ama tekrar tedavi olsam yine söylemeyi düşünmem.
Çok geçmiş olsun ablacıım, hayırlısı böyleymiş. Yeni tedaviniz olumlu olur inşallah. Bizi takip edin olur mu?
Canım tabiki de çok merak ettik, test günün haftasonuna geldiinden mi yaptıramadın. Ay sen de çatlamışsındır meraktan. Yarın erkenden gidersin artık hastaneye. Hayırlı sonuçlar diliyorum canım. Bizi bekletmeeee...
Canım listeyi güncelliim de ordan bak , ok?
1- Yaşasın tüp kardeşliiiii , mrb Hby ciim, nasılsın canım, nasıl geçio günlerin? Neler yaparak geçiriosun, nelere dikkat ediosun? Belirtilerin var mı? Allah'ım yardımcın olsun...
2- Beğen tuşunun ne zararı vardı, ben de anlamadım. Bir açıklama mesajı yazsaydı Adminler bari. Bak şu an o ifade suratları da yok benim cevap yazma bölümümde. Bu arada o senin harikalığındandır canım.
3-Ben de seni merak ediyorum canım, inş sen benden önce hamiş olursun da bana tecrübelerini aktarırısın.
slm daisy cim, nerelerdesin? Özledik valla, bir ara ne yoğundu topiğimiz, bayramdan beri çok sakin. Dolayısıyla yeni gelen arkadaşlar da hemen cevap alamıo sorularına.Bu yüzden biraz sabırlı olmaları gerekio, sanırım bu hafta tekrar şenlenir topiğimiz.
Canım bu topiğe yazan herkes , listeye eklensin eklenmesin gruba dahil demektir. Amacımız ne olabilir sence grup dışı bırakarak? Bu düşünce şekline bu topikte 2-3 tür rastlıyorum, ancak bu şekilde sorununuzu ifade etmenizi yanlış buluyorum. Baktınız cevap gelmedi, topiğimizi baştan sona şööle bir kitap gibi okusanız, bir çok sorunuz cevaplanmış olacaktır zaten. Her zaman "armut piş ağzıma düş" olmuo biliosunuz, olsaydı eğer, hiçbirimiz bu topikte harcayacak boş vakit bulamaz, dilediğimiz kadar bebişe sahip olurduk.
Bu arada , daha önce yazmış olabilirim, ya da kaçırmış olabilirim Laleciim, bilgilerini paylaşmak istersen listemize ekliyeyim.
Yaş: Evlilik Süresi: İnfertilite Sebebi: Tedavi Merkezi: Kaçıncı deneme: Şuanki durum:
Kızlar hoşgeldiniz... Allah yardımcınız , tedaviniz hayırlı olsun, listeye eklenmek ister misiniz?
Yaş: Evlilik Süresi: İnfertilite Sebebi: Tedavi Merkezi: Kaçıncı deneme: Şuanki durum:
bazı arkadaşlar aldıkları ilaçların etkisinden olacak herhalde gereksiz triplere giriyorlar ve topiğimizin huzurunu kaçırıyorlar. ben çok sık yazmasamda topiği başından beri takip ediyorum ve başından beri herkes birbirine bilgisi olduğu konularda elinden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışıyor. eğer aksini iddia eden varsa ve topiğimizden memnun değilse yapıcak bişey yok allah herkesin yolunu açık etsin derim bennn..
kabız olmamak için çok uğratım 10 gundur 3 kilo kuru kaysı yedim kaysı suyu kaysı olacam yakında ama buan arağmen hafif kabızlık var..
karnım çok ağırıyor.. bu gun 2. gün daha yaram taze sabaha geçmezse doktoramı gideceğim..
bu arda 8 yumurtamda 2 ölmüş..6 adet döllenmiş.. bakalaım yarın kaç kişi ölmüş olacak...
rabbim embiryolarımı bana bağılaasın çektiğimiz sıkıntı hatrına eşimin ameliyatlı ben ameliyatlı ev revir gibi.. 2 mizinde yumurtalıkları yaralı yaralı oturuyoruz.. :)
Selam kızlar. Bendede düne kadar ciddi karın ağrısı, ateş, terleme sonra üşüme hatta nefes darlığı vardı. Çok şükür bir çoğu gitti ve bugün daha iyiyim. Kontes bende doktromla görüşmeden bi şey yapmaya cesaret edemedim. İstersen sende önce bi doktorunla görüş. Bunların yumurta toplama işleminden dolayı normal şeyler olduğunu, idrara çıkma durumu normalse korkulacak bir şey olmadığını söyledi doktorum. Yalnız karnım hala acayip şiş. Bu şişlik kalacak mı gidecek mi? fikri olan? Resmen 3 - 4 aylık hamile gibiyim
canim sen dondurulmus ebmriyoylamiydi?
benim yarin kontrolum var bakalim doktor ne diyecek..
:)))))lale allah yardımcın olsun canım kımı ılgıden kımı ılgısızlıkten bızımkılerın haberı varda ne oluyo hıc umurlarında degıl :)
iyi geceler cnm.çalıştığını bilmiyordum senin.allah rahatlık versin.
arkadaşlar çok kötü oldum akşama doğru..
çok sancım var.. kabız olursunda gaz çıkmaaz gibi tuhaf bir şişkinlikle beraber, kasıklarımda adet sancısı ile beraber.. oturamıyorum sanki oturduğumda bası oluyor..
neler oluyor acaba.. nafes alamıyorum..
canım yanıyor ..
ne yapacam ben.. şimdi doktorumu arasammı
yada acilemi gitsem
bence üstüne alma canım..
bende bişeyler yazdım duygusa
l hemen çok ağır cevaplar verildi allaha isyandan şımarıklığa kadar suçlandım.. o onların görüşleri .. her yiğidin yogurt yiğişi var
bide buradaki herkes hormonlu yani duygusal açıdan çok kötü..
kırmayalım bibirimizi..
dua edelim..
Arkadaşlar ben de yukarıda okuduklrımı hormonlarınıza veriyorum benm kendi açmdan net bir sorum olmamıstı cevap bekledigim (yani armut olayı hiç yaşanmadı)sadece duygularımı paylaşmak isterken yalnız kaldıgımı hissediyordum.Ayrıca Elvan arkadasım bu ne uslüp böyle!Yolunuz açık olsun falan...burda aynı yaşantıyı olmasa da aynı dertleri paylaşan insanlarız...lütfen daha olumlu olalım bibirimize...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?