benim 2. gün verdiler arife günü pazartesi toplandı çarşamba verdiler 1 adım öndesin benden..
2. denememde adet olmadan yapıcam diye 5 gün kala başladım testlere 5. gün embriyosuydu bi sabah tam da doğum günümün olduğu tarih haif bi çizgi belirdi ama eşimi nasıl kaldırıyorum bunu da görmüyorum diyemezsin die çığlık çığlığa (öncekilerde de bana varmış gibi geliyodu eşim yok diyodu)
hemen kan testine koştuk ama nasıl mutluyuz sonra bi telefon olumsuz 2 gün sonra tekrar test yine olumsuz doğum günümde süper bi hediyeydi yani...
korkuyorum biraz şimdi..
benim evde yok şimdi bi de canım sen en az dört saat sıkışmadan idrar testi yapma
ordamısın garslan üzülmeni istemiyorum yaptınmı testi
yaptım canım ben negatif çıktı...ama moralim hiç bozulmadı...Allah hepimize versin..öenmli olan 12sinde pozitif sonuç almak..hayırlısı
hayırlıısı inşallah 12 sinde mutlu haberi alırsın haber et bana mutlaka msn adresimi de verebilirim sana hani belki ihtiyacınolur
özelden dedin nersi özel bir yer mi var nasıl anlamadım sitedemi senin sayfana mı gireyim
garslan isim neydi birde ne kadar mal oldu anatoliada sgk varmıydı merak ettim
mevzeyyyyyyyy güzel anne nasılsın bebiş nasıl 1 hafta sonra kucağında işalllah değil mi??
gülşen canım benim ismim..sgkdan yararlanamadık biz 3750 merkeze verdik 250 de muayene vermiştik 250 de genetik tahliline verdik 1000 tl de ilaçlar tuttu...
garslan yaptınmı sıkışık mıydın peki
neden o kadar tuttu sosyal güvenceniz yokmuydu bayağa tutmuş hadi hayırlısı allah emeklerinizin karşılığını verir inşallah kaç tane transfer oldu
gülşen canım benim ismim..sgkdan yararlanamadık biz 3750 merkeze verdik 250 de muayene vermiştik 250 de genetik tahliline verdik 1000 tl de ilaçlar tuttu...
seninki tüp bebekti dimi?[/
evet tüp bebekti..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?