ben benimle kalacağına inanıyorum..uslu bir bebek o annesini üzmez o.. o kimseye benzemez....beni hissettiğni hissediyorum....
eğer kalırsa ona çikolatar alcam.. bonibon alcam..kız olursa en süslüsünden pembiş etekler bluzlar alcam..erkek olursada annesinden ne isterse herşeyi alacam fener bahçe forması bile hazır...
ben olsam bu kadar fırsatı kaçırmamaz anneme tutunurdum. :))
bana benziyor bence papatya gibi şekli ahahaha :)) annem beni papatyam diye severdi de..
oda benim papatyam :))
*yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz tedavi süreciniz hayırlı olsun...
*bu topikte kimse kimseyle gruplaşmış değil.bunuda nerden çıkarıyorsunuz.ne alaka...!!!en başından beri tanıştığımız arkadaşlarla daha samimi yazışmalarımız olabilir oda gayet normal olsa gerek.ama bi soru sormuşsanız burda ki arkadaşlarım ve ben deneyimlerimiz doğrultusunda cevap veriyoruz mutlaka.biz burda tüp kardeşiyiz ...........birbirimizin en sıkı destekçisi ve takipçisiyiz....neysee...:44:
*my teacher ...:)))...yeni eğitim öğretim yılınız hayırlı olsun...
gene beni yatırdın yerlere kızım alemsin yaaaa gıdaklamak.....
(yaşasın ifadeler geri gelmiş ya bunlar bizle oyun mu oynuyor)
maybecim valla ben transferden sonrada progestan 200mg günde 3 defa 1 kapsül vajinal yoldan almaya devam ediyorum.transferin 6. günü yani perşembe proluton depot diye bir iğne vurulucam tek seferlik.onun dışında yattım sürekli karnımda şişlik ve dolgunluk var progestan rahimi besleyip büyümesini sağlarmış oda tabi baskı yapıyor.bu yüzden sık sık tuvalet ihtiyacı hissediyorum(çok su içmeye çalışıyorum) ama bunlar belirti değildir heralde.ilaçın etkisi.ben nötrüm valla henüz bişey hissetmiyorum.rabbim isteyen herkezin yüzünüz güldürür inşallah.sen ne zaman olucan regl????
*daisycim naber tatlım bu senin kayınvaldengiller niye böle ama yaa banada sıkıntı bastı aa...
senin durumunu bilmiyorlar sanırım...:26:..bilmiyorlarsada bilmesinler zaten daha ii..kadın olmak çok zormuş evlenince daha ii anladım.dışarda çalış gel evde çalış bu ne yaa...allah sabır versin canım belki zorlanıyorsundur ama herşeyi pozitif düşünmek lazım belki kafanı dağıtmak için telaş ii olmuştur..ne dersin?:97:
*kontess2000 çok geçmiş olsun... inşallah transferin hayırlı uğurlu olurda bütün çektiklerini unutursun/uz.
*Saboli ben ara ara giriyorum pc den cep telefonundan uzak durmaya çalışıyorum.ne kadar kalabilirsem işte...sen nerlerdesin bakiimmm..neden adet olamadın çok uzun değil mi 4 gün dr bi danış tatlım...
çok geçmiş olsun..bende öle oldu hatta 3 gün şiddetli sürdü.ve sonrada şişkinlik devam etti...vücud su topluyormuş ilaçlardan...bol bol su iç...transferden sonraki günler dahada hafifledi ki ben 5. gün transferi oldum şükür 3. günü olanlar allah yardımcısı olsun daha ben 3. günde sefil haldeydim...
hayırlı uğurlu olsun..bol şanslarrrr.....
çok geçmiş olsun progestan bildiğim kadarıyla kanamayı engelliyor zaten....
