marhabalar ben birnur hamile olan yada olmayan herkese allah hayırlısını versin. bende bu ay başlıcam yani ekim sanırım
doktora gidicez önümüzdeki hafta 10 yıllık evliyim ilk denememiz bakalım alllah isteyen herkese bebişini versin banada yazarsanız ben ankarada oturuyorum başkent hastanesine gidicem bakalım
Sen nerede tedavi oluyorsun? Ne diye kendi isteğine dair kağıt imzalatirlar ki bu olay zorla yaptırılacak deil ya:) bakalım bana da imzalatacaklar ki?
wintersun
nasıl gidiyor bişi hissediyor musun? 5 gün kaldı test tarihimize:)
canım ya garibim işte ne olumlu ne olumsuz hiç bişey yok ortada bu senn ilk denemenmiydi???
Laluna İstanbulda nerdesin? Çalışıyormusun? Bu işlerin arasında birde iş-güçle ugrasıyoruz
Kontess2000 nasılsın? Mide bulantıların nasıl oldu?
canım bunu özellikle dondurulmuş embriyo yaptıracak olanlar da önemsiyolar
hani olmaz ama eşimle kavga ettim boşanma derecesine geldim ama ben ayrılmak istemiyorum beraber yaptığımız embriyolar var gidip koyduruyorum bunun gibi önlemlerin önüne geçmek istiyolar
hani olmaz ama eşimle kavga ettim boşanma derecesine geldim ama ben ayrılmak istemiyorum beraber yaptığımız embriyolar var gidip koyduruyorum bunun gibi önlemlerin önüne geçmek istiyolar
dün gece sabaha kadar kıvranarak uyukladım sabak sıcaksüt içtim çok iyi geldi ama
.. 30 dak sonra nane cayı..
1 sa sonra kahvaltı yaptım çift yumrtalı oy oyoy lu kahvaltılardan yapıp kendime torpil geçtim.. :))
evde oturdum izinliyim
kanal d de çok güzel hareket vardı onu izledim gülerken karnım hareket ediyordu ya ... komik bir duygu orta kattak, kiracımı rahatsız ettimmi diye merak yaptım..
sonra dr. dedikleri aklıma geldi..
ben aramadan hastaneden aradılar nasılsın bebeiş nası varmı kanama diye söledim dün gece olanları ve sabah ishal oluşumu devam ederse koş hemen gel dediler.. bende bence antibiyotik yaptı galiba dedim..tetradoxu içtikten sonra yaşamıştım içme dediler..
:79::79::79:
teşekürler ama merak edilmek çok güzell..
güzel haberlerini alırız inşallah canım. allah kucağına almayı nasip etsin. dikkat et kendine.Arkadaslar bu gun transferim yapıldı .ayın 17si test tarihim .her şey yolunda gider inşallah.hepimiz icin dua ediyorum .saglikla kucağımıza almayı nasip etsin allahim:81::81::96:
marhabalar ben birnur hamile olan yada olmayan herkese allah hayırlısını versin. bende bu ay başlıcam yani ekim sanırım
doktora gidicez önümüzdeki hafta 10 yıllık evliyim ilk denememiz bakalım alllah isteyen herkese bebişini versin banada yazarsanız ben ankarada oturuyorum başkent hastanesine gidicem bakalım
cnm ben ataşehirdeyim.geçen seneye kadar çalııyordum ancak işteki stres ve motivasyon eksikliğinden dolayı çıkmayı düşünüyordum.ameliyat olduktan sonra müdürüm verilen 3 haftalık rapora burun kırın etti, sanki ben keyiften evde yatmışım gibi(ki o sıralar bana kansersin denmişti ve çok zor dönemler geçiriyordum). açıkcası bu ameliyat bahane oldu ve işten çıktım. tam bir senedir çalışmıyorum ve çok da sıkılıyorumsen karşıdasın sanırım. doktora giderken nasıl izin alıyorsun zor oluyordur. ben çalışsaydım kesinlikle vermezlerdi biliyorum.
)))) canımmm komıksın 6 hafta 1 gunluk yane
şaka yaptın dımı...:
aman aman iyi ol. miden nasıl bu arada? biz burda istediğin gibi şımartırız seni
Bende courfourun orda oturuyordu, evlenince avrupa yakasına gectim. Ama annemler hala ordalar. Çok iyi bilirim Atasehiri. Ozel sektörde çalısınca izin almalar problem oluyor tabii. Benimde zorlandıgım zamanlar oluyor. ama ne yapalım bu işe baş koyduk, herseye katlanıyoruz
Bende courfourun orda oturuyordu, evlenince avrupa yakasına gectim. Ama annemler hala ordalar. Çok iyi bilirim Atasehiri. Ozel sektörde çalısınca izin almalar problem oluyor tabii. Benimde zorlandıgım zamanlar oluyor. ama ne yapalım bu işe baş koyduk, herseye katlanıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?