2011 Ağustos-Eylülde Tüp Bebek Yaptıracaklar

allah yardımcınız olsun kızlar bende tüp bebek tedavisiyle şunada 21 haftalık hamileyim zor ve heyacanlı bir süreç ama sabır sonuç güzel olunca bütün yaşadıklarınızı unutuyosunuz çok güzel bir duygu sakın karamsarlığa kapılmayın sadece isteyin ve inanın ben çok inandım ilk denememde 2 yumurtam vardı 1 tanesi döllendi ama tuttu allah vericek oldumu 1 taneden veriyo dualarım sizinle..

hbyiron senin tedavide bu yılın orucu gibi upuzunnnn
Çokkkk acıktım benn yaaaa
:97:

duaların ve iyiniyetin için çok sağol canım
sağlıkla kucaklarsın inş.. bebeğini

Selam Kıslaaaarrrr, hayırlı bir haftaya başlayalım hep birlikte inş...

Sabolicim , listeye yardımın için teşekkürler... Ancak benim bilgilerim listende yanlış, herhalde başkasıyla karıştı. Ben de geçen gün hazırlamıştım excelde, yeni yazacak arkadaşlar için de bir kaç gün bekliyordum , ayrıca tatildeyim nadiren girebiliyorum nete. 2 gün sonra ewimdeyim nasipse, sürekli online olur, listeyi güncellerim Allah 'ın izniyle. Liste işini birlikte yapalım diyeceğim ama ben excelde hazırlamıştım , nasıl olur bilemiyorum fikrin varsa sööle olur mu?

ayduman paylaşımın için çok saol...okuyunca içim umutla doldu.

allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah...ne güzellllllllll.....

ellerine sağlık maybe çok güzel olmuş.hem böle birbirimizi takipte kolay olur.şahsen benim kafam karışıyordu.şimdi pc ye kaydettim listeyi....:))))

hbyiron senin tedavide bu yılın orucu gibi upuzunnnn
Çokkkk acıktım benn yaaaa
:97:

oyyyy upuzunnn çokkk uzunnnn geliyor kulağa sadece uzun diyelim biz....:)))
ben bu yıl oruç tutamıyorum midemdem...
sabah o yüzden halayın başını çektim.....:))))))))

slm kızlar inşallah bu hafta hepimizin için hayırlı uğurlu geçer tedaviye başlayanlar yumurtası toplanacaklar transfer olacaklar hepimize Allah yardımcı olsun diyorum
bende cuma günü test günüm.bugün 10.günüm çok endişeliyim olmadı diye:18:

arkadaşlar, şu anki durumunuzu belirtin de , listeye ekliyeyim,birlikte heyecanlanalım

tuba inancını yüksek tut bu hayırlı ayın yüzü suyu hürmetine allah hakkında hayırlısını versin...

güzel haberlerini duyarız inşallah...

selamlar bayanlar....
cnm ben beklemedeyim eylülde deniycez inş. ist.tp bebekmer. yapıoz...

bende cumartesı gonal f lere basladım 30 yasındayım 4 yıllık evlıyım endometrıozısım var 2. tup bebek denemem olacak 1 tup bırde dogal yolla gebelıkgım var ıkısıde dustuuuuu........
inş. bu sefer sağlıkla kucağına alırsın şu endometriosizden nefret ediyorum...

kusura bama bişey sormak ıstıyorum takılıken gordum
endometrıozısım yumurtalarda yapışıklık ve çukulata kıstı değilmi
aynen öle cnm.... birbuçuk-iki senedir bu illetleyim... önce ara ara sancılarım başladı dr gittim kist dedi adetle geçer dedi geçmedi ve büyüdü başka bi daha oldu... 3-5 dr fasrk etmedi yapışıklığı.. en son gittiğim yumurtalıkların rahim duvarına yapışmış deyince tmm dedim laparodkopiyi kabul ediyorum...
ve acı gerçekle yüzleştim... ileri evre (3-4) endoluyum.. tüpüm biri tamamen yapışış biri ara ara... yumurtalıklar yapışmış (kissing over).... amelyattan 1 ay sora nur topu gibi bir kistim daha oldu.. halende var...

kaçıncı evre cnm..

canım bendede var bu çiklata kistinden ne bela bişey bu bide bir şey sorucam endometrıozıs olan arkadaşlara sizin adetleriniz düzenli mi ben 7 8 aydır farlutal kullanmazsam olmuyorum
bnm düzenlidir şaşsada 2-3 gün en fazla....
ben ileri evre endolu olduğum halde 30 yumurtam oldu.. dr de şaştı zaten...

bence en kötüsü sonucu beklemek... bu beklemeler hiiiçç bişimiş... o on gün böle hamiş gibi geziosun dikkat ediyosun sora olmadı mı.... ...........................
,

ne güzel allah sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin inş. umut oluyosun burda bizlere.....

Son düzenleme:
hlymmm hoşgeldinn... bak endometrio dediler yine döküldüm hayat hikayemi :):):):):)

kızlarrrr elimde progestan 200mg yumuşak kapsül 06.2012son kullanma tarili(2 tabaka -20 tane) ,clexane 0,4ml 12 .2013 son kullanma tarihli(10 tane),crınone %8 02.2014 son kullanma tarihli vajinal jel (5 tane) ilaçlar var
şuan için ihtiyacım kalmadı bebişlerimi sağlıkla kucağıma almak nasip olurda inşaAllah Rabbim birdaha da kullanmayı nasip etmez
atmaya da kıyamıyorum ihtiyacı olan birileri varsa göndermek istiyorum yeterki ihtiyaç görsün

dök gitsinnn....paylaştıkça insan rahatlıyor...en azından bende öle...:))))))

:):):) öle tabii nie burdayız.... dert ortağıyız... ama yeni ki,işer le sohbet ederken özetlemek gerekio bazen :)

az evel bi ark.ımla görüştüm. oda tedavideydi.. ben negatif aldım o ikizlerin müjdesini..... ne mutlu inş. bizede nasip olur o sevinci tatmak....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…