2011 Ağustos-Eylülde Tüp Bebek Yaptıracaklar

yaptım canım ben negatif çıktı...ama moralim hiç bozulmadı...Allah hepimize versin..öenmli olan 12sinde pozitif sonuç almak..hayırlısı

mevzeyyyyyyyy güzel anne nasılsın bebiş nasıl 1 hafta sonra kucağında işalllah değil mi??

arkadaşlar öyle idrar testiyle uğraşmayın derim.. Doktorum bana yapma dedi..

bende neden böle dedi araştırdım da haklı..

geçmek bilmiyor ne oldu diye ama;

sürekli hormon veriliyor fitlller haplar oyüzden idrar tahlili ya pozitif yada negatif yanılta biliyor..

en güzeli beklemek.. kan tahlili yapmak bence hamileliğin tadını çıkaralım umudumuz bitene kadar walla ben öle ypıyorum..

lab ortamında olduğu için arkadaşlar aslında bana geldiklerinde 15 günlüklermiş..

15 günlük hamile başladım bu yol 15 günde tahlile kadar annesiniin yanında sıcacık yatağımda 1 ay eder.. olursa kurban olurum onu veren rabbıma.. adağım var

olmazsa 1 aylık gebeliği yaşamalıyım doya doya şımartmalıyım kendimi..

mesela ben ilk defa kendim için kahvaltı hazırladım.. hep eşim ve benim içindi bu en basitti

ben bunu tadarak yaşamak istiyorum doyasıya

karnımdaki bebğime müzik dinletmek isterdim yapıyorum..

hikaye okumak isterdim onuda yapıyorum

ben hisediyorum bu zevki tatmakta güzel Allah doktorumdan bana bu zevki tatdırandan razı olsu her dakikama şükür olsun her sn şükür olsun..

ama rabbim benimde artık bir yavrum olsun..bana sımsıkı tutnsun..sen ol diyerek yarattın her canlıyı dağları denizleri, ol de rabbim.. er-rahman er rahim adınla yavrum sana emanet onu koru,peygaberim (s.a.v) yüzünün suyu hürmetine ne olur bu mutluluğum daim olsun..

diye embiryomla beraber hep dua ediyoruz..

Son düzenleyen: Moderatör:
yaptım canım ben negatif çıktı...ama moralim hiç bozulmadı...Allah hepimize versin..öenmli olan 12sinde pozitif sonuç almak..hayırlısı

hayırlıısı inşallah 12 sinde mutlu haberi alırsın haber et bana mutlaka msn adresimi de verebilirim sana hani belki ihtiyacınolur

mevzeyyyyyyyy güzel anne nasılsın bebiş nasıl 1 hafta sonra kucağında işalllah değil mi??

burdayım canım fena yakalandım:)) kızlar beni altta sık sık görüyolardır merak ediyorum seni.. sayende buldum burayı girmişkende bol bol dua ediyorum sana ve hepinize kafamı dağıtmaya çalışıyorum ayrıca bu sefer çok korkuyorum 15de kısmetse olucak sezeryan ben size siz bana dua edin allahım emeklerinizi boşa çıkarmasın kimseyi evlatla sınamasın inş.

gülşen canım benim ismim..sgkdan yararlanamadık biz 3750 merkeze verdik 250 de muayene vermiştik 250 de genetik tahliline verdik 1000 tl de ilaçlar tuttu...

neden o kadar tuttu sosyal güvenceniz yokmuydu bayağa tutmuş hadi hayırlısı allah emeklerinizin karşılığını verir inşallah kaç tane transfer oldu

tabi haklısın para nemli değilde olmayıncada biz bunca yıl belkide bundan dolayı erteledik gerçi biraz da korktum sanırım belli bir sene geçince insan anne olmaktan korkuyor galiba iyi bir ebebeyn olabilecekmiyiz diye düşünmeden edemiyor hayırlısı inşallah canım tutssunda herkesten çok ben sevinicem görümcemden biliyorum yaşadıklarını her dakikasını oda ağlamıştı ilki olmayınca gerçi o aşılama idi ama inşallah seninde ilk denemende tutucak zaten şimdi çok erken 7. gün dimi görümcemde 10 gün denemişti kendini hasta olacak gibi hissedioyorum demişti ama olmadı şimdi bebekleri kucağında inşallah allah sanada nasip eder hepmize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…