2011 Ağustos-Eylülde Tüp Bebek Yaptıracaklar

Hayırlı olsun canım. Bende 35 yasımdayım. Insallah daha fazla beklemeyiz. Tedavini nerde yapıyorsun?

bildiğim kadarıyla 35 yaş uzerıne 2 tane olabılıyor.. benımde yaşım 27 banada 2 tane koymuşlardı..o bıraz dr a kalmış...

bende 27 yaşındayım :) merak ettin ne zaman oldu bu dediğiniz yeni yasa çıktıktan sonramı? birde bildiğim kadarıyla 2. denemeden sonra 35 yaş aranmaksızın 2 tane transfer oluyormuş

Sagolun gozdanis ve garslan. Ben doktorumun gunüne göre kalamis tip veya Fulya jinemede gidiyorum. Gittigim yer ve doktordan kimileri memnun kimileri ise degil. Su an ki izlenimlerim pozitif ancak ileride ne olur bilemem. Sizler nereye gidiyorsunuz?

arkadaşlar bana önceki tedavimde kısa protokol uygulanmıştı aranızda uzun protokol uygulanan varsa adetin 21. günü başlanıyormuş sanırım sonrasında dr. kontrolleri ne sıklıkla oluyor?

Bu arada birsey merak ediyorum. Gecen gun benden ve eşimden resim, nuf. Cuzd. Ve evlilik cuzd. Fotokopilerimizi istediler, tedavinin yapılabilmesi icin bu gerekliymis. Sizden de istediler mı?:44:

canım ben ankara anatolia ya gittim...iyi yönleride var kötü yönleride var ne diyim işte...Allah inşallah nasip eder bunlar hiç önemli değil..bu arada benim transferimin 7. günü..hiç bir belirtim yok acaba normal mi? olması gerekiyor mu acaba belirti falan...

arkadaşlar bana önceki tedavimde kısa protokol uygulanmıştı aranızda uzun protokol uygulanan varsa adetin 21. günü başlanıyormuş sanırım sonrasında dr. kontrolleri ne sıklıkla oluyor?

Merhaba myra, bende. Uzun protokole tedavisi görüyorum. Adetimin 21. Gunu başladım. Sonra ilk adetimin 2. Gunu çağrıldım, hoş ben Bayram dolayısıyla 3. Gunu gittim. E2 ye baktılar.4 gun sonra tekrar çağrıldım yeniden E2 ve follikul durumuna baktılar. Ardından 2 gun sonra(yani yarın) tekrar çağrıldım. Bundan sonra ne yapılacak bende bilmiyorum. Senin tedaviye başlaman icin ne kadar daha süren var?

Bu arada birsey merak ediyorum. Gecen gun benden ve eşimden resim, nuf. Cuzd. Ve evlilik cuzd. Fotokopilerimizi istediler, tedavinin yapılabilmesi icin bu gerekliymis. Sizden de istediler mı?:44:

Özelde yapılan işlemlerde evrak istiyorlarmı? Bizden hiç bir şey istememişlerdi.

Aynen katılıyorum hersey Allah'tan. Bana henüz transfer yapılmadı ve yumurt. Da toplanilmadigi icin gebelik belirtisini bilemiyorum. Ancak bence belirtiye pek takilmamak gerekiyor sanırım herkese göre değişiyormuş.

Özelde yapılan işlemlerde evrak istiyorlarmı? Bizden hiç bir şey istememişlerdi.

Laluna Fulya Jinemed de Serdar Koç diye bir dr varmıydı?

bende 27 yaşındayım :) merak ettin ne zaman oldu bu dediğiniz yeni yasa çıktıktan sonramı? birde bildiğim kadarıyla 2. denemeden sonra 35 yaş aranmaksızın 2 tane transfer oluyormuş

canıyasa falan çıkmadı..benım burdan arkadaşım 3 tane koymuşlar dı ama benım merkezımde dğil... dr uma anlattım kesınlıkle yasak falan dedi.. ama 2 tane ısrar eettım ..koydular ama bana kagıtmı ne ımzalattılar..çok hatırlamıyorum..
ama dediğim gibi şunu anladım olucaksa bır taneylede olur...
benım bıtanesı tuttu dıgerı de sanırım 5 haftalıkken kanama yaptı..
benım 5. haftamda kanamam başladı çunkı adet gıbı

6+1 nasıl yani 7 bebek mi var karnında ... ne olacak şimdi?
süreci anlata bilirmisin ben cahilim bu konuda.. öldüreceklermi.. kürtajmı ne yapacaklar..

bahçeci klınığı halif fırat erdemde 2 aşılamadan sonra baya bi araverdim kendimi toparlayamadım pko da var bende

Merhaba canim tedavin hayirli olsun insallah
Bende bu yaz Bahceci Kliniginde sevgili Mustafa Bahcecide
Oldum tedavimi 5 yurt disinda icsim vardi
Ama orada ilkti ve Alllahima sükürler olsun
On haftalik ikizlere hamisim insallah
Halit bey ameliyatimi yapmisti cok zor bir
Dönem atlattik biz zor bi tedaviydi bizimki
Ama cok sükür sonuc iyi oldu o klinikte herkes
mükemmel inan cok insancıllar morali hep
Yüksekte tutuyorlar hastanın Allah yardımcın
Olsun insallah hepimiz bebisine kavusur

Arkadaslar bu gun transferim yapıldı .ayın 17si test tarihim .her şey yolunda gider inşallah.hepimiz icin dua ediyorum .saglikla kucağımıza almayı nasip etsin allahim:81::81::96:

Evet benden istediler devlete bildireceklermis. Bende anlamadım iyi mi kotu mu? senin kaçıncı denemen?

Sonucta istedikleri evraklar verilmeyecek seyler degil. Isterlerse veririz. Yani iyi yada kötü birsey degil.
Ben gectiğimiz Subat hastanesinde Umraniye Erdem hastanesinde tüp bebek yaptırmıstım. Tek yumurta transfer edildi. Oda tutmadı malesef. Simdi Bahcelievler Hizmet hastanesine gidiyorum. Dr aşılama yapalım dedi ama ben 1 ay klomen ve çatlatma iğnesi ile denemek istiyorum. Bir umut işte. Bu arada kendime incir eşimede keçi boynuzu kürü ve evicap veriyorum. 15 aylık evliyim. Bizde morfoloji %5-6 civarı. Dr lar problemin bu oldugunu söylüyor. İşte benim hikayem bu canım.

Canım bebeişlerin hayırlı olsun. Saglıkla kucagına al inşallah
Arkadaslar bu gun transferim yapıldı .ayın 17si test tarihim .her şey yolunda gider inşallah.hepimiz icin dua ediyorum .saglikla kucağımıza almayı nasip etsin allahim:81::81::96:

Şekerpare hayırlı olsun. :nşallah tutunur bebeşin. Güzel haberler alırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…