Senin yarın okulun yok mu hadi ışıkları kapatta yatalaımçokkkkkkkkkk uykum geldi ay bide mıntıka temizliği vardı bugün.. yarın kontrolum varya :90:
iyigeceler canım:81:
perşembe sonuc aliorum inş pozitif sonuc alırım 13. günüm bugun perşembe kan testim var dua edin lütfen :S
ayyhh evettt, sabah erken kalkcem dimi ben:93:, sen de güzellce bir temizlen, kolay gelsin canım, yarın bilgilendir bizleri... goodbyee
Allah sağ salim bebişini sana bağışlasın canım, sonucunu bildir mutlaka. Allah a emanet olun
maybebaby cim güzel dileklerin için teşekkür ederim.ben 27 yaşındayım 6 yıllık evliyim,eşimde morfoloji problemi var,ilk denemem alman hastanesinde oluyorum tedavimi.büyük ihtimalle 11 eylülde transferim olcak.sonrada malum geri sayım başlıcak kısmetse.sana ve tüm arkadaşlarımada bu zorlu yolda bol şanslar diliyorum.hepinizi öpüyorum...
amin inş siz nerde tedavi görüyorsunuz?
Ingilterede canim,galiba bilgi vermeyi unutsum
Ben 36 yasindayim,ilk tup bebek tedavime baslamistim,20 tane yumurtam toplanmisti,12 tanesi kaliteliydi,3 tanesi dolenmis,1 tanesi transfet olacakti ki,esimin o gun babaannesi vefat etti,bizde gidemedik hastaneye..
Allahtan 2tane dondurulmus var onunla devam edecegim,suan rengl.oldum.
Hersey kismette ote gitmiyor.
Insallah gun gelir bende listeyee POSITIF olarak eklenirim (amin)
Buarada bisey sormak istiyorum,ovulasyon testi yapsam testi etkilermi kullandigim ilaclar???????
Bilgisi olan arkadas varmi acep
Bizimki sebebsiz infertilite canim,yasim 36,10 yillik evliyiz.Tedavin hayırlı olsun canım, bilgilerini ekliyorum listeye. Ancak yaş ve infertilite sebebini de yazar mısın?
Babaanneniz için başınız sağolsun. Dediğin gibi nasip herşey, belki onun vefatı sizin transferi iptal ettirdi ama, transfer olsaydı sonuçları belki de sıkıntılı olacaktı. Şimdi dondurulmuşlarla denemen daha hayırlı belki de değil mi? Rabbim yüzünüzü güldürsün inş.
Ovulasyon testinin güvenirliğine inanmıyorum şahsen, sen hele bir de ilaç almışken, yanıltıcı olma ihtimali yüksek gibi gelio bana. Yine de tercih senin canım.
Merhaba hanimlar,bende ilk tup bebek tedavime basliyacagim daha dogrusu dondurulmuslarla kismetse.
Hepimize allah sabir versin.
selam kızlar bende dün itibariyle tedavime basladım lucrinde 2. günüm hayırlısı bakalım. benim durum biraz farklı ama yinede aranızda olmak istedim.hikayeme gelince ben bu yolculuga 2005 yılında basladım 2007 yılına kadar 2 asılama 3 de micro deneyimim var.allahın izniyle 3.de tuttu ve 2008 ocak dogumlu bi tane kızım var. kızımdan sonra hic korunmadık ama bu zamana kadar olmadı bizde artık ikinci bebegimiz için hazırlıklara basladık allahım hayırlısıyla nasib eder insallah.şimdi adet olmayı bekliyorum.RABBİM HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN, YÜZÜMÜZÜ GÜLDÜRSÜN İNŞALLAH.
perşembe sonuc aliorum inş pozitif sonuc alırım 13. günüm bugun perşembe kan testim var dua edin lütfen :S
transferden sonra sizde de tuvalet kağıdına gelecek miktarda kanama ve bulantı oldumu?
tam 3 kez kustum artık canım yanıyor kusmaktan...
