2011 Ağustos-Eylülde Tüp Bebek Yaptıracaklar

[.Ben yapmıştım ama sürekli yumurtluyormuşum gibi her yapışımda çift çizgi çıkıyordu. Biz de yaklaşık bir ay boyunca "hıh bugün gıdakladım", "aha bugün de gıdakladım" derken , her gün çalışma yapmaktan gınaaa gelmişti. Baktım kociş artık robot moduna geçti. Bu bööle olmucak dedik, bıraktık, yımırtlama testini:86:[/QUOTE]

haahaa alemsin)))) yani yapmayimmi..))
bu ay baslassammi diye dusunuyorumda,ama hormon aldim ya etkilermi acaba,fikrin varmi ?

geçmiş olsun canım daha sonraki yazışmalardan iyi oldugunu ögrendim çok sevindim ben de gecenki negatifimi ohss'ye baglıyorum zaten.iyi ki ohss değilmişsin
canım bak erken evham yaptın hersey güzel olacak insallah...
uff nasıl bir sevinçtir bu...Allahım bizleri de aynı mutlulukla ödüllendirsin insallah

yaa bilmiyorum bana da dr normal hayatına dönebilirsin dedi ama sonradan suçluluk duygusu yaşamamk için yapamadım.yattım evde.ne bileyim öksürmekten,hıçkırmaktan,hapsurmaktan hpsinden korktum İdrara da yeterince sıkışamadım ben serumla doldurdular idrar torbasını sonra da sonda taktılar bosalttılar tüm idrarımı ama benm önceden içtigim sular yaklasık 45 dk -1 sa kadar sonra sıkıstırdı o zaman gittim tuvalete hemşireye sorarak o da git birsey olmaz dedi

cok gcms olsun canım bende pco yum dr um ılerı derecede dedı kıloda cok hemen tup bebek dedı ve bugun basladık dua edın sonucu yazarım sızeeee sevgılerrrrr cok heycanlıyım rabbım ne olur ol de olsun sen kımsenın emeklerıı bosa cıkarmaaaalutfennn rabbım ne olur

benim kanamam kirmiziya dondu ......
yapacak bisey yok ki.....

bakkk sakınn merakkk etmeee.tutunmaaa kanamasıdırrr belkııı.iiiiiiiiiiiiiii düşünnn.yoksaaaa kendine zarar verir üzülürsünnn.şimdiii üzülmee zamanıı değillll çünküüüü senınn minikkk pııtrcıkkk tutunmakkk içinnn uğrasıyosa anneolarakkbiraz moralini yüksekkk tutttt..lütfennn üzülmeeeeee.

biliyorummm çok zorrr aammmaaaaaaaaaa eldennn bişeyy gelmezzz.benimdee dünküü kanamadann sonraa progestanı kullandımmm. dr verdiği şekildee.sende şhmalll etme.........

biraz öncede yıne gelmişşş az da olsaa.ama ilaç saatımııı beklıcemmmm.canını sıkmaaa

saolunnn kızlarrr insallahhhhhhhh konusa konusaaa bu zor zamanlardaaa geçeçekkk.bidee tek sayfada tumm kızlara nasılll cvp yazıyosuuunn anlamadımmm...altta sadece alıntıı ile cvp laaa varrrr.ben tum kızlarınn yazdıklarınıı okumaya çalısıpp sonra tekrar msjlar a dönüpp cvp vermeye çalısıyoruummmmmmmmmmzor ama olsunnnnnnnnnnnnnn

:86: merhaba arkadaslar aranizda yeniyim
Hepinizun gecmis bayrami mübarek olsun
Rabbimm hepimize bebeklerimize kavusmayi
Nasip etsin insallah pozitif sonuc alan varmi aranizda

kontess2000 arkadasımızın bu gun transferi vardı. Insallah dolu dolu döner. Sonucu istediğimiz gibi olur insallah.
gelince bizede haber ver.

yarin test gunu yine tekrarlanicak...
esim cok kiziyo progestan koyuyorum diye ama ne ypayim umut dunyasi...
dua atmekten baska yapicak yok....
.....

bahçeci klınığı halif fırat erdemde 2 aşılamadan sonra baya bi araverdim kendimi toparlayamadım pko da var bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…