şükürrlerr olsun hayırlı uğurlu olsun....ne güzelllll allah tamamına erdrisin....
inşallahhh güzel haberlerini alırız...
hayırlı olsun...yumoşlar büyüdü diye baskı yapıyor karnında şiştir oda bi taraftan baskı yapar ağrı oluyor.otururken bile yavaş oturuyordum hamile gibi yürüyordum opudan önce...midende strestendir.sakin olmaya çalış dicem ama demekle olmuyor biliyorum sabır sabırrrr...
hadi çok sevindim allah tamamına erdirsin...çok zor bi süreç yaşadığımız sabır sabır dua başka çare yok...
nasıl yani 3. gün mü?5. gün mü konacak ben bişiy anlamadım?????????????????????????????????
niye kızıyomuş yaa sen koy daha belli olmadan bırakılır mı?belki yükselecek inaşşallahhh...
hadi hayırlısı daha yolun başındasın bu kadar heyecan yapma daha neler neler yaşıcaksın...güçlü olman lazım yoksa çok yıpranırsın...önce senin sağlığın canım...sonra bebeşine nasıl bakıcaksın göbüşündeyken....
Kızlar nerelerdesinizz kimseler uğramıyor mu artık buralara
benden sonra yeni arkadaşlar gelmiş eskilere nolmuş????? hbyiron elvan kıvılcım tuanay maybe daisy cazii nerdesiniz
ben hala adet olmayı bekliyorum lucrin kullanıp adeti geciken var mı kızlar ?? aynı zamanda doğum kontrol hapıda kullanmıştım lucrinle beraber ama hala adet olmadım
Kızlar Rabbimin izniyle hamileyim çok şükür:nazar.Allahıma hamd ve şükürler olsun,5 yıl sonra bugünü gösterdi yaşattı bize.İnşallah sağlıkla kucağıma almayıda nasip eder.Rabbim şu an burada bulunan bütün arkadaşlarıma ve evlat isteyen herkese bu güzel duyguları yaşatsın ve sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Hepinizi seviyorum canlarım,Allah razı olsun hepinizden....
ne haber nasilsin...
nasil gidiyo benim kanamam iyice artti sanirim adet oluyorum ben...
yikildim valla.........
ben benimle kalacağına inanıyorum..uslu bir bebek o annesini üzmez o.. o kimseye benzemez....beni hissettiğni hissediyorum....
eğer kalırsa ona çikolatar alcam.. bonibon alcam..kız olursa en süslüsünden pembiş etekler bluzlar alcam..erkek olursada annesinden ne isterse herşeyi alacam fener bahçe forması bile hazır...
ben olsam bu kadar fırsatı kaçırmamaz anneme tutunurdum. :))
bana benziyor bence papatya gibi şekli ahahaha :)) annem beni papatyam diye severdi de..
oda benim papatyam :))
benden sonra yeni arkadaşlar gelmiş eskilere nolmuş????? hbyiron elvan kıvılcım tuanay maybe daisy cazii nerdesiniz
ben hala adet olmayı bekliyorum lucrin kullanıp adeti geciken var mı kızlar ?? aynı zamanda doğum kontrol hapıda kullanmıştım lucrinle beraber ama hala adet olmadım
*yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz tedavi süreciniz hayırlı olsun...
*bu topikte kimse kimseyle gruplaşmış değil.bunuda nerden çıkarıyorsunuz.ne alaka...!!!en başından beri tanıştığımız arkadaşlarla daha samimi yazışmalarımız olabilir oda gayet normal olsa gerek.ama bi soru sormuşsanız burda ki arkadaşlarım ve ben deneyimlerimiz doğrultusunda cevap veriyoruz mutlaka.biz burda tüp kardeşiyiz ...........birbirimizin en sıkı destekçisi ve takipçisiyiz....neysee...:44:
*my teacher ...:)))...yeni eğitim öğretim yılınız hayırlı olsun...
gene beni yatırdın yerlere kızım alemsin yaaaa gıdaklamak.....
maybecim valla ben transferden sonrada progestan 200mg günde 3 defa 1 kapsül vajinal yoldan almaya devam ediyorum.transferin 6. günü yani perşembe proluton depot diye bir iğne vurulucam tek seferlik.onun dışında yattım sürekli karnımda şişlik ve dolgunluk var progestan rahimi besleyip büyümesini sağlarmış oda tabi baskı yapıyor.bu yüzden sık sık tuvalet ihtiyacı hissediyorum(çok su içmeye çalışıyorum) ama bunlar belirti değildir heralde.ilaçın etkisi.ben nötrüm valla henüz bişey hissetmiyorum.rabbim isteyen herkezin yüzünüz güldürür inşallah.sen ne zaman olucan regl????
