2011 Ağustos-Eylülde Tüp Bebek Yaptıracaklar

kabız olmamak için çok uğratım 10 gundur 3 kilo kuru kaysı yedim kaysı suyu kaysı olacam yakında ama buan arağmen hafif kabızlık var..

ama nefes aldığımda bile yurtalıklarım patlıyor...

karnım çok ağırıyor.. bu gun 2. gün daha yaram taze sabaha geçmezse doktoramı gideceğim..

bu arda 8 yumurtamda 2 ölmüş..6 adet döllenmiş.. bakalaım yarın kaç kişi ölmüş olacak...

rabbim embiryolarımı bana bağılaasın çektiğimiz sıkıntı hatrına eşimin ameliyatlı ben ameliyatlı ev revir gibi.. 2 mizinde yumurtalıkları yaralı yaralı oturuyoruz.. :)

ikinizede geçmiş olsun.yaklaşık bir ay önce eşim ve bende öyleydik.kayısı suyu sanki birz gaz yapıyor gibi geliyor bana.ben sabah aç karına armut yedim bana çok iyi geliyor kabızlık için istersen bir dene.inşallah embriyoların yollarına güzelce devam ederler.bu arada ankaradansın galiba nerede tedavi görüyorsun???

kilomda tam 5 kilo artma var..

tolga ecemiş hocamda tedavi görüyoruyoruz..akay hastanesi.. siz hangisindesiniz?

peki bebeğin oldumu merak ettim..topiklere bakamadım kusura bakma

acilerde adam gibi doktor yokki koskocaman ankarada olmazsa akaya gidip hocayı çağırtacağım..canım çok yanıyor nefes alamıyorum..

cnm ben gürgan klinkte gördüm 3.denemeydi maalesef 20 ağustosta negatifle sonuçlandı.5 kilo bi hayli fazla aman ihmal etme hemen irtibata geç önemli çünkü.senin ilk denememiydi.

cnm ben gürgan klinkte gördüm 3.denemeydi maalesef 20 ağustosta negatifle sonuçlandı.5 kilo bi hayli fazla aman ihmal etme hemen irtibata geç önemli çünkü.senin ilk denememiydi.

evet ilk denemem ama 3negatif aşılamam var..artık yazamıyacağım nefes alamıyorum..

karnımın ağrısından oturur vaziyet zorluyor...

bide adet sancısı gibi yumurtalıklarım kasılıyor umarım OHHS olmamışımdır..

iyi geceler..

bu arad gürkan clinşikten vazgec cok arkadaşım var senin gibi sana tavsiyem yarın akaya git tolga hocaya ve bana dualar edeceksin.

zaten şu anda bi tedavi düşünmüyorum.geçmiş olsun sanada.

Selam kızlar. Bendede düne kadar ciddi karın ağrısı, ateş, terleme sonra üşüme hatta nefes darlığı vardı. Çok şükür bir çoğu gitti ve bugün daha iyiyim. Kontes bende doktromla görüşmeden bi şey yapmaya cesaret edemedim. İstersen sende önce bi doktorunla görüş. Bunların yumurta toplama işleminden dolayı normal şeyler olduğunu, idrara çıkma durumu normalse korkulacak bir şey olmadığını söyledi doktorum. Yalnız karnım hala acayip şiş. Bu şişlik kalacak mı gidecek mi? fikri olan? Resmen 3 - 4 aylık hamile gibiyim

evet canım biz de öyle düşndük kimsecikler bilmiyor bilmelerine gerek yok biz hala enteresan bir toplum olmaktan cıkamadık hastalıklar hele bu tür durumlar garip karsılanıyor sözde ilgili görünmek için sıkıcı sorular ,telefonlar,geçmiş olsun ziyaretleri...haa içten olanları tabiii ki çok güzel ve gerekli ama sırf ayıp olmasın diye soranlar sormasalar daha iyi olacak
Merhabalar eğer bir aksilik çıkmazsa cuma günü muayene olup eylül adetimle bende tedaviye başlamayı planlıyorum. Umarım herşey yolunda gider herkesin yüzü güler :)

insallah canım....hepimizinn

bende ki tedavi klavuzunda siskinlik hissettiginde tartilip ve gobegini olcmen gerekiyor.2.5 kiladan sonrasi doktora bildirilmesi gerekiyor

canim sen dondurulmus ebmriyoylamiydi?
benim yarin kontrolum var bakalim doktor ne diyecek..

lale allah yardımcın olsun canım kımı ılgıden kımı ılgısızlıkten bızımkılerın haberı varda ne oluyo hıc umurlarında degıl :)

Kizlarrr bu sabah embriyog aradı embriyolar gelişmiş dedi.yarın gelin ya transfer yapılır yada 5.gun blastKist yapılabilir dedi.yani yarın embriyoların durumuna göre doktorum karar verecek ...transfere yaklaştıkça daha heyecanlaniyorum .bakalım ne olacak gelişmelerden haberdar ederim sekerler...

