2011 Ağustos-Eylülde Tüp Bebek Yaptıracaklar

kızlar kimseler yokk nerelerdesinizz

Son düzenleme:
kızlar kimseler yokk nerelerdesinizz

öğleden sonra boyunca uyudum nete şimdi girebildim. yarın dr a kontrole gidicem dün gittiğimde yumurtaların yavaş büyüdüğünü söylemişti. oruç tutuyorum akşamları ağırlık çöküyor incir kürünüde yapamıyorum. aranıda yumurtaları yavaş gelişen var mı?benim gibi

canım keşke 1 ay daha bekleseydin oruçla çok zor oluyordur

yavaş gelişmesinin oruçla ilgili olduğunu zannetmiyorum

kaçıncı gündesin ve kaç mm ler dr söyledi mi?

benim 16.gün toplanmıştı 18-19mm civarlarındaydı çoğu

bende bayramdan sonra başlıcam arkadaşlar.ilk denemem olucak.inşallah hepimizin yüzü güler.hangi merkezlerde düsünüyosunuz?ben umut ve memorial arasınsa kaldımda karar veremiyorum

:92:İSİM___YAŞ___ EVLİLİK YILI___İNFERTİLİTE SEBEBİ___KLINIC

tubaerkan (26) (3.5 yıl) (pco-sperm azlığı ve hareketsizliği) (1.deneme)

lareine (29) 1.5 yıl morfoloji (1.deneme) (memorial okmeydanı)

hilka (34) (14 yıl) (sperm hareketsizliği) (3.deneme) (gürgan klinic)

nushu (35) (8 yıl) (kromozom bozukluğu) (2.deneme) (memorial şişli)

KIVILCIMV (28) (3yıl) (sperm sayısı azlığı) (1.deneme) antalya ıvf

jakobi (31) (7yıl) (morfoloji sayı hareket) (1.deneme) (antalya ıvf)

cazii (24) (6yıl) (endometriozis) (2.deneme)

maybebaby (37) (7yıl) (erkek infertilitesi) (1.deneme) (çapa tıp)

elvanelvan (28) (3 yıl) (tüpler) (2.deneme) (ege ünv.)

hbyiron (33) (2yıl) (tüpler) (1.deneme) bursa art

castamo (27) (2 yıl) (endometriozis) (2.deneme) (bahçeci fulya)

Saboli (26) (5 yıl) (pco-sayı) (3.deneme) (ege doğum evi)

KIZLARufak bir liste yaptım maybe ye yardımcı olur belki ekskler varsa bildirin lütfen

Son düzenleme:

ben iğnelere 1 ağustosta başladım dün 6. günümde en büyüğü 7,5 mm idi en küçüğü 4,5 mm idi bu aralıktalardı mayısta aynı merkezde aşılama tedavisi olmuştum dr o zaman daha hızlı gelişmişti bu ay biraz yavaş gelişiyolar dedi.aynı bünye her ay farklı tepki verebiliyormuş. orucada reglim yeni bittiğinden dün başladım. oruç tutmasam evde bişey yemiyorum yiyesim gelmiyo. tutiym daha iyi daha çok yiyorum oruçken. transfer zamanı ve sonrası tutmam heralde. aşılamada 10 günde tek yumurta gelişmişti bunda sanırım 16 gün falan olacak gibi tabi daha fazla ilaç kullanmam gerekecek gibi görünüyor bu gidişle yarın dr da kontrolüm var bakalım ne kadar olcaklar hayırlısı

6.güne göre gayet iyi bence..
hergün 2mm büyüdüklerini hesaba katarsak bence çok normal

canım oruç tutmasan iyi aslında iğnede kullanıyorsun... iğnelerin 16:00-19:00 arası vurulacagı yazıyor bana verilen kagıtta sen hangi saatlede vuruyorsun?farklı saatlerde yapıyorsan ondan olabilirmi acaba...

canım oruç tutmasan iyi aslında iğnede kullanıyorsun... iğnelerin 16:00-19:00 arası vurulacagı yazıyor bana verilen kagıtta sen hangi saatlede vuruyorsun?farklı saatlerde yapıyorsan ondan olabilirmi acaba...

ben akşam 9 gibi iftardan sonra vuruluyorum dr akşam bir saat belile hergün aynı saatte iğne ol dedi. bu ay benim yumurtalıklarım tembel heralde. ama sabolinin dediği gibi hergün 2 mm olmasada günde 1 mm büyümüşler işte bakalım bugün ne kadar büyümüş olacaklar

ben ilk yazmıştım unutmuşsunuz beni:))) 37 yaş, erkek inf., ilk deneme, 4 yıllık evliyim, çapa tıp, eklersen sevinirim.

hepimizin allah yardımcısı olsun...

