2011 Ağustos-Eylülde Tüp Bebek Yaptıracaklar

1 Eylül Persembe günü hastalanmıstım. 2 Eylül Cuma günü doktoruma gittim. Hemen Klomene basladık. Günde 2 tane alıyorum. Carşamba günü bitecek ilacım. 10 Eylül cumartesi günü yumurta takibine gidicem.

Benim yaptıgım cok cok kücük bir ihtimal ama nedense bu ay da bu yolu denemek istedim. Muhtemelen negatif sonuc alıcam. Ama nasıl olsa klomen bir kac ay peşpeşe kullanılabiliyor. Daha sonraki aylarda aşılamaya denicem.

Bu gun transferi olan arkadasıma tekrar hayır diliyorum. Allah hepimizin gönlüne göre versin İnşallah

Karamsar olma canım. inşallah olumlu sonuç alırsın. Allah hayırlısıyla hepimize nasip etsin.

Karamsar olma canım. inşallah olumlu sonuç alırsın. Allah hayırlısıyla hepimize nasip etsin.

Inşallah. Cuma günü dr gittiğimde kapıda kontrol için bekleyen 8-9 aylık hamile bayanları gördüm. Oyle ağırlaşmışlardıki artık oturup kalkamıyorlardı. Eşimle onları seyrettik bol bol :)

herkese merhaba

oo sayfalar epey ilerlemiş arada bir baktım ama pek katılamadım yorumlara bayram dolayısıyla bayanların kaderi bayramda olsa işler peşimizi bırakmıyor sürekli çalış evde çalış işte çalış farketmiyor

pozitif sonuç alan arkadaşlarımı tebrik ederim , çok sevindim gerçekten negatif sonuç alanlara da inşaallah bir dahaki seferde amacımıza ulaşacağız allahın izniyle , yeni başlayan arkadaşlarımada tedavi süreciniz hayırlı olsun diyorum

hadi bakalım pozitif haberler duymak istiyoruz kızlar bundan sonra

Son düzenleme:
inşallah rahat geçer canım bebişler sana tutunurlar inşallah. ben transferden sonra 5 dakika falan yattım bi türlü yatamadım keşke daha fazla yatsaymışım hareket etmemek gerekiyomuş fazla aksine benim dr umda biraz istirahat edin sonra hiç bir sınırlamanız yok demişti bende ona uydum ama şimdi sonuç hüsran. neyse deneyim oldu buda bana bidahakine yatarım artık sana tavsiyem ilk 1 saat kımıldamamya çalış yat

benimkilerde gereksiz birsürü yorum yaparlar halden anlamazlar. bende söylemedim. anneme bile söylediğime pişmanım şimdi her otu yedirip içirmeye çalışıyor. çok üstüme düşüyor
geçmiş olsun canım bende seni merak ettim inşallah şimdi iyisindir. idrarda yapamıyosun neden hemen gel acile demediki dr un inşallah çabuk atlatırsın ve çektikklerine değerde bebişine kavuşursun canım
canım daha moralini bozma inşallah olumlu sonuç olur belli olmaz
çok sevindim canım Allah tamamına erdirsin darısı başımıza inşallah...
canim benim ben yaptirdim testimi 57.8 cikti 2 gun sonra bi daha yapilcak test 2 ye katlanir insallah.....
ama benim gunde birkezde olsa lekelnmem oluyo progestandan sonra
vallane bileyim yalvriyorum mevlaya artik....
cooook dua edin olurmu...
canım hiç belli olmaz hiç moralini bozma benim ilk test değerim 34 tü 2 ye katlanmadı şimdi düşük oluyor ama kuzenimin ilk testi 50 lerdeydi onunda çok kanaması olmuş kimi zaman kırmızı kimi zaman koyu kahverengi ama maşallah bebişi tutunmuş şimdi okula gidicek nerdeyse . onun için moralini bozma daha dr a görünmedin belki yerleşme kanamsıdır

Inşallah. Cuma günü dr gittiğimde kapıda kontrol için bekleyen 8-9 aylık hamile bayanları gördüm. Oyle ağırlaşmışlardıki artık oturup kalkamıyorlardı. Eşimle onları seyrettik bol bol :)

ne güzel inşallah bizlerde o günleri görürüz...

benide ekle arkadasiim

kızlar sımdı doktordan geldım yarın bellı olacak ama buyuk ıhtımalle persembe opu var benım de canım cok acıyo karnım cok sıstı ve mıgdem cok agrıyo doktor sıtresten olabılır mıgde agrın dedı :)

sımdı sen sıkıntı yapmısıın ya onların evhamından bızımkıler bılıyo ve hıc umurlarında degıl bence cok can sıkıcı ayrıca sorun kendı cocuklarında cok rahatlar ve bu rahatlıkları benı cok gerıyor tabıkı en onemlısı sonuc ınsallah allah yuzumuze guler ve pozıtıf sonucları goruruz

hepinizeeeeeeeeee ayrı ayrıı teşekküee edrimmmmmm.beni rahatlattınızzz.dr geldimmmm şimdiii.kanama olabilirmişşşş .... parçaaa olursa sıkıntııı.keseyi gördükkk.ama ben bişey göremedimmmm ve anlamadımdaaa.çok şükürrr kalbide atıyoduuuuu

