1 Eylül Persembe günü hastalanmıstım. 2 Eylül Cuma günü doktoruma gittim. Hemen Klomene basladık. Günde 2 tane alıyorum. Carşamba günü bitecek ilacım. 10 Eylül cumartesi günü yumurta takibine gidicem.
Benim yaptıgım cok cok kücük bir ihtimal ama nedense bu ay da bu yolu denemek istedim. Muhtemelen negatif sonuc alıcam. Ama nasıl olsa klomen bir kac ay peşpeşe kullanılabiliyor. Daha sonraki aylarda aşılamaya denicem.
Bu gun transferi olan arkadasıma tekrar hayır diliyorum. Allah hepimizin gönlüne göre versin İnşallah
Karamsar olma canım. inşallah olumlu sonuç alırsın. Allah hayırlısıyla hepimize nasip etsin.
inşallah rahat geçer canım bebişler sana tutunurlar inşallah. ben transferden sonra 5 dakika falan yattım bi türlü yatamadım keşke daha fazla yatsaymışım hareket etmemek gerekiyomuş fazla aksine benim dr umda biraz istirahat edin sonra hiç bir sınırlamanız yok demişti bende ona uydum ama şimdi sonuç hüsran. neyse deneyim oldu buda bana bidahakine yatarım artık sana tavsiyem ilk 1 saat kımıldamamya çalış yatKizlarrr bu sabah embriyog aradı embriyolar gelişmiş dedi.yarın gelin ya transfer yapılır yada 5.gun blastKist yapılabilir dedi.yani yarın embriyoların durumuna göre doktorum karar verecek ...transfere yaklaştıkça daha heyecanlaniyorum .bakalım ne olacak gelişmelerden haberdar ederim sekerler...
benimkilerde gereksiz birsürü yorum yaparlar halden anlamazlar. bende söylemedim. anneme bile söylediğime pişmanım şimdi her otu yedirip içirmeye çalışıyor. çok üstüme düşüyor:)))))
canım bence önemli olan sonuç; ilgi ya da ilgisizlik ikisi de rahatsız edici derecede oldukları sürece aynı .bizimkiler evhamdan ölürler sizinkiler de sanırım tam tersi.hiç bilmesinler nötr olsunlar bence...di mi ama ?biz kendi derdimizle baş başayız zaten bir de baska dert eklenmesin...
geçmiş olsun canım bende seni merak ettim inşallah şimdi iyisindir. idrarda yapamıyosun neden hemen gel acile demediki dr un inşallah çabuk atlatırsın ve çektikklerine değerde bebişine kavuşursun canımhastaneyi aradım..hastane doktora ulaştı..
dotor 1 ağrı kesici almamı yarın en acilinden hastaneye gelmemi söyledi..
1 bardak katkısız anans suyu içtm--------ödem atıcı özelliği var diye
1 bardak anason içtim gaz varsa diye...
ağrı kesici içtim..
ama idrarımı yapmaya gittiğimde acıdan yapamıyorum... tartıldım normalde 63,5 kiloyum.. ama şuan 69 olmuşum karnım şiş
eşime göre yürüken doğum yapacak gibi komik yürüyormuşum
ki ağrı eşiği çok yüksek hatunumdur....
umarım bebişimi kuacğıma alır ve sıkıntılarımı unuturum ve tek sıkıntım bebeğimin diş kaşıması gibi tatlılıkları olur.
yarın işe gitmeyeceğim.. acilden rapor alacağım galiba biraz hastanede yatacağım.. tek korkum OHSS olmak transfer apılmıyor yapılsada tutmuyor..:78::78::78:
canım daha moralini bozma inşallah olumlu sonuç olur belli olmazgünaydınnn herkeseeeeeeee.moralımm çokkk bozulduuu.biraz önce tuvalete gittimmm.peçete kan olduuu.şimdiii 1.2 damla çamaşırımaaa geçmişşşşşşşşşş.bekliıyormmmm.
dr ile görüştümmm ameliyatı varmışşş...öğleden sonraa gidicemmmm.herşyy olabilirmişşş.daha muayeneyeee 14 n deydiiii.bugünn öğledennn sonraa gidicemmmm...
vallaaa çokk zorrr.sonuçç negatif olanlarıı ve kanamasııı olanlarııı daha iiiiiiiiiiiiiiiii anlıyorummm artıkkk(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
kısmetttttttttttttttttttttttttttttttt
çok sevindim canım Allah tamamına erdirsin darısı başımıza inşallah...öncelikle hepinizin geçmiş bayramı mubarek olsun....
