selam biraz önce yazarken bilgisayar kitlendi. bir arkadaşımız anayoliayı düşünmedinmi diye sormuştu evet oraya görümcem gitti hakan beye fakat biz tüp bebek dedik ama israrla aşılama dedi ve görümcemde poliksistik over vardı neyse aşılama yapıldı ve tutmadı uslübü ters ve sertti. sonra biz bülent beye ortağına gittik ve tüp bebek yapıldı şimdi 11 aylık bir kız bir oğlan bebişimiz var bülent beyde istanbul beylikdüzü acıbademde o yüzden bende başkenti tercih ettim orada yeni arkadaşım yaptırdı şimdi 6 aylık ikizlere hamile darısı isteyen herkese hayırlısı ben yeni ve acemiyim aslında çok kullanmayı da bilmiyorum geç gelebilir yazılar şimdiden heyecanlıyım ilk denemem olacak bakalım hayırlısı
iyi .. ama yanma var dikkat edorum.. kendime artık tek değillim.. 2 embiryo bide ben 3 kişi yane :))
size komik gelecek belki ama..
sanki bebiş tutundu bana haaa walla..
kasıklarımda yer yapor gibi şişme var içimde su topu vargibi yumurtalıklarım sızım sızım.. en çok göğüslerim güzel oldu hahahaha :)) silikonlu gibi ama uçları hiç böle tuhaf olmadı..
selam biraz önce yazarken bilgisayar kitlendi. bir arkadaşımız anayoliayı düşünmedinmi diye sormuştu evet oraya görümcem gitti hakan beye fakat biz tüp bebek dedik ama israrla aşılama dedi ve görümcemde poliksistik over vardı neyse aşılama yapıldı ve tutmadı uslübü ters ve sertti. sonra biz bülent beye ortağına gittik ve tüp bebek yapıldı şimdi 11 aylık bir kız bir oğlan bebişimiz var bülent beyde istanbul beylikdüzü acıbademde o yüzden bende başkenti tercih ettim orada yeni arkadaşım yaptırdı şimdi 6 aylık ikizlere hamile darısı isteyen herkese hayırlısı ben yeni ve acemiyim aslında çok kullanmayı da bilmiyorum geç gelebilir yazılar şimdiden hoşçakalın
sen şimdi klomene başladın değil mi? kaçıncı günün?
canım bu benim 2 aşılama ile birlikte 6. denemm ve hepsinde kan testine 2 gün kala adet oldum idrar testi bile yapamadım doğru düzgün
şimdi bende acaba yaramazlık yapıp yapsammı diyorum çok merak ediyorum çatlıyorummmmmmmmmmmm
anlıyorum canım...tabi doğrudur..biz bilmiyoruz..bide ilk deneme gidin dediler gittik.ikinciye yer aramaya gerek kalmaz inşallah Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun...
walla alemsin arkadasım ya. Hadi bakalım İnşallah tutunmuştur bebişler.
evet hayırlısı bize öle oldu diye herkese öle olmaz nasıl gidiyor transfer yapıldımı yada hangi aşamadasınız hayırlısıolsun nerden geliyorsunuz samsun mu demiştin
walla alemsin arkadasım ya. Hadi bakalım İnşallah tutunmuştur bebişler.
ah canım ya inşallah son olur...bende alıp denicem ama 7. gün belli olur mu sence??
bu sabah son hapımı aldım. Cumartesi yumurta takibi için dr gidicem
denesek mi ki??? wala birbirimize uyup yapsak bile şuan %70 çıkmayacak moralini bozacaksan hiç yapmayalımmm kaçıncı gün transferi senin??
garslan inşallah allah yardımcın olsun az kalmış inşallah içini ferah tut allah yazdıysa olucaktır hayırlı haberini bekliyorum
canım cevabın için çok sağol:)tahlillerimi veriyim bakalım nasıl olack ona göre karar veriyim diyorum evimede yakın sayılır birde o yüzden tercih ediyorum hepimin hakkımızda hayırlısı olsun inş
canım için ferah ama korkmuyor da değilim...Rabbim isteyen herkese versin..
ya ben tam anlamadığım için yanlışbişey sölersen kızma sendin dimi kardeşini test alması için gönderen denicekmisin yani eğer sensen bekliyorum haberini üzülme ama daha çok erkennnnnn
aglamaktan alamiyorum kendimi bu gun tekrara betay baktirdim daha sonuc cikmdi ama bende belirtiler durudu.....
3. gün transferi canım ya..ben kardeşimi gönderdim bile test almaya:))ya çıkmazsa bile 12sinde belli olacak ben çok canımı sıkmam açıkçası ya sen??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?