Canım bildigim kadarı ile bu tedavilerimizde mide bulantısına sebep olacak bir sey yok. Bana dr Progestan agızdan alınıca mide bulantısı yapabilecegini o yüzden fitil olarak kullanmamı söylemişti. Sen dün kendini cokmu kastın, gerdin acaba. Mideni bastıracak hafif ve yagsız birseyler yemeye calıs. Beyaz peynir ve kızarmıs ekmek gibi. Ama merak etme hamileler 3 ay kusuyorlar bebege birsey olmaz canım:) Doktorunu arama imkanın varmı?progestan fitil olarak 2şer2şer 3kez. estrofem ve folbil günde 3 kez içiyorum..
dün kusmaktan kalbim duracaktı saat 23:00 dan 02:00 akadar çıkardım..çok korktum..
bebek gitti sandım sonra düşündüm onu mideme yada bağırsağıma koymamışlar diye rahatlamaya çalıştım ama o kusma daki kasılmalarda ya yerleşmiştir ya ...(allaha emnet)
sadece sıcak süt içtim.. biraz daha iyi midem..
arkdaşlar ben geldim.bugün ön görüşmem vardı ön görüşme die gittim bahçeci klınığıne ilk görüşmeyi hemşireyle yaptık şaşırdım.sonrada dr bakacak dediler dr slm bile vermeden beni muayeneye aldı ben buraya muayene olmaya gelemiştim dedim ön görüşme için gitmiştim ama bakıcam dedi bende muayene oldum tabi 200 liracığıda bayıldık tabi.diğer gittiğim klınik bende pko olduğunu söylemişti ama burda ise yok sende polikistik dediler şaşırdım.tahlil istedi ve rahim filmi filmmide orda çekmiyolarmış şişlide bir merkeze yolluyolar.çok kafam karıştı açıksacı dr u pek beğenmedim ukala geldi bana anlatmama fırsat bile vermedi oysa ben rahat konuşıyım herşeyi sorucam diye eşimi bile götürmedim kendim tek gittim dikkatim dağılmasın diye kafam çok karıştı ne yapıcağımı şaşırdım.dr.uda bu kadınlar kulubünde çok övüyolardı ama ne bilim kafam karıştı valla.
seni çok iyi anlıyorum bende umut tüp bebek'e gittim randevu saatinden 2 saat sonra görüşmeye alındım. elimde önceki ameliyat ve tedavime dair tüm evraklar vardı. önceki hormon tahlilime bakıp yumurta rezervin azalmaya başlamış bi muayene edelim dedi (150tl) sonrada seni bizde burda ameliyat edelim çok bekleme tedavi için fln gibi şeyler söyledi. daha önce tedavi gördüğüm yerde sanki yanlış şeyler yapılmış gibi bir izlenim yaratmaya çalıştı. yazmak istediğim daha çok şey var ama neyse... ben devlet hst. de tedavi gördüm daha önce şimdi yine orada başlıycam ama hemşiresi dr. pervane oluyorlar bir pamuklara sarmadılar beni telefon etsem hemen tanıyorlar sakin bir yer bekleme yok ve ilk denemem de hamile kalmıştım. ameliyatımı da o hastanede yaptım doğumumu da özel hastane olunca insan daha farklı bir şeyler bekliyor bence başka yerlere de bir bak derim :)
çok haklısınız ellerine düştük ya bir kere ne derlerse yapıcaz artık. gözlerinde sözlerinde samimiyet yok hiç birinin ama başka çaremiz yok malesef evde olmuyor şu bebek :)
seni çok iyi anlıyorum bende umut tüp bebek'e gittim randevu saatinden 2 saat sonra görüşmeye alındım. elimde önceki ameliyat ve tedavime dair tüm evraklar vardı. önceki hormon tahlilime bakıp yumurta rezervin azalmaya başlamış bi muayene edelim dedi (150tl) sonrada seni bizde burda ameliyat edelim çok bekleme tedavi için fln gibi şeyler söyledi. daha önce tedavi gördüğüm yerde sanki yanlış şeyler yapılmış gibi bir izlenim yaratmaya çalıştı. yazmak istediğim daha çok şey var ama neyse... ben devlet hst. de tedavi gördüm daha önce şimdi yine orada başlıycam ama hemşiresi dr. pervane oluyorlar bir pamuklara sarmadılar beni telefon etsem hemen tanıyorlar sakin bir yer bekleme yok ve ilk denemem de hamile kalmıştım. ameliyatımı da o hastanede yaptım doğumumu da özel hastane olunca insan daha farklı bir şeyler bekliyor bence başka yerlere de bir bak derim :)
Dr ların insafına kalmış artık. Bazen bakıyorsunuz kıytırık bir yerde dr iyi olunca hersey cok farklı oluyor. Allah doğru insanlarla karşılaştırsın İnşallah
BETAM 50 YE GERILEMIS KAN VERIP GELDIM SABAH.....
ne diyeyim artik cooooook ugrastim coook yalvardim mevlaya....
bu kadarmis arkada 4 dondurulmus var...