biliyorsunuz 27 ağustosta gebelik testim vardı....sonuç pozitif çıkmasına rağmen doktuırm
bayramın birinci günü de kandan test istemişti...ve biz o gün mutluluğu tam oalrak yaşayamamıştık...
fakat bayramın birinci günü yaptırdığım testte değerim 270,02 çıktı ve doktoru aradık...doktorum bana çok şükür gebe olduğumu ve ilaçlarıma düzenli bir şekilde devam edip 15 gün sonra ilk ultrasona gelmemi söyledi...
kısacası bayramı çifte bayram yaşadık.....mevlam isteyen tüm kullarına eli ayağı düzgün sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin ....gerçi henüz şaşkınlıktan birşey anlayabilmiş değilim ama farklı hisler farklı duygular başladı içimde.....
11 senelik özlem bir bayram sabahı sona erdi inşallah....
canım hiç belli olmaz hiç moralini bozma benim ilk test değerim 34 tü 2 ye katlanmadı şimdi düşük oluyor ama kuzenimin ilk testi 50 lerdeydi onunda çok kanaması olmuş kimi zaman kırmızı kimi zaman koyu kahverengi ama maşallah bebişi tutunmuş şimdi okula gidicek nerdeyse . onun için moralini bozma daha dr a görünmedin belki yerleşme kanamsıdırcanim benim ben yaptirdim testimi 57.8 cikti 2 gun sonra bi daha yapilcak test 2 ye katlanir insallah.....
ama benim gunde birkezde olsa lekelnmem oluyo progestandan sonra
vallane bileyim yalvriyorum mevlaya artik....
cooook dua edin olurmu...
Inşallah. Cuma günü dr gittiğimde kapıda kontrol için bekleyen 8-9 aylık hamile bayanları gördüm. Oyle ağırlaşmışlardıki artık oturup kalkamıyorlardı. Eşimle onları seyrettik bol bol :)
21 Ağustos pazar: elifcePOZİTİF
23 Ağustos salı: kuden80POZİTİF
24 Ağustos çarşamba: rashel: Negatif
25 Ağustos perşembe: mine1987: Negatif
26 Ağustos cuma: daisy3434: Negatif
26 Ağustos cuma: dorukontiPOZİTİF
27 Ağustos cumartesi:aşkböceğiPOZİTİF
28 Ağustos pazar: Kıvılcımv: Negatif
29 Ağustos pazartesi: jakobi:Negatif
31 Ağustos çarşamba: hafiye: Negatif
1 Eylül Perşembe : Mcloudbir dahaki sefere inşallah
1 Eylül Perşembe : Şuleyüksel:Negatif
2 Eylül Cuma : LareinePOZİTİF
3 Eylül Cumartesi : FatmaözkanHAALAAA HEYECANLA BEKLİOS
5 Eylül Pazartesi : Minecan:Negatif
6 Eylül Salı : TuanayGÜN SAYIYORUZ
12 Eylül Pazartesi : Garslan55GÜN SAYIYORUZ
12 Eylül Pazartesi : WintersunGÜN SAYIYORUZ
14 Eylül Çarşamba : HbyironGÜN SAYIYORUZ
:92::92::92::92::92::92::92::92:
:)))))
canım bence önemli olan sonuç; ilgi ya da ilgisizlik ikisi de rahatsız edici derecede oldukları sürece aynı .bizimkiler evhamdan ölürler sizinkiler de sanırım tam tersi.hiç bilmesinler nötr olsunlar bence...di mi ama ?biz kendi derdimizle baş başayız zaten bir de baska dert eklenmesin...
ne güzel, çilelerimizin sonu hep böyle güzel olur insallah. Allah kucagınızda da öpüp koklamak nasip etsin Inşallahhepinizeeeeeeeeee ayrı ayrıı teşekküee edrimmmmmm.beni rahatlattınızzz.dr geldimmmm şimdiii.kanama olabilirmişşşş .... parçaaa olursa sıkıntııı.keseyi gördükkk.ama ben bişey göremedimmmm ve anlamadımdaaa.çok şükürrr kalbide atıyoduuuuu
ALLAHH nasıl bir mucize veriyooo anlamak mümkünnn değilll.14 de gideceğizzzz tekrar...asıll ozaman dinleyeceğizzz.....yanii göremiyosunnnn bileee çünküü dr gözükmezz daha dediii ama kalp atışlarınııı duydummmmm..tarif edilemezzz.ALLAllahhh herkese bügünlerıde görmekkk kısmett etsinnnn.
