2011 Ağustos-Eylülde Tüp Bebek Yaptıracaklar

Kontess2000, : bu kadar detayı düşünme ne olur. Evet idrara sıkısık gideceksin ama cok abartılı degil. Ultrason görüntüsü alabilecek kadar. Transfer işlemin bittikten sonra hastanede bir miktar ( ben tam 2 saat ) kalçamı bile hareket ettirmeden yatmıstım. Sonra cok agır iş yapmamak sartı ile günlük hayatına devam. Sakın oyle hasta gibi yataga düsüp yatma. O ancak adet kanaması ile düser. Döllenmiş yumurtanın öyle ayaga kalkınca düsme riski olsa kimse dogal yolla gebe kalamazki. Millet hamile oldugunu bilmeden neler yapıyor. Bak şunu unutma tüp bebek yada aşılamada anne rahmine transfer işleminden sonra hersey dogal gebelik gibi işliyor. Normal hayatına ve aile hayatına devam et. Hayırlı olsun, insallah göbegin dolu dönersin

Allah yardımcın olsun inşallah kötü bişey değildir basit bir kanama ile atlatırsın dualarım seninle çok zor bir durum (

aminnnn canim benim.......

ben transferden sonraaa 45 dk falan yattıımmm.sonraaa zatennn idrara da sıkışıyosunnn i
llakkııı bi süre sonraaa.merak etmeee alakası olmuyooo diyooo dr ....

bana o aksammm yakın arkdaslarımm geçmıs olsunaa geldıı.ama ben evde geziniyodummm inan 2.3 günnn etrafıı falan topluyodummm.insannnn yata yata kafasıı ağrıyooo.o sıralardaaa burayıı buldummm sayfalarııı falan okuyodummm.kitap okumayyııı denedımm ama okuyamadımmm.senn nasıll rahat olursannn öle yapppp.çokk daaa yatmaaa.ben bidee banyoda düşmüştümmm.kimsee bilmiyoooooooooo.sizdenn baskaaaa

Canım tedavin hayırlı olsun. Sen aşılama tedavisine mi yoksa tüp bebek tedavisine mi başladın? Bir de yaş kaçtı?

Allah sevincini daim etsin de sağ salim kucağında da göresin, canım gelişmelerini bekliyoruz... Allah a emanet olun.

canim benim ben yaptirdim testimi 57.8 cikti 2 gun sonra bi daha yapilcak test 2 ye katlanir insallah.....
ama benim gunde birkezde olsa lekelnmem oluyo progestandan sonra
vallane bileyim yalvriyorum mevlaya artik....
cooook dua edin olurmu...

Allah yardımcın olsun güzel anne adayı

benide ekle arkadasiim

Bilgilerini paylaşırsan neden olmasın

Evet canım harika bir mucize, biz de görelim o günleri inş, sağlıkla gelsin bebişlerimiz

Geçmiş olsun , ii atlattın valla, inş tekrar etmez. Embrio transferde farklı bir yöntem uygulayacak doktorun anlaşılan. Ve bence de çok mantıklı. İnş Rabbim de "OLLL" der ve biz ikiz belki üçüz teyzesi olurusss

arkadaslar birsey soracaktim
daha onceden yumurtlama testi yapan oldumu?

Ben yapmıştım ama sürekli yumurtluyormuşum gibi her yapışımda çift çizgi çıkıyordu. Biz de yaklaşık bir ay boyunca "hıh bugün gıdakladım", "aha bugün de gıdakladım" derken , her gün çalışma yapmaktan gınaaa gelmişti. Baktım kociş artık robot moduna geçti. Bu bööle olmucak dedik, bıraktık, yımırtlama testini:86:

