2011 Ağustos-Eylülde Tüp Bebek Yaptıracaklar

Arkadaslar bu gun transferim yapıldı .ayın 17si test tarihim .her şey yolunda gider inşallah.hepimiz icin dua ediyorum .saglikla kucağımıza almayı nasip etsin allahim:81::81::96:

canım hayırlı olsun..inşallah bebişin sana sıkı sıkı tutunur..benim 7. günüm bugün:)inş bebeğim tutunmuşturrr...

Arkadaslar bu gun transferim yapıldı .ayın 17si test tarihim .her şey yolunda gider inşallah.hepimiz icin dua ediyorum .saglikla kucağımıza almayı nasip etsin allahim:81::81::96:

Sekerparemis, tebrik edrerim, umarım bu bekleyiş günlerin su gibi akıp gecer ve o güzel pozitif sonucu alirsin

marhabalar ben birnur hamile olan yada olmayan herkese allah hayırlısını versin. bende bu ay başlıcam yani ekim sanırım
doktora gidicez önümüzdeki hafta 10 yıllık evliyim ilk denememiz bakalım alllah isteyen herkese bebişini versin banada yazarsanız ben ankarada oturuyorum başkent hastanesine gidicem bakalım

canım Allah yardımcın olsun..anatoliayı neden tercih etmedin tabi sen daha iyi bilirsin oralısın...ben samsun dan hakan yaralı olduğu için anatoliaya gönderildim..

İnşallah seninde tedavin hayırlı olur canım. Allah gönlüne göre versin.

Benimde Ekim sonu 2 sene bitecek. İnşallah bu sefer tutar cnm, ancak tüp bebek sonrası tekrar klomene donulebiliyorsa çok güzel birsey. Ben tekrar bu tedaviye donulemez zannediyordum, iyiymis:) bende de evlendikten 5-6 ay sonra çok kisa sürede büyüyen bir kist oldu dermoid kist altı ayda 9 cme ulaşmış. Bebk istiyorum diye kontrole gittiğimde öğrendim. Ardından ameliyat vs. İyileşme süreci derken zaman kaybettik iste.Nisan ayında jinemede gitmeye başladık, görünüşte bir problem yok ama olmuyor iste:) ha birde klomenler+aşılama ilaclari bende polip yaptı gecen ayda onun icin kısa bir ameliyat oldum... Her seneye bir amelyat sigdirmaya başladım:) umarım bu son olur.

Canım bebeişlerin hayırlı olsun. Saglıkla kucagına al inşallah

Şekerpare hayırlı olsun. :nşallah tutunur bebeşin. Güzel haberler alırsın.

Allah razı olsun canım biz onbir yıl sonra
İnsallah kavuşuyoruz bebislerimize Allahım
Darısı isteyen herse olsun insallahhhhhhhhhh

Çok geçmiş olsun. Valla bana dr tüpbebekten sonra klomen olmaz diye hiç birsey demedi. Bak şimdi bende merak ettim. Bir zararı olurmu acaba?
Eeee bezim gibi geç yaşlarda evlenirsen böyle olur işte. Şimdiki aklım olsaydı yirmili yaşlarda evlenip şimdi büyümüş bir çocuga sahip olmak isterdim. KEndimi hayata geç başlamış gibi hissediyorum.

Canim hayirli olsun insallah bebisin sana siki siki
Tutunur ayin on yedisini heycanla senle beklicem
Dualarim tum hasretle bebisini bekleyenlere

Canim hayirli olsun insallah bebisin sana siki siki
Tutunur ayin on yedisini heycanla senle beklicem
Dualarim tum hasretle bebisini bekleyenlere

Bu arada birsey merak ediyorum. Gecen gun benden ve eşimden resim, nuf. Cuzd. Ve evlilik cuzd. Fotokopilerimizi istediler, tedavinin yapılabilmesi icin bu gerekliymis. Sizden de istediler mı?:44:
bende de bütün evraklar istendi ve kendi isteğimle olduğuna dair kağıt imzalatıldı diğer 3ünde de yapılmıştı hatta ben tatile giderken yanımda götürmediğim için nüfusta evliliğimizi ispatlamak için baya uğraştımmm

sekercim hayırlı olsun umarım pozitif sonuç alırsın bizi de sevindirirsin..

7. gün aklıma yaramazlık yapmak gelmiyor değil ama tutuyorum kendimi:))

Bence sakın merak etme klomen tedavisi oluyorsa bu gayet iyi bir şey yani bir üst basamağa geçmene gerek yok demek ki. Benim vücudum bir acaip zaten hemen ilaçlara tepki veriyorum. Şimdiden bilmiyorum lucrin ve fostimondan mı acaba ama saclarım çok dökülüyor ve rahmimde ağrılar fazlalasti. Bende kızıyorum kendime is güç derken geç atıldım iste hayata. Ama zaten biz biraz da zor evlendiktik:) aileler problem oldu. Olsun inşallah bundan sonrası çok güzel olur bizler icin

Canim simdiden Allah kolaylik versin diyoru
Bende on bir yil sonra kavustum darisi sana insalllahhhhhh

Laluna İstanbulda nerdesin? Çalışıyormusun? Bu işlerin arasında birde iş-güçle ugrasıyoruz

Sen nerede tedavi oluyorsun? Ne diye kendi isteğine dair kağıt imzalatirlar ki bu olay zorla yaptırılacak deil ya:) bakalım bana da imzalatacaklar ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…