*daisycim naber tatlım bu senin kayınvaldengiller niye böle ama yaa banada sıkıntı bastı aa...
senin durumunu bilmiyorlar sanırım...:26:..bilmiyorlarsada bilmesinler zaten daha ii..kadın olmak çok zormuş evlenince daha ii anladım.dışarda çalış gel evde çalış bu ne yaa...allah sabır versin canım belki zorlanıyorsundur ama herşeyi pozitif düşünmek lazım belki kafanı dağıtmak için telaş ii olmuştur..ne dersin?:97:
*kontess2000 çok geçmiş olsun... inşallah transferin hayırlı uğurlu olurda bütün çektiklerini unutursun/uz.
*Saboli ben ara ara giriyorum pc den cep telefonundan uzak durmaya çalışıyorum.ne kadar kalabilirsem işte...sen nerlerdesin bakiimmm..neden adet olamadın çok uzun değil mi 4 gün dr bi danış tatlım...
çok geçmiş olsun..bende öle oldu hatta 3 gün şiddetli sürdü.ve sonrada şişkinlik devam etti...vücud su topluyormuş ilaçlardan...bol bol su iç...transferden sonraki günler dahada hafifledi ki ben 5. gün transferi oldum şükür 3. günü olanlar allah yardımcısı olsun daha ben 3. günde sefil haldeydim...
hayırlı uğurlu olsun..bol şanslarrrr.....
çok geçmiş olsun progestan bildiğim kadarıyla kanamayı engelliyor zaten....
şükürrlerr olsun hayırlı uğurlu olsun....ne güzelllll allah tamamına erdrisin....
inşallahhh güzel haberlerini alırız...
hayırlı olsun...yumoşlar büyüdü diye baskı yapıyor karnında şiştir oda bi taraftan baskı yapar ağrı oluyor.otururken bile yavaş oturuyordum hamile gibi yürüyordum opudan önce...midende strestendir.sakin olmaya çalış dicem ama demekle olmuyor biliyorum sabır sabırrrr...
hadi çok sevindim allah tamamına erdirsin...çok zor bi süreç yaşadığımız sabır sabır dua başka çare yok...
nasıl yani 3. gün mü?5. gün mü konacak ben bişiy anlamadım?????????????????????????????????
niye kızıyomuş yaa sen koy daha belli olmadan bırakılır mı?belki yükselecek inaşşallahhh...
hadi hayırlısı daha yolun başındasın bu kadar heyecan yapma daha neler neler yaşıcaksın...güçlü olman lazım yoksa çok yıpranırsın...önce senin sağlığın canım...sonra bebeşine nasıl bakıcaksın göbüşündeyken....
Kızlar Rabbimin izniyle hamileyim çok şükür:nazar.Allahıma hamd ve şükürler olsun,5 yıl sonra bugünü gösterdi yaşattı bize.İnşallah sağlıkla kucağıma almayıda nasip eder.Rabbim şu an burada bulunan bütün arkadaşlarıma ve evlat isteyen herkese bu güzel duyguları yaşatsın ve sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Hepinizi seviyorum canlarım,Allah razı olsun hepinizden....
selam...
bebek aday adayı içimde koymadan tv de gördüm elime hemen fotosunu verdiler çok ağladım.. hıçkıra hıçkıra ağladım zor susturdular..
onunla konuştum içime koyarlarkn izledim herşeyi tv den..konuştum bir ara ekipte benimle gözleri doldu.. çok heycanlandım.. :))
aslında çok utandım ilk başta herşeyim ortada diye ama herşey minik yaramaz için ne yapalım ilk ve son olur umarım..
fotosuna bakıp saatlerce konuştum dua okudum..
kulaklığı karnıma koydum ona klasik keman dinlettim..ilahide dinlettim..
halen
konuşuyorum burası evimiz .......bura odan olacak ..
tüm fotoları gösterdim.. tanıttım kim kimdir.. annem bilmiyor haha o farkında değildi ama telefonla konuşurken çaktırmadan anneannesin sesini dinlettim..
bide babası ile şarkımızı dinlettim hemde 2 kez... :))
artık yanlız değillim.. orta katı kiraya verdim.. VİP bir müşteriye hahaha :))))
ben ona çok alıştım şimdiden resmine bakıp annenle kal uslu uslu büyü orada diyorum..
tek dileğim var benimle kalması..:
19.09.2011 kan testi tarihim..
