Kızlar Rabbimin izniyle hamileyim çok şükür:nazar.Allahıma hamd ve şükürler olsun,5 yıl sonra bugünü gösterdi yaşattı bize.İnşallah sağlıkla kucağıma almayıda nasip eder.Rabbim şu an burada bulunan bütün arkadaşlarıma ve evlat isteyen herkese bu güzel duyguları yaşatsın ve sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Hepinizi seviyorum canlarım,Allah razı olsun hepinizden....
Kızlar Rabbimin izniyle hamileyim çok şükür:nazar.Allahıma hamd ve şükürler olsun,5 yıl sonra bugünü gösterdi yaşattı bize.İnşallah sağlıkla kucağıma almayıda nasip eder.Rabbim şu an burada bulunan bütün arkadaşlarıma ve evlat isteyen herkese bu güzel duyguları yaşatsın ve sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Hepinizi seviyorum canlarım,Allah razı olsun hepinizden....
*yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz tedavi süreciniz hayırlı olsun...
*bu topikte kimse kimseyle gruplaşmış değil.bunuda nerden çıkarıyorsunuz.ne alaka...!!!en başından beri tanıştığımız arkadaşlarla daha samimi yazışmalarımız olabilir oda gayet normal olsa gerek.ama bi soru sormuşsanız burda ki arkadaşlarım ve ben deneyimlerimiz doğrultusunda cevap veriyoruz mutlaka.biz burda tüp kardeşiyiz ...........birbirimizin en sıkı destekçisi ve takipçisiyiz....neysee...:44:
*my teacher ...:)))...yeni eğitim öğretim yılınız hayırlı olsun...
gene beni yatırdın yerlere kızım alemsin yaaaa gıdaklamak.....
(yaşasın ifadeler geri gelmiş ya bunlar bizle oyun mu oynuyor)
maybecim valla ben transferden sonrada progestan 200mg günde 3 defa 1 kapsül vajinal yoldan almaya devam ediyorum.transferin 6. günü yani perşembe proluton depot diye bir iğne vurulucam tek seferlik.onun dışında yattım sürekli karnımda şişlik ve dolgunluk var progestan rahimi besleyip büyümesini sağlarmış oda tabi baskı yapıyor.bu yüzden sık sık tuvalet ihtiyacı hissediyorum(çok su içmeye çalışıyorum) ama bunlar belirti değildir heralde.ilaçın etkisi.ben nötrüm valla henüz bişey hissetmiyorum.rabbim isteyen herkezin yüzünüz güldürür inşallah.sen ne zaman olucan regl????
*daisycim naber tatlım bu senin kayınvaldengiller niye böle ama yaa banada sıkıntı bastı aa...
senin durumunu bilmiyorlar sanırım...:26:..bilmiyorlarsada bilmesinler zaten daha ii..kadın olmak çok zormuş evlenince daha ii anladım.dışarda çalış gel evde çalış bu ne yaa...allah sabır versin canım belki zorlanıyorsundur ama herşeyi pozitif düşünmek lazım belki kafanı dağıtmak için telaş ii olmuştur..ne dersin?:97:
*kontess2000 çok geçmiş olsun... inşallah transferin hayırlı uğurlu olurda bütün çektiklerini unutursun/uz.
*Saboli ben ara ara giriyorum pc den cep telefonundan uzak durmaya çalışıyorum.ne kadar kalabilirsem işte...sen nerlerdesin bakiimmm..neden adet olamadın çok uzun değil mi 4 gün dr bi danış tatlım...
çok geçmiş olsun..bende öle oldu hatta 3 gün şiddetli sürdü.ve sonrada şişkinlik devam etti...vücud su topluyormuş ilaçlardan...bol bol su iç...transferden sonraki günler dahada hafifledi ki ben 5. gün transferi oldum şükür 3. günü olanlar allah yardımcısı olsun daha ben 3. günde sefil haldeydim...
hayırlı uğurlu olsun..bol şanslarrrr.....
çok geçmiş olsun progestan bildiğim kadarıyla kanamayı engelliyor zaten....
şükürrlerr olsun hayırlı uğurlu olsun....ne güzelllll allah tamamına erdrisin....
inşallahhh güzel haberlerini alırız...
hayırlı olsun...yumoşlar büyüdü diye baskı yapıyor karnında şiştir oda bi taraftan baskı yapar ağrı oluyor.otururken bile yavaş oturuyordum hamile gibi yürüyordum opudan önce...midende strestendir.sakin olmaya çalış dicem ama demekle olmuyor biliyorum sabır sabırrrr...
hadi çok sevindim allah tamamına erdirsin...çok zor bi süreç yaşadığımız sabır sabır dua başka çare yok...
nasıl yani 3. gün mü?5. gün mü konacak ben bişiy anlamadım?????????????????????????????????
niye kızıyomuş yaa sen koy daha belli olmadan bırakılır mı?belki yükselecek inaşşallahhh...
hadi hayırlısı daha yolun başındasın bu kadar heyecan yapma daha neler neler yaşıcaksın...güçlü olman lazım yoksa çok yıpranırsın...önce senin sağlığın canım...sonra bebeşine nasıl bakıcaksın göbüşündeyken....
