şimcik...
transfer olacam yarın 10:30 da sıkışık gittim..
aşılamadaki gibi içime koydular... peki ya idrarı nasıl halledeceğm..
aşılamada hep öyle düştü sanırım idrarı yaprken yani bence(
sonda taktırsam kabul ederlermi..
bişey daha..
eve geldim ailelerden kimseye söylemedim aşılama sürecinde annemin daha fazla üzüldüğümü kocamın tarafıyla aram iyi değil zaten onlarında bu durumdan pirim yaptıklarını gördüm..
anneme haber vermedim..anlayacağınız..
eve geldim..
1.gün uyu ve wc
2.gün uyu wc (yemek hazırlama için ayağı kalksam ne olur??)
3.gün 2. transferim için hastanede olacağım...
tekrar döngü aynen devam..
bu arada..
ne yiyeyim ne içeyim belimin altına yastık mı koayım yatarken ayaklar tavanamı olsa :)))
bilemiyorum.. heycanlıyım izin aldım evdeyim yemek yaptım yarına sorun olmasın diye :)
ya allahım ya br görsem çift çizgiyi bir görsem keseciği kalp atışlatını bir duysam 41yasin adağım var
günaydınnn herkeseeeeeeee.moralımm çokkk bozulduuu.biraz önce tuvalete gittimmm.peçete kan olduuu.şimdiii 1.2 damla çamaşırımaaa geçmişşşşşşşşşş.bekliıyormmmm.
dr ile görüştümmm ameliyatı varmışşş...öğleden sonraa gidicemmmm.herşyy olabilirmişşş.daha muayeneyeee 14 n deydiiii.bugünn öğledennn sonraa gidicemmmm...
vallaaa çokk zorrr.sonuçç negatif olanlarıı ve kanamasııı olanlarııı daha iiiiiiiiiiiiiiiii anlıyorummm artıkkk(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
kısmetttttttttttttttttttttttttttttttt
hepinizeeeeeeeeee ayrı ayrıı teşekküee edrimmmmmm.beni rahatlattınızzz.dr geldimmmm şimdiii.kanama olabilirmişşşş .... parçaaa olursa sıkıntııı.keseyi gördükkk.ama ben bişey göremedimmmm ve anlamadımdaaa.çok şükürrr kalbide atıyoduuuuu
ALLAHH nasıl bir mucize veriyooo anlamak mümkünnn değilll.14 de gideceğizzzz tekrar...asıll ozaman dinleyeceğizzz.....yanii göremiyosunnnn bileee çünküü dr gözükmezz daha dediii ama kalp atışlarınııı duydummmmm..tarif edilemezzz.ALLAllahhh herkese bügünlerıde görmekkk kısmett etsinnnn.
yatıpp dinleneceğizzzzzzzzzz.fatmaözkan ve askböceğiii insallahhh bu miniklerııı alıpp eve gelmemızıde göruruzzz.herkesleee lütfennn görüselimmm.tedavisi olanlarr devamm edenlerrr...birbirimizdenn öğrenecekkçok şeyimizz varrrr..
Kontess2000, :bu kadar detayı düşünme ne olur. Evet idrara sıkısık gideceksin ama cok abartılı degil. Ultrason görüntüsü alabilecek kadar. Transfer işlemin bittikten sonra hastanede bir miktar ( ben tam 2 saat ) kalçamı bile hareket ettirmeden yatmıstım. Sonra cok agır iş yapmamak sartı ile günlük hayatına devam. Sakın oyle hasta gibi yataga düsüp yatma. O ancak adet kanaması ile düser. Döllenmiş yumurtanın öyle ayaga kalkınca düsme riski olsa kimse dogal yolla gebe kalamazki. Millet hamile oldugunu bilmeden neler yapıyor. Bak şunu unutma tüp bebek yada aşılamada anne rahmine transfer işleminden sonra hersey dogal gebelik gibi işliyor. Normal hayatına ve aile hayatına devam et. Hayırlı olsun, insallah göbegin dolu dönersin
1 Eylül Persembe günü hastalanmıstım. 2 Eylül Cuma günü doktoruma gittim. Hemen Klomene basladık. Günde 2 tane alıyorum. Carşamba günü bitecek ilacım. 10 Eylül cumartesi günü yumurta takibine gidicem.
Benim yaptıgım cok cok kücük bir ihtimal ama nedense bu ay da bu yolu denemek istedim. Muhtemelen negatif sonuc alıcam. Ama nasıl olsa klomen bir kac ay peşpeşe kullanılabiliyor. Daha sonraki aylarda aşılamaya denicem.