Günaydın,iyi haftalar fıstıklar,çok ama çok güzel bir hafta yaşayalım hep birlikte olur muuuuuu????

6 yıllık evliyim.
Sperm hareketliliği sorunumuz var.
İzmir Kent Hastanesinde ilk ve son denememizi yaptırıp bebeğimize kavuşacağız inşallah

ben ilk yazmıştım unutmuşsunuz beni:))) 37 yaş, erkek inf., ilk deneme, 4 yıllık evliyim, çapa tıp, eklersen sevinirim.

hepimizin allah yardımcısı olsun...

bende cumartesı gonal f lere basladım 30 yasındayım 4 yıllık evlıyım endometrıozısım var 2. tup bebek denemem olacak 1 tup bırde dogal yolla gebelıkgım var ıkısıde dustuuuuu........

bende cumartesı gonal f lere basladım 30 yasındayım 4 yıllık evlıyım endometrıozısım var 2. tup bebek denemem olacak 1 tup bırde dogal yolla gebelıkgım var ıkısıde dustuuuuu........

kusura bama bişey sormak ıstıyorum takılıken gordum
endometrıozısım yumurtalarda yapışıklık ve çukulata kıstı değilmi

:92:İSİM___YAŞ___ EVLİLİK YILI___İNFERTİLİTE SEBEBİ___KLINIC

tubaerkan (26) (3.5 yıl) (pco-sperm azlığı ve hareketsizliği) (1.deneme)

lareine (29) 1.5 yıl morfoloji (1.deneme) (memorial okmeydanı)

hilka (34) (14 yıl) (sperm hareketsizliği) (3.deneme) (gürgan klinic)

nushu (35) (8 yıl) (kromozom bozukluğu) (2.deneme) (memorial şişli)

KIVILCIMV (28) (3yıl) (sperm sayısı azlığı) (1.deneme) antalya ıvf

jakobi (31) (7yıl) (morfoloji sayı hareket) (1.deneme) (antalya ıvf)

cazii (24) (6yıl) (endometriozis) (2.deneme)

maybebaby (37) (7yıl) (erkek infertilitesi) (1.deneme) (çapa tıp)

elvanelvan (28) (3 yıl) (tüpler) (2.deneme) (ege ünv.)

hbyiron (33) (2yıl) (tüpler) (1.deneme) bursa art

castamo (27) (2 yıl) (endometriozis) (2.deneme) (bahçeci fulya)

TUANAY (34) (6 yıl) (hareket azlığı) (1.deneme) (kent hastanesi)

daisy3434(37) (4 yıl) (erk inf.) (1.deneme) (çapa tıp)

kevsenesibe (27) (8 yıl) (sebepsiz inf) (2.deneme) ( gürgan klinic)

fatmaozkan (30) (4 yıl) (endometriozis) (2.deneme)

Saboli (26) (5 yıl) (pco-sayı) (3.deneme) (ege doğum evi)

KIZLARufak bir liste yaptım maybe ye yardımcı olur belki ekskler varsa bildirin lütfen

Son düzenleme:

üzülme canım, inşallah bu sefer olur, benim 8. günüm tedavide, o kadar karnım şişti ve ağrı duyuyorum ki havaya girdim kendimi nerdeyse hamile sanıyorum:))) yarın muayene olacam, sanırım cuma yumurta toplanacak ve kısmetse p.tesi transfer olacak.

Kızlar unuttuğum kİşiiler olursa bildirsin ayrıca listeye girmek istiyorum diye eklesin gözden kaçabiliyor çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…