2011 Ağustos-Eylülde Tüp Bebek Yaptıracaklar

oncedende belirttigim gibi ben 36 yasindayim,ve ingilterede yasiyorum
burda tek embriyo yapiliyor,sorum su: ben 2 veya 3 tane embriyo transferi istiyorum
acaba turkiyede fazla embriyo transferi yapiliyormu...?
bildigim kadariyl 1 embriyo ama nede olsa turkiye hersey mumkun..))))

camım Türkiye de 35 yaşın üzerine 2 embriyo transfer ediliyor.

canım benim yaşım 24 bana 2 embriyo transferi yapıldı.yanımdaki arkadaş 33 yaşındaydı onada 8 hücreli yani 1. kalite 3 embriyo transferi yapıldı.

canım benim yaşım 24 bana 2 embriyo transferi yapıldı.yanımdaki arkadaş 33 yaşındaydı onada 8 hücreli yani 1. kalite 3 embriyo transferi yapıldı.

35 yaşın altında yapılan 2 embryo transferi kesinlikle yasadışı. Ama bu yasa ne kadar dogru tartısılır. Zaten zor şartlardayız, neden şansımızı artırmayalım. Ama malesef yasa dışı

bildiğim kadarıyla 35 yaş uzerıne 2 tane olabılıyor.. benımde yaşım 27 banada 2 tane koymuşlardı..o bıraz dr a kalmış...

benim gibi göğüsleri 85 -b olanlar anlaya bilir bu yazdığımı anacak..

ya bu hormanlar göğüslerimi bi tonbiş yapmış slikonlu silikonlu gibi hahaha :))

35 yaşın altında yapılan 2 embryo transferi kesinlikle yasadışı. Ama bu yasa ne kadar dogru tartısılır. Zaten zor şartlardayız, neden şansımızı artırmayalım. Ama malesef yasa dışı

canım ben özelde yaptırdım..evet yasadışı olduğunu biliyorum ama yapılıyor.işimede gelmedi değil açıkcası..insanlar zaten bu işe çok kötü bir psikolojiyle başlıyorlar onun için ben henüz fazla olmasına karşı çıkanı duymadım..

canım 37 yaşındayım 2 embriyo transfer ettiler. 35 yaş üstüne 2 oluyor.

Tabiki kimse karşı çıkmaz. Banada yapsalardı bende karşı çıkmazdım. Ama malesef böyle garip kurallar var.

Herkese selam,
Tatildir bayramdir derken uzunca suredir topikteki sohbetlere
Aktif olarak katilma sansim olmadi ancak elimden geldigince takip
etmeye calistim.

Tedavi surecleri yeni baslayacak olan arkadaslar oncelikle hosgeldiniz.
Umarim sorunsuz bir surec sonunda pozitif sonuc alirsiniz da
mujdelerinizi burada birlikte kutlama sansimiz olur.

Bu denemelerinde pozitif sonuc alamayan sevgili arkadaslar,
Insallah hayirliyisiyla sonraki sureclerde hayalleriniz gercek olur.
Hepiniz icin cok uzuldum, dualarim sizinle... Umarim en kisa
zamanda guzel haberlerinizi aliriz.

Son donemde benim gibi pozitif sonuc alip heyecanli bekleyis surecine
giren tum kizlari da cani gonulden tebrik ederim. Hayirlisiyla
kucagimiza almayi nasip etsin Allah...

Ayin 5 indeki ilk ultrason kontrolumuzde Allah'a sukurler olsun
keseyi ve 2.5 mm buyuklugundeki dev bebecigimizi gorebildik.
Ayrica kalp atislarini da dinleme sansimiz oldu

su anda 6+1 hamileyim, estrofemi progynex igneleri kesti drum ancak
Progestan fitile gunde 3 devam edecegim bir sure daha. Hayirlisiyla
Ileriki donemdeki gelismeleri de siZinle paylasma sansim olur umarim.

Gecmis bayraminiz kutlu olsun, iyi ki varsiniz:)
Sevgiler...

haklısın canım...çok ilginç insan torunu olmasını istemezmi hiç?

şükürler olsun tuanay çok sevindim allah hayırlısı ile kucağına almayıda nasip etsin...

hayırlı uğurlu olsun...buna şükür gayet güzel bir sayı benim 12 tane toplandı 8 boş 4 döllendi 1 devam edemedi.3 tane blast 1 transfer 2 donduruldu.rabbim bir taneden vericek inşallah...

canım dualarım seninle az kaldı inaşşah bebişin sana sıkı sıkı tutunacak bırakmıycak annesini

amin kıvılcım...valla ben hala olayın farkında değilim inan sonuca kadarda olamam heralde...:97:

geçmiş olsun elvancım...vardır herşeyde bir hayır moralinin yüksek olması güzel...

hoşgeldinnnn....hayırlı uğurlu olsun tedavin...

yani okurken bile doktorun tavrını çok net hissettim...otomatiğe bağlıyorlar heralde bir yerden sonra...sen içindeki sese kulak ver...merkezin ii olmasından önce doktordan ii elektirk alman ve güvenmen çok çok önemli canım.....

Kızlar şükür adet olabildim akşam üzeri yarın kontrolum var.. lucrin adeti geciktirebiliyor gerçektende:94:

ohhhh hadi şükür hoşgelmişler....
beklersin gelmez...istemezsin gelir nasıl şey bu yaaa....

Merhaba hanimlar,bende ilk tup bebek tedavime basliyacagim daha dogrusu dondurulmuslarla kismetse.
Hepimize allah sabir versin.

hoşgeldinnnn....hayırlı uğurlu olsun tedavin.....

hoşgeldinnnn...hayırlı uğurlu olsun seninde tedavin.....sende bizdensin öle deme...bu yolda hep birlikteyiz....

canım tebrik ederim adetin gelmiş, bana da göndersene ordan bi su bardağı

perşembe sonuc aliorum inş pozitif sonuc alırım 13. günüm bugun perşembe kan testim var dua edin lütfen :S

hadi hayırlısı inşallah...

herşeyde vardır bir hayır...başınız sağolsun...

doğru adrestesin canım biz burda hergün paylaşımlarımızla birbirmize hem bilgi veriyoruz hemde rahatlıyoruz....yaşasın tüp kardeşliğiiiii....

transferden sonra sizde de tuvalet kağıdına gelecek miktarda kanama ve bulantı oldumu?

tam 3 kez kustum artık canım yanıyor kusmaktan...

hafif bi kanamam oldu...ama mide bulantısı hiç olmadı canım...geçmiş olsun...ilaçlardan olabilir mi?

fatmacım hayırlısı olsun hakkınızda...allah sabır versin...ne desek boş rabbimin bi bildiği vardır demekten başka...pes etmek yok devam silmek milmek de neymiş....

bu sene çıkan yasaya göre 35 yaş altı 1. ve 2. denemede tek 3. denemede 2 tane...
35 yaşından yukarda isen 2 tane

büyük risk olduğunu sölemişti doktorum o kadar ısrar ettik olmadı yapamam dedi...keşke olsaydı...

Bu arada kendimi tanıtayım:) 35 yaşındayım ve aranıza ist.dan katiliyorum. 2 klomen ve 1 aşılamadan sonra ilk tüp bebek denememmize başladık. Yasım ilerlediğinden açıkcası çok fazla klomen ve aşılama ile zaman geçirmek istemedim.

Allah yardımcın olsun..inşallah bebeğine kavuşursun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…