Bu gun transferi olan arkadasıma tekrar hayır diliyorum. Allah hepimizin gönlüne göre versin İnşallah
öncelikle hepinizin geçmiş bayramı mubarek olsun....
biliyorsunuz 27 ağustosta gebelik testim vardı....sonuç pozitif çıkmasına rağmen doktuırm
bayramın birinci günü de kandan test istemişti...ve biz o gün mutluluğu tam oalrak yaşayamamıştık...
fakat bayramın birinci günü yaptırdığım testte değerim 270,02 çıktı ve doktoru aradık...doktorum bana çok şükür gebe olduğumu ve ilaçlarıma düzenli bir şekilde devam edip 15 gün sonra ilk ultrasona gelmemi söyledi...
kısacası bayramı çifte bayram yaşadık.....mevlam isteyen tüm kullarına eli ayağı düzgün sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin ....gerçi henüz şaşkınlıktan birşey anlayabilmiş değilim ama farklı hisler farklı duygular başladı içimde.....
11 senelik özlem bir bayram sabahı sona erdi inşallah....
canim benim ben yaptirdim testimi 57.8 cikti 2 gun sonra bi daha yapilcak test 2 ye katlanir insallah.....
ama benim gunde birkezde olsa lekelnmem oluyo progestandan sonra
vallane bileyim yalvriyorum mevlaya artik....
cooook dua edin olurmu...
benide ekle arkadasiim
hepinizeeeeeeeeee ayrı ayrıı teşekküee edrimmmmmm.beni rahatlattınızzz.dr geldimmmm şimdiii.kanama olabilirmişşşş .... parçaaa olursa sıkıntııı.keseyi gördükkk.ama ben bişey göremedimmmm ve anlamadımdaaa.çok şükürrr kalbide atıyoduuuuu
ALLAHH nasıl bir mucize veriyooo anlamak mümkünnn değilll.14 de gideceğizzzz tekrar...asıll ozaman dinleyeceğizzz.....yanii göremiyosunnnn bileee çünküü dr gözükmezz daha dediii ama kalp atışlarınııı duydummmmm..tarif edilemezzz.ALLAllahhh herkese bügünlerıde görmekkk kısmett etsinnnn.
yatıpp dinleneceğizzzzzzzzzz.fatmaözkan ve askböceğiii insallahhh bu miniklerııı alıpp eve gelmemızıde göruruzzz.herkesleee lütfennn görüselimmm.tedavisi olanlarr devamm edenlerrr...birbirimizdenn öğrenecekkçok şeyimizz varrrr..
akşam ağrı kesici iç dedi dr. ve içtim..
sonra anason içtim gaz sancısıdır diye
sonra ananas suyu içtim ödem toplamamıştır diye
sabaha kada gaz bombardımanı ve ıdrar olaylarımdan artık baygın düşüp uyumuşum
sabah bişeyim yoktu ama yinede dr gittim baktı kan yada su toplanması yok bişey dedi..................
veeeee:84::84::84::84::84:
yarın 3 gün bebek adayları içime konacak birde 5 gün gideceğim içime konacak. :86::86::86::86::86:
dualrınızı bekliyorum..:97::97:
çok heycanlıyım ne olcak acaba umarım tutar
:78::78::78::78::78::78::78::78:
arkadaslar birsey soracaktim
daha onceden yumurtlama testi yapan oldumu?
canim benim ben yaptirdim testimi 57.8 cikti 2 gun sonra bi daha yapilcak test 2 ye katlanir insallah.....
ama benim gunde birkezde olsa lekelnmem oluyo progestandan sonra
vallane bileyim yalvriyorum mevlaya artik....
cooook dua edin olurmu...
sabah bişeyim yoktu ama yinede dr gittim baktı kan yada su toplanması yok bişey dedi..................
yarın 3 gün bebek adayları içime konacak birde 5 gün gideceğim içime konacak. :86::86::86::86::86:
cnm tebrik ederim çok sevindim hiç korkma ve aklına kesinlikle olumsuz birşey getirme. herşey çok güzel olacak ve hayırlısıyla rabbim kucağınızada almayı nasip edecek sen ve bütün hamile olan arkadaşlarıma. sonuçlarınız gibi sizde pozitif olun tamam.
benim kanamam kirmiziya dondu ......
yapacak bisey yok ki.....
insallahhh pozitifff oluuu sonucunn.ama daha ılk asama buuu.bakkk ben bugünn ne haldeydimmmmm..lütfennn stresee girmmeeeeeeeee.değmezzzzzzzzz.erkek milletiii.bazılarııı bi okadr rahatkennn bazılarıdaaa pimpirikliii.sen kendineee bakkk dikkattt etttt. boş verrr.zor biliyorumm ama bebğinn içinnn.başkası içinn inan değiilllllllllllllllllllll
cnm nasıl geçiyor bebişinle günler.şimdi zaman geçmiyordur sana değilmi?????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?