2011 Ağustos-Eylülde Tüp Bebek Yaptıracaklar

CAZİİzaten sana yazmıştım canım

hatlar biraz karışmış kusura bakma:79:

cazii senin cocuğun mu varr e neden bebe yapıyon ki :26: hemde yaş 24 :26:

Son düzenleme:
cazii senin cocuğun mu varr e neden bebe yapıyon ki :26: hemde yaş 24 :26:

efettt ben erkenciyim birazz... :) ben bebeleri çok sevrim istiyorum bi daha olsun ama bide gebe kalırsam hastalığıma da iyi gelecek inş. o yüzden girdik bu mücadeleye... gece burda oluyorum kızlar uğrayın yav cnm sıkılıyo sora şimdi kaçtım öptüm....

inşallah üçüzlerin olurda bitlenirsin evinde.. evinnden çıkmazsın inşşşşşşş:86:

Son düzenleme:
Kızlar benim dün yumurtalarım toplandı.Yumurtalarım yumurtalarım dediğime bakmayın iki tanecik oldu beklenildiği gibi.Bu gün haber aldım ikiside döllenmiş,sorun yokmuş çok şükür.
Allah nasib ederse pazartesi transferim olacak.
Yeni başlayacak arkadaşlar hayırlı,uğurlu olsun tedaviniz.
Son uğraşımız olur,hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alırız evlatlarımızı inşallah.
Listeye benide yazın şekerler,bundan sonra bebişlerin haftalarını falan listeleriz inşaalllllllaaaaahhhhh öpüyorum hepinizi:))
Evlilik:8 sene bitti
SorunHangi birini yazayım anacığım)Kromozom bozukluğuna bağlı düşükler,Dış gebelikler sebebiyle tüplerin alınması
İkinci deneme
Merkez:Memorial Şişli

slm benimde çarşamba toplandı yumurtalar bendende 10yumrta çıktı ikisi döllendi önce biraz cnm sıkıldı onlarda transfere kadar bırakırsa diye ama neyse 2 gündür iyi oldukları haberi geliyor bakalım inşallah bırakmaz bizi yaramazlar benimde transfer galiba pzt olacak benim 3.denemem yaş 34 15.yıla gireceğiz inşallah .sizede bol şanslar allah hepimizin yardımcısı olsun.bu arada çok heyecan var sizde nasıl durumlar????:18::18::18:

hayırlı olsun ikinizede inşallah tutunur bebekler. sağlıkla kucağınıza alırsınız.

maybebayby çok güzel fikir. hem herkes kendi sorunundan olanların pozitif sonuç alma sıklığını görmüş olur. ohalde bende yazıyorum
yaş 31
evlilik 7 yıl
sebep sperm morfoloji sayı hareketlilik
merkez antalya ıvf
kaçıncı deneme birinci deneme

maybebayby çok güzel fikir. hem herkes kendi sorunundan olanların pozitif sonuç alma sıklığını görmüş olur. ohalde bende yazıyorum
yaş 31
evlilik 7 yıl
sebep sperm morfoloji sayı hareketlilik
merkez antalya ıvf
kaçıncı deneme birinci deneme

bende varım bu çok güzel olur gerçekten...iyi düşünmüşsünüz... bütün arkadaşların tedavilerinde başarılar diliyorum.... allahım herkezi bebiş sahibi yapsın
inşallah

evlilik süresi:3 yıl
infertilite sebebi: sperm sayısı düşüklüğü
tedavi merkezi:antalya ıvf
kaçıncı deneme : 1.deneme

benide yazarsanız sevinirim hilka yaş 34 14 yıllık evli erkek inf(sperm hareketsizliği) 3.deneme gürgan klinik

bu arada bugünkü iğnelerimi eşim yaptı. eli hafifmiş:)))

bu arada bugünkü iğnelerimi eşim yaptı. eli hafifmiş:)))

rabbim ol deyince olur nushu takma kafana hayırlısı ile inşallah...merak ettik seni 2 gündür yoktun...
hadi bakalım güzel haberleri duymak dileklerimle...

inşallah üçüzlerin olurda bitlenirsin evinde.. evinnden çıkmazsın inşşşşşşş:86:

anammmm kızzzz... o nasıl duaa :)) hayırlısı olur inş...

yaş ortalaması genelde 30lar yada yakın... en küçük benmiyim yokmu daha kuçüüü bakimmm... :):):):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…