Arkadaşlar ben de yukarıda okuduklrımı hormonlarınıza veriyorum benm kendi açmdan net bir sorum olmamıstı cevap bekledigim (yani armut olayı hiç yaşanmadı)sadece duygularımı paylaşmak isterken yalnız kaldıgımı hissediyordum.Ayrıca Elvan arkadasım bu ne uslüp böyle!Yolunuz açık olsun falan...burda aynı yaşantıyı olmasa da aynı dertleri paylaşan insanlarız...lütfen daha olumlu olalım bibirimize...

Gececek canım şişkinlikler bir hafta içinde yaklasık geçiyor ben de 5 hatta 6 kilo fazlalasmıstım ama hergün göbek bel çevremi ölçüyorduk ve idrara cıkma sayıma bakıyorduk eger göbekte hızlı bir cm olarak artıs ve idrara cıkamama olursa dr haber verin demişti.aynı bahsettiginz sıkıntıları ben de geçirdim İnsallah kolay atlatırsınız.
canim sen dondurulmus ebmriyoylamiydi?
benim yarin kontrolum var bakalim doktor ne diyecek..

evt canım benmde salı kontrolüm var inşallah bir sorun çıkmazsa hafta sonuna transfer olur diye düşünüyorum.sana da sans diliyorum...Allah yardımcımız olsun

lale allah yardımcın olsun canım kımı ılgıden kımı ılgısızlıkten bızımkılerın haberı varda ne oluyo hıc umurlarında degıl :)
:)))))
canım bence önemli olan sonuç; ilgi ya da ilgisizlik ikisi de rahatsız edici derecede oldukları sürece aynı .bizimkiler evhamdan ölürler sizinkiler de sanırım tam tersi.hiç bilmesinler nötr olsunlar bence...di mi ama ?biz kendi derdimizle baş başayız zaten bir de baska dert eklenmesin...

hastaneyi aradım..hastane doktora ulaştı..

dotor 1 ağrı kesici almamı yarın en acilinden hastaneye gelmemi söyledi..

1 bardak katkısız anans suyu içtm--------ödem atıcı özelliği var diye
1 bardak anason içtim gaz varsa diye...
ağrı kesici içtim..

ama idrarımı yapmaya gittiğimde acıdan yapamıyorum... tartıldım normalde 63,5 kiloyum.. ama şuan 69 olmuşum karnım şiş

eşime göre yürüken doğum yapacak gibi komik yürüyormuşum
ki ağrı eşiği çok yüksek hatunumdur....

umarım bebişimi kuacğıma alır ve sıkıntılarımı unuturum ve tek sıkıntım bebeğimin diş kaşıması gibi tatlılıkları olur.

yarın işe gitmeyeceğim.. acilden rapor alacağım galiba biraz hastanede yatacağım.. tek korkum OHSS olmak transfer apılmıyor yapılsada tutmuyor..:78::78::78:

iyi geceler cnm.çalıştığını bilmiyordum senin.allah rahatlık versin.

canım tatildeydim ben , bugün iş başı nasipse...

çok geçmiş olsun, nefes alamıyorum diyosun, ben bile buradan korktum, bence hemen bir doktora görünmeliydin. Umarım şu an iyisindir.

Canım sana isyankar demedik ve de assla suçlamadık. Sadece farkında olmadan kurduğumuz cümlelerin bile kaderimizi olumsuz yönde etkileyebileceğini ifade etmeye çalıştık. Bu arada ben henüz tedaviye başlamadığımdan , henüz hormon falan kullanmadım. Normalde de duygusal biri değilimdir. Verdiğim cevaplar tamamen mantık çerçevesindedir.

6 tane döllenmiş ne güzel bir habeeerrrr

günaydınnn herkeseeeeeeee.moralımm çokkk bozulduuu.biraz önce tuvalete gittimmm.peçete kan olduuu.şimdiii 1.2 damla çamaşırımaaa geçmişşşşşşşşşş.bekliıyormmmm.

dr ile görüştümmm ameliyatı varmışşş...öğleden sonraa gidicemmmm.herşyy olabilirmişşş.daha muayeneyeee 14 n deydiiii.bugünn öğledennn sonraa gidicemmmm...

vallaaa çokk zorrr.sonuçç negatif olanlarıı ve kanamasııı olanlarııı daha iiiiiiiiiiiiiiiii anlıyorummm artıkkk(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

kısmetttttttttttttttttttttttttttttttt

Canım ben henüz tedaviye başlamadığımdan , henüz hormon falan kullanmadım. Normalde de duygusal biri değilimdir. Verdiğim cevaplar tamamen mantık çerçevesindedir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…