2011 Ağustos-Eylülde Tüp Bebek Yaptıracaklar

anlıyorum canım...tabi doğrudur..biz bilmiyoruz..bide ilk deneme gidin dediler gittik.ikinciye yer aramaya gerek kalmaz inşallah Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun...

walla alemsin arkadasım ya. Hadi bakalım İnşallah tutunmuştur bebişler.

maşallah:) bende acemiyim ve bazen yanlışlıkla mesajlarımı 2-3 defa yolluyorum, hatta forumu okurken aklım filan karışıyor oturtmaya çalışıyorum kendimce:)

ah canım ya inşallah son olur...bende alıp denicem ama 7. gün belli olur mu sence??

anlıyorum canım...tabi doğrudur..biz bilmiyoruz..bide ilk deneme gidin dediler gittik.ikinciye yer aramaya gerek kalmaz inşallah Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun...

evet hayırlısı bize öle oldu diye herkese öle olmaz nasıl gidiyor transfer yapıldımı yada hangi aşamadasınız hayırlısıolsun nerden geliyorsunuz samsun mu demiştin

walla alemsin arkadasım ya. Hadi bakalım İnşallah tutunmuştur bebişler.

slm kontess öncelikle tebrik ederim inşallah tutunmuşlardır. ben doktoru beklerken yanımda da bir bayan test sonucunu bekliyordu. belirtilerin var mı hissediyor musun diye sorduğumda sanki sağ tarafımda bana tutundu ve göğüslerim şişti birazda demişti. Umarım seninde sonuç güzel olur, ha bu arada bayanın sonucu pozitif çıktı, 8 sene denemeden sonra ilk defa harika bir duyguydu ve bende bu güzel ana tanık oldum çok duyguluydu.

evet hayırlısı bize öle oldu diye herkese öle olmaz nasıl gidiyor transfer yapıldımı yada hangi aşamadasınız hayırlısıolsun nerden geliyorsunuz samsun mu demiştin

evet canım samsumdn gelmiştik..kısa protokol uygulandı toplamda 2 hafta kaldım orada(zonguldak amele birliğinde)bugün de transferimin 7. günü inşallah hayırlı sonuçlar bekliyorum 12sinde ben ve arkadaşlarım adına hepimizin adına..

garslan inşallah allah yardımcın olsun az kalmış inşallah içini ferah tut allah yazdıysa olucaktır hayırlı haberini bekliyorum

denesek mi ki??? wala birbirimize uyup yapsak bile şuan %70 çıkmayacak moralini bozacaksan hiç yapmayalımmm kaçıncı gün transferi senin??

3. gün transferi canım ya..ben kardeşimi gönderdim bile test almaya:))ya çıkmazsa bile 12sinde belli olacak ben çok canımı sıkmam açıkçası ya sen??

canım cevabın için çok sağol:)tahlillerimi veriyim bakalım nasıl olack ona göre karar veriyim diyorum evimede yakın sayılır birde o yüzden tercih ediyorum hepimin hakkımızda hayırlısı olsun inş

canım işine karışmak gibi olmasın ama ben tam 1 ay önce memorial şişli de tedaviye başladım ve şu anda hamileyim.işlerini çok iyi biliyorlar.nur dokuzeylül ü tavsiye edebilirim sana.gerçi benim doktorum da bana bahçecik ve memoriali tavsiye etmişti .şimdiden hayırlı olsun...

canım için ferah ama korkmuyor da değilim...Rabbim isteyen herkese versin..

ya ben tam anlamadığım için yanlışbişey sölersen kızma sendin dimi kardeşini test alması için gönderen denicekmisin yani eğer sensen bekliyorum haberini üzülme ama daha çok erkennnnnn

aglamaktan alamiyorum kendimi bu gun tekrara betay baktirdim daha sonuc cikmdi ama bende belirtiler durudu.....

allah yardımcın olsun canım cok üzüldüm ama ,tek yapabileceğiniz şükretmek allaha başka dert vermesin allah,kocanım da senin de sağlığın yerinde olduğu sürece tekrar dememeniz için hiç bir sebep yok.

3. gün transferi canım ya..ben kardeşimi gönderdim bile test almaya:))ya çıkmazsa bile 12sinde belli olacak ben çok canımı sıkmam açıkçası ya sen??

benim 2. gün verdiler arife günü pazartesi toplandı çarşamba verdiler 1 adım öndesin benden..

2. denememde adet olmadan yapıcam diye 5 gün kala başladım testlere 5. gün embriyosuydu bi sabah tam da doğum günümün olduğu tarih haif bi çizgi belirdi ama eşimi nasıl kaldırıyorum bunu da görmüyorum diyemezsin die çığlık çığlığa (öncekilerde de bana varmış gibi geliyodu eşim yok diyodu)
hemen kan testine koştuk ama nasıl mutluyuz sonra bi telefon olumsuz 2 gün sonra tekrar test yine olumsuz doğum günümde süper bi hediyeydi yani...
korkuyorum biraz şimdi..
benim evde yok şimdi bi de canım sen en az dört saat sıkışmadan idrar testi yapma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…