günaydınnn herkeseeeeeeee.moralımm çokkk bozulduuu.biraz önce tuvalete gittimmm.peçete kan olduuu.şimdiii 1.2 damla çamaşırımaaa geçmişşşşşşşşşş.bekliıyormmmm.
dr ile görüştümmm ameliyatı varmışşş...öğleden sonraa gidicemmmm.herşyy olabilirmişşş.daha muayeneyeee 14 n deydiiii.bugünn öğledennn sonraa gidicemmmm...
vallaaa çokk zorrr.sonuçç negatif olanlarıı ve kanamasııı olanlarııı daha iiiiiiiiiiiiiiiii anlıyorummm artıkkk(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
kısmetttttttttttttttttttttttttttttttt
dur bakalım tatlım üzülme, bir iğne var progestan mı neydi, kanı durduran, ondan yaparlar hemen. evet çok zor biliyorum ama Allah ın takdiri işte, insan çok üzülmeye bile korkuo bazen. Dualarım seninle canım, Allah a emanet olun.
selamlar bugün labaratorı aradım yumurtalarım gayet iyi ymiş yarın transfer güğnüm kısmetse
benım tedavımmm bittiii.ayın12 transferimm olmuştuuuuu.sonuççç pozitifff.eylül 14 de tekrar gidicemmm kese yiii görmek gerekiyomuuşşş.bide kalp atışlarııı.daha görmedıkkk tabiiii.beklicezzzzzzzzz haberlerınıı verırırmmmmmmmmmmmmm
kabız olmamak için çok uğratım 10 gundur 3 kilo kuru kaysı yedim kaysı suyu kaysı olacam yakında ama buan arağmen hafif kabızlık var..
ama nefes aldığımda bile yurtalıklarım patlıyor...
karnım çok ağırıyor.. bu gun 2. gün daha yaram taze sabaha geçmezse doktoramı gideceğim..
bu arda 8 yumurtamda 2 ölmüş..6 adet döllenmiş.. bakalaım yarın kaç kişi ölmüş olacak...
rabbim embiryolarımı bana bağılaasın çektiğimiz sıkıntı hatrına eşimin ameliyatlı ben ameliyatlı ev revir gibi.. 2 mizinde yumurtalıkları yaralı yaralı oturuyoruz.. :)
canımm sağolll.progestanıı nn bende hapı varrr .2 yane vajınall sekıldeee kullanıyodummm.ama dr ıle esımm konustuuuu.ben ağlamakla mesgulkennn.soramadımmm unuttummm kanama oluncaaa artmasınn diyeee yapmadımmm acaba kullansamm mıııı?vajın yaaa fitill şeklındeeee itiyorummm.bilemedimmmm
günaydınnn herkeseeeeeeee.moralımm çokkk bozulduuu.biraz önce tuvalete gittimmm.peçete kan olduuu.şimdiii 1.2 damla çamaşırımaaa geçmişşşşşşşşşş.bekliıyormmmm.
dr ile görüştümmm ameliyatı varmışşş...öğleden sonraa gidicemmmm.herşyy olabilirmişşş.daha muayeneyeee 14 n deydiiii.bugünn öğledennn sonraa gidicemmmm...
vallaaa çokk zorrr.sonuçç negatif olanlarıı ve kanamasııı olanlarııı daha iiiiiiiiiiiiiiiii anlıyorummm artıkkk(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
kısmetttttttttttttttttttttttttttttttt
Günaydın herkese...
Kudencim,sakin ol,adet günün bugünse,vücut alışık olduğu tepkiyi veriyor olabilir.Anladığım kadarıyla progestan iğne kullanmıyorsun.Fitilden uygula hemen bir tane.Ama endişelenmeyi bırak.Bebeğine zarar verme.Çoğu kadında olabiliyormuş bu durum cnm.Doktorun da inşallah hiçbirşey olmadığını söyleyecektir.Bir de ayaklarını yukarıya kaldırıp öyle yat,doktor vaktin gelinceye kadar.Dualarım seninle.Allahın izniyle hiçbirşey olmayacak inşallah...
