2011 Ağustos-Eylülde Tüp Bebek Yaptıracaklar

kusura bama bişey sormak ıstıyorum takılıken gordum
endometrıozısım yumurtalarda yapışıklık ve çukulata kıstı değilmi

endometrıozıs rahımdekı endometrıum tabakasının rahım ıcınden daha baska yerlerede gelıp yerlesmesıdrı bu burun ici bile olabılır....aynı zamanda yapısıklık yapar........cokkk sıddetlıde agrı......ama yumurtalıktakı gorununmu cıkolata kıste benzer ama endometrıozısın evresı vardır.....benımkı bıraz ılerledı yapacak bısey yok.......

canım bendede var bu çiklata kistinden ne bela bişey bu bide bir şey sorucam endometrıozıs olan arkadaşlara sizin adetleriniz düzenli mi ben 7 8 aydır farlutal kullanmazsam olmuyorum

canım bendede var bu çiklata kistinden ne bela bişey bu bide bir şey sorucam endometrıozıs olan arkadaşlara sizin adetleriniz düzenli mi ben 7 8 aydır farlutal kullanmazsam olmuyorum

bak ıste benım cıkalata kıst gıbı degıl adetleım hıc şaşmaz...sadece dusuklerde bıraz sıkıntım oldu ama pco yada cıkolata kıstlerı bıraz daha sıkıntılı ayrıca bırde yumurta uyarıcı ılaclarada pco lar cevap vermez ama benımde 2 kez amelıyat oldum fazla yumurtam yok.....6 tane falan gorunuyo saglık olsun ne yapalım.....

Kızlar ben haftasonu nete girememiştim bayağı ilerlemişsiniz bebni de ekleyin listeye papatya26 yaş 28 evlilik yılı 3 bitti infertilite sebebi sperm azlığı hareketsizliği ve morfoloji bozukluğu ankara anatolia tüp bbek merkezi ilk denemem kısmetse:)

kızlarrr iyi haftalar diliyorum herkeze....

hafta başı halayına varmısınız....????haydeee...

evet bu hafta:

nushu bugün transferin vardı arkadaşım hayırlısıyla inşallah...

jakobi 1 ağustosta sen hangi iğnelere başladın?

yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz..

yapılan listede ii oldu arkadaşlar elinize sağlık...

Kızlar bekleme süreciniz nasıl geçiyor bakalım ? :80:

şöle ki sabolicim sabah lucrın yaparken şunların hepsini vursamda bu olayı hızlandırsam diye düşündüm.yani tedavi süreci keşke kısa olsa yaa nasıl geçicek bilmiyorum ben şimdiden sabırsızlanıyorum...yani çok ümitlenmemem lazım onuda biliyorum.
birde bu lucrin kasıklarda hafiften ağrı yaptı bende sizdede oldu mu???

aman kızlar benide eklemeyi unutmayın emi bende buradan takip edeyim liste güzel olmyuş emeğinize sağlık bu hafta sonuna doğru benimkilerde toplanacak sanırım elimde iğne kalmadı yarın gonal f ve citrotide bitiyor bugün folliküllere tekrar bakacak inşallah herşey yolundadır dua edin kızlar ne olur kısmetse sanırım hafta sonuna doğru toplaycaklar. görüşmek üzere güzel bi hafta geçirmek dileğiyle

:92:İSİM___YAŞ___ EVLİLİK YILI___İNFERTİLİTE SEBEBİ___KLINIC

tubaerkan (26) (3.5 yıl) (pco-sperm azlığı ve hareketsizliği) (1.deneme)

lareine (29) 1.5 yıl morfoloji (1.deneme) (memorial okmeydanı)

hilka (34) (14 yıl) (sperm hareketsizliği) (3.deneme) (gürgan klinic)

nushu (35) (8 yıl) (kromozom bozukluğu) (2.deneme) (memorial şişli)

KIVILCIMV (28) (3yıl) (sperm sayısı azlığı) (1.deneme) antalya ıvf

jakobi (31) (7yıl) (morfoloji sayı hareket) (1.deneme) (antalya ıvf)

cazii (24) (6yıl) (endometriozis) (2.deneme)

maybebaby (37) (7yıl) (erkek infertilitesi) (1.deneme) (çapa tıp)

elvanelvan (28) (3 yıl) (tüpler) (2.deneme) (ege ünv.)

hbyiron (33) (2yıl) (tüpler) (1.deneme) bursa art

castamo (27) (2 yıl) (endometriozis) (2.deneme) (bahçeci fulya)

TUANAY (34) (6 yıl) (hareket azlığı) (1.deneme) (kent hastanesi)

daisy3434(37) (4 yıl) (erk inf.) (1.deneme) (çapa tıp)

kevsenesibe (27) (8 yıl) (sebepsiz inf) (2.deneme) ( gürgan klinic)

fatmaozkan (30) (4 yıl) (endometriozis) (2.deneme)

papatya26(28) (3 yıl) (sayı-hareket-morfoloji) (1.deneme) (ankara anatolia tüp bebek merk.)

Saboli (26) (5 yıl) (pco-sayı) (3.deneme) (ege doğum evi)

KIZLARufak bir liste yaptım maybe ye yardımcı olur belki ekskler varsa bildirin lütfen[/QUOTE]

Tatlım merhaba haftasonu giremedim şimdi okuyabiliyorum ancak biz seninle aynı başlamışız benim adetim 30 temmuz 1 ağustos adetimin 3. günü başladım iğneler cuma günü gittiğimde 5. iğneyi yapıp gitmiştim 150 ünite kullanıyordum ogün en öndeki 12m olmuş 4 taneside 10mm demişti banada östrojen az gelmiş dozu artıralım dedi 200 ünite yaptı bugün saat 14:00 civarı bende gideceğim bakalım ne diyecek buradan yazarım sana normalde nasıl olması lazım ki allah yüzümüzü güldürsün inşallah seninle aynı anda yaşayacağız rabbim inşallah yüzümüze güler hepimizin kendine dikkat et görüşmek üzere

selam kızlar.ben temmuz ortasında başladım tedaviye.şuan dinlenme ve sonuç bekleme aşamasındayım.ben istanbulda yaptırdım.baya yorucu oldu ama değer.

oruçluyken halay zor oluyor valla ben size el çırpayım siz hala çekin kızlar listeye eklemek istediğinz bişey varsa fikir verin emi

senin uzun protokoldu dimi canım
hersey tıkır tıkır ilerliyor her anın tadını çıkar acele etme sonuda güzel olucak inşş

Kızlar listeniz çok güzel olmuş inşş hepimizin yanında bu hamiş iconunu görürüz
Rengarenk cıvıl - cıvıl olmuş ellerinize sağlık

Son düzenleme:
[/B][/I][/SIZE][/COLOR]
senin uzun protokoldu dimi canım
hersey tıkır tıkır ilerliyor her anın tadını çıkar acele etme sonuda güzel olucak inşş

inşallah saol..
valla uzun protokol nedir hiçbir fikrim yok.kısası nasıl uzunu nasıl oluyor???

daha önce tüp bebek yaptıran yok mu???? tedavi sürecinde karın ağrısı normalmi???? 5 gündür iğne kullanıyorum ara ara şiddetli karın ağrısı başladı bugün...

biraz geç oldu bu cevap ama bende karın ağrısı değil de şişlik ve gaz sorunu olmuştu.belki yumurtaların fazla uyarılmasındandır ağrı.doktoruna mutlaka söyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…