2011 Ağustos-Eylülde Tüp Bebek Yaptıracaklar

tamam tamam:) İnşallah. Hele bir tutunsunda söz sana adresini vereceksin ilk çeyizini ben alıp gönderecegim.

hepinize iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim arkadaşlar...allah kısmet ederse pazartesi günü ilk ultrasonum var...heycanla gelsin istiyorum o gün...aslında c.tesi günü gidecektim doktora fakat doktorum yurt dışında olduğu için pazartesiye kaldı....allahım hepimize hayırlısıyla bebeklerimizi kuçağımıza almayı nasip etsin....

buralardayız canım bende işe başlayınca sık giremez oldum. bu arada doğum kontrol hapın bittikten sonra adet olman lazımdı bir doktoruna danış istersen canım kendine dikkat et...

canım tebrik ederim çok sevindim darısı benim ve tüm bebiş sahibi olmak isteyen arkadaşlarımın başına...

ne haber nasilsin...
nasil gidiyo benim kanamam iyice artti sanirim adet oluyorum ben...
yikildim valla.........

canım test tarihini bekleme istersen hemen tekrar yaptır. umarım seninledir bebişin böyle olup da hamile olan duymuştum dualarım seninle

canım allah gönlüne göre versin. ne güzel yazmışsın fener formasına ben yeniden doğardım :) senin bebişin de sana sıkı sıkı tutunmuştur inşalalh

asıl sen nerelerdesin arkadaşım. ben birkaç kişinin okumuştum gecikti diye ama kimler olduğunu hatırlamıyorum kaç gün gecikti ki 7 gün içinde gelmesi lazım herhalde.

yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz. ben işe başlayınca yazamadım. bir ara sıkıntı olmuş galiba hbyiron un dediği gibi bizler tüp kardeşiyiz herkezin sorunu ayni... bu arada tedaviye yeni başlayanlar allah yardımcınız olsun tedaviniz sonunda güzel haberlerinizi alırız inşallah negatif alan arkadaşlar çok zor biliyorum bende yeni yeni atlatıyorum işte ağlamalarım kesildi.. allahım bundan sonraki tedavilerimizde elimizi boş cevirmesin inşaşalh hamile olan arkadaşlar bebişlerinizi kucagınıza almak nasıp etsin allah onları nazarlardan saklasın inşallah...sonuç bekleyen arkadaşlarım bebişleriniz size sıkı sıkı tutunsunlar bırakmasınlar annelerini

canım dualarım seninle az kaldı inaşşah bebişin sana sıkı sıkı tutunacak bırakmıycak annesini

çok şükür arkadaşım rabbim kucağına da almayı nasip etsin inşallah. bundan sonra daha çok dikkat et artık kendine nede olsa iki canlısın

Canlarım çok ama çok teşekkür ederim hepinize,tez zamanda sizden de güzel haberler gelsin inşallah.Allahım hepimizin kucağında görmeyi nasip etsin...

ayy cnm benim yaaa çok hoşsun gerçekten. demek orta katı kiraya verdin bayıldım valla. sen hep böyle pozitif ol gör bak bebeğin sana nasıl tutunuyor. umarım rabbim dileğini kabul eder ve bebeğin hep seninle kalır

Topiğimize hoşgeldiiin, tedavin hayırlı olsun canım. Dilersen (Yaş: Evlilik Süresi: İnfertilite sebebi : Tedavi merkezi: Kaçıncı deneme: ) bilgilerini paylaş ta listemize ekleyip, birlikte takip edelim sürecini...

Kudenciim, Alıntı ile Cevapla nın yanında bir artı (+) butonu var, cevap yazmak istedğin her mesajda o artı ya tıkla, en son cevap yazmak istediğin zaman KONUYA CEVAP VER e tıkla, tüm alıntıları bir cevap kutusunda ayrı ayrı göreceksin canım.