ama asla idrar tahlili yapmayacağım..dandikmiş
Topiğimize hoşgeldiiin, tedavin hayırlı olsun canım. Dilersen (Yaş: Evlilik Süresi: İnfertilite sebebi : Tedavi merkezi: Kaçıncı deneme: ) bilgilerini paylaş ta listemize ekleyip, birlikte takip edelim sürecini...cok gcms olsun canım bende pco yum dr um ılerı derecede dedı kıloda cok hemen tup bebek dedı ve bugun basladık dua edın sonucu yazarım sızeeee sevgılerrrrr cok heycanlıyım rabbım ne olur ol de olsun sen kımsenın emeklerıı bosa cıkarmaaaalutfennn rabbım ne olur
Kudenciim, Alıntı ile Cevapla nın yanında bir artı (+) butonu var, cevap yazmak istedğin her mesajda o artı ya tıkla, en son cevap yazmak istediğin zaman KONUYA CEVAP VER e tıkla, tüm alıntıları bir cevap kutusunda ayrı ayrı göreceksin canım.saolunnn kızlarrr insallahhhhhhhh konusa konusaaa bu zor zamanlardaaa geçeçekkk.bidee tek sayfada tumm kızlara nasılll cvp yazıyosuuunn anlamadımmm...altta sadece alıntıı ile cvp laaa varrrr.ben tum kızlarınn yazdıklarınıı okumaya çalısıpp sonra tekrar msjlar a dönüpp cvp vermeye çalısıyoruummmmmmmmmmzor ama olsunnnnnnnnnnnnnn
:86: merhaba arkadaslar aranizda yeniyim
Hepinizun gecmis bayrami mübarek olsun
Rabbimm hepimize bebeklerimize kavusmayi
Nasip etsin insallah pozitif sonuc alan varmi aranizda
Anladım canım, tekrar hayırlı olsun tedavin. Listemize belirtiyorum o halde, klomenle doğal yoldan denemekte olduunu.Günaydın. Ben Subat ayında tüp bebek yaptırmıştım, sonuç negatifti. En son 2 Temmuz da dr gittiğimde doktor aşılama yapalım dedi. İlaç olarakta klomen kullanacagını söyledi. Bende netten klomeni araştırınca aşılamadan önce 1 ay yumurta takibi ve çatlatma iğnesi ile doğal yolla denemek istedim. Gerçi yumurta takibi ve aşılama da şans çok çok az ama ne bileyim bir umut işte . Yaşım 35 ve 15 aylık evliyim. Bizde biraz morfolojik problem var.
yarin test gunu yine tekrarlanicak...
esim cok kiziyo progestan koyuyorum diye ama ne ypayim umut dunyasi...
dua atmekten baska yapicak yok....
.....
arkadaşlar çok heyecanlıyım 12,30da ön görüşmem var.
1-my teacher ...:)))...yeni eğitim öğretim yılınız hayırlı olsun...
2- gene beni yatırdın yerlere kızım alemsin yaaaa gıdaklamak.....
3- maybecim valla ben transferden sonrada progestan 200mg günde 3 defa 1 kapsül vajinal yoldan almaya devam ediyorum.transferin 6. günü yani perşembe proluton depot diye bir iğne vurulucam tek seferlik.onun dışında yattım sürekli karnımda şişlik ve dolgunluk var progestan rahimi besleyip büyümesini sağlarmış oda tabi baskı yapıyor.bu yüzden sık sık tuvalet ihtiyacı hissediyorum(çok su içmeye çalışıyorum) ama bunlar belirti değildir heralde.ilaçın etkisi.ben nötrüm valla henüz bişey hissetmiyorum.rabbim isteyen herkezin yüzünüz güldürür inşallah.sen ne zaman olucan regl????
selam...
bebek aday adayı içimde koymadan tv de gördüm elime hemen fotosunu verdiler çok ağladım.. hıçkıra hıçkıra ağladım zor susturdular..
onunla konuştum içime koyarlarkn izledim herşeyi tv den..konuştum bir ara ekipte benimle gözleri doldu.. çok heycanlandım.. :))
aslında çok utandım ilk başta herşeyim ortada diye ama herşey minik yaramaz için ne yapalım ilk ve son olur umarım..
fotosuna bakıp saatlerce konuştum dua okudum..
