2011 Ağustos-Eylülde Tüp Bebek Yaptıracaklar

ne haber nasilsin...
nasil gidiyo benim kanamam iyice artti sanirim adet oluyorum ben...
yikildim valla.........

kızlarrrr zman geçmiyorrrrrrrrrrrrrr 12 eylül nasıl gelecek garslannn sen napıyosun nasıl geçiyor kızlar günleriniz biraz kopya verin..

Saboli ve gozdanis ikinizede çok teşekkür ederim canlarım.Allah size de ve isteyen herkese bu mutluluğu yaşatsın inşallahhh...

canım tedavin ne durumda bayramdan sonra beraber başlıycaktık. dun özlem hemşireyle gorüştüm adet olunca ara dedı gınera bıtı su an sadece folic asit kullanıyorum bugun yada yarın adet olmam gerekiyo beklıyorum yapıcak bişey yok pozitif sonuçlanan herkese allah sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin herkesin gönlüne göre versin inşallah

Allah tamamına erdirsin..........

canım çok sevindim Allah kucağına almayı nasip etsin. inşallah hep böyle güzel haberler alırız. darısı hepimizin başına.

merhaba canım. bugün gittiler neyseki. durumu bilmiyorlar. söylemedik. bizim durum farklı, o yüzden söylemiyoruz. bizim biraz borçlarımız vardı kredi falan. neyseki bu ay bitti şükür. pazar günü de kayınvalideme çıtlattım artık bebek düşünüyoruz falan gibi. aman ne bebeği bi de o mu çıkacak şimdi gibisinden laflar söyledi. iyiki tüp bebek olayını söylememişim diye düşündüm. biraz gariptir bizimkiler. olunca sanki maddi-manevi kendi mi bakacak... yaşlılığına veriyorum susuyorum. biz her zamanki gibi kendi bildiğimizi yapıyoruz zaten.

selam...

bebek aday adayı içimde koymadan tv de gördüm elime hemen fotosunu verdiler çok ağladım.. hıçkıra hıçkıra ağladım zor susturdular..
onunla konuştum içime koyarlarkn izledim herşeyi tv den..konuştum bir ara ekipte benimle gözleri doldu.. çok heycanlandım.. :))

aslında çok utandım ilk başta herşeyim ortada diye ama herşey minik yaramaz için ne yapalım ilk ve son olur umarım..

fotosuna bakıp saatlerce konuştum dua okudum..

kulaklığı karnıma koydum ona klasik keman dinlettim..ilahide dinlettim..

halen
konuşuyorum burası evimiz .......bura odan olacak ..

tüm fotoları gösterdim.. tanıttım kim kimdir.. annem bilmiyor haha o farkında değildi ama telefonla konuşurken çaktırmadan anneannesin sesini dinlettim..

bide babası ile şarkımızı dinlettim hemde 2 kez... :))

artık yanlız değillim.. orta katı kiraya verdim.. VİP bir müşteriye hahaha :))))

ben ona çok alıştım şimdiden resmine bakıp annenle kal uslu uslu büyü orada diyorum..

tek dileğim var benimle kalması.. :

19.09.2011 kan testi tarihim..
ama asla idrar tahlili yapmayacağım..dandikmiş

slm kızlar..bu sabah yumurtalarım toplandı.çok korkmuştum ama hiç bişey hissetmedim.8 tane yumurtam varmış daha çok bekliyodum aslında hayal kırıklığı oldu biraz.inşallah hepsi döllenirde ilk denemem olumsuz olursa 2.deneme için aynı şeyleri yaşamam.Allahım inşallah hepimize tez vakitte nasip eder.inanın kızlar hergün hepimiz için dua ediyorum,inşallah kabul olur..

İnşallah kucagındada dinletirsin o şarkıları, ilahileri. Hayırlısı olsun canım. Ama bu kadar kaptırma kendini neolur. Insallah seninle sonsuza kadar kalır bebegin.

İnşallah kucagındada dinletirsin o şarkıları, ilahileri. Hayırlısı olsun canım. Ama bu kadar kaptırma kendini neolur. Insallah seninle sonsuza kadar kalır bebegin.

ben benimle kalacağına inanıyorum..uslu bir bebek o annesini üzmez o.. o kimseye benzemez....beni hissettiğni hissediyorum....

eğer kalırsa ona çikolatar alcam.. bonibon alcam..kız olursa en süslüsünden pembiş etekler bluzlar alcam..erkek olursada annesinden ne isterse herşeyi alacam fener bahçe forması bile hazır...

ben olsam bu kadar fırsatı kaçırmamaz anneme tutunurdum. :))

bana benziyor bence papatya gibi şekli ahahaha :)) annem beni papatyam diye severdi de..

oda benim papatyam :))

inşallah transferin ve daha sonrası da sorunsuz olur canım. 8 yumurta hiçte fena değil, umarım hepsi sağlamdır ve problem olmaz. benim transferim sırasında yanımdaki bayanın da 2 yumurtası olmuştu sadece bir tanesi döllenmiş. transferini de yaptılar. benim de 10un üzerinde toplandı sadece 2 tane oluştu ikisini de transfer ettiler ama kısmet değilmiş tutunmadı(( sayılara takılma o yüzden. Allah hayırlısını nasip etsin yumurtaların döllensin ve sana sımsıkı tutunsunlar bir dahakine gerek kalmasın canım. Dualarım hepimiz için...

alemmm hatunsunn vallaaa.çokkk güldümmm yaaaaa okurkennn.aslındaaa kötü anlamdaa değillll.yanııı hanıı ufaklıkk sana çekerseee yandııı kocannnnnnnnnnnnnnnninsaallaahh tutunurdaa benım yasadıklarımı kımsee yasamasıınnn.çokk zorr..bizimkidee uslu usluu duruyoooo kanama yapmayacakkkkkkkkkkkkkkk

çokkkkkkkkkkkk şükürr.zatennn be bu bebeğii kucağımızaa aldıktann sonraaa yaaa bu kadar cvplarlaaa çoçuklarrr şaşıı olcakk yadaaaaaaaaaa bilgisayar canavarlarıı olacaklarrrihaberınızz olsunnn.

SONRAAA BU ÇOÇUKLARRRRRRRRRR nıyeeeeeeee böleeeeeeee demeyinnnn

canım benim 10 adet daha ilacım var bitince adet olmayı bekleyeceğim hatice hemşire adet olunca beni ara dedi bakalım hayırlısı ile başlayalım inşallah
inşallah tedavimizden ve merkezden memnun kalırız...
görüşmek üzere...

kızlarrrr zman geçmiyorrrrrrrrrrrrrr 12 eylül nasıl gelecek garslannn sen napıyosun nasıl geçiyor kızlar günleriniz biraz kopya verin..

canım ya benim içim bomboş onun için heralde gün bile saymıyorumAllah yüzümüzü güldürsün inşallah..hamile olan arkadaşım Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsinnn..(bizede inşallah)

aminnn...doğru tabiki Allah nasip ettikten sonra 1 taneyle bile olur.bunada şükür.kaderde ne varsa yaşayıp görücez artık.yolun yarısı bitti zaten Allah hayırlı ve sağlıklısını versin cümlemize..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…