duaların ve iyiniyetin için çok sağol canımallah yardımcınız olsun kızlar bende tüp bebek tedavisiyle şunada 21 haftalık hamileyim zor ve heyacanlı bir süreç ama sabır sonuç güzel olunca bütün yaşadıklarınızı unutuyosunuz çok güzel bir duygu sakın karamsarlığa kapılmayın sadece isteyin ve inanın ben çok inandım ilk denememde 2 yumurtam vardı 1 tanesi döllendi ama tuttu allah vericek oldumu 1 taneden veriyo dualarım sizinle..
allah yardımcınız olsun kızlar bende tüp bebek tedavisiyle şunada 21 haftalık hamileyim zor ve heyacanlı bir süreç ama sabır sonuç güzel olunca bütün yaşadıklarınızı unutuyosunuz çok güzel bir duygu sakın karamsarlığa kapılmayın sadece isteyin ve inanın ben çok inandım ilk denememde 2 yumurtam vardı 1 tanesi döllendi ama tuttu allah vericek oldumu 1 taneden veriyo dualarım sizinle..
Selam Kıslaaaarrrr, hayırlı bir haftaya başlayalım hep birlikte inş...
Sabolicim , listeye yardımın için teşekkürler... Ancak benim bilgilerim listende yanlış, herhalde başkasıyla karıştı. Ben de geçen gün hazırlamıştım excelde, yeni yazacak arkadaşlar için de bir kaç gün bekliyordum , ayrıca tatildeyim nadiren girebiliyorum nete. 2 gün sonra ewimdeyim nasipse, sürekli online olur, listeyi güncellerim Allah 'ın izniyle. Liste işini birlikte yapalım diyeceğim ama ben excelde hazırlamıştım , nasıl olur bilemiyorum fikrin varsa sööle olur mu?
Eki Görüntüle 236922
Eki Görüntüle 236923
hbyiron senin tedavide bu yılın orucu gibi upuzunnnn
Çokkkk acıktım benn yaaaa :97:
arkadaşlar, şu anki durumunuzu belirtin de , listeye ekliyeyim,birlikte heyecanlanalım
Eki Görüntüle 237042
slm kızlar inşallah bu hafta hepimizin için hayırlı uğurlu geçer tedaviye başlayanlar yumurtası toplanacaklar transfer olacaklar hepimize Allah yardımcı olsun diyorum
bende cuma günü test günüm.bugün 10.günüm çok endişeliyim olmadı diye:18:
arkadaşlar, şu anki durumunuzu belirtin de , listeye ekliyeyim,birlikte heyecanlanalım
Eki Görüntüle 237042
inş. bu sefer sağlıkla kucağına alırsın şu endometriosizden nefret ediyorum...bende cumartesı gonal f lere basladım 30 yasındayım 4 yıllık evlıyım endometrıozısım var 2. tup bebek denemem olacak 1 tup bırde dogal yolla gebelıkgım var ıkısıde dustuuuuu........
aynen öle cnm.... birbuçuk-iki senedir bu illetleyim... önce ara ara sancılarım başladı dr gittim kist dedi adetle geçer dedi geçmedi ve büyüdü başka bi daha oldu... 3-5 dr fasrk etmedi yapışıklığı.. en son gittiğim yumurtalıkların rahim duvarına yapışmış deyince tmm dedim laparodkopiyi kabul ediyorum...kusura bama bişey sormak ıstıyorum takılıken gordum
endometrıozısım yumurtalarda yapışıklık ve çukulata kıstı değilmi
endometrıozıs rahımdekı endometrıum tabakasının rahım ıcınden daha baska yerlerede gelıp yerlesmesıdrı bu burun ici bile olabılır....aynı zamanda yapısıklık yapar........cokkk sıddetlıde agrı......ama yumurtalıktakı gorununmu cıkolata kıste benzer ama endometrıozısın evresı vardır.....benımkı bıraz ılerledı yapacak bısey yok.......
bnm düzenlidir şaşsada 2-3 gün en fazla....canım bendede var bu çiklata kistinden ne bela bişey bu bide bir şey sorucam endometrıozıs olan arkadaşlara sizin adetleriniz düzenli mi ben 7 8 aydır farlutal kullanmazsam olmuyorum
ben ileri evre endolu olduğum halde 30 yumurtam oldu.. dr de şaştı zaten...bak ıste benım cıkalata kıst gıbı degıl adetleım hıc şaşmaz...sadece dusuklerde bıraz sıkıntım oldu ama pco yada cıkolata kıstlerı bıraz daha sıkıntılı ayrıca bırde yumurta uyarıcı ılaclarada pco lar cevap vermez ama benımde 2 kez amelıyat oldum fazla yumurtam yok.....6 tane falan gorunuyo saglık olsun ne yapalım.....
bence en kötüsü sonucu beklemek... bu beklemeler hiiiçç bişimiş... o on gün böle hamiş gibi geziosun dikkat ediyosun sora olmadı mı.... ...........................şöle ki sabolicim sabah lucrın yaparken şunların hepsini vursamda bu olayı hızlandırsam diye düşündüm.yani tedavi süreci keşke kısa olsa yaa nasıl geçicek bilmiyorum ben şimdiden sabırsızlanıyorum...yani çok ümitlenmemem lazım onuda biliyorum.
birde bu lucrin kasıklarda hafiften ağrı yaptı bende sizdede oldu mu???
allah yardımcınız olsun kızlar bende tüp bebek tedavisiyle şunada 21 haftalık hamileyim zor ve heyacanlı bir süreç ama sabır sonuç güzel olunca bütün yaşadıklarınızı unutuyosunuz çok güzel bir duygu sakın karamsarlığa kapılmayın sadece isteyin ve inanın ben çok inandım ilk denememde 2 yumurtam vardı 1 tanesi döllendi ama tuttu allah vericek oldumu 1 taneden veriyo dualarım sizinle..
hlymmm hoşgeldinn... bak endometrio dediler yine döküldüm hayat hikayemi :):):):):)
dök gitsinnn....paylaştıkça insan rahatlıyor...en azından bende öle...:))))))
dök gitsinnn....paylaştıkça insan rahatlıyor...en azından bende öle...:))))))
Merhaba Baharkuş,ben de İzmirdeyim.Sen hangi klinikte başlayacaksın,şimdiden hayırlı olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?