2011 Ağustos-Eylülde Tüp Bebek Yaptıracaklar

Canım bildigim kadarı ile bu tedavilerimizde mide bulantısına sebep olacak bir sey yok. Bana dr Progestan agızdan alınıca mide bulantısı yapabilecegini o yüzden fitil olarak kullanmamı söylemişti. Sen dün kendini cokmu kastın, gerdin acaba. Mideni bastıracak hafif ve yagsız birseyler yemeye calıs. Beyaz peynir ve kızarmıs ekmek gibi. Ama merak etme hamileler 3 ay kusuyorlar bebege birsey olmaz canım:) Doktorunu arama imkanın varmı?

seni çok iyi anlıyorum bende umut tüp bebek'e gittim randevu saatinden 2 saat sonra görüşmeye alındım. elimde önceki ameliyat ve tedavime dair tüm evraklar vardı. önceki hormon tahlilime bakıp yumurta rezervin azalmaya başlamış bi muayene edelim dedi (150tl) sonrada seni bizde burda ameliyat edelim çok bekleme tedavi için fln gibi şeyler söyledi. daha önce tedavi gördüğüm yerde sanki yanlış şeyler yapılmış gibi bir izlenim yaratmaya çalıştı. yazmak istediğim daha çok şey var ama neyse... ben devlet hst. de tedavi gördüm daha önce şimdi yine orada başlıycam ama hemşiresi dr. pervane oluyorlar bir pamuklara sarmadılar beni telefon etsem hemen tanıyorlar sakin bir yer bekleme yok ve ilk denemem de hamile kalmıştım. ameliyatımı da o hastanede yaptım doğumumu da özel hastane olunca insan daha farklı bir şeyler bekliyor bence başka yerlere de bir bak derim :)

Özel kuruluşların çoğu ticari kaygı ile çalışıyorlar malesef. Terzi başkasının diktiğini asla beğenmezmiş. Biliyorlar bizler çaresiziz. Ne derlerse yapıyoruz. Faydalanmaya çalısıyorlar.

çok haklısınız ellerine düştük ya bir kere ne derlerse yapıcaz artık. gözlerinde sözlerinde samimiyet yok hiç birinin ama başka çaremiz yok malesef evde olmuyor şu bebek :)

çok haklısınız ellerine düştük ya bir kere ne derlerse yapıcaz artık. gözlerinde sözlerinde samimiyet yok hiç birinin ama başka çaremiz yok malesef evde olmuyor şu bebek :)

Dr ların insafına kalmış artık. Bazen bakıyorsunuz kıytırık bir yerde dr iyi olunca hersey cok farklı oluyor. Allah doğru insanlarla karşılaştırsın İnşallah

canım çok saol cevabın için sen nerde tadavi oldun aslında benim aklımda çapa devlet hastaneside vardı ama hem randevu alamadım çok yoğun hemde devlet hastanesi acaba ilgilenirlermi diye düşündüm.tahililerimi dışarda yaptıracağım zaten bir gösteriyim tekrar dr a bakalım ne diyecek.ilgisi yine aynı olursa değişmeyi düşünüyorum bakalım hakkımızda hayırlısı olsun kafam çok karışık.birde ilk tüp denemesi olucak inş.

myraa hamilemisin şuanda ne guzel..nerde hangi devlette yaptırıyosun tedavını.benim bildim z.kamöıl var şuanda ama orasıda çok youn...

canım benim. üzülme dicem ama yine üzüleceksin. Bunda da bi hayır vardır. dondurulmuşlarla devam edersin yine.

ben haydarpaşa gata hastanesinde tedavi oldum herşeye ilk orda başladık zaten yarın gidip dr. la görüşücez ikinci deneme için

ben haydarpaşa gata hastanesinde tedavi oldum herşeye ilk orda başladık zaten yarın gidip dr. la görüşücez ikinci deneme için

bende aradım şimdi haydarpaşa gatayı ..randevuları eylul sonuna kadar dolumuş..ama isterseniz sabah gelin dedi ..sıvıl kontejyanı varmış..bakarlar dediler...bende umutta yaptırmış tedavımı şimdi devlet istiyorum nedense..

myraa hamilemisin şuanda ne guzel..nerde hangi devlette yaptırıyosun tedavını.benim bildim z.kamöıl var şuanda ama orasıda çok youn...

şuan hamile değilim malesef ben haydarpaşa gata has. de tedavi görüyorum ilk denemede hamile kaldım 21. haftada erken doğumla bebeğimi kaybettim. şimdi 2. deneme için yine gataya gidicem. z.kamile bende gitmiştim bir ara rapor çıkartmak için dr.tayfun bey sağ olsun yardımcı olucaktı orda bize ama gerçekten çoook kalabalık bir hastane

canım uzuldum geçmiş olsun inşallah bıdaha sag salım kucagına alırsın..
ben z.kamil amelıyat oldum.. tuplerım kapalı dıye rapar verdıler..bende umutta tup bebek denemesi yaptım tuttu ama duşük yaptım 3,5 aylıkken..dondurulmuşum var ama devlet hastenelrınde gerçekten youn ama sana tıcarı bakmıyolar..
bende rapor çıkartabılıyomuşum..z.kamılde amelıyat olduğpumdan ordan bana verılen tupler kapalı raporum olduğundan ...bakalım araştırıyorumm..belki yartın h.paşaya gıdebılırım sabah gelın dediler ..muayene olabılrısın ama erken ..
peki neler yapmam gerek orda bıraz anlatırmısın..

gidip görüşün derim bütün personel çok ilgili ne gerekiyorsa tek tek anlatıyorlar bir sorun olursa diye cep tel. numaralarını veriyorlar istediğin soruyu sor sabırla cevaplıyorlar birşey kaybetmezsiniz bence

gidip görüşün derim bütün personel çok ilgili ne gerekiyorsa tek tek anlatıyorlar bir sorun olursa diye cep tel. numaralarını veriyorlar istediğin soruyu sor sabırla cevaplıyorlar birşey kaybetmezsiniz bence

Bende simdi Kozyatagında Fatih Sultan Mehmet Hastanesinin internet sayfasına baktım. Biz başka seyler için hep o hastaneyi kullandıgım için biliyorum. Cok iyi bir hastane. Aşılama için ordan rapor cıkarmaya calısacagım. O civara yakın olan arkadaşlar bir araştırabilir.

Son düzenleme:

sanada geçmiş olsun benimde tüplerim tıkalı malesef sabah gerçekten erken git tahlil fln isterlerse saat 11 e kadar kan alınıyor çünkü. kadın d. bölümüne in orda girişte kayıt yaptırıyorsun önce k.doğum dr. görüşüyorsun sonra o seni tüp bebek bölümüne yönlendiriyor orasıda aynı yerde koridorun sonunda zaten diyer devlet hastanelerinden bir farkı yok asker hastanesi olduğu için çekinmenize gerek yok tek fark dr.ların rütbeleri var o kadar :)

doktorumu aram imkanım her an var çok iyi biri ama çok gırgır..

içime bebeği verirken bana bak görüyorsun değilmi rahmine koyduk..

sakın beni .. embiryonun rahminde olduğunu unutup..
idrar yaptım düşermi
kabız oldum düştü
hapşırdım düştü
öksürdüm düştü
merdiven çıktım ay ne olacak
.....vs vs gibi düşük hiikayeleri için arama..
kendine eczaneden uyduruk idrar tahlilleriyle umut verip yada deprasyona koyupta arama..

onun dışında..
idrara çıakamazsan karnın 5 aylık gibi şişerse çok kan gelirse aşırı ishal olursan...arama hemen gell.. dedi..

Demekki neymiş, hapşırınca, aksırınca, idrar yapınca yada merdiven cıkınca bu bebişler düşmüyormuş. Hadi sende rahatla biraz.

Son düzenleme:
oncedende belirttigim gibi ben 36 yasindayim,ve ingilterede yasiyorum
burda tek embriyo yapiliyor,sorum su: ben 2 veya 3 tane embriyo transferi istiyorum
acaba turkiyede fazla embriyo transferi yapiliyormu...?
bildigim kadariyl 1 embriyo ama nede olsa turkiye hersey mumkun..))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…