kulaklığı karnıma koydum ona klasik keman dinlettim..ilahide dinlettim..
halen
konuşuyorum burası evimiz .......bura odan olacak ..
tüm fotoları gösterdim.. tanıttım kim kimdir.. annem bilmiyor haha o farkında değildi ama telefonla konuşurken çaktırmadan anneannesin sesini dinlettim..
bide babası ile şarkımızı dinlettim hemde 2 kez... :))
artık yanlız değillim.. orta katı kiraya verdim.. VİP bir müşteriye hahaha :))))
ben ona çok alıştım şimdiden resmine bakıp annenle kal uslu uslu büyü orada diyorum..
tek dileğim var benimle kalması..:
19.09.2011 kan testi tarihim..
ama asla idrar tahlili yapmayacağım..dandikmiş
slm kızlar..bu sabah yumurtalarım toplandı.çok korkmuştum ama hiç bişey hissetmedim.8 tane yumurtam varmış daha çok bekliyodum aslında hayal kırıklığı oldu biraz.inşallah hepsi döllenirde ilk denemem olumsuz olursa 2.deneme için aynı şeyleri yaşamam.Allahım inşallah hepimize tez vakitte nasip eder.inanın kızlar hergün hepimiz için dua ediyorum,inşallah kabul olur..
canım benim 10 adet daha ilacım var bitince adet olmayı bekleyeceğim hatice hemşire adet olunca beni ara dedi bakalım hayırlısı ile başlayalım inşallah
inşallah tedavimizden ve merkezden memnun kalırız...
görüşmek üzere...
canım ya benim içim bomboş onun için heralde gün bile saymıyorumAllah yüzümüzü güldürsün inşallah..hamile olan arkadaşım Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsinnn..(bizede inşallah)
yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz. ben işe başlayınca yazamadım. bir ara sıkıntı olmuş galiba hbyiron un dediği gibi bizler tüp kardeşiyiz herkezin sorunu ayni... bu arada tedaviye yeni başlayanlar allah yardımcınız olsun tedaviniz sonunda güzel haberlerinizi alırız inşallah negatif alan arkadaşlar çok zor biliyorum bende yeni yeni atlatıyorum işte ağlamalarım kesildi.. allahım bundan sonraki tedavilerimizde elimizi boş cevirmesin inşaşalh hamile olan arkadaşlar bebişlerinizi kucagınıza almak nasıp etsin allah onları nazarlardan saklasın inşallah...sonuç bekleyen arkadaşlarım bebişleriniz size sıkı sıkı tutunsunlar bırakmasınlar annelerini
Ne güzel bir duygu. Bir yönden şans aslında, tüp bebekle çocuk sahibi olabilmek. Çünkü doğal yoldan bebek sahibi olanlar bebeklerinin 3-5 günlük embrio halini asla göremezler. Ben devlette tedavi görücem, acaba benim de embriomun fotosunu alma şansım olacak mı?:26:
Kontescim sanırım bugün 3. gün embriosu koydular yarından sonra da 5. gün embriosu da koyacaklar değil mi?
Allah bebişlerinin sana sımsıkı tutunup, kalp atışlarını ve sağ salim doğumlarını görmek te nasip etsin canım. Dualarım sizlerle.
herkese merhaba, bende aranıza yeni katıldım ve ilk tüp bebek için tedaviye başladım. bugün E2 ve yumurtalar için kontrole gittim. haftayda inşallah yumurtalar toplanacak. Umarım herkes en kısa sürede miniklerine kavuşur.
bugün konturolüm vardı veee e2 hormonum yüksek çıktı artııııııı sağ tarafımdada 3 adet küçük küçük kistlerim oluşmuş. Bir hafta sonra çağırdılar tekrar bakıcaklarmış. Tüm bu olumsuzluklara rağmen hiç moralim bozulmadı hatta tam tersi kendimi çok iyi hissediyorum umarım hep böyle olurum.
bugün konturolüm vardı veee e2 hormonum yüksek çıktı artııııııı sağ tarafımdada 3 adet küçük küçük kistlerim oluşmuş. Bir hafta sonra çağırdılar tekrar bakıcaklarmış. Tüm bu olumsuzluklara rağmen hiç moralim bozulmadı hatta tam tersi kendimi çok iyi hissediyorum umarım hep böyle olurum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?