hadi hayırlısı inşallah hayırlısıyla allah kucağına almayı nasip etsin inşallah nerede yaptırdın
aşkböceği hayırlı olsun canımmmmm
Hayirli olsun canim Allah tamamina
Erdirsin insallah bende senin gibi 11yil sonra
Kavustum Rabbim kucagimizada almayi nasip
Etsin insallah transferden 3 4 gün sonra benimde
baya kramp tarzı yani her zamdnkinin disinda
agrilarim olmustu nekadar korkmustum ama cok sükür
bebis yolda Allahim isteyen herkese versin
İnsllahhhhhhhhhhhh
Günaydın canlarım,güzel bir gün yaşayalım hep birlikte inşallahhh...
bu gün 2 gündür içimde olan arkadaşımla bir iletişim kurmuştum..
ama ilk gün kusma anındaki içimdeki sancı veçekilmeler..
dün sağ kasığımdan sağ dizimi hareket etirememe noktasına getiren ağrı..
sabah uyandığımda kasıklarımda adetağrısı gibi sancı ve batın bölgemde yanmalar neticesinde...
ve bu sabah doktorumun 5.gün embiryosunu içime koymayacağını öğrendikten sonra....olan içimde kopma gibi ağrı..
vs vs vs..
bence tutunmadı bana ...
galiba unutmak bu gun ümitsizim içimden ona ne hikaye okumak nede müzik dinletmek geliyor çünkü kimse yok orada arkadaşım bana tutunmadı...
sadece apandix bölgemde yani sağ kasığım ve üst kısmı karaciğere doğu ateş düşmüş gibi yanıyor..
saat 13:30 da hastaneye gideceğim doktorumla görüşmeme var. neden 5. gün embiryomun koyulmadığını anlatacak..
belki kalanların hepsi öldü..
içimdeki öldü..
zaten TESE ile zorla alınmıştı sperm amcalar.. eşim asla bidaha dedi..
bitti..
herşey..
en azından 2 gün anne olma duygusunu doyasıya yaşadım.. allaha şükürler olsun en azından hissettim o güzel duyguyu ..
ama galiba olmadı..
bu gün 2 gündür içimde olan arkadaşımla bir iletişim kurmuştum..
ama ilk gün kusma anındaki içimdeki sancı veçekilmeler..
dün sağ kasığımdan sağ dizimi hareket etirememe noktasına getiren ağrı..
sabah uyandığımda kasıklarımda adetağrısı gibi sancı ve batın bölgemde yanmalar neticesinde...
ve bu sabah doktorumun 5.gün embiryosunu içime koymayacağını öğrendikten sonra....olan içimde kopma gibi ağrı..
vs vs vs..
bence tutunmadı bana ...
galiba unutmak bu gun ümitsizim içimden ona ne hikaye okumak nede müzik dinletmek geliyor çünkü kimse yok orada arkadaşım bana tutunmadı...
sadece apandix bölgemde yani sağ kasığım ve üst kısmı karaciğere doğu ateş düşmüş gibi yanıyor..
saat 13:30 da hastaneye gideceğim doktorumla görüşmeme var. neden 5. gün embiryomun koyulmadığını anlatacak..
belki kalanların hepsi öldü..
içimdeki öldü..
zaten TESE ile zorla alınmıştı sperm amcalar.. eşim asla bidaha dedi..
bitti..
herşey..
en azından 2 gün anne olma duygusunu doyasıya yaşadım.. allaha şükürler olsun en azından hissettim o güzel duyguyu ..
ama galiba olmadı..
sennnn gonlunu ferah tut emi.......
bide bize giren cikanin haddi hasebi yoook...
kizdim simdi kocana bi daha asla da ne demek...
Kontess2000, neden böyle yapıyorsun? 5. gün transferin yapılamamıs olabilir fakat 3. gün transfer edilenlerin tutunmadıgına nasıl karar verdin? Bak canım sen çok duygusal ve birazda masalsı yaklasıyorsun olaya. Tutunup tutunmadığı hemen oyle anlaşılır olsa kimse okadar gün heyecan içinde beklemezdi. Daha transferin yapılalı kaç günün olduki hemen anlayacaksın? İlk günler yasadıgın bulantı yada agrıların transfer işleminin yan etkileri olabilir. Sonucta bir takım aletlerle içeriyi kurcalıyorlar. Vücütta buna tepki gösteriyordur. Biraz sabırlı ol ne olur. