2011 Ağustos-Eylülde Tüp Bebek Yaptıracaklar

arkadaşım ilk denemenmi olacaktı senin. benimde ilk merkez araştırırken kafam çok karışmıştı. ben izmirde olduğum için sana merkez seçimi konusunda yardımcı olamam ama öncelikle içine sinmesi çok önemli bence, istersen bir iki merkezle daha görüş ona göre karar ver derim ben.

[sıze=2]e2 hormonu yüksek çıkarsa noluyor ki biliyormusun? Bende yeni testlerimi yaptırdım prolaktin yüksek çıktı. Ben cumartesi doktoruma göstereceğim.[/sıze]

aslında bilmiyorum ama burda okuduklarımdan bildiğim kadarıyla bir iki arkadaşımın tedavisi iptal olmuştu. ben sordum tedavim iptal olurmu diye yok olmaz büyük ihtimal e2 düşer dediler. hiç anlamıyorum bu hormonlardan falan birtek fsh yüksek çıkarsa menapoza giriyorsun demekmiş onu biliyorum. umarım seninde tedavini kötü yönde etkilemez.

Kızlar şükür adet olabildim akşam üzeri yarın kontrolum var.. lucrin adeti geciktirebiliyor gerçektende:94:

hadi bakalım çok şükür gözün aydın
Sağol elvan.. adet olabilmek bile nimetmiş olamayınca daha iyi anlıyor insan..
Tüp bebek denemelerimde tecrübe edindiğim 2 şey var
1-tedaviye başlayabilmek için adet olabilmek(çünkü mutlaka stres yaptığımız için gecikebiliyor)
2-transfer sonrası sonuç beklemek

Tedavinin tüm zorluklarına katlanırım gıkımı çıkamam ama bu ikisi beni çok zorluyor

canım cevabın için çok sağol:)tahlillerimi veriyim bakalım nasıl olack ona göre karar veriyim diyorum evimede yakın sayılır birde o yüzden tercih ediyorum hepimin hakkımızda hayırlısı olsun inş

Merhaba hanimlar,bende ilk tup bebek tedavime basliyacagim daha dogrusu dondurulmuslarla kismetse.
Hepimize allah sabir versin.

selam kızlar bende dün itibariyle tedavime basladım lucrinde 2. günüm hayırlısı bakalım. benim durum biraz farklı ama yinede aranızda olmak istedim.hikayeme gelince ben bu yolculuga 2005 yılında basladım 2007 yılına kadar 2 asılama 3 de micro deneyimim var.allahın izniyle 3.de tuttu ve 2008 ocak dogumlu bi tane kızım var. kızımdan sonra hic korunmadık ama bu zamana kadar olmadı bizde artık ikinci bebegimiz için hazırlıklara basladık allahım hayırlısıyla nasib eder insallah.şimdi adet olmayı bekliyorum.RABBİM HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN, YÜZÜMÜZÜ GÜLDÜRSÜN İNŞALLAH.

21 Ağustos pazar: elifce POZİTİF

23 Ağustos salı: kuden80 POZİTİF

24 Ağustos çarşamba: rashel: Negatif

25 Ağustos perşembe: mine1987: Negatif

26 Ağustos cuma: daisy3434: Negatif

26 Ağustos cuma: dorukonti POZİTİF

27 Ağustos cumartesi:aşkböceği POZİTİF

28 Ağustos pazar: Kıvılcımv: Negatif

29 Ağustos pazartesi: jakobi:Negatif

31 Ağustos çarşamba: hafiye: Negatif

1 Eylül Perşembe : Mcloudbir dahaki sefere inşallah

1 Eylül Perşembe : Şuleyüksel:Negatif

2 Eylül Cuma : Lareine POZİTİF

3 Eylül Cumartesi : Fatmaözkan POZİTİF

5 Eylül Pazartesi : Minecan:Negatif

6 Eylül Salı : Tuanay POZİTİF

12 Eylül Pazartesi : Garslan55 GÜN SAYIYORUZ

12 Eylül Pazartesi : Wintersun GÜN SAYIYORUZ

14 Eylül Çarşamba : Hbyiron GÜN SAYIYORUZ

:92::92::92::92::92::92::92::92:

NOT: Topiğimize yeni gelen kader arkadaşlarımızz, tüp kardeşlerimiz, tedavileriniz hayırlı olsun. Bilgilerinizi paylaşırsanız, listemize ekler, sürecinizi birlikte takip eder, mutluluğunuzu ,heyecanınızı ,endişelerinizi ,üzüntülerinizi... birlikte paylaşırız...

Eklentiler

• $tupbebek.webp
    66,2 KB · Görüntüleme: 25
Son düzenleme:

canım tebrik ederim adetin gelmiş, bana da göndersene ordan bi su bardağı

gönderrr gönderrrhh, ben her zaman açığım şekeriiimmm

Senin yarın okulun yok mu hadi ışıkları kapatta yatalaım çokkkkkkkkkk uykum geldi ay bide mıntıka temizliği vardı bugün.. yarın kontrolum varya :90:
iyigeceler canım:81:

perşembe sonuc aliorum inş pozitif sonuc alırım 13. günüm bugun perşembe kan testim var dua edin lütfen :S

maybebaby cim güzel dileklerin için teşekkür ederim.ben 27 yaşındayım 6 yıllık evliyim,eşimde morfoloji problemi var,ilk denemem alman hastanesinde oluyorum tedavimi.büyük ihtimalle 11 eylülde transferim olcak.sonrada malum geri sayım başlıcak kısmetse.sana ve tüm arkadaşlarımada bu zorlu yolda bol şanslar diliyorum.hepinizi öpüyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…