oncedende belirttigim gibi ben 36 yasindayim,ve ingilterede yasiyorum
burda tek embriyo yapiliyor,sorum su: ben 2 veya 3 tane embriyo transferi istiyorum
acaba turkiyede fazla embriyo transferi yapiliyormu...?
bildigim kadariyl 1 embriyo ama nede olsa turkiye hersey mumkun..))))
burda tek embriyo yapiliyor,sorum su: ben 2 veya 3 tane embriyo transferi istiyorum
Demekki neymiş, hapşırınca, aksırınca, idrar yapınca yada merdiven cıkınca bu bebişler düşmüyormuş. Hadi sende rahatla biraz.
canım benim yaşım 24 bana 2 embriyo transferi yapıldı.yanımdaki arkadaş 33 yaşındaydı onada 8 hücreli yani 1. kalite 3 embriyo transferi yapıldı.
benim gibi göğüsleri 85 -b olanlar anlaya bilir bu yazdığımı anacak..
ya bu hormanlar göğüslerimi bi tonbiş yapmış slikonlu silikonlu gibi hahaha :))
bildiğim kadarıyla 35 yaş uzerıne 2 tane olabılıyor.. benımde yaşım 27 banada 2 tane koymuşlardı..o bıraz dr a kalmış...
35 yaşın altında yapılan 2 embryo transferi kesinlikle yasadışı. Ama bu yasa ne kadar dogru tartısılır. Zaten zor şartlardayız, neden şansımızı artırmayalım. Ama malesef yasa dışı
canım ben özelde yaptırdım..evet yasadışı olduğunu biliyorum ama yapılıyor.işimede gelmedi değil açıkcası..insanlar zaten bu işe çok kötü bir psikolojiyle başlıyorlar onun için ben henüz fazla olmasına karşı çıkanı duymadım..
Dr. kalmış değil canım. Yasal bieşey bu. Ama kural dışı şeyler oluyor. Keşke banada 2 tane yapsalardı
canım bende hep diyodum 2 tane olsun ama olucagı varsa ınan 1 tane ile bıle olur..
sen içini rahat tut
merhaba canım. bugün gittiler neyseki. durumu bilmiyorlar. söylemedik. bizim durum farklı, o yüzden söylemiyoruz. bizim biraz borçlarımız vardı kredi falan. neyseki bu ay bitti şükür. pazar günü de kayınvalideme çıtlattım artık bebek düşünüyoruz falan gibi. aman ne bebeği bi de o mu çıkacak şimdi gibisinden laflar söyledi. iyiki tüp bebek olayını söylememişim diye düşündüm. biraz gariptir bizimkiler. olunca sanki maddi-manevi kendi mi bakacak... yaşlılığına veriyorum susuyorum. biz her zamanki gibi kendi bildiğimizi yapıyoruz zaten.
Kızlar Rabbimin izniyle hamileyim çok şükür:nazar.Allahıma hamd ve şükürler olsun,5 yıl sonra bugünü gösterdi yaşattı bize.İnşallah sağlıkla kucağıma almayıda nasip eder.Rabbim şu an burada bulunan bütün arkadaşlarıma ve evlat isteyen herkese bu güzel duyguları yaşatsın ve sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Hepinizi seviyorum canlarım,Allah razı olsun hepinizden....
slm kızlar..bu sabah yumurtalarım toplandı.çok korkmuştum ama hiç bişey hissetmedim.8 tane yumurtam varmış daha çok bekliyodum aslında hayal kırıklığı oldu biraz.inşallah hepsi döllenirde ilk denemem olumsuz olursa 2.deneme için aynı şeyleri yaşamam.Allahım inşallah hepimize tez vakitte nasip eder.inanın kızlar hergün hepimiz için dua ediyorum,inşallah kabul olur..
canım dualarım seninle az kaldı inaşşah bebişin sana sıkı sıkı tutunacak bırakmıycak annesini
bugün konturolüm vardı veee E2 hormonum yüksek çıktı artııııııı sağ tarafımdada 3 adet küçük küçük kistlerim oluşmuş. bir hafta sonra çağırdılar tekrar bakıcaklarmış. tüm bu olumsuzluklara rağmen hiç moralim bozulmadı hatta tam tersi kendimi çok iyi hissediyorum umarım hep böyle olurum.
herkese merhaba, bende aranıza yeni katıldım ve ilk tüp bebek için tedaviye başladım. bugün E2 ve yumurtalar için kontrole gittim. haftayda inşallah yumurtalar toplanacak. Umarım herkes en kısa sürede miniklerine kavuşur.