2 tanesi iyi iki tanesi orta kalitede sanirim...
valla yikildim yani kaldim tek basima gurbet ellerde....
yasadiginiz sehirlerin kiymetini bilin....benim burdan doktora gitmem...tammm 20 saat ucakla biraz daha kolay hastanede calisiyorum izin almam sorun......
neresinden tutusam elimde kaliyo valla.....
canım çok saol cevabın için sen nerde tadavi oldun aslında benim aklımda çapa devlet hastaneside vardı ama hem randevu alamadım çok yoğun hemde devlet hastanesi acaba ilgilenirlermi diye düşündüm.tahililerimi dışarda yaptıracağım zaten bir gösteriyim tekrar dr a bakalım ne diyecek.ilgisi yine aynı olursa değişmeyi düşünüyorum bakalım hakkımızda hayırlısı olsun kafam çok karışık.birde ilk tüp denemesi olucak inş.
ben haydarpaşa gata hastanesinde tedavi oldum herşeye ilk orda başladık zaten yarın gidip dr. la görüşücez ikinci deneme için
myraa hamilemisin şuanda ne guzel..nerde hangi devlette yaptırıyosun tedavını.benim bildim z.kamöıl var şuanda ama orasıda çok youn...
şuan hamile değilim malesef ben haydarpaşa gata has. de tedavi görüyorum ilk denemede hamile kaldım 21. haftada erken doğumla bebeğimi kaybettim. şimdi 2. deneme için yine gataya gidicem. z.kamile bende gitmiştim bir ara rapor çıkartmak için dr.tayfun bey sağ olsun yardımcı olucaktı orda bize ama gerçekten çoook kalabalık bir hastane
bende aradım şimdi haydarpaşa gatayı ..randevuları eylul sonuna kadar dolumuş..ama isterseniz sabah gelin dedi ..sıvıl kontejyanı varmış..bakarlar dediler...bende umutta yaptırmış tedavımı şimdi devlet istiyorum nedense..
gidip görüşün derim bütün personel çok ilgili ne gerekiyorsa tek tek anlatıyorlar bir sorun olursa diye cep tel. numaralarını veriyorlar istediğin soruyu sor sabırla cevaplıyorlar birşey kaybetmezsiniz bence
canım folbiol günde 3 tane fazla değil mi? benim bildiğim günde 1 tane olması lazım .. druna bir sor istersen
canım uzuldum geçmiş olsun inşallah bıdaha sag salım kucagına alırsın..
ben z.kamil amelıyat oldum.. tuplerım kapalı dıye rapar verdıler..bende umutta tup bebek denemesi yaptım tuttu ama duşük yaptım 3,5 aylıkken..dondurulmuşum var ama devlet hastenelrınde gerçekten youn ama sana tıcarı bakmıyolar..
bende rapor çıkartabılıyomuşum..z.kamılde amelıyat olduğpumdan ordan bana verılen tupler kapalı raporum olduğundan ...bakalım araştırıyorumm..belki yartın h.paşaya gıdebılırım sabah gelın dediler ..muayene olabılrısın ama erken ..
peki neler yapmam gerek orda bıraz anlatırmısın..
Canım bildigim kadarı ile bu tedavilerimizde mide bulantısına sebep olacak bir sey yok. Bana dr Progestan agızdan alınıca mide bulantısı yapabilecegini o yüzden fitil olarak kullanmamı söylemişti. Sen dün kendini cokmu kastın, gerdin acaba. Mideni bastıracak hafif ve yagsız birseyler yemeye calıs. Beyaz peynir ve kızarmıs ekmek gibi. Ama merak etme hamileler 3 ay kusuyorlar bebege birsey olmaz canım:) Doktorunu arama imkanın varmı?
Demekki neymiş, hapşırınca, aksırınca, idrar yapınca yada merdiven cıkınca bu bebişler düşmüyormuş. Hadi sende rahatla biraz.doktorumu aram imkanım her an var çok iyi biri ama çok gırgır..
içime bebeği verirken bana bak görüyorsun değilmi rahmine koyduk..
sakın beni .. embiryonun rahminde olduğunu unutup..
idrar yaptım düşermi
kabız oldum düştü
hapşırdım düştü
öksürdüm düştü
merdiven çıktım ay ne olacak
.....vs vs gibi düşük hiikayeleri için arama..
kendine eczaneden uyduruk idrar tahlilleriyle umut verip yada deprasyona koyupta arama..
onun dışında..
idrara çıakamazsan karnın 5 aylık gibi şişerse çok kan gelirse aşırı ishal olursan...arama hemen gell.. dedi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?