arkdaşlar ben geldim.bugün ön görüşmem vardı ön görüşme die gittim bahçeci klınığıne ilk görüşmeyi hemşireyle yaptık şaşırdım.sonrada dr bakacak dediler dr slm bile vermeden beni muayeneye aldı ben buraya muayene olmaya gelemiştim dedim ön görüşme için gitmiştim ama bakıcam dedi bende muayene oldum tabi 200 liracığıda bayıldık tabi.diğer gittiğim klınik bende pko olduğunu söylemişti ama burda ise yok sende polikistik dediler şaşırdım.tahlil istedi ve rahim filmi filmmide orda çekmiyolarmış şişlide bir merkeze yolluyolar.çok kafam karıştı açıksacı dr u pek beğenmedim ukala geldi bana anlatmama fırsat bile vermedi oysa ben rahat konuşıyım herşeyi sorucam diye eşimi bile götürmedim kendim tek gittim dikkatim dağılmasın diye kafam çok karıştı ne yapıcağımı şaşırdım.dr.uda bu kadınlar kulubünde çok övüyolardı ama ne bilim kafam karıştı valla.
canım tebrik ederim adetin gelmiş, bana da göndersene ordan bi su bardağı
aglamaktan alamiyorum kendimi bu gun tekrara betay baktirdim daha sonuc cikmdi ama bende belirtiler durudu.....
fatma pardon neden üzgünsün,pozitif düşün bende ağustosta yaptırdım transveri,10.gün kanamayla uyandığım da doktora nasıl gittiğimi bilemedim hemen betahcg sonuç pozitif çıktı hemen iğne başladım kanama da hemen durdu şimdi bebeğimi görmeyi bekliyorum cumartesi günü inşallah görürürz benımde tedirginliğim bu çünkü 2 kez düşük yaşadm, Allah sağlıkla versin, sevindirip tekrar üzmesin...aglamaktan alamiyorum kendimi bu gun tekrara betay baktirdim daha sonuc cikmdi ama bende belirtiler durudu.....
kontess2000 benimde transferimden sonraki gece hafif bir lekelenme olmuştu. Operasyon sırasında bazen tahriş olabiliyor ve o hafif kanama yapıyor. Normal yani merak etme. Mide bulantısı ya aldıgın diğer ilaçlardan ( progestan kullanıyorusun dimi? ) yada psikolojiktir.
canım benimmmmm yapma böyle. sakın moralini bozma. inşallah bişey olmamıştır. kötü şeyler düşünme. sonucu bekliyoruz...
fatma pardon neden üzgünsün,pozitif düşün bende ağustosta yaptırdım transveri,10.gün kanamayla uyandığım da doktora nasıl gittiğimi bilemedim hemen betahcg sonuç pozitif çıktı hemen iğne başladım kanama da hemen durdu şimdi bebeğimi görmeyi bekliyorum cumartesi günü inşallah görürürz benımde tedirginliğim bu çünkü 2 kez düşük yaşadm, Allah sağlıkla versin, sevindirip tekrar üzmesin...
progestan fitil olarak 2şer2şer 3kez. estrofem ve folbil günde 3 kez içiyorum..
dün kusmaktan kalbim duracaktı saat 23:00 dan 02:00 akadar çıkardım..çok korktum..
bebek gitti sandım sonra düşündüm onu mideme yada bağırsağıma koymamışlar diye rahatlamaya çalıştım ama o kusma daki kasılmalarda ya yerleşmiştir ya ...(allaha emnet)
sadece sıcak süt içtim.. biraz daha iyi midem..
BETAM 50 YE GERILEMIS KAN VERIP GELDIM SABAH.....
ne diyeyim artik cooooook ugrastim coook yalvardim mevlaya....
bu kadarmis arkada 4 dondurulmus var...
2 tanesi iyi iki tanesi orta kalitede sanirim...
valla yikildim yani kaldim tek basima gurbet ellerde....
yasadiginiz sehirlerin kiymetini bilin....benim burdan doktora gitmem...tammm 20 saat ucakla biraz daha kolay hastanede calisiyorum izin almam sorun......
neresinden tutusam elimde kaliyo valla.....
BETAM 50 YE GERILEMIS KAN VERIP GELDIM SABAH.....
ne diyeyim artik cooooook ugrastim coook yalvardim mevlaya....
bu kadarmis arkada 4 dondurulmus var...
2 tanesi iyi iki tanesi orta kalitede sanirim...
valla yikildim yani kaldim tek basima gurbet ellerde....
yasadiginiz sehirlerin kiymetini bilin....benim burdan doktora gitmem...tammm 20 saat ucakla biraz daha kolay hastanede calisiyorum izin almam sorun......
neresinden tutusam elimde kaliyo valla.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?