2011 Ağustos-Eylülde Tüp Bebek Yaptıracaklar

anammmm kızzzz... o nasıl duaa :)) hayırlısı olur inş...

yaş ortalaması genelde 30lar yada yakın... en küçük benmiyim yokmu daha kuçüüü bakimmm... :):):):)

bana kızdıkları zaman öyle beddua ediyolar bana dua yerine geçiyo:)) keşke üçüzlerim olsa valla bakarım bennnnnnn...

en küçük sensin galiba ben 26 yaşındayım

Son düzenleme:
tedavi goruyorum tüp bebek icin çarşamba cagirdi doktorum ama bugun adetim gelmeye başladi yumurta transfer işi adetli ikenmi yapilio yoksa farketmiomu bilen varmı ?

elvanelvan ilk denemende iğnelerden dolayı karın bel ağrısı oldu mu ben 2 ağustostan beridir iğne yapıyorum ama bugün ağrım var normalmi

daisy biraz oldu ama öyle çok rahatsız edecek şekilde değildi tabi herkesin bünyesine görede değişebilir bence endişelenmene gerek yok:)

slm arkadaşım ilk tedavim malesef dış gebelikle sonuçlandı benim neredeyse bütün işlemlerime gülnaz hnm denk geldi zayıf kısa boylu olanı. çok tatlı ama sevdim onu. valla bazı şeyleri onların söylemelerini beklemeden biz sormalı ve araştırmalıyız diye düşünüyorum ben. bence her gittiğinde aklına takılan ne varsa sor derim. benim zaten tek tüpüm var ve içinde sıvı olsaydı sanırım embriyo gidipte onun içine yerleşmezdi ama ben senin hastaneye gittiğinde bu konuyu kesinlikle doktorla konuşmanı tavsiye ederim biz baştan önlemimizi alalımki sonra emeklerimiz boşa gitmesin.
umarım seninde ilk denemende olur. bu arada ne zaman başlıyorsun tedavine hbrleşelim olurmu.

ne şanslısın benim ki bakamaz bile...ii olmuş taşınmaktan kurtulmuşsun....:))))

anammmm kızzzz... o nasıl duaa :)) hayırlısı olur inş...

yaş ortalaması genelde 30lar yada yakın... en küçük benmiyim yokmu daha kuçüüü bakimmm... :):):):)

benimkide kıyamam yapamam diyodu ama kıydı bugün:))

inşallah adet olmazsın...moralini yüksek tutmaya çalış...insan düşünmeden edemez...

kan testi yaptırmadın mı bu arada...???

slm canım test yapmadım beklemeyi düşünüyorum cuma günü gidicem doktora bugünde 9.günüm
kaç gündür rüyamda bbebeklerin tutmuş olduğunu görüyorum inşallah çıkar rüyalarım.
ama olacakmı diye düşününce de umutsuzluğa kapılıyorum üzülüyorum heralde olmadı diye.

günaydın kızlar bende bilgilerimi yazayım
3.5 yıllık evliyim
ilk tüp bebek denemem
sebep pko ve sperm azlığı haketsizlilği
26 yaşındayım

maybe cim listeyi oluştutrken acaba transfer tarihi ile sonuç tarihini yazsak ta birlikte beklesek sonuçları.nasıl olur acaba

mrb canım bende eylülde tüp bebğe başlıycam hepimizn hakkında hayırlısı olsun canım ben bahçeci fulyada yaptırıcam sen

İsim Yaş Evlilik Yılı İnfertilite Sebebi Klinic

tubaerkan 26 3.5 yıl pco-sperm azlığı ve hareketsizliği (1.deneme)

lareine 29 1.5 yıl morfoloji (1.deneme) memorial okmeydanı

hilka 34 14 yıl sperm hareketsizliği (3.deneme) gürgan klinic

nushu 35 8 yıl kromozom bozukluğu (2.deneme) memorial şişli

KIVILCIMV 28 3yıl sperm sayısı azlığı (1.deneme) antalya ıvf

jakobi 31 7yıl morfoloji sayı hareket (1.deneme) antalya ıvf

cazii 24 6yıl endometriozis (2.deneme)

maybebaby 37 7yıl erkek infertilitesi (1.deneme) çapa tıp

elvanelvan 28 3 yıl tüpler (2.deneme) ege ünv.

hbyiron 33 2yıl tüpler (1.deneme) bursa art

castamo 27 2 yıl endometriozis (2.deneme) bahçeci fulya

KIZLARufak bir liste yaptım maybe ye yardımcı olur belki ekskler varsa bildirin lütfen

Son düzenleme:

canım yaşım 27 evliliğimizin 2. senesi olucak 16sında sorunumuz endometriozis bahçeci fulya da 2.denememizi yaptırıcaz

tedavi goruyorum tüp bebek icin çarşamba cagirdi doktorum ama bugun adetim gelmeye başladi yumurta transfer işi adetli ikenmi yapilio yoksa farketmiomu bilen varmı ?

nasıl anlamadım???tedaviyi ne kadardır görüyorsun ki!
bildiğim kadarıyla adetli iken transfer olmaz...
adetin 3. günü iğneye başlarsın ve tabi daha öncesi de var ve daha sonrasıda.toplamda 25 günlük bi süre...

?????????

bende 3 ağustos da başladım iğnelere... jakobi birşey sorcaktım olgalutran kullandınmı kullandıysan ilk vurdugunda vurdugun yerin etrafında kızarmalar oldumu ben kendim vuruyorum göbegimden tedirgin oldum bir süre sonra azaldı ve geçti sende oldumu eğer sende kullandıysan

bu mubarek ay herkeze hayırlı olur inşallah....

kendimide ekledim olmuştur inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…