kusura bama bişey sormak ıstıyorum takılıken gordum
endometrıozısım yumurtalarda yapışıklık ve çukulata kıstı değilmi
OLUrrrr tabikiiii :81:Günaydın,iyi haftalar fıstıklar,çok ama çok güzel bir hafta yaşayalım hep birlikte olur muuuuuu????
ekledim tatlımsabolı benıde ekle olurmu........
endometrıozıs rahımdekı endometrıum tabakasının rahım ıcınden daha baska yerlerede gelıp yerlesmesıdrı bu burun ici bile olabılır....aynı zamanda yapısıklık yapar........cokkk sıddetlıde agrı......ama yumurtalıktakı gorununmu cıkolata kıste benzer ama endometrıozısın evresı vardır.....benımkı bıraz ılerledı yapacak bısey yok.......
canım bendede var bu çiklata kistinden ne bela bişey bu bide bir şey sorucam endometrıozıs olan arkadaşlara sizin adetleriniz düzenli mi ben 7 8 aydır farlutal kullanmazsam olmuyorum
İsim Yaş Evlilik Yılı İnfertilite Sebebi Klinic
tubaerkan 26 3.5 yıl pco-sperm azlığı ve hareketsizliği (1.deneme)
lareine 29 1.5 yıl morfoloji (1.deneme) memorial okmeydanı
hilka 34 14 yıl sperm hareketsizliği (3.deneme) gürgan klinic
nushu 35 8 yıl kromozom bozukluğu (2.deneme) memorial şişli
KIVILCIMV 28 3yıl sperm sayısı azlığı (1.deneme) antalya ıvf
jakobi 31 7yıl morfoloji sayı hareket (1.deneme) antalya ıvf
cazii 24 6yıl endometriozis (2.deneme)
maybebaby 37 7yıl erkek infertilitesi (1.deneme) çapa tıp
elvanelvan 28 3 yıl tüpler (2.deneme) ege ünv.
hbyiron 33 2yıl tüpler (1.deneme) bursa art
castamo 27 2 yıl endometriozis (2.deneme) bahçeci fulya
KIZLARufak bir liste yaptım maybe ye yardımcı olur belki ekskler varsa bildirin lütfen
Kızlar bekleme süreciniz nasıl geçiyor bakalım ? :80:
ben iğnelere 1 ağustosta başladım dün 6. günümde en büyüğü 7,5 mm idi en küçüğü 4,5 mm idi bu aralıktalardı mayısta aynı merkezde aşılama tedavisi olmuştum dr o zaman daha hızlı gelişmişti bu ay biraz yavaş gelişiyolar dedi.aynı bünye her ay farklı tepki verebiliyormuş. orucada reglim yeni bittiğinden dün başladım. oruç tutmasam evde bişey yemiyorum yiyesim gelmiyo. tutiym daha iyi daha çok yiyorum oruçken. transfer zamanı ve sonrası tutmam heralde. aşılamada 10 günde tek yumurta gelişmişti bunda sanırım 16 gün falan olacak gibi tabi daha fazla ilaç kullanmam gerekecek gibi görünüyor bu gidişle yarın dr da kontrolüm var bakalım ne kadar olcaklar hayırlısı
oruçluyken halay zor oluyor valla ben size el çırpayım siz hala çekinkızlarrr iyi haftalar diliyorum herkeze....
hafta başı halayına varmısınız....????haydeee...
evet bu hafta:
nushu bugün transferin vardı arkadaşım hayırlısıyla inşallah...
jakobi 1 ağustosta sen hangi iğnelere başladın?
yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz..
yapılan listede ii oldu arkadaşlar elinize sağlık...
senin uzun protokoldu dimi canımşöle ki sabolicim sabah lucrın yaparken şunların hepsini vursamda bu olayı hızlandırsam diye düşündüm.yani tedavi süreci keşke kısa olsa yaa nasıl geçicek bilmiyorum ben şimdiden sabırsızlanıyorum...yani çok ümitlenmemem lazım onuda biliyorum.
birde bu lucrin kasıklarda hafiften ağrı yaptı bende sizdede oldu mu???
[/B][/I][/SIZE][/COLOR]
senin uzun protokoldu dimi canım
hersey tıkır tıkır ilerliyor her anın tadını çıkar acele etme sonuda güzel olucak inşş
inşallah saol..
valla uzun protokol nedir hiçbir fikrim yok.kısası nasıl uzunu nasıl oluyor???
.............saboli teşekkürler canım
Kısa tedavi adetin 2 . veya 3. günü başlıyor.
Uzun tedavi adetin 21. günü başlıyor cnm
daha önce tüp bebek yaptıran yok mu???? tedavi sürecinde karın ağrısı normalmi???? 5 gündür iğne kullanıyorum ara ara şiddetli karın ağrısı başladı bugün...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?