2011 Ağustos-Eylülde Tüp Bebek Yaptıracaklar

Senin yarın okulun yok mu hadi ışıkları kapatta yatalaım çokkkkkkkkkk uykum geldi ay bide mıntıka temizliği vardı bugün.. yarın kontrolum varya :90:
iyigeceler canım:81:

ayyhh evettt, sabah erken kalkcem dimi ben:93:, sen de güzellce bir temizlen, kolay gelsin canım, yarın bilgilendir bizleri... goodbyee

perşembe sonuc aliorum inş pozitif sonuc alırım 13. günüm bugun perşembe kan testim var dua edin lütfen :S

Allah sağ salim bebişini sana bağışlasın canım, sonucunu bildir mutlaka. Allah a emanet olun

bildirmezmiyim hiç sonuc cikar cikmaz yazıcam inş

Tamam canım ekliyorum listemize, Allah yardımcınız olsun. Gelişmelerini bekliyoruz

amin inş siz nerde tedavi görüyorsunuz?

Ingilterede canim,galiba bilgi vermeyi unutsum
Ben 36 yasindayim,ilk tup bebek tedavime baslamistim,20 tane yumurtam toplanmisti,12 tanesi kaliteliydi,3 tanesi dolenmis,1 tanesi transfet olacakti ki,esimin o gun babaannesi vefat etti,bizde gidemedik hastaneye..
Allahtan 2tane dondurulmus var onunla devam edecegim,suan rengl.oldum.
Hersey kismette ote gitmiyor.
Insallah gun gelir bende listeyee POSITIF olarak eklenirim (amin)

Buarada bisey sormak istiyorum,ovulasyon testi yapsam testi etkilermi kullandigim ilaclar???????
Bilgisi olan arkadas varmi acep

Tedavin hayırlı olsun canım, bilgilerini ekliyorum listeye. Ancak yaş ve infertilite sebebini de yazar mısın?

Babaanneniz için başınız sağolsun. Dediğin gibi nasip herşey, belki onun vefatı sizin transferi iptal ettirdi ama, transfer olsaydı sonuçları belki de sıkıntılı olacaktı. Şimdi dondurulmuşlarla denemen daha hayırlı belki de değil mi? Rabbim yüzünüzü güldürsün inş.

Ovulasyon testinin güvenirliğine inanmıyorum şahsen, sen hele bir de ilaç almışken, yanıltıcı olma ihtimali yüksek gibi gelio bana. Yine de tercih senin canım.

Bizimki sebebsiz infertilite canim,yasim 36,10 yillik evliyiz.
Kafam karisik biraz,paldir kuldur kendimi bi anda tup bebek tedavisinde buldum..)
Haklisin canim bende guvenmiyorumda nebilim iste bi umut iste dimi
Topiginizi okuyunca biraz rahatladim,netten sadece download yapilmis bilgiler yetmiyor insana,sizin gibi arkadaslarla olmak beni daha bi relax yapti
Sonuc olarak heycanliyim..)))

transferden sonra sizde de tuvalet kağıdına gelecek miktarda kanama ve bulantı oldumu?

tam 3 kez kustum artık canım yanıyor kusmaktan...

Merhaba hanimlar,bende ilk tup bebek tedavime basliyacagim daha dogrusu dondurulmuslarla kismetse.
Hepimize allah sabir versin.

Tedavin hayırlı olsun canım, güzel sonuçlarını alırız İnşallah

Ne güzel Allah bir evlat nasip etmiş sana. İnşallah gönlüne göre ikincisinide nasip eder. Darısı bizlerin başına.

perşembe sonuc aliorum inş pozitif sonuc alırım 13. günüm bugun perşembe kan testim var dua edin lütfen :S

Ay son 2 gün desene. Hayırlı olsun, testten bebeğinle dön İnşallah

transferden sonra sizde de tuvalet kağıdına gelecek miktarda kanama ve bulantı oldumu?

tam 3 kez kustum artık canım yanıyor kusmaktan...

kontess2000 benimde transferimden sonraki gece hafif bir lekelenme olmuştu. Operasyon sırasında bazen tahriş olabiliyor ve o hafif kanama yapıyor. Normal yani merak etme. Mide bulantısı ya aldıgın diğer ilaçlardan ( progestan kullanıyorusun dimi? ) yada psikolojiktir.

Bu tür yerlerin böyle emrivaki yapmalarına çok kızıyorum. Bencede bir kaç yeri daha araştır. Doktorunla aranda iyi bir iletişim olmayınca kendini hiçbir zaman rahat hissetmeyeceksin.

aglamaktan alamiyorum kendimi bu gun tekrara betay baktirdim daha sonuc cikmdi ama bende belirtiler durudu.....

aglamaktan alamiyorum kendimi bu gun tekrara betay baktirdim daha sonuc cikmdi ama bende belirtiler durudu.....
fatma pardon neden üzgünsün,pozitif düşün bende ağustosta yaptırdım transveri,10.gün kanamayla uyandığım da doktora nasıl gittiğimi bilemedim hemen betahcg sonuç pozitif çıktı hemen iğne başladım kanama da hemen durdu şimdi bebeğimi görmeyi bekliyorum cumartesi günü inşallah görürürz benımde tedirginliğim bu çünkü 2 kez düşük yaşadm, Allah sağlıkla versin, sevindirip tekrar üzmesin...

progestan fitil olarak 2şer2şer 3kez. estrofem ve folbil günde 3 kez içiyorum..

dün kusmaktan kalbim duracaktı saat 23:00 dan 02:00 akadar çıkardım..çok korktum..

bebek gitti sandım sonra düşündüm onu mideme yada bağırsağıma koymamışlar diye rahatlamaya çalıştım ama o kusma daki kasılmalarda ya yerleşmiştir ya ...(allaha emnet)

sadece sıcak süt içtim.. biraz daha iyi midem..

Son düzenleyen: Moderatör:
canım benimmmmm yapma böyle. sakın moralini bozma. inşallah bişey olmamıştır. kötü şeyler düşünme. sonucu bekliyoruz...

BETAM 50 YE GERILEMIS KAN VERIP GELDIM SABAH.....
ne diyeyim artik cooooook ugrastim coook yalvardim mevlaya....
bu kadarmis arkada 4 dondurulmus var...
2 tanesi iyi iki tanesi orta kalitede sanirim...
valla yikildim yani kaldim tek basima gurbet ellerde....
yasadiginiz sehirlerin kiymetini bilin....benim burdan doktora gitmem...tammm 20 saat ucakla biraz daha kolay hastanede calisiyorum izin almam sorun......
neresinden tutusam elimde kaliyo valla.....

canım folbiol günde 3 tane fazla değil mi? benim bildiğim günde 1 tane olması lazım .. druna bir sor istersen

Ahh canım ya, sen nerde yasıyorsun arkadasım? üzme kendini lütfen. Her şerde bir hayır vardır.

Allah yardımcın olsun canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…