2011 Ağustos-Eylülde Tüp Bebek Yaptıracaklar

dur bakalım tatlım üzülme, bir iğne var progestan mı neydi, kanı durduran, ondan yaparlar hemen. evet çok zor biliyorum ama Allah ın takdiri işte, insan çok üzülmeye bile korkuo bazen. Dualarım seninle canım, Allah a emanet olun.

canımm sağolll.progestanıı nn bende hapı varrr .2 yane vajınall sekıldeee kullanıyodummm.ama dr ıle esımm konustuuuu.ben ağlamakla mesgulkennn.soramadımmm unuttummm kanama oluncaaa artmasınn diyeee yapmadımmm acaba kullansamm mıııı?vajın yaaa fitill şeklındeeee itiyorummm.bilemedimmmm

Günaydın herkese...
Kudencim,sakin ol,adet günün bugünse,vücut alışık olduğu tepkiyi veriyor olabilir.Anladığım kadarıyla progestan iğne kullanmıyorsun.Fitilden uygula hemen bir tane.Ama endişelenmeyi bırak.Bebeğine zarar verme.Çoğu kadında olabiliyormuş bu durum cnm.Doktorun da inşallah hiçbirşey olmadığını söyleyecektir.Bir de ayaklarını yukarıya kaldırıp öyle yat,doktor vaktin gelinceye kadar.Dualarım seninle.Allahın izniyle hiçbirşey olmayacak inşallah...

tebrik ederim, hayırlısı ile kucagına alırsın İnsallah

geçmiş olsun canım. meyve suyundan ziyade meyve veya kurusu olarak yemelisin. kayısı bile olsa meyve suyu kabız yapıyor diye biliyorum. posalı olarak tüketmen daha yararlı.

canım sakın korkma ..benım şakır şakır olmuştu kanamam ama bebeğim tutunmuştu.. ben tedavımd progestan ıgnesı kullanıyodum hergun..sana fıtıl vermış..gerçi fitilde kullanmıştım 2 si aynı anda yane

aman canım dikkat et kendine. aklına kötü bişey getirme. haberlerini bekliyoruz.

insallahhhhhhhhhhhhh benımkıdee öleeee olurrr.ne zormuşşş yahuuuuuşimdii hemsireyleee görüştümmm.progestanıı kullandımmm.ayakklarımmm çokk üşüyooo .ısınamadımmm.yatıp uaznıyoruummmm

1 Eylül Persembe günü hastalanmıstım. 2 Eylül Cuma günü doktoruma gittim. Hemen Klomene basladık. Günde 2 tane alıyorum. Carşamba günü bitecek ilacım. 10 Eylül cumartesi günü yumurta takibine gidicem.

Benim yaptıgım cok cok kücük bir ihtimal ama nedense bu ay da bu yolu denemek istedim. Muhtemelen negatif sonuc alıcam. Ama nasıl olsa klomen bir kac ay peşpeşe kullanılabiliyor. Daha sonraki aylarda aşılamaya denicem.

Bu gun transferi olan arkadasıma tekrar hayır diliyorum. Allah hepimizin gönlüne göre versin İnşallah

güzel haberlerini bekliyoruz canım. umarım herşey yolunda gider.

maybe canım valla bende özledim. yaklaşık 10 gündür yatılı kalabalık misafirlerim var. malesef nete girme zamanım çok kısıtlıydı. çok nadiren girip haberlere baktım sadece. bu arada bazı arkadaşların kırgınlıkları olmuş. bayram dolayısıyla çok ilgilenemedik burayla sanırım ondan kaynaklandı. grup grup diyorlar ama şimdiye kadar hiç böyle bir sorunla karşılaşmadık. grup diye bişey yok çünkü. neyse zamanla yeni gelen arkadaşlar da anlayacaklardır. böyle şeylerle canımızı sıkmayalım.

öncelikle hepinizin geçmiş bayramı mubarek olsun....

biliyorsunuz 27 ağustosta gebelik testim vardı....sonuç pozitif çıkmasına rağmen doktuırm
bayramın birinci günü de kandan test istemişti...ve biz o gün mutluluğu tam oalrak yaşayamamıştık...
fakat bayramın birinci günü yaptırdığım testte değerim 270,02 çıktı ve doktoru aradık...doktorum bana çok şükür gebe olduğumu ve ilaçlarıma düzenli bir şekilde devam edip 15 gün sonra ilk ultrasona gelmemi söyledi...
kısacası bayramı çifte bayram yaşadık.....mevlam isteyen tüm kullarına eli ayağı düzgün sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin ....gerçi henüz şaşkınlıktan birşey anlayabilmiş değilim ama farklı hisler farklı duygular başladı içimde.....
11 senelik özlem bir bayram sabahı sona erdi inşallah....

çok çok çok tebrik ederim. İnsallah hayırlısı ile kucağında da öpüp koklarsın bebegini

canim benim ben yaptirdim testimi 57.8 cikti 2 gun sonra bi daha yapilcak test 2 ye katlanir insallah.....
ama benim gunde birkezde olsa lekelnmem oluyo progestandan sonra
vallane bileyim yalvriyorum mevlaya artik....
cooook dua edin olurmu...

canim benim ben yaptirdim testimi 57.8 cikti 2 gun sonra bi daha yapilcak test 2 ye katlanir insallah.....

canım endişelenme benimde ilk test yaptırdığımda 62,06 dı...3 gün sonra tekrar yaptırdık 272,02 çıktı yani nerdeyse 5 katı idi....inşallah seninde öyle olur....

çok çok çok tebrik ederim. İnsallah hayırlısı ile kucağında da öpüp koklarsın bebegini

canım allah razı olsun....yaradanım isteyen herkeze eli ayağı düzgün sağlık hayırlı evlatlar nasip etsin...

canım endişelenme benimde ilk test yaptırdığımda 62,06 dı...3 gün sonra tekrar yaptırdık 272,02 çıktı yani nerdeyse 5 katı idi....inşallah seninde öyle olur....

aminnnn....
mevlam bu sefer yuzumu guldurusn...
hepimizinkinide tabiki....
ama gecen yilda bole olmustu beta hecg katladi ama tam kalp atimi olcagi zaman dusuk yaptim....

tebrik ederim canlarım çok sevindim. darısı hepimizin başına. Allah kucağınıza almayı nasip etsin. çok dikkat edin kendinize. dualarımız sizinle....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…