[tesekkürr edrimmm.şimdiiii yukarııı kaldırırımmm.adet günümmm 1haftayııı geçtııı.öğledenn sonraaa ultrason daaa bakacaakkk kısmettt.beklıcemmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
canım sakın korkma ..benım şakır şakır olmuştu kanamam ama bebeğim tutunmuştu.. ben tedavımd progestan ıgnesı kullanıyodum hergun..sana fıtıl vermış..gerçi fitilde kullanmıştım 2 si aynı anda yane
Kizlarrr bu sabah embriyog aradı embriyolar gelişmiş dedi.yarın gelin ya transfer yapılır yada 5.gun blastKist yapılabilir dedi.yani yarın embriyoların durumuna göre doktorum karar verecek ...transfere yaklaştıkça daha heyecanlaniyorum .bakalım ne olacak gelişmelerden haberdar ederim sekerler...
Çok geçmiş olsun ablacıım, hayırlısı böyleymiş. Yeni tedaviniz olumlu olur inşallah. Bizi takip edin olur mu?
Canım tabiki de çok merak ettik, test günün haftasonuna geldiinden mi yaptıramadın. Ay sen de çatlamışsındır meraktan. Yarın erkenden gidersin artık hastaneye. Hayırlı sonuçlar diliyorum canım. Bizi bekletmeeee...
Canım listeyi güncelliim de ordan bak , ok?
1- Yaşasın tüp kardeşliiiii , mrb Hby ciim, nasılsın canım, nasıl geçio günlerin? Neler yaparak geçiriosun, nelere dikkat ediosun? Belirtilerin var mı? Allah'ım yardımcın olsun...
2- Beğen tuşunun ne zararı vardı, ben de anlamadım. Bir açıklama mesajı yazsaydı Adminler bari. Bak şu an o ifade suratları da yok benim cevap yazma bölümümde. Bu arada o senin harikalığındandır canım.
3-Ben de seni merak ediyorum canım, inş sen benden önce hamiş olursun da bana tecrübelerini aktarırısın.
slm daisy cim, nerelerdesin? Özledik valla, bir ara ne yoğundu topiğimiz, bayramdan beri çok sakin. Dolayısıyla yeni gelen arkadaşlar da hemen cevap alamıo sorularına.Bu yüzden biraz sabırlı olmaları gerekio, sanırım bu hafta tekrar şenlenir topiğimiz.
Canım bu topiğe yazan herkes , listeye eklensin eklenmesin gruba dahil demektir. Amacımız ne olabilir sence grup dışı bırakarak? Bu düşünce şekline bu topikte 2-3 tür rastlıyorum, ancak bu şekilde sorununuzu ifade etmenizi yanlış buluyorum. Baktınız cevap gelmedi, topiğimizi baştan sona şööle bir kitap gibi okusanız, bir çok sorunuz cevaplanmış olacaktır zaten. Her zaman "armut piş ağzıma düş" olmuo biliosunuz, olsaydı eğer, hiçbirimiz bu topikte harcayacak boş vakit bulamaz, dilediğimiz kadar bebişe sahip olurduk.
Bu arada , daha önce yazmış olabilirim, ya da kaçırmış olabilirim Laleciim, bilgilerini paylaşmak istersen listemize ekliyeyim.
Yaş: Evlilik Süresi: İnfertilite Sebebi: Tedavi Merkezi: Kaçıncı deneme: Şuanki durum:
Kızlar hoşgeldiniz... Allah yardımcınız , tedaviniz hayırlı olsun, listeye eklenmek ister misiniz?
