2011 Ağustos-Eylülde Tüp Bebek Yaptıracaklar

bahçeci klınığı halif fırat erdemde 2 aşılamadan sonra baya bi araverdim kendimi toparlayamadım pko da var bende

Allah yardımcın olsun canım..sana tavsiyem herşeyi sor..çünkü sormayınca yuvarlak bi açıklama yapıyorlar sonra tatmin olmadığını farkediyorsun..tabi her yer aynı olmaz..açıkcası ben ankarada yaptırmıştım yapılan açıklamalardan pek tatmin olmamıştımm..

bende bu sefer herşeyi en ince detayına kadar sormadak istiyorum diğer aşılamalrımda hemen olur zannettim bodozlama daldım dr.larda hiç bir açıklama yapmadılar bende çok safım tabiki aşılama yapılıyo ama rahim filmi bile çekmiyolar.hiç bir tahlilm yok elimde olan tahlillerde diğer klınıkte kaldı ben hazırlanmaya başlıyım anca giderim fulya ya :)

yarin test gunu yine tekrarlanicak...
esim cok kiziyo progestan koyuyorum diye ama ne ypayim umut dunyasi...
dua atmekten baska yapicak yok....
.....

canımm benımm benımm kanamamm olduğundadad kızlar dan bırı cvp yazmıstııı hatırlayamadımmm.onundaa şakır şakırrr kanamışşş ve bebeişi tutun muştuuuuuuuuuu.bi kaç günlük sayfalara bakkk.bana cvp vermıstııı.okuyuncaaa görurusunnn.sennn progestanıı koyyyyyyyyyyyy

Kızlar nerelerdesinizz kimseler uğramıyor mu artık buralara
benden sonra yeni arkadaşlar gelmiş eskilere nolmuş????? hbyiron elvan kıvılcım tuanay maybe daisy cazii nerdesiniz
ben hala adet olmayı bekliyorum lucrin kullanıp adeti geciken var mı kızlar ?? aynı zamanda doğum kontrol hapıda kullanmıştım lucrinle beraber ama hala adet olmadım

saboli bi konu acmissin sanirim ....
donmuslarla ilgilimiydi yoksa yanloismi hatirliyorum...
topige giren arkadaslardan biri serzenisgte bulunmus hem topik aciyosunuz hemde ugramiyosunuz diye...

saboli bi konu acmissin sanirim ....
donmuslarla ilgilimiydi yoksa yanloismi hatirliyorum...
topige giren arkadaslardan biri serzenisgte bulunmus hem topik aciyosunuz hemde ugramiyosunuz diye...

Halloldu orası..kendini bilmezin birisi işte

burdayız canım:)))) asıl sen nerdesin? hbyiron transferden sonra b.sayardan uzak durmaya çalışıyor. adetin çok mu gecikti? durumunla ilgili bi bilgim yok ama daha önce de aynı şeyi birileri sormuştu sanırım.

burdayız canım:)))) asıl sen nerdesin? hbyiron transferden sonra b.sayardan uzak durmaya çalışıyor. adetin çok mu gecikti? durumunla ilgili bi bilgim yok ama daha önce de aynı şeyi birileri sormuştu sanırım.
Ben bayramdan önce yazmıştım uzun süre giremeyeceğimi.. anneler geldi bursadan sonrada onlarla birlikte bende bursaya gittim 1 hafta kadar yoktum yani.. pazar gecesi döndüm .. topiğede yazmıştım..
adetim 4 gün filan gecikti sanırımm.. hastaneyi arasammı ki :26:

sen simdi donmuslarlami devam ediceksin...
birde nerde yasiyodunuz...
doktorun nerde....

bi ara bakalım canım. belki normaldir ama kafanda soru kalmasın dimi.

Kızlar Rabbimin izniyle hamileyim çok şükür:nazar.Allahıma hamd ve şükürler olsun,5 yıl sonra bugünü gösterdi yaşattı bize.İnşallah sağlıkla kucağıma almayıda nasip eder.Rabbim şu an burada bulunan bütün arkadaşlarıma ve evlat isteyen herkese bu güzel duyguları yaşatsın ve sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Hepinizi seviyorum canlarım,Allah razı olsun hepinizden....

Tuanay çok sevindimm
çok tebrik edderim bizlerede nasip olur inşallah böyle güzel haberler vermek

canım Allaha çok şükür. Saglık ve sıhatle kucagına al inşallah. Darısı burdaki bütün arkadaşların ve benim başıma. ama sakın bizi terketme:)

kızlarrrr zman geçmiyorrrrrrrrrrrrrr 12 eylül nasıl gelecek garslannn sen napıyosun nasıl geçiyor kızlar günleriniz biraz kopya verin..

*yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz tedavi süreciniz hayırlı olsun...

