2011 Ağustos-Eylülde Tüp Bebek Yaptıracaklar

merhaba birnur, hoşgeldin. bende çok yeniyim burada İnşalllah dualarımız tez zamanda kabul olur.

Sen nerede tedavi oluyorsun? Ne diye kendi isteğine dair kağıt imzalatirlar ki bu olay zorla yaptırılacak deil ya:) bakalım bana da imzalatacaklar ki?

canım bunu özellikle dondurulmuş embriyo yaptıracak olanlar da önemsiyolar
hani olmaz ama eşimle kavga ettim boşanma derecesine geldim ama ben ayrılmak istemiyorum beraber yaptığımız embriyolar var gidip koyduruyorum bunun gibi önlemlerin önüne geçmek istiyolar

Laluna İstanbulda nerdesin? Çalışıyormusun? Bu işlerin arasında birde iş-güçle ugrasıyoruz

cnm ben ataşehirdeyim.geçen seneye kadar çalııyordum ancak işteki stres ve motivasyon eksikliğinden dolayı çıkmayı düşünüyordum.ameliyat olduktan sonra müdürüm verilen 3 haftalık rapora burun kırın etti, sanki ben keyiften evde yatmışım gibi(ki o sıralar bana kansersin denmişti ve çok zor dönemler geçiriyordum). açıkcası bu ameliyat bahane oldu ve işten çıktım. tam bir senedir çalışmıyorum ve çok da sıkılıyorum sen karşıdasın sanırım. doktora giderken nasıl izin alıyorsun zor oluyordur. ben çalışsaydım kesinlikle vermezlerdi biliyorum.

Kontess2000 nasılsın? Mide bulantıların nasıl oldu?

dün gece sabaha kadar kıvranarak uyukladım sabak sıcaksüt içtim çok iyi geldi ama

.. 30 dak sonra nane cayı..

1 sa sonra kahvaltı yaptım çift yumrtalı oy oyoy lu kahvaltılardan yapıp kendime torpil geçtim.. :))

evde oturdum izinliyim

kanal d de çok güzel hareket vardı onu izledim gülerken karnım hareket ediyordu ya ... komik bir duygu orta kattak, kiracımı rahatsız ettimmi diye merak yaptım..

sonra dr. dedikleri aklıma geldi..

ben aramadan hastaneden aradılar nasılsın bebeiş nası varmı kanama diye söledim dün gece olanları ve sabah ishal oluşumu devam ederse koş hemen gel dediler.. bende bence antibiyotik yaptı galiba dedim..tetradoxu içtikten sonra yaşamıştım içme dediler..

:79::79::79:
teşekürler ama merak edilmek çok güzell..

hımm anladım şimdi. umarım benden dondurulabilecek kadar yumurta çıkar. bir tane çıksında önce

hımm anladım şimdi. umarım benden dondurulabilecek kadar yumurta çıkar. bir tane çıksında önce

aman aman iyi ol. miden nasıl bu arada? biz burda istediğin gibi şımartırız seni

Arkadaslar bu gun transferim yapıldı .ayın 17si test tarihim .her şey yolunda gider inşallah.hepimiz icin dua ediyorum .saglikla kucağımıza almayı nasip etsin allahim:81::81::96:
güzel haberlerini alırız inşallah canım. allah kucağına almayı nasip etsin. dikkat et kendine.

inşallah tedavin başarılı olur canım. hep birlikte dua edelim. Allah hepimize hayırlısını nasip etsin.

Bende courfourun orda oturuyordu, evlenince avrupa yakasına gectim. Ama annemler hala ordalar. Çok iyi bilirim Atasehiri. Ozel sektörde çalısınca izin almalar problem oluyor tabii. Benimde zorlandıgım zamanlar oluyor. ama ne yapalım bu işe baş koyduk, herseye katlanıyoruz

)))) canımmm komıksın 6 hafta 1 gunluk yane
şaka yaptın dımı...:

6+1 hamileyim yazınca oba oldum 7 bebek oluyor yani bazen tüp bebekte özellikle onadan sordum..

şaka yapmamıştım.. ciddiydim ..

korktum da.. 6yı anladım 3 3 konulsa ok da 1 nası oldu dedim..?

çünkü merak ediyorum..

bende 2 kere transfere girecem
(dr. böyle uyguluyor benim sorunlu hastalara) salı 2 verildi yarında 2 verilecek hangisi tuttarsa hiç biri tutmayada bilir 4/1 ihtimallim olacak

ben korkuyorum bu tur şeylerden..

2 2 konuldu diyelim 4 tanesi tuttu ne yapıyorlar..

hayır 4nün kesesi var kalbi var insan adayı 2si öldü 2 si kaldı..

adam öldürmekle aynı yani ben kürtajada karşıyım..

eee doğan 2 si allaha muhafaza özürlü oldu yani ne olacak insanın aklı diğer 2de kalacak..acabalı yaşa yaşa dur..

selam biraz önce yazarken bilgisayar kitlendi. bir arkadaşımız anayoliayı düşünmedinmi diye sormuştu evet oraya görümcem gitti hakan beye fakat biz tüp bebek dedik ama israrla aşılama dedi ve görümcemde poliksistik over vardı neyse aşılama yapıldı ve tutmadı uslübü ters ve sertti. sonra biz bülent beye ortağına gittik ve tüp bebek yapıldı şimdi 11 aylık bir kız bir oğlan bebişimiz var bülent beyde istanbul beylikdüzü acıbademde o yüzden bende başkenti tercih ettim orada yeni arkadaşım yaptırdı şimdi 6 aylık ikizlere hamile darısı isteyen herkese hayırlısı ben yeni ve acemiyim aslında çok kullanmayı da bilmiyorum geç gelebilir yazılar şimdiden hoşçakalın

canım bu benim 2 aşılama ile birlikte 6. denemm ve hepsinde kan testine 2 gün kala adet oldum idrar testi bile yapamadım doğru düzgün

şimdi bende acaba yaramazlık yapıp yapsammı diyorum çok merak ediyorum çatlıyorummmmmmmmmmmm

aman aman iyi ol. miden nasıl bu arada? biz burda istediğin gibi şımartırız seni

iyi .. ama yanma var dikkat edorum.. kendime artık tek değillim.. 2 embiryo bide ben 3 kişi yane :))

size komik gelecek belki ama..

sanki bebiş tutundu bana haaa walla..

kasıklarımda yer yapor gibi şişme var içimde su topu vargibi yumurtalıklarım sızım sızım.. en çok göğüslerim güzel oldu hahahaha :)) silikonlu gibi ama uçları hiç böle tuhaf olmadı..

sen şimdi klomene başladın değil mi? kaçıncı günün?

selam biraz önce yazarken bilgisayar kitlendi. bir arkadaşımız anayoliayı düşünmedinmi diye sormuştu evet oraya görümcem gitti hakan beye fakat biz tüp bebek dedik ama israrla aşılama dedi ve görümcemde poliksistik over vardı neyse aşılama yapıldı ve tutmadı uslübü ters ve sertti. sonra biz bülent beye ortağına gittik ve tüp bebek yapıldı şimdi 11 aylık bir kız bir oğlan bebişimiz var bülent beyde istanbul beylikdüzü acıbademde o yüzden bende başkenti tercih ettim orada yeni arkadaşım yaptırdı şimdi 6 aylık ikizlere hamile darısı isteyen herkese hayırlısı ben yeni ve acemiyim aslında çok kullanmayı da bilmiyorum geç gelebilir yazılar şimdiden heyecanlıyım ilk denemem olacak bakalım hayırlısı

sen şimdi klomene başladın değil mi? kaçıncı günün?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…