:86: merhaba arkadaslar aranizda yeniyim
Hepinizun gecmis bayrami mübarek olsun
Rabbimm hepimize bebeklerimize kavusmayi
Nasip etsin insallah pozitif sonuc alan varmi aranizda

Topiğimize hoşgeldiiin, tedavin hayırlı olsun canım. Dilersen (Yaş: Evlilik Süresi: İnfertilite sebebi : Tedavi merkezi: Kaçıncı deneme: ) bilgilerini paylaş ta listemize ekleyip, birlikte takip edelim sürecini...

Anladım canım, tekrar hayırlı olsun tedavin. Listemize belirtiyorum o halde, klomenle doğal yoldan denemekte olduunu.

yarin test gunu yine tekrarlanicak...
esim cok kiziyo progestan koyuyorum diye ama ne ypayim umut dunyasi...
dua atmekten baska yapicak yok....
.....

Canım, çıkmadık candan ümit kesilmeeezz, dua ediyoruz hep birlikte, eşinin öyle davranmasını da anlayamadım.

arkadaşlar çok heyecanlıyım 12,30da ön görüşmem var.

tekrar hayırlı olsun tedavin wishciim, gelişmelerini mutlaka paylaş ta listemizdeki şu an ki durumunu güncellim.

Slm sabolicim, buralardayıs ama eskisi gibi uğrayamıos malesef. Ben işe başladım dün. Adet olmayı bekliom ben de.Daha 26. gün. Herhalde 1 hafta içinde olurum. Senin ne kadar gecikti. Az bir süre gecikmesi normalmiş canım beklemekten başka çare yok

Çoook tebrik ederim güzel anne adayı. Allah sağ salim kucağında da görmek nasip etsin inşalllahhh. Gelişmelerini heyecanla bekliyor olacağız canım. Allah a emanet olun.

1-teşekkür ederim canım, döndük yine eğitim yuvamısaa.

2- Gıdaklamayı eşim bulmuştu. Bir keresinde ööle sessizce tv karşısında otururken, "hıchkk" diye üst üste hıçkırmıştım. Eşim de "kız gıdaklıon seen, gel bakim buraaa" deyiipp, ..................................................... işte ööle anlarsınız
:90: :90:

3-Her tüp bebek tedavisi gören alıo mu bu Progestan ı. Ben düşük tehlikesi olanlara yapılan bir iğne sanıodum. Proluton Depot ne için? Ben 1 hafta içinde regl olmayı bekliom canım ama inş çok bekletmez, bayadır bekliom çünkü. Başlarda heyecanlıydım ama artık beklemekten çok sıkıldım, heyecan meyecan kalmadı. Sanki hiç tedavi olacak gibi değilim.Nötrüm. Ama sizlerin sonuçları beni çok heyecanlandırıo, inş sen de mucize haberini verirsin canım.

Ne güzel bir duygu. Bir yönden şans aslında, tüp bebekle çocuk sahibi olabilmek. Çünkü doğal yoldan bebek sahibi olanlar bebeklerinin 3-5 günlük embrio halini asla göremezler. Ben devlette tedavi görücem, acaba benim de embriomun fotosunu alma şansım olacak mı?:26:

Kontescim sanırım bugün 3. gün embriosu koydular yarından sonra da 5. gün embriosu da koyacaklar değil mi?
Allah bebişlerinin sana sımsıkı tutunup, kalp atışlarını ve sağ salim doğumlarını görmek te nasip etsin canım. Dualarım sizlerle.

Sorunsuz bir transfer diliyorum canım, Allah yardımcın olsun. Nesirmakçıım, senin bilgilerin listemizde yok , almamışız mı daha önce:44:

Dilersen paylaş ta ekleyelim.

Yaş: Evlilik Süresi: İnfertilite sebebi : Tedavi merkezi:

Baharcım tedavin başlayınca gelişmelerini paylaş olur mu?

Canım ööle içim bomboş deme, karamsar olma. Bebeğin gücenir bi de. Bak biz heyecanla sayıyoruz günlerini, lütfen tadını çıkar bu günlerin.