ne haber nasilsin...
nasil gidiyo benim kanamam iyice artti sanirim adet oluyorum ben...
yikildim valla.........
selam...
bebek aday adayı içimde koymadan tv de gördüm elime hemen fotosunu verdiler çok ağladım.. hıçkıra hıçkıra ağladım zor susturdular..
onunla konuştum içime koyarlarkn izledim herşeyi tv den..konuştum bir ara ekipte benimle gözleri doldu.. çok heycanlandım.. :))
aslında çok utandım ilk başta herşeyim ortada diye ama herşey minik yaramaz için ne yapalım ilk ve son olur umarım..
fotosuna bakıp saatlerce konuştum dua okudum..
kulaklığı karnıma koydum ona klasik keman dinlettim..ilahide dinlettim..
halen
konuşuyorum burası evimiz .......bura odan olacak ..
tüm fotoları gösterdim.. tanıttım kim kimdir.. annem bilmiyor haha o farkında değildi ama telefonla konuşurken çaktırmadan anneannesin sesini dinlettim..
bide babası ile şarkımızı dinlettim hemde 2 kez... :))
artık yanlız değillim.. orta katı kiraya verdim.. VİP bir müşteriye hahaha :))))
ben ona çok alıştım şimdiden resmine bakıp annenle kal uslu uslu büyü orada diyorum..
tek dileğim var benimle kalması..:
19.09.2011 kan testi tarihim..
ama asla idrar tahlili yapmayacağım..dandikmiş
selam...
bebek aday adayı içimde koymadan tv de gördüm elime hemen fotosunu verdiler çok ağladım.. hıçkıra hıçkıra ağladım zor susturdular..
onunla konuştum içime koyarlarkn izledim herşeyi tv den..konuştum bir ara ekipte benimle gözleri doldu.. çok heycanlandım.. :))
aslında çok utandım ilk başta herşeyim ortada diye ama herşey minik yaramaz için ne yapalım ilk ve son olur umarım..
halen
tüm fotoları gösterdim.. tanıttım kim kimdir.. annem bilmiyor haha o farkında değildi ama telefonla konuşurken çaktırmadan anneannesin sesini dinlettim..
artık yanlız değillim.. orta katı kiraya verdim.. VİP bir müşteriye hahaha :))))
ben ona çok alıştım şimdiden resmine bakıp annenle kal uslu uslu büyü orada diyorum..
selam...
halen
İnşallah kucagındada dinletirsin o şarkıları, ilahileri. Hayırlısı olsun canım. Ama bu kadar kaptırma kendini neolur. Insallah seninle sonsuza kadar kalır bebegin.
slm kızlar..bu sabah yumurtalarım toplandı.çok korkmuştum ama hiç bişey hissetmedim.8 tane yumurtam varmış daha çok bekliyodum aslında hayal kırıklığı oldu biraz.inşallah hepsi döllenirde ilk denemem olumsuz olursa 2.deneme için aynı şeyleri yaşamam.Allahım inşallah hepimize tez vakitte nasip eder.inanın kızlar hergün hepimiz için dua ediyorum,inşallah kabul olur..
ben benimle kalacağına inanıyorum..uslu bir bebek o annesini üzmez o.. o kimseye benzemez....beni hissettiğni hissediyorum....
eğer kalırsa ona çikolatar alcam.. bonibon alcam..kız olursa en süslüsünden pembiş etekler bluzlar alcam..erkek olursada annesinden ne isterse herşeyi alacam fener bahçe forması bile hazır...
ben olsam bu kadar fırsatı kaçırmamaz anneme tutunurdum. :))
bana benziyor bence papatya gibi şekli ahahaha :)) annem beni papatyam diye severdi de..
oda benim papatyam :))
canım tedavin ne durumda bayramdan sonra beraber başlıycaktık. dun özlem hemşireyle gorüştüm adet olunca ara dedı gınera bıtı su an sadece folic asit kullanıyorum bugun yada yarın adet olmam gerekiyo beklıyorum yapıcak bişey yok pozitif sonuçlanan herkese allah sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin herkesin gönlüne göre versin inşallah
kızlarrrr zman geçmiyorrrrrrrrrrrrrr 12 eylül nasıl gelecek garslannn sen napıyosun nasıl geçiyor kızlar günleriniz biraz kopya verin..
inşallah transferin ve daha sonrası da sorunsuz olur canım. 8 yumurta hiçte fena değil, umarım hepsi sağlamdır ve problem olmaz. benim transferim sırasında yanımdaki bayanın da 2 yumurtası olmuştu sadece bir tanesi döllenmiş. transferini de yaptılar. benim de 10un üzerinde toplandı sadece 2 tane oluştu ikisini de transfer ettiler ama kısmet değilmiş tutunmadı(( sayılara takılma o yüzden. Allah hayırlısını nasip etsin yumurtaların döllensin ve sana sımsıkı tutunsunlar bir dahakine gerek kalmasın canım. Dualarım hepimiz için...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?