arkdaşlar ben geldim.bugün ön görüşmem vardı ön görüşme die gittim bahçeci klınığıne ilk görüşmeyi hemşireyle yaptık şaşırdım.sonrada dr bakacak dediler dr slm bile vermeden beni muayeneye aldı ben buraya muayene olmaya gelemiştim dedim ön görüşme için gitmiştim ama bakıcam dedi bende muayene oldum tabi 200 liracığıda bayıldık tabi.diğer gittiğim klınik bende pko olduğunu söylemişti ama burda ise yok sende polikistik dediler şaşırdım.tahlil istedi ve rahim filmi filmmide orda çekmiyolarmış şişlide bir merkeze yolluyolar.çok kafam karıştı açıksacı dr u pek beğenmedim ukala geldi bana anlatmama fırsat bile vermedi oysa ben rahat konuşıyım herşeyi sorucam diye eşimi bile götürmedim kendim tek gittim dikkatim dağılmasın diye kafam çok karıştı ne yapıcağımı şaşırdım.dr.uda bu kadınlar kulubünde çok övüyolardı ama ne bilim kafam karıştı valla.
Kızlar şükür adet olabildim akşam üzeriyarın kontrolum var.. lucrin adeti geciktirebiliyor gerçektende:94:
Merhaba hanimlar,bende ilk tup bebek tedavime basliyacagim daha dogrusu dondurulmuslarla kismetse.
Hepimize allah sabir versin.
selam kızlar bende dün itibariyle tedavime basladım lucrinde 2. günüm hayırlısı bakalım. benim durum biraz farklı ama yinede aranızda olmak istedim.hikayeme gelince ben bu yolculuga 2005 yılında basladım 2007 yılına kadar 2 asılama 3 de micro deneyimim var.allahın izniyle 3.de tuttu ve 2008 ocak dogumlu bi tane kızım var. kızımdan sonra hic korunmadık ama bu zamana kadar olmadı bizde artık ikinci bebegimiz için hazırlıklara basladık allahım hayırlısıyla nasib eder insallah.şimdi adet olmayı bekliyorum.RABBİM HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN, YÜZÜMÜZÜ GÜLDÜRSÜN İNŞALLAH.
canım tebrik ederim adetin gelmiş, bana da göndersene ordan bi su bardağı
perşembe sonuc aliorum inş pozitif sonuc alırım 13. günüm bugun perşembe kan testim var dua edin lütfen :S
Ingilterede canim,galiba bilgi vermeyi unutsum
Ben 36 yasindayim,ilk tup bebek tedavime baslamistim,20 tane yumurtam toplanmisti,12 tanesi kaliteliydi,3 tanesi dolenmis,1 tanesi transfet olacakti ki,esimin o gun babaannesi vefat etti,bizde gidemedik hastaneye..
Allahtan 2tane dondurulmus var onunla devam edecegim,suan rengl.oldum.
Hersey kismette ote gitmiyor.
Insallah gun gelir bende listeyee POSITIF olarak eklenirim (amin)
Buarada bisey sormak istiyorum,ovulasyon testi yapsam testi etkilermi kullandigim ilaclar???????
Bilgisi olan arkadas varmi acep
Bizimki sebebsiz infertilite canim,yasim 36,10 yillik evliyiz.
Kafam karisik biraz,paldir kuldur kendimi bi anda tup bebek tedavisinde buldum..)
Haklisin canim bende guvenmiyorumda nebilim iste bi umut iste dimi
Topiginizi okuyunca biraz rahatladim,netten sadece download yapilmis bilgiler yetmiyor insana,sizin gibi arkadaslarla olmak beni daha bi relax yapti
Sonuc olarak heycanliyim..)))
transferden sonra sizde de tuvalet kağıdına gelecek miktarda kanama ve bulantı oldumu?
tam 3 kez kustum artık canım yanıyor kusmaktan...
BETAM 50 YE GERILEMIS KAN VERIP GELDIM SABAH.....
ne diyeyim artik cooooook ugrastim coook yalvardim mevlaya....
bu kadarmis arkada 4 dondurulmus var...
2 tanesi iyi iki tanesi orta kalitede sanirim...
valla yikildim yani kaldim tek basima gurbet ellerde....
yasadiginiz sehirlerin kiymetini bilin....benim burdan doktora gitmem...tammm 20 saat ucakla biraz daha kolay hastanede calisiyorum izin almam sorun......
neresinden tutusam elimde kaliyo valla.....
canım benim yaşım 24 bana 2 embriyo transferi yapıldı.yanımdaki arkadaş 33 yaşındaydı onada 8 hücreli yani 1. kalite 3 embriyo transferi yapıldı.
hoş geldin aramıza laluna1. tedavin hayırlı olur inşallah ve biran önce miniklerine kavuşursun
Bu arada kendimi tanıtayım:) 35 yaşındayım ve aranıza ist.dan katiliyorum. 2 klomen ve 1 aşılamadan sonra ilk tüp bebek denememmize başladık. Yasım ilerlediğinden açıkcası çok fazla klomen ve aşılama ile zaman geçirmek istemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?