Bu arada kendimi tanıtayım:) 35 yaşındayım ve aranıza ist.dan katiliyorum. 2 klomen ve 1 aşılamadan sonra ilk tüp bebek denememmize başladık. Yasım ilerlediğinden açıkcası çok fazla klomen ve aşılama ile zaman geçirmek istemedim.
bildiğim kadarıyla 35 yaş uzerıne 2 tane olabılıyor.. benımde yaşım 27 banada 2 tane koymuşlardı..o bıraz dr a kalmış...
Sagolun gozdanis ve garslan. Ben doktorumun gunüne göre kalamis tip veya Fulya jinemede gidiyorum. Gittigim yer ve doktordan kimileri memnun kimileri ise degil. Su an ki izlenimlerim pozitif ancak ileride ne olur bilemem. Sizler nereye gidiyorsunuz?
arkadaşlar bana önceki tedavimde kısa protokol uygulanmıştı aranızda uzun protokol uygulanan varsa adetin 21. günü başlanıyormuş sanırım sonrasında dr. kontrolleri ne sıklıkla oluyor?
Bu arada birsey merak ediyorum. Gecen gun benden ve eşimden resim, nuf. Cuzd. Ve evlilik cuzd. Fotokopilerimizi istediler, tedavinin yapılabilmesi icin bu gerekliymis. Sizden de istediler mı?:44:
canım ben ankara anatolia ya gittim...iyi yönleride var kötü yönleride var ne diyim işte...Allah inşallah nasip eder bunlar hiç önemli değil..bu arada benim transferimin 7. günü..hiç bir belirtim yok acaba normal mi? olması gerekiyor mu acaba belirti falan...
Bu arada birsey merak ediyorum. Gecen gun benden ve eşimden resim, nuf. Cuzd. Ve evlilik cuzd. Fotokopilerimizi istediler, tedavinin yapılabilmesi icin bu gerekliymis. Sizden de istediler mı?:44:
Özelde yapılan işlemlerde evrak istiyorlarmı? Bizden hiç bir şey istememişlerdi.
Sagolun gozdanis ve garslan. Ben doktorumun gunüne göre kalamis tip veya Fulya jinemede gidiyorum. Gittigim yer ve doktordan kimileri memnun kimileri ise degil. Su an ki izlenimlerim pozitif ancak ileride ne olur bilemem. Sizler nereye gidiyorsunuz?
bende 27 yaşındayım :) merak ettin ne zaman oldu bu dediğiniz yeni yasa çıktıktan sonramı? birde bildiğim kadarıyla 2. denemeden sonra 35 yaş aranmaksızın 2 tane transfer oluyormuş
Ayin 5 indeki ilk ultrason kontrolumuzde Allah'a sukurler olsun
keseyi ve 2.5 mm buyuklugundeki devbebecigimizi gorebildik.
Ayrica kalp atislarini da dinleme sansimiz oldu
su anda 6+1 hamileyim, estrofemi progynex igneleri kesti drum ancak
Progestan fitile gunde 3 devam edecegim bir sure daha. Hayirlisiyla
Ileriki donemdeki gelismeleri de siZinle paylasma sansim olur umarim.
Gecmis bayraminiz kutlu olsun, iyi ki varsiniz:)
Sevgiler...
6+1 nasıl yani 7 bebek mi var karnında ... ne olacak şimdi?
süreci anlata bilirmisin ben cahilim bu konuda.. öldüreceklermi.. kürtajmı ne yapacaklar..
bahçeci klınığı halif fırat erdemde 2 aşılamadan sonra baya bi araverdim kendimi toparlayamadım pko da var bende
Evet benden istediler devlete bildireceklermis. Bende anlamadımiyi mi kotu mu? senin kaçıncı denemen?
Daha once varmiydi bilmiyorum ancak ben gittiğimde hiç adını duymadım.Laluna Fulya Jinemed de Serdar Koç diye bir dr varmıydı?
Canım bebeişlerin hayırlı olsun. Saglıkla kucagına al inşallahMerhaba canim tedavin hayirli olsun insallah
Bende bu yaz Bahceci Kliniginde sevgili Mustafa Bahcecide
Oldum tedavimi 5 yurt disinda icsim vardi
Ama orada ilkti ve Alllahima sükürler olsun
On haftalik ikizlere hamisim insallah
Halit bey ameliyatimi yapmisti cok zor bir
Dönem atlattik biz zor bi tedaviydi bizimki
Ama cok sükür sonuc iyi oldu o klinikte herkes
mükemmel inan cok insancıllar morali hep
Yüksekte tutuyorlar hastanın Allah yardımcın
Olsun insallah hepimizbebisine kavusur
Arkadaslar bu gun transferim yapıldı .ayın 17si test tarihim .her şey yolunda gider inşallah.hepimiz icin dua ediyorum .saglikla kucağımıza almayı nasip etsin allahim:81::81::96:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?