tabi haklısın para nemli değilde olmayıncada biz bunca yıl belkide bundan dolayı erteledik gerçi biraz da korktum sanırım belli bir sene geçince insan anne olmaktan korkuyor galiba iyi bir ebebeyn olabilecekmiyiz diye düşünmeden edemiyor hayırlısı inşallah canım tutssunda herkesten çok ben sevinicem görümcemden biliyorum yaşadıklarını her dakikasını oda ağlamıştı ilki olmayınca gerçi o aşılama idi ama inşallah seninde ilk denemende tutucak zaten şimdi çok erken 7. gün dimi görümcemde 10 gün denemişti kendini hasta olacak gibi hissedioyorum demişti ama olmadı şimdi bebekleri kucağında inşallah allah sanada nasip eder hepmize
yaptım negatif....ama sıkışık falan değildin farkeder mi ki??
canım en doğru idrar testinin sabah ilk idrarla yapılması bunun nedeni de idrara sıkışık olman ...
normal zamanda idrar testi yapılacaksa 4 saat beklenmesi tavsiye ediliyor
amin canım sağol..benimde adet sancısına benzer sancılarım oluyor ama ben yormak istemiyorum hiçbişeye...hayırlısı olsun tabii herşeyden önce sağlıklısı olsun..ama inşallah olsunnn:))
amin canım sağol..benimde adet sancısına benzer sancılarım oluyor ama ben yormak istemiyorum hiçbişeye...hayırlısı olsun tabii herşeyden önce sağlıklısı olsun..ama inşallah olsunnn:))
arkadaşlar merhaba....
bunları kafanıza takmayın...çok şükür bende çok çektim 11 senedir istiyoruz ama kısmet bugüneymiş...
şu bir gerçekkki hastane ve doktor çok önemli...önelikle onlara güvenin..bende bu ay tüp bebek yaptırdım ve allahıma şükür ilk denemem de tuttu..bende sizler gibi adet sancısımı yerleşme sancısımı o bu diye diye 12 günü bitirmiştim..12. gün aldığım sonuç aslında gebe olduğpum yönündeydi...fakat doktrum beni ne üzmek nede umutlandırmak istememişti ilaçların etkisiyle yükselebileçeğni ve bana 3 gün sonra yani bayramın birinci günü yine kandan test yapmamı söylemişti..eğer değerlerim 200 bulursa allahın izniyle hamileydim...ve o gün testi yaptırdık.. değerim 270 çıktı...doktorum la konuşmam neticesinde allah nasip ederse pazartesi günü ilk ultrasonum var...
dua edin arkadaşlar....hepimize yaradanım bebeklerini kuçağına almayı nasip etsin...
arkadaşlar merhaba....
bunları kafanıza takmayın...çok şükür bende çok çektim 11 senedir istiyoruz ama kısmet bugüneymiş...
şu bir gerçekkki hastane ve doktor çok önemli...önelikle onlara güvenin..bende bu ay tüp bebek yaptırdım ve allahıma şükür ilk denemem de tuttu..bende sizler gibi adet sancısımı yerleşme sancısımı o bu diye diye 12 günü bitirmiştim..12. gün aldığım sonuç aslında gebe olduğpum yönündeydi...fakat doktrum beni ne üzmek nede umutlandırmak istememişti ilaçların etkisiyle yükselebileçeğni ve bana 3 gün sonra yani bayramın birinci günü yine kandan test yapmamı söylemişti..eğer değerlerim 200 bulursa allahın izniyle hamileydim...ve o gün testi yaptırdık.. değerim 270 çıktı...doktorum la konuşmam neticesinde allah nasip ederse pazartesi günü ilk ultrasonum var...
dua edin arkadaşlar....hepimize yaradanım bebeklerini kuçağına almayı nasip etsin...
dün gece sabaha kadar kıvranarak uyukladım sabak sıcaksüt içtim çok iyi geldi ama
.. 30 dak sonra nane cayı..
1 sa sonra kahvaltı yaptım çift yumrtalı oy oyoy lu kahvaltılardan yapıp kendime torpil geçtim.. :))
evde oturdum izinliyim
kanal d de çok güzel hareket vardı onu izledim gülerken karnım hareket ediyordu ya ... komik bir duygu orta kattak, kiracımı rahatsız ettimmi diye merak yaptım..
sonra dr. dedikleri aklıma geldi..
ben aramadan hastaneden aradılar nasılsın bebeiş nası varmı kanama diye söledim dün gece olanları ve sabah ishal oluşumu devam ederse koş hemen gel dediler.. bende bence antibiyotik yaptı galiba dedim..tetradoxu içtikten sonra yaşamıştım içme dediler..
:79::79::79:
teşekürler ama merak edilmek çok güzell..
arkadaşım duyduğum ve bildiğim kadarıyla şu aşamada pek fazla bitki çayı kullanmasan iyi olur özelliklede naneyi ne çay nede baharat olark önermiyorlar tutunmayı engelliyormuş galiba. nane, acı, turşu sirkeli olduğu için, nar, baharatlı yiyecekler, asitli içecekler, çiğ soğan, maydanoz gibi yiyecek ve içeceklerinde tüketilmemesi gerektiğini duymuştum ama tabi yine sen bilirsin.
Merhaba canim tedavin hayirli olsun insallah
Bende bu yaz Bahceci Kliniginde sevgili Mustafa Bahcecide
Oldum tedavimi 5 yurt disinda icsim vardi
Ama orada ilkti ve Alllahima sükürler olsun
On haftalik ikizlere hamisim insallah
Halit bey ameliyatimi yapmisti cok zor bir
Dönem atlattik biz zor bi tedaviydi bizimki
Ama cok sükür sonuc iyi oldu o klinikte herkes
mükemmel inan cok insancıllar morali hep
Yüksekte tutuyorlar hastanın Allah yardımcın
Olsun insallah hepimizbebisine kavusur
Sagolun gozdanis ve garslan. Ben doktorumun gunüne göre kalamis tip veya Fulya jinemede gidiyorum. Gittigim yer ve doktordan kimileri memnun kimileri ise degil. Su an ki izlenimlerim pozitif ancak ileride ne olur bilemem. Sizler nereye gidiyorsunuz?
6+1 nasıl yani 7 bebek mi var karnında ... ne olacak şimdi?
süreci anlata bilirmisin ben cahilim bu konuda.. öldüreceklermi.. kürtajmı ne yapacaklar..
ama midem çok kötüydü.. kusmaktan kalbim sıkışıyordu mecburdum...
ben soğanıda baharatıda çok severim ..öle tatsız tutsuz yokyok yapamam.. bide yeme alışkanlığım var eğer değiştirirsem stres olurum.. o zaman daha kötü hiç tutmaz
hatırlattığın için sağol arkadaşım...dikkate alacağım..
arkadaşlar merhaba....
canım senin adına çok sevindim ALLAH eline almayı nasip etsin inş.ben dün ilk defa gittim görüşmeye ilk gün çok kafam karıştı.kararsız kalım biraz dr ve klınik için tahlil ve rahim filmi istedi onlarıda götürüceğim zaman belki fikrim değişir.dua et benim için :) görüşmek üzere.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?