2011 Ağustos-Eylülde Tüp Bebek Yaptıracaklar

amin canım sağol..benimde adet sancısına benzer sancılarım oluyor ama ben yormak istemiyorum hiçbişeye...hayırlısı olsun tabii herşeyden önce sağlıklısı olsun..ama inşallah olsunnn:))

yaptım negatif....ama sıkışık falan değildin farkeder mi ki??

canım en doğru idrar testinin sabah ilk idrarla yapılması bunun nedeni de idrara sıkışık olman ...
normal zamanda idrar testi yapılacaksa 4 saat beklenmesi tavsiye ediliyor

amin canım sağol..benimde adet sancısına benzer sancılarım oluyor ama ben yormak istemiyorum hiçbişeye...hayırlısı olsun tabii herşeyden önce sağlıklısı olsun..ama inşallah olsunnn:))

arkadaşlar merhaba....
bunları kafanıza takmayın...çok şükür bende çok çektim 11 senedir istiyoruz ama kısmet bugüneymiş...
şu bir gerçekkki hastane ve doktor çok önemli...önelikle onlara güvenin..bende bu ay tüp bebek yaptırdım ve allahıma şükür ilk denemem de tuttu..bende sizler gibi adet sancısımı yerleşme sancısımı o bu diye diye 12 günü bitirmiştim..12. gün aldığım sonuç aslında gebe olduğpum yönündeydi...fakat doktrum beni ne üzmek nede umutlandırmak istememişti ilaçların etkisiyle yükselebileçeğni ve bana 3 gün sonra yani bayramın birinci günü yine kandan test yapmamı söylemişti..eğer değerlerim 200 bulursa allahın izniyle hamileydim...ve o gün testi yaptırdık.. değerim 270 çıktı...doktorum la konuşmam neticesinde allah nasip ederse pazartesi günü ilk ultrasonum var...
dua edin arkadaşlar....hepimize yaradanım bebeklerini kuçağına almayı nasip etsin...

arkadaşlar merhaba....
bunları kafanıza takmayın...çok şükür bende çok çektim 11 senedir istiyoruz ama kısmet bugüneymiş...
şu bir gerçekkki hastane ve doktor çok önemli...önelikle onlara güvenin..bende bu ay tüp bebek yaptırdım ve allahıma şükür ilk denemem de tuttu..bende sizler gibi adet sancısımı yerleşme sancısımı o bu diye diye 12 günü bitirmiştim..12. gün aldığım sonuç aslında gebe olduğpum yönündeydi...fakat doktrum beni ne üzmek nede umutlandırmak istememişti ilaçların etkisiyle yükselebileçeğni ve bana 3 gün sonra yani bayramın birinci günü yine kandan test yapmamı söylemişti..eğer değerlerim 200 bulursa allahın izniyle hamileydim...ve o gün testi yaptırdık.. değerim 270 çıktı...doktorum la konuşmam neticesinde allah nasip ederse pazartesi günü ilk ultrasonum var...
dua edin arkadaşlar....hepimize yaradanım bebeklerini kuçağına almayı nasip etsin...

ayyy çok sevindim Rabbim kucağına almayıda nasip etsin inşallah...

hadi hayırlısı inşallah hayırlısıyla allah kucağına almayı nasip etsin inşallah nerede yaptırdın

iii akşamlar bende çıkıyorum yarın görüşmek üzere inşallah hayırlı haberler duymak ümidiyle hoşçakalın

arkadaşım duyduğum ve bildiğim kadarıyla şu aşamada pek fazla bitki çayı kullanmasan iyi olur özelliklede naneyi ne çay nede baharat olark önermiyorlar tutunmayı engelliyormuş galiba. nane, acı, turşu sirkeli olduğu için, nar, baharatlı yiyecekler, asitli içecekler, çiğ soğan, maydanoz gibi yiyecek ve içeceklerinde tüketilmemesi gerektiğini duymuştum ama tabi yine sen bilirsin.

ama midem çok kötüydü.. kusmaktan kalbim sıkışıyordu mecburdum...

ben soğanıda baharatıda çok severim ..öle tatsız tutsuz yokyok yapamam.. bide yeme alışkanlığım var eğer değiştirirsem stres olurum.. o zaman daha kötü hiç tutmaz

hatırlattığın için sağol arkadaşım... dikkate alacağım..

canım senin adına çok sevindim ALLAH eline almayı nasip etsin inş.ben dün ilk defa gittim görüşmeye ilk gün çok kafam karıştı.kararsız kalım biraz dr ve klınik için tahlil ve rahim filmi istedi onlarıda götürüceğim zaman belki fikrim değişir.dua et benim için :) görüşmek üzere.

merhaba laluna bende 1,5 sene evvel jinemede teksen hocada 2 kere aşılama yapıldı kuzenimde tüp bebek malesef ikimizde sonuç olumsuz oldu klınık çok güzel dr.lar iyi ama sonuç olumsuz olunca geri gönüş yapmadılar hem bana hem kuzenime.ama orda çok ta hamile kalanlar vardı :) inş sende olumlu sonuçlar alırsın

slmmm larrrrrrrrrrrrrrrr.vallaaa bende delii ginbiii soğann vesarımsakkkk yerımmm.transferdennn sonraaaa bolcada yedımmm.tursuuu..acı biberrrrrrrr hepsinniii yedımmm.

fakattt narrr aaaaaaa dikkatt etttttttttt derimmm

Lh Prolaktin ve estrodiol bırak peşimi
biri düzelior öteki bozuluyor bi dikiş tuttramadık gittii...
şükür estrofeme başladık ama prolaktin yüksek çıktı ilaç tedavisiyle birlikte tedavide devam edecek .. bakalım zaman ne gösterecek

Hayirli olsun canim Allah tamamina

Erdirsin insallah bende senin gibi 11yil sonra

Kavustum Rabbim kucagimizada almayi nasip

Etsin insallah transferden 3 4 gün sonra benimde

baya kramp tarzı yani her zamdnkinin disinda

agrilarim olmustu nekadar korkmustum ama cok sükür

bebis yolda Allahim isteyen herkese versin

İnsllahhhhhhhhhhhh

Dualarim herkesle canim Rabbim herksin gönlündekini

Versin ben 11 yil sonra kavustum şükür dondurulmus

Embryo transferiyle hemde öyle bir noktadaydikki

Almanyada bize sperm bankasini önerdiler

Biz tr ye geldik 20 yumurtanin sadece 3 dollenmisti

O ücün 2 tanesi transfer edildi 1 tekrar donduruldu

Yani bizim son tedavi gibi birseydi eger olmasaydiki sükür Allahima

oldu urologumuz cok uzun bir ara vermemizi söylemisti

Hamdolsun gerek kalmadi Rabbim bizede verdi

o yüzden bütün arkadaslara diyorum çıkmadik candann ümit

kesilmez sende moralini yüksek tut canim kafandaki

her soruyu sor kendini süphede bıraktırma

Önce sen kendi doktorun olki onlarda sana

doktorluk yapabilsin Allaha emanet ol cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…