Kıvılcımcıım canımm, zor bir dönem geçirdin, inş Rabbim yeni denemende yüzünü güldürsün. Ne zaman düşünüyorsunuz 2. tedaviyi?

bugün konturolüm vardı veee E2 hormonum yüksek çıktı artııııııı sağ tarafımdada 3 adet küçük küçük kistlerim oluşmuş. bir hafta sonra çağırdılar tekrar bakıcaklarmış. tüm bu olumsuzluklara rağmen hiç moralim bozulmadı hatta tam tersi kendimi çok iyi hissediyorum umarım hep böyle olurum.

Kontescim sanırım bugün 3. gün embriosu koydular yarından sonra da 5. gün embriosu da koyacaklar değil mi?
EVET..

ALLAH HEPİMİZE BİRAN ÖNCE
ARTIK KAPI KAPI GEZMEDEN BU TEDAVİLERİ SON EDEREK..
ELİ AYAĞI AHGLAKI DÜZGÜN EVLATLAR VERİR...
AMİNNN...AMİN...

yanlız bir sorun var tuvallete cıkmayı red ediyor bunyem korkuyorum ya düşerse.. kabız değillim amakorkuyorum
onu ben çoksevdim..

herkese merhaba, bende aranıza yeni katıldım ve ilk tüp bebek için tedaviye başladım. bugün E2 ve yumurtalar için kontrole gittim. haftayda inşallah yumurtalar toplanacak. Umarım herkes en kısa sürede miniklerine kavuşur.

Canım ööle içim bomboş deme, karamsar olma. Bebeğin gücenir bi de. Bak biz heyecanla sayıyoruz günlerini, lütfen tadını çıkar bu günlerin.

yok canım ya karamsar değilim:))sadece azıcık korkuyorum

1.yatmaktan da sıkıldım.eşim çalışmıcaksın dedi rapor aldı okula gidemiyorum

2.eşimin başka bir ilçeye tayini çıktı ben eş durumuna başvuramadımgörevlendirme için uğraşıyorum inş olur..

3.bu heyecanlı zamanlarımı kocişimle geçiremiyorum çünkü o çalışmaya başladı yeni okulunda

4.eğerki görevlendirme olmazsa ayrı kalcaz

5.olursa da 1 hafta içinde evi teşımamız lazım...

bunlara rağmen gayet iyiyim stresli değilim derin derin nefes alıyorum...yeterki bebeğim benimle olsun hepsi hallolur...

arkdaşlar ben geldim.bugün ön görüşmem vardı ön görüşme die gittim bahçeci klınığıne ilk görüşmeyi hemşireyle yaptık şaşırdım.sonrada dr bakacak dediler dr slm bile vermeden beni muayeneye aldı ben buraya muayene olmaya gelemiştim dedim ön görüşme için gitmiştim ama bakıcam dedi bende muayene oldum tabi 200 liracığıda bayıldık tabi.diğer gittiğim klınik bende pko olduğunu söylemişti ama burda ise yok sende polikistik dediler şaşırdım.tahlil istedi ve rahim filmi filmmide orda çekmiyolarmış şişlide bir merkeze yolluyolar.çok kafam karıştı açıksacı dr u pek beğenmedim ukala geldi bana anlatmama fırsat bile vermedi oysa ben rahat konuşıyım herşeyi sorucam diye eşimi bile götürmedim kendim tek gittim dikkatim dağılmasın diye kafam çok karıştı ne yapıcağımı şaşırdım.dr.uda bu kadınlar kulubünde çok övüyolardı ama ne bilim kafam karıştı valla.

tuanay canım benim çok sevindim gerçekten hayırlı uğurlu olsun inşallah güzel bir hamilelik geçirir ve sağ salim bebişini kucağına alırsın allahın izniyle anne bbebek öptüm sizi

hoş geldin aramıza laluna1. tedavin hayırlı olur inşallah ve biran önce miniklerine kavuşursun

[sıze=2]e2 hormonu yüksek çıkarsa noluyor ki biliyormusun? Bende yeni testlerimi yaptırdım prolaktin yüksek çıktı. Ben cumartesi doktoruma göstereceğim.[/sıze]

[sıze=2]e2 hormonu yüksek çıkarsa noluyor ki biliyormusun? Bende yeni testlerimi yaptırdım prolaktin yüksek çıktı. Ben cumartesi doktoruma göstereceğim.[/sıze]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…