geçmiş olsun canım daha sonraki yazışmalardan iyi oldugunu ögrendim çok sevindim ben de gecenki negatifimi ohss'ye baglıyorum zaten.iyi ki ohss değilmişsinhastaneyi aradım..hastane doktora ulaştı..
dotor 1 ağrı kesici almamı yarın en acilinden hastaneye gelmemi söyledi..
1 bardak katkısız anans suyu içtm--------ödem atıcı özelliği var diye
1 bardak anason içtim gaz varsa diye...
ağrı kesici içtim..
ama idrarımı yapmaya gittiğimde acıdan yapamıyorum... tartıldım normalde 63,5 kiloyum.. ama şuan 69 olmuşum karnım şiş
eşime göre yürüken doğum yapacak gibi komik yürüyormuşum
ki ağrı eşiği çok yüksek hatunumdur....
umarım bebişimi kuacğıma alır ve sıkıntılarımı unuturum ve tek sıkıntım bebeğimin diş kaşıması gibi tatlılıkları olur.
yarın işe gitmeyeceğim.. acilden rapor alacağım galiba biraz hastanede yatacağım.. tek korkum OHSS olmak transfer apılmıyor yapılsada tutmuyor..:78::78::78:
canım bak erken evham yaptın hersey güzel olacak insallah...günaydınnn herkeseeeeeeee.moralımm çokkk bozulduuu.biraz önce tuvalete gittimmm.peçete kan olduuu.şimdiii 1.2 damla çamaşırımaaa geçmişşşşşşşşşş.bekliıyormmmm.
dr ile görüştümmm ameliyatı varmışşş...öğleden sonraa gidicemmmm.herşyy olabilirmişşş.daha muayeneyeee 14 n deydiiii.bugünn öğledennn sonraa gidicemmmm...
vallaaa çokk zorrr.sonuçç negatif olanlarıı ve kanamasııı olanlarııı daha iiiiiiiiiiiiiiiii anlıyorummm artıkkk(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
kısmetttttttttttttttttttttttttttttttt
uff nasıl bir sevinçtir bu...Allahım bizleri de aynı mutlulukla ödüllendirsin insallahöncelikle hepinizin geçmiş bayramı mubarek olsun....
biliyorsunuz 27 ağustosta gebelik testim vardı....sonuç pozitif çıkmasına rağmen doktuırm
bayramın birinci günü de kandan test istemişti...ve biz o gün mutluluğu tam oalrak yaşayamamıştık...
fakat bayramın birinci günü yaptırdığım testte değerim 270,02 çıktı ve doktoru aradık...doktorum bana çok şükür gebe olduğumu ve ilaçlarıma düzenli bir şekilde devam edip 15 gün sonra ilk ultrasona gelmemi söyledi...
kısacası bayramı çifte bayram yaşadık.....mevlam isteyen tüm kullarına eli ayağı düzgün sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin ....gerçi henüz şaşkınlıktan birşey anlayabilmiş değilim ama farklı hisler farklı duygular başladı içimde.....
11 senelik özlem bir bayram sabahı sona erdi inşallah....
Kontess2000, :bu kadar detayı düşünme ne olur. Evet idrara sıkısık gideceksin ama cok abartılı degil. Ultrason görüntüsü alabilecek kadar. Transfer işlemin bittikten sonra hastanede bir miktar ( ben tam 2 saat ) kalçamı bile hareket ettirmeden yatmıstım. Sonra cok agır iş yapmamak sartı ile günlük hayatına devam. Sakın oyle hasta gibi yataga düsüp yatma. O ancak adet kanaması ile düser. Döllenmiş yumurtanın öyle ayaga kalkınca düsme riski olsa kimse dogal yolla gebe kalamazki. Millet hamile oldugunu bilmeden neler yapıyor. Bak şunu unutma tüp bebek yada aşılamada anne rahmine transfer işleminden sonra hersey dogal gebelik gibi işliyor. Normal hayatına ve aile hayatına devam et. Hayırlı olsun, insallah göbegin dolu dönersin
benim sıkıntım polikistik over. beni bu kadar uğraştıracağını da hiç düşünmemiştim ama 2 sene uğraştırdı. dilerim bitmiştir artık. inşallah sağlıkla kucağıma da alırım. isteyen herkes de sağlıkla alsın kucağına inşallah...
niye yazmiyonuz yavvvvv....:26::26::26::26::26::26::26::26:
benim kanamam kirmiziya dondu ......
yapacak bisey yok ki.....
Allah yardımcın olsun inşallah kötü bişey değildir basit bir kanama ile atlatırsın dualarım seninle çok zor bir durum(
Canım tedavin hayırlı olsun. Sen aşılama tedavisine mi yoksa tüp bebek tedavisine mi başladın? Bir de yaş kaçtı?
Allah sevincini daim etsin de sağ salim kucağında da göresin, canım gelişmelerini bekliyoruz... Allah a emanet olun.
Allah yardımcın olsun güzel anne adayı
Bilgilerini paylaşırsan neden olmasın
Evet canım harika bir mucize, biz de görelim o günleri inş, sağlıkla gelsin bebişlerimiz
Geçmiş olsun , ii atlattın valla, inş tekrar etmez. Embrio transferde farklı bir yöntem uygulayacak doktorun anlaşılan. Ve bence de çok mantıklı. İnş Rabbim de "OLLL" der ve biz ikiz belki üçüz teyzesi olurusss
Ben yapmıştım ama sürekli yumurtluyormuşum gibi her yapışımda çift çizgi çıkıyordu. Biz de yaklaşık bir ay boyunca "hıh bugün gıdakladım", "aha bugün de gıdakladım" derken , her gün çalışma yapmaktan gınaaa gelmişti. Baktım kociş artık robot moduna geçti. Bu bööle olmucak dedik, bıraktık, yımırtlama testini:86:
Canım tedavin hayırlı olsun. Sen aşılama tedavisine mi yoksa tüp bebek tedavisine mi başladın? Bir de yaş kaçtı?
Günaydın. Ben Subat ayında tüp bebek yaptırmıştım, sonuç negatifti. En son 2 Temmuz da dr gittiğimde doktor aşılama yapalım dedi. İlaç olarakta klomen kullanacagını söyledi. Bende netten klomeni araştırınca aşılamadan önce 1 ay yumurta takibi ve çatlatma iğnesi ile doğal yolla denemek istedim. Gerçi yumurta takibi ve aşılama da şans çok çok az ama ne bileyim bir umut işte . Yaşım 35 ve 15 aylık evliyim. Bizde biraz morfolojik problem var.
MERHABA güzelim
görüşemedik bir türlü öldük meraktan yaww..inşaallah katlanır değerin...
içimden bir his bebeğin seninle diyor...duaların emeklerin boşa çıkmayacak inşaallah...Ben inanıyorum..
Ben de tedaviye başlayacağım diye heyecanlı mıyım ne bir türlü adet olamadım bir hafta geciksin diye ilaç kullandım...üstüne bir hafta da kendi kendine gecikti...lekelenip duruyorum sökülemedi bir türlü...doktora bile gidemedim adetinin ilk günü gel diyor habire bir gelse o gün koşa koşa giedeceğim ama nerdeeee offff offf....çok daraldım..
Günaydın. Ben Subat ayında tüp bebek yaptırmıştım, sonuç negatifti. En son 2 Temmuz da dr gittiğimde doktor aşılama yapalım dedi. İlaç olarakta klomen kullanacagını söyledi. Bende netten klomeni araştırınca aşılamadan önce 1 ay yumurta takibi ve çatlatma iğnesi ile doğal yolla denemek istedim. Gerçi yumurta takibi ve aşılama da şans çok çok az ama ne bileyim bir umut işte . Yaşım 35 ve 15 aylık evliyim. Bizde biraz morfolojik problem var.
Canim herkezin bunyesi farklidir ama bana gore asilama zaman kaybi,ben 6 defa yaptim sonuc hep negatifti...
Insallah sen hayirli sonuclar alirsin cnm.
yarin test gunu yine tekrarlanicak...
esim cok kiziyo progestan koyuyorum diye ama ne ypayim umut dunyasi...
dua atmekten baska yapicak yok....
.....
Canim allah yardimcin olsun,no stressyarin test gunu yine tekrarlanicak...
esim cok kiziyo progestan koyuyorum diye ama ne ypayim umut dunyasi...
dua atmekten baska yapicak yok....
.....
arkadaşlar çok heyecanlıyım 12,30da ön görüşmem var.
arkadaşlar çok heyecanlıyım 12,30da ön görüşmem var.
Canim herkezin bunyesi farklidir ama bana gore asilama zaman kaybi,ben 6 defa yaptim sonuc hep negatifti...
Insallah sen hayirli sonuclar alirsin cnm.
Evet çok enteresan. Subat ayında tüp bebek için gittiğim doktorda aşılama için zaman kaybı demişti. Ama şimdiki doktorumda ''aaa hayret doktorunuz neden aşılama yapmadı'' dedi. ikisinide söyleyen dr olunca insanın kafası karısıyor. Nettende cok araştırdım bazıları önce aşılama yapıyor, tutmayınca tüp yapıyor, tüpte tutuyor. Bazılarıda tam tersi önce tüp yapıyorlar tutmayınca aşılamada oluyor. Dedimya, bilmiyorum aslında. Bizimki sadece her yolu denemek. Ve vakti gelene kadar sadece kendimizi oyalamak. Rabbimin zamanı gelmeyince hiç birsey olmayacak yine.
canım nereye yaptıracaksın?heyecan yapma daha başındasın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?