bahçeci klınığı halif fırat erdemde 2 aşılamadan sonra baya bi araverdim kendimi toparlayamadım pko da var bende
bahçeci klınığı halif fırat erdemde 2 aşılamadan sonra baya bi araverdim kendimi toparlayamadım pko da var bende
yarin test gunu yine tekrarlanicak...
esim cok kiziyo progestan koyuyorum diye ama ne ypayim umut dunyasi...
dua atmekten baska yapicak yok....
.....
Kızlar nerelerdesinizz kimseler uğramıyor mu artık buralara
benden sonra yeni arkadaşlar gelmiş eskilere nolmuş????? hbyiron elvan kıvılcım tuanay maybe daisy cazii nerdesiniz
ben hala adet olmayı bekliyorum lucrin kullanıp adeti geciken var mı kızlar ?? aynı zamanda doğum kontrol hapıda kullanmıştım lucrinle beraber ama hala adet olmadım
saboli bi konu acmissin sanirim ....
donmuslarla ilgilimiydi yoksa yanloismi hatirliyorum...
topige giren arkadaslardan biri serzenisgte bulunmus hem topik aciyosunuz hemde ugramiyosunuz diye...
Kızlar nerelerdesinizz kimseler uğramıyor mu artık buralara
benden sonra yeni arkadaşlar gelmiş eskilere nolmuş????? hbyiron elvan kıvılcım tuanay maybe daisy cazii nerdesiniz
ben hala adet olmayı bekliyorum lucrin kullanıp adeti geciken var mı kızlar ?? aynı zamanda doğum kontrol hapıda kullanmıştım lucrinle beraber ama hala adet olmadım
Evet çok enteresan. Subat ayında tüp bebek için gittiğim doktorda aşılama için zaman kaybı demişti. Ama şimdiki doktorumda ''aaa hayret doktorunuz neden aşılama yapmadı'' dedi. ikisinide söyleyen dr olunca insanın kafası karısıyor. Nettende cok araştırdım bazıları önce aşılama yapıyor, tutmayınca tüp yapıyor, tüpte tutuyor. Bazılarıda tam tersi önce tüp yapıyorlar tutmayınca aşılamada oluyor. Dedimya, bilmiyorum aslında. Bizimki sadece her yolu denemek. Ve vakti gelene kadar sadece kendimizi oyalamak. Rabbimin zamanı gelmeyince hiç birsey olmayacak yine.
Bak canim ben 6 sene ugrastim daha dogrusu oyaladilar,cunki esimdede bendede hic sorun yok,sorun yok diye en altan basladilar...en son tup bebek denediler ve allahima sukur 1.de tuttu,canim oglusum suan 15 aylik oldu.
Demem odurki tup bebek sansi daha cok artiriyor..
Allahim ol demeyince olmaz,ama biz insanlar caremizi arayalim takdir onundur.
Ben bayramdan önce yazmıştım uzun süre giremeyeceğimi.. anneler geldi bursadan sonrada onlarla birlikte bende bursaya gittim 1 hafta kadar yoktum yani.. pazar gecesi döndüm .. topiğede yazmıştım..burdayız canım:)))) asıl sen nerdesin? hbyiron transferden sonra b.sayardan uzak durmaya çalışıyor. adetin çok mu gecikti? durumunla ilgili bi bilgim yok ama daha önce de aynı şeyi birileri sormuştu sanırım.
Bak canim ben 6 sene ugrastim daha dogrusu oyaladilar,cunki esimdede bendede hic sorun yok,sorun yok diye en altan basladilar...en son tup bebek denediler ve allahima sukur 1.de tuttu,canim oglusum suan 15 aylik oldu.
Demem odurki tup bebek sansi daha cok artiriyor..
Allahim ol demeyince olmaz,ama biz insanlar caremizi arayalim takdir onundur.
evet canım ama ben tüpte tutmadı aşılama tuttu diyende cok duydum. ne bileyimmmmmm kafam karmakarasık
Ben bayramdan önce yazmıştım uzun süre giremeyeceğimi.. anneler geldi bursadan sonrada onlarla birlikte bende bursaya gittim 1 hafta kadar yoktum yani.. pazar gecesi döndüm .. topiğede yazmıştım..
adetim 4 gün filan gecikti sanırımm.. hastaneyi arasammı ki :26:
Ben bayramdan önce yazmıştım uzun süre giremeyeceğimi.. anneler geldi bursadan sonrada onlarla birlikte bende bursaya gittim 1 hafta kadar yoktum yani.. pazar gecesi döndüm .. topiğede yazmıştım..
adetim 4 gün filan gecikti sanırımm.. hastaneyi arasammı ki :26:
evet canım ama ben tüpte tutmadı aşılama tuttu diyende cok duydum. ne bileyimmmmmm kafam karmakarasık
Tedavi surecinde senin psikolojin cok onemli,onun icin hangisinde kendini rahat hissedeceksen onunla devam et guzelim..bi taraftanda iyice arastir hangisi sansi artiriyor diye...basarilar
Tuanay çok sevindimmKızlar Rabbimin izniyle hamileyim çok şükür:nazar.Allahıma hamd ve şükürler olsun,5 yıl sonra bugünü gösterdi yaşattı bize.İnşallah sağlıkla kucağıma almayıda nasip eder.Rabbim şu an burada bulunan bütün arkadaşlarıma ve evlat isteyen herkese bu güzel duyguları yaşatsın ve sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Hepinizi seviyorum canlarım,Allah razı olsun hepinizden....
Kızlar Rabbimin izniyle hamileyim çok şükür:nazar.Allahıma hamd ve şükürler olsun,5 yıl sonra bugünü gösterdi yaşattı bize.İnşallah sağlıkla kucağıma almayıda nasip eder.Rabbim şu an burada bulunan bütün arkadaşlarıma ve evlat isteyen herkese bu güzel duyguları yaşatsın ve sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Hepinizi seviyorum canlarım,Allah razı olsun hepinizden....
Selam kızlar. Bendede düne kadar ciddi karın ağrısı, ateş, terleme sonra üşüme hatta nefes darlığı vardı. Çok şükür bir çoğu gitti ve bugün daha iyiyim. Kontes bende doktromla görüşmeden bi şey yapmaya cesaret edemedim. İstersen sende önce bi doktorunla görüş. Bunların yumurta toplama işleminden dolayı normal şeyler olduğunu, idrara çıkma durumu normalse korkulacak bir şey olmadığını söyledi doktorum. Yalnız karnım hala acayip şiş. Bu şişlik kalacak mı gidecek mi? fikri olan? Resmen 3 - 4 aylık hamile gibiyim
Kizlarrr bu sabah embriyog aradı embriyolar gelişmiş dedi.yarın gelin ya transfer yapılır yada 5.gun blastKist yapılabilir dedi.yani yarın embriyoların durumuna göre doktorum karar verecek ...transfere yaklaştıkça daha heyecanlaniyorum .bakalım ne olacak gelişmelerden haberdar ederim sekerler...
canımm sağolll.progestanıı nn bende hapı varrr .2 yane vajınall sekıldeee kullanıyodummm.ama dr ıle esımm konustuuuu.ben ağlamakla mesgulkennn.soramadımmm unuttummm kanama oluncaaa artmasınn diyeee yapmadımmm acaba kullansamm mıııı?vajın yaaa fitill şeklındeeee itiyorummm.bilemedimmmm
öncelikle hepinizin geçmiş bayramı mubarek olsun....
biliyorsunuz 27 ağustosta gebelik testim vardı....sonuç pozitif çıkmasına rağmen doktuırm
bayramın birinci günü de kandan test istemişti...ve biz o gün mutluluğu tam oalrak yaşayamamıştık...
fakat bayramın birinci günü yaptırdığım testte değerim 270,02 çıktı ve doktoru aradık...doktorum bana çok şükür gebe olduğumu ve ilaçlarıma düzenli bir şekilde devam edip 15 gün sonra ilk ultrasona gelmemi söyledi...
kısacası bayramı çifte bayram yaşadık.....mevlam isteyen tüm kullarına eli ayağı düzgün sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin ....gerçi henüz şaşkınlıktan birşey anlayabilmiş değilim ama farklı hisler farklı duygular başladı içimde.....
11 senelik özlem bir bayram sabahı sona erdi inşallah....
canim benim ben yaptirdim testimi 57.8 cikti 2 gun sonra bi daha yapilcak test 2 ye katlanir insallah.....
ama benim gunde birkezde olsa lekelnmem oluyo progestandan sonra
vallane bileyim yalvriyorum mevlaya artik....
cooook dua edin olurmu...
kızlar sımdı doktordan geldım yarın bellı olacak ama buyuk ıhtımalle persembe opu var benım de canım cok acıyo karnım cok sıstı ve mıgdem cok agrıyo doktor sıtresten olabılır mıgde agrın dedı :)
hepinizeeeeeeeeee ayrı ayrıı teşekküee edrimmmmmm.beni rahatlattınızzz.dr geldimmmm şimdiii.kanama olabilirmişşşş .... parçaaa olursa sıkıntııı.keseyi gördükkk.ama ben bişey göremedimmmm ve anlamadımdaaa.çok şükürrr kalbide atıyoduuuuu
ALLAHH nasıl bir mucize veriyooo anlamak mümkünnn değilll.14 de gideceğizzzz tekrar...asıll ozaman dinleyeceğizzz.....yanii göremiyosunnnn bileee çünküü dr gözükmezz daha dediii ama kalp atışlarınııı duydummmmm..tarif edilemezzz.ALLAllahhh herkese bügünlerıde görmekkk kısmett etsinnnn.
yatıpp dinleneceğizzzzzzzzzz.fatmaözkan ve askböceğiii insallahhh bu miniklerııı alıpp eve gelmemızıde göruruzzz.herkesleee lütfennn görüselimmm.tedavisi olanlarr devamm edenlerrr...birbirimizdenn öğrenecekkçok şeyimizz varrrr..
akşam ağrı kesici iç dedi dr. ve içtim..
sonra anason içtim gaz sancısıdır diye
sonra ananas suyu içtim ödem toplamamıştır diye
sabaha kada gaz bombardımanı ve ıdrar olaylarımdan artık baygın düşüp uyumuşum
sabah bişeyim yoktu ama yinede dr gittim baktı kan yada su toplanması yok bişey dedi..................
veeeee:84::84::84::84::84:
yarın 3 gün bebek adayları içime konacak birde 5 gün gideceğim içime konacak. :86::86::86::86::86:
dualrınızı bekliyorum..:97::97:
çok heycanlıyım ne olcak acaba umarım tutar
:78::78::78::78::78::78::78::78:
yarin test gunu yine tekrarlanicak...
esim cok kiziyo progestan koyuyorum diye ama ne ypayim umut dunyasi...
dua atmekten baska yapicak yok....
.....
arkadaşlar çok heyecanlıyım 12,30da ön görüşmem var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?