arkdaşlar ben geldim.bugün ön görüşmem vardı ön görüşme die gittim bahçeci klınığıne ilk görüşmeyi hemşireyle yaptık şaşırdım.sonrada dr bakacak dediler dr slm bile vermeden beni muayeneye aldı ben buraya muayene olmaya gelemiştim dedim ön görüşme için gitmiştim ama bakıcam dedi bende muayene oldum tabi 200 liracığıda bayıldık tabi.diğer gittiğim klınik bende pko olduğunu söylemişti ama burda ise yok sende polikistik dediler şaşırdım.tahlil istedi ve rahim filmi filmmide orda çekmiyolarmış şişlide bir merkeze yolluyolar.çok kafam karıştı açıksacı dr u pek beğenmedim ukala geldi bana anlatmama fırsat bile vermedi oysa ben rahat konuşıyım herşeyi sorucam diye eşimi bile götürmedim kendim tek gittim dikkatim dağılmasın diye kafam çok karıştı ne yapıcağımı şaşırdım.dr.uda bu kadınlar kulubünde çok övüyolardı ama ne bilim kafam karıştı valla.
[sıze=2]e2 hormonu yüksek çıkarsa noluyor ki biliyormusun? Bende yeni testlerimi yaptırdım prolaktin yüksek çıktı. Ben cumartesi doktoruma göstereceğim.[/sıze]
Kızlar şükür adet olabildim akşam üzeriyarın kontrolum var.. lucrin adeti geciktirebiliyor gerçektende:94:
Sağol elvan.. adet olabilmek bile nimetmiş olamayınca daha iyi anlıyor insan..hadi bakalım çok şükür gözün aydın
arkadaşım ilk denemenmi olacaktı senin. benimde ilk merkez araştırırken kafam çok karışmıştı. ben izmirde olduğum için sana merkez seçimi konusunda yardımcı olamam ama öncelikle içine sinmesi çok önemli bence, istersen bir iki merkezle daha görüş ona göre karar ver derim ben.
Merhaba hanimlar,bende ilk tup bebek tedavime basliyacagim daha dogrusu dondurulmuslarla kismetse.
Hepimize allah sabir versin.
Merhaba hanimlar,bende ilk tup bebek tedavime basliyacagim daha dogrusu dondurulmuslarla kismetse.
Hepimize allah sabir versin.
Sağol elvan.. adet olabilmek bile nimetmiş olamayınca daha iyi anlıyor insan..
Tüp bebek denemelerimde tecrübe edindiğim 2 şey var
1-tedaviye başlayabilmek için adet olabilmek(çünkü mutlaka stres yaptığımız için gecikebiliyor)
2-transfer sonrası sonuç beklemek
Tedavinin tüm zorluklarına katlanırım gıkımı çıkamam ama bu ikisi beni çok zorluyor
Maybecim tuanay ı hamile olarak eklemeyi unutmuşsun
Hemen gönderiyorum kanallarını açık tut:90:canım tebrik ederim adetin gelmiş, bana da göndersene ordan bi su bardağı
Hemen gönderiyorum kanallarını açık tut:90:
gönderrr gönderrrhh, ben her zaman açığım şekeriiimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?