Yaş: Evlilik Süresi: İnfertilite Sebebi: Tedavi Merkezi: Kaçıncı deneme: Şuanki durum:
öncelikle hepinizin geçmiş bayramı mubarek olsun....
biliyorsunuz 27 ağustosta gebelik testim vardı....sonuç pozitif çıkmasına rağmen doktuırm
bayramın birinci günü de kandan test istemişti...ve biz o gün mutluluğu tam oalrak yaşayamamıştık...
fakat bayramın birinci günü yaptırdığım testte değerim 270,02 çıktı ve doktoru aradık...doktorum bana çok şükür gebe olduğumu ve ilaçlarıma düzenli bir şekilde devam edip 15 gün sonra ilk ultrasona gelmemi söyledi...
kısacası bayramı çifte bayram yaşadık.....mevlam isteyen tüm kullarına eli ayağı düzgün sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin ....gerçi henüz şaşkınlıktan birşey anlayabilmiş değilim ama farklı hisler farklı duygular başladı içimde.....
11 senelik özlem bir bayram sabahı sona erdi inşallah....
21 Ağustos pazar: elifcePOZİTİF
23 Ağustos salı: kuden80POZİTİF
24 Ağustos çarşamba: rashel: Negatif
25 Ağustos perşembe: mine1987: Negatif
26 Ağustos cuma: daisy3434: Negatif
26 Ağustos cuma: dorukontiPOZİTİF
27 Ağustos cumartesi:aşkböceğiPOZİTİF
28 Ağustos pazar: Kıvılcımv: Negatif
29 Ağustos pazartesi: jakobi:Negatif
31 Ağustos çarşamba: hafiye: Negatif
1 Eylül Perşembe : Mcloudbir dahaki sefere inşallah
1 Eylül Perşembe : Şuleyüksel:Negatif
2 Eylül Cuma : LareinePOZİTİF
3 Eylül Cumartesi : FatmaözkanHAALAAA HEYECANLA BEKLİOS
5 Eylül Pazartesi : Minecan:Negatif
6 Eylül Salı : TuanayGÜN SAYIYORUZ
12 Eylül Pazartesi : Garslan55GÜN SAYIYORUZ
12 Eylül Pazartesi : WintersunGÜN SAYIYORUZ
14 Eylül Çarşamba : HbyironGÜN SAYIYORUZ
:92::92::92::92::92::92::92::92:
canim benim ben yaptirdim testimi 57.8 cikti 2 gun sonra bi daha yapilcak test 2 ye katlanir insallah.....
ama benim gunde birkezde olsa lekelnmem oluyo progestandan sonra
vallane bileyim yalvriyorum mevlaya artik....
cooook dua edin olurmu...
çok çok çok tebrik ederim. İnsallah hayırlısı ile kucağında da öpüp koklarsın bebegini
canım endişelenme benimde ilk test yaptırdığımda 62,06 dı...3 gün sonra tekrar yaptırdık 272,02 çıktı yani nerdeyse 5 katı idi....inşallah seninde öyle olur....
öncelikle hepinizin geçmiş bayramı mubarek olsun....
biliyorsunuz 27 ağustosta gebelik testim vardı....sonuç pozitif çıkmasına rağmen doktuırm
bayramın birinci günü de kandan test istemişti...ve biz o gün mutluluğu tam oalrak yaşayamamıştık...
fakat bayramın birinci günü yaptırdığım testte değerim 270,02 çıktı ve doktoru aradık...doktorum bana çok şükür gebe olduğumu ve ilaçlarıma düzenli bir şekilde devam edip 15 gün sonra ilk ultrasona gelmemi söyledi...
kısacası bayramı çifte bayram yaşadık.....mevlam isteyen tüm kullarına eli ayağı düzgün sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin ....gerçi henüz şaşkınlıktan birşey anlayabilmiş değilim ama farklı hisler farklı duygular başladı içimde.....
11 senelik özlem bir bayram sabahı sona erdi inşallah....
canim benim ben yaptirdim testimi 57.8 cikti 2 gun sonra bi daha yapilcak test 2 ye katlanir insallah.....
ama benim gunde birkezde olsa lekelnmem oluyo progestandan sonra
vallane bileyim yalvriyorum mevlaya artik....
cooook dua edin olurmu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?