ALLAHH nasıl bir mucize veriyooo anlamak mümkünnn değilll.14 de gideceğizzzz tekrar...asıll ozaman dinleyeceğizzz.....yanii göremiyosunnnn bileee çünküü dr gözükmezz daha dediii ama kalp atışlarınııı duydummmmm..tarif edilemezzz.ALLAllahhh herkese bügünlerıde görmekkk kısmett etsinnnn.

yatıpp dinleneceğizzzzzzzzzz.fatmaözkan ve askböceğiii insallahhh bu miniklerııı alıpp eve gelmemızıde göruruzzz.herkesleee lütfennn görüselimmm.tedavisi olanlarr devamm edenlerrr...birbirimizdenn öğrenecekkçok şeyimizz varrrr..

ne güzel, çilelerimizin sonu hep böyle güzel olur insallah. Allah kucagınızda da öpüp koklamak nasip etsin Inşallah

insallahhh pozitifff oluuu sonucunn.ama daha ılk asama buuu.bakkk ben bugünn ne haldeydimmmmm..lütfennn stresee girmmeeeeeeeee.değmezzzzzzzzz.erkek milletiii.bazılarııı bi okadr rahatkennn bazılarıdaaa pimpirikliii.sen kendineee bakkk dikkattt etttt. boş verrr.zor biliyorumm ama bebğinn içinnn.başkası içinn inan değiilllllllllllllllllllll

ne güzel, çilelerimizin sonu hep böyle güzel olur insallah. Allah kucagınızda da öpüp koklamak nasip etsin Inşallah

ayyyyyyyyyyyy canımm benimmm ALLAHH kimseye böleeeee sıkıntılarr vermesinnn.ne zor işlerrrr..hepppppppppp bekliyoruzzzzzzzz heppppppp bekliyoruzzzzzzz.insallahhh o günleridee konusupp haberrr vericeğiizzzzzzzzzzzz.hep beraberrr.cinsiyetınıı konusacağızzzz kılosunu konuscazzzzzzzz herseyıııı konsuruzzz.hepimizin ortakkkkk derdii buuu...tekrarrr bu msjları okuyannn tümmm annelerrr lütfeennnn msj lara devammmm

annelereeeeeee bizler gibi annee adaylarınaaaaaaaaa nazarr değmesinnnnnnnnnnnnnnn

Kuden cnmmm gözünaydın tatlım,bak herşey yolundaymış çok şükür,iyice dinlen sen yinede,yorma kendini...

akşam ağrı kesici iç dedi dr. ve içtim..

sonra anason içtim gaz sancısıdır diye
sonra ananas suyu içtim ödem toplamamıştır diye

sabaha kada gaz bombardımanı ve ıdrar olaylarımdan artık baygın düşüp uyumuşum

sabah bişeyim yoktu ama yinede dr gittim baktı kan yada su toplanması yok bişey dedi..................

veeeee:84::84::84::84::84:

yarın 3 gün bebek adayları içime konacak birde 5 gün gideceğim içime konacak. :86::86::86::86::86:

dualrınızı bekliyorum..:97::97:

çok heycanlıyım ne olcak acaba umarım tutar
:78::78::78::78::78::78::78::78:

canımmmm gördünmü bak boşuna korktun. çok sevindim, bak çok şükür bişey olmamış. dikkat et kendine.

hayırlı olsun...sağlıklı olsun.. sana sımsıkı tutnsun..

umarım bende minikcanımın bebişimin birgün kalbinin atışlarını içimde duyarım..

hadi hayırlısıyla olsun bakalım:))) asıl transferden sonra beklerken göreceğim seni, asıl heyecan o zaman başlıyor, o 12 gün geçmek bilmiyor. inşallah tutunur canım güzel haberlerini alırız. dualarımız seninle...

canımmmmm inşallah bizler de o hale geliriz de bizi de seyrederler:))))) Allahım hepimize sağlıklı bebişler nasip etsin....

hadi hayırlısı. transfer işleminden korkma zaten, ben hiç hissetmemiştim birsey. muane olur gibi. sonra 2 saat kalçamı bile kıpırdatmadan yattım. İnşallah sağlıklı evlatların olur arkadaşım

şimcik...

transfer olacam yarın 10:30 da sıkışık gittim..

aşılamadaki gibi içime koydular... peki ya idrarı nasıl halledeceğm..

aşılamada hep öyle düştü sanırım idrarı yaprken yani bence (

sonda taktırsam kabul ederlermi..

bişey daha..

eve geldim ailelerden kimseye söylemedim aşılama sürecinde annemin daha fazla üzüldüğümü kocamın tarafıyla aram iyi değil zaten onlarında bu durumdan pirim yaptıklarını gördüm..

anneme haber vermedim..anlayacağınız..

eve geldim..

1.gün uyu ve wc
2.gün uyu wc (yemek hazırlama için ayağı kalksam ne olur??)
3.gün 2. transferim için hastanede olacağım...

tekrar döngü aynen devam..

bu arada..

ne yiyeyim ne içeyim belimin altına yastık mı koayım yatarken ayaklar tavanamı olsa :)))

bilemiyorum.. heycanlıyım izin aldım evdeyim yemek yaptım yarına sorun olmasın diye :)

ya allahım ya br görsem çift çizgiyi bir görsem keseciği kalp atışlatını bir duysam 41yasin adağım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…