21 Ağustos pazar: elifce POZİTİF

23 Ağustos salı: kuden80 POZİTİF

24 Ağustos çarşamba: rashel: Negatif

25 Ağustos perşembe: mine1987: Negatif

26 Ağustos cuma: daisy3434: Negatif

26 Ağustos cuma: dorukonti POZİTİF

27 Ağustos cumartesi:aşkböceği POZİTİF

28 Ağustos pazar: Kıvılcımv: Negatif

29 Ağustos pazartesi: jakobi:Negatif

31 Ağustos çarşamba: hafiye: Negatif

1 Eylül Perşembe : Mcloudbir dahaki sefere inşallah

1 Eylül Perşembe : Şuleyüksel:Negatif

2 Eylül Cuma : Lareine POZİTİF

3 Eylül Cumartesi : Fatmaözkan POZİTİF

5 Eylül Pazartesi : Minecan:Negatif

6 Eylül Salı : Tuanay GÜN SAYIYORUZ

12 Eylül Pazartesi : Garslan55 GÜN SAYIYORUZ

12 Eylül Pazartesi : Wintersun GÜN SAYIYORUZ

14 Eylül Çarşamba : Hbyiron GÜN SAYIYORUZ

:92::92::92::92::92::92::92::92:

canim benim ben yaptirdim testimi 57.8 cikti 2 gun sonra bi daha yapilcak test 2 ye katlanir insallah.....
ama benim gunde birkezde olsa lekelnmem oluyo progestandan sonra
vallane bileyim yalvriyorum mevlaya artik....
cooook dua edin olurmu...

cnm tebrik ederim çok sevindim hiç korkma ve aklına kesinlikle olumsuz birşey getirme. herşey çok güzel olacak ve hayırlısıyla rabbim kucağınızada almayı nasip edecek sen ve bütün hamile olan arkadaşlarıma. sonuçlarınız gibi sizde pozitif olun tamam.

hayırlısı olsun inşallah cnm dualarımız seninle rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah

hadi gözünaydın kötü bişey yokmuş.inşallah bebişler sana sıkı sıkı tutunur. demek istediğini anlamadım cnm.nasıl oluyor hem 3. gün hem 5.gün tarnsfermi yapılacak sana anlayamadım o kısmı???????????????????????

benim kanamam kirmiziya dondu ......
yapacak bisey yok ki.....

canım ıyı dıleklerın ıcın cok sagol ınsallah hepımızın pozotıf olur canım bızım sıkıntı esımın aılesıyle kocamla bu konularda sorunumuz yok cok sukur tabıkı arada cıldırttıkları oluyo olmuyo degıl erkek mılletı :) hepsı aynı bı kavussak bebegımızı allahın ıznıyle yuzumuz gulecek

ınsallah canım bebıslerın sana sıkı sıkı tutunur pozıtıf sonuclarını goruruz

cnm nasıl geçiyor bebişinle günler.şimdi zaman geçmiyordur sana değilmi?????

ay ben girmeyeli ne kadar sayfa olmuş yarım saatte anca okudum:)canım sağol ya..biraz karışık geçiyo zaman aslında bomboşum ya..çok inanmaktan korkuyorum olumsuz sonuç alırım da yıkılırım diye,inanmamaktan da korkuyorum Rabbim nasip etmez diye..nötürüm canım yani:)bide sürekli belirti arıyorum kendimde sonra da kendime gülüyorum daha 5. gün diye:)anlamadım yani ben kendimi:))
Bu arada yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz Allah yardımcınız olsun..
Bende opudan ve transferden sonra hastanelik oldum..Hatta eşim artık herşeyden vaz geçip bana serum falan taktırmaya kalkıştı..çok zor dönemlerdi...daha hala bile tam anlamıyla iyileşemedimYalnız değilsiniz yani..

benim kanamam kirmiziya dondu ......
yapacak bisey yok ki.....

MERHABA güzelim

görüşemedik bir türlü öldük meraktan yaww..inşaallah katlanır değerin...

içimden bir his bebeğin seninle diyor...duaların emeklerin boşa çıkmayacak inşaallah...Ben inanıyorum..

Ben de tedaviye başlayacağım diye heyecanlı mıyım ne bir türlü adet olamadım bir hafta geciksin diye ilaç kullandım...üstüne bir hafta da kendi kendine gecikti...lekelenip duruyorum sökülemedi bir türlü...doktora bile gidemedim adetinin ilk günü gel diyor habire bir gelse o gün koşa koşa giedeceğim ama nerdeeee offff offf....çok daraldım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…