*bu topikte kimse kimseyle gruplaşmış değil.bunuda nerden çıkarıyorsunuz.ne alaka...!!!en başından beri tanıştığımız arkadaşlarla daha samimi yazışmalarımız olabilir oda gayet normal olsa gerek.ama bi soru sormuşsanız burda ki arkadaşlarım ve ben deneyimlerimiz doğrultusunda cevap veriyoruz mutlaka.biz burda tüp kardeşiyiz ...........birbirimizin en sıkı destekçisi ve takipçisiyiz....neysee...:44:

*my teacher ...:)))...yeni eğitim öğretim yılınız hayırlı olsun...
gene beni yatırdın yerlere kızım alemsin yaaaa gıdaklamak.....

(yaşasın ifadeler geri gelmiş ya bunlar bizle oyun mu oynuyor)

maybecim valla ben transferden sonrada progestan 200mg günde 3 defa 1 kapsül vajinal yoldan almaya devam ediyorum.transferin 6. günü yani perşembe proluton depot diye bir iğne vurulucam tek seferlik.onun dışında yattım sürekli karnımda şişlik ve dolgunluk var progestan rahimi besleyip büyümesini sağlarmış oda tabi baskı yapıyor.bu yüzden sık sık tuvalet ihtiyacı hissediyorum(çok su içmeye çalışıyorum) ama bunlar belirti değildir heralde.ilaçın etkisi.ben nötrüm valla henüz bişey hissetmiyorum.rabbim isteyen herkezin yüzünüz güldürür inşallah.sen ne zaman olucan regl????

*daisycim naber tatlım bu senin kayınvaldengiller niye böle ama yaa banada sıkıntı bastı aa...
senin durumunu bilmiyorlar sanırım...:26:..bilmiyorlarsada bilmesinler zaten daha ii..kadın olmak çok zormuş evlenince daha ii anladım.dışarda çalış gel evde çalış bu ne yaa...allah sabır versin canım belki zorlanıyorsundur ama herşeyi pozitif düşünmek lazım belki kafanı dağıtmak için telaş ii olmuştur..ne dersin?:97:

*kontess2000 çok geçmiş olsun... inşallah transferin hayırlı uğurlu olurda bütün çektiklerini unutursun/uz.

*Saboli ben ara ara giriyorum pc den cep telefonundan uzak durmaya çalışıyorum.ne kadar kalabilirsem işte...sen nerlerdesin bakiimmm..neden adet olamadın çok uzun değil mi 4 gün dr bi danış tatlım...

çok geçmiş olsun..bende öle oldu hatta 3 gün şiddetli sürdü.ve sonrada şişkinlik devam etti...vücud su topluyormuş ilaçlardan...bol bol su iç...transferden sonraki günler dahada hafifledi ki ben 5. gün transferi oldum şükür 3. günü olanlar allah yardımcısı olsun daha ben 3. günde sefil haldeydim...

hayırlı uğurlu olsun..bol şanslarrrr.....

çok geçmiş olsun progestan bildiğim kadarıyla kanamayı engelliyor zaten....

şükürrlerr olsun hayırlı uğurlu olsun....ne güzelllll allah tamamına erdrisin....

canim benim ben yaptirdim testimi 57.8 cikti 2 gun sonra bi daha yapilcak test 2 ye katlanir insallah.....
ama benim gunde birkezde olsa lekelnmem oluyo progestandan sonra
vallane bileyim yalvriyorum mevlaya artik....
cooook dua edin olurmu...

inşallahhh güzel haberlerini alırız...

hayırlı olsun...yumoşlar büyüdü diye baskı yapıyor karnında şiştir oda bi taraftan baskı yapar ağrı oluyor.otururken bile yavaş oturuyordum hamile gibi yürüyordum opudan önce...midende strestendir.sakin olmaya çalış dicem ama demekle olmuyor biliyorum sabır sabırrrr...

hadi çok sevindim allah tamamına erdirsin...çok zor bi süreç yaşadığımız sabır sabır dua başka çare yok...

nasıl yani 3. gün mü?5. gün mü konacak ben bişiy anlamadım?????????????????????????????????

yarin test gunu yine tekrarlanicak...
esim cok kiziyo progestan koyuyorum diye ama ne ypayim umut dunyasi...
dua atmekten baska yapicak yok....
.....

niye kızıyomuş yaa sen koy daha belli olmadan bırakılır mı?belki yükselecek inaşşallahhh...

arkadaşlar çok heyecanlıyım 12,30da ön görüşmem var.

hadi hayırlısı daha yolun başındasın bu kadar heyecan yapma daha neler neler yaşıcaksın...güçlü olman lazım yoksa çok yıpranırsın...önce senin sağlığın canım...sonra bebeşine nasıl bakıcaksın göbüşündeyken....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…