yatıpp dinleneceğizzzzzzzzzz.fatmaözkan ve askböceğiii insallahhh bu miniklerııı alıpp eve gelmemızıde göruruzzz.herkesleee lütfennn görüselimmm.tedavisi olanlarr devamm edenlerrr...birbirimizdenn öğrenecekkçok şeyimizz varrrr..
sımdı sen sıkıntı yapmısıın ya onların evhamından bızımkıler bılıyo ve hıc umurlarında degıl bence cok can sıkıcı ayrıca sorun kendı cocuklarında cok rahatlar ve bu rahatlıkları benı cok gerıyor tabıkı en onemlısı sonuc ınsallah allah yuzumuze guler ve pozıtıf sonucları goruruz
ne güzel, çilelerimizin sonu hep böyle güzel olur insallah. Allah kucagınızda da öpüp koklamak nasip etsin Inşallah
hepinizeeeeeeeeee ayrı ayrıı teşekküee edrimmmmmm.beni rahatlattınızzz.dr geldimmmm şimdiii.kanama olabilirmişşşş .... parçaaa olursa sıkıntııı.keseyi gördükkk.ama ben bişey göremedimmmm ve anlamadımdaaa.çok şükürrr kalbide atıyoduuuuu
ALLAHH nasıl bir mucize veriyooo anlamak mümkünnn değilll.14 de gideceğizzzz tekrar...asıll ozaman dinleyeceğizzz.....yanii göremiyosunnnn bileee çünküü dr gözükmezz daha dediii ama kalp atışlarınııı duydummmmm..tarif edilemezzz.ALLAllahhh herkese bügünlerıde görmekkk kısmett etsinnnn.
yatıpp dinleneceğizzzzzzzzzz.fatmaözkan ve askböceğiii insallahhh bu miniklerııı alıpp eve gelmemızıde göruruzzz.herkesleee lütfennn görüselimmm.tedavisi olanlarr devamm edenlerrr...birbirimizdenn öğrenecekkçok şeyimizz varrrr..
hepinizeeeeeeeeee ayrı ayrıı teşekküee edrimmmmmm.beni rahatlattınızzz.dr geldimmmm şimdiii.kanama olabilirmişşşş .... parçaaa olursa sıkıntııı.keseyi gördükkk.ama ben bişey göremedimmmm ve anlamadımdaaa.çok şükürrr kalbide atıyoduuuuu
akşam ağrı kesici iç dedi dr. ve içtim..
sonra anason içtim gaz sancısıdır diye
sonra ananas suyu içtim ödem toplamamıştır diye
sabaha kada gaz bombardımanı ve ıdrar olaylarımdan artık baygın düşüp uyumuşum
sabah bişeyim yoktu ama yinede dr gittim baktı kan yada su toplanması yok bişey dedi..................
veeeee:84::84::84::84::84:
yarın 3 gün bebek adayları içime konacak birde 5 gün gideceğim içime konacak. :86::86::86::86::86:
dualrınızı bekliyorum..:97::97:
çok heycanlıyım ne olcak acaba umarım tutar
:78::78::78::78::78::78::78::78:
Inşallah. Cuma günü dr gittiğimde kapıda kontrol için bekleyen 8-9 aylık hamile bayanları gördüm. Oyle ağırlaşmışlardıki artık oturup kalkamıyorlardı. Eşimle onları seyrettik bol bol :)
akşam ağrı kesici iç dedi dr. ve içtim..
sonra anason içtim gaz sancısıdır diye
sonra ananas suyu içtim ödem toplamamıştır diye
sabaha kada gaz bombardımanı ve ıdrar olaylarımdan artık baygın düşüp uyumuşum
sabah bişeyim yoktu ama yinede dr gittim baktı kan yada su toplanması yok bişey dedi..................
veeeee:84::84::84::84::84:
yarın 3 gün bebek adayları içime konacak birde 5 gün gideceğim içime konacak. :86::86::86::86::86:
dualrınızı bekliyorum..:97::97:
çok heycanlıyım ne olcak acaba umarım tutar
:78::78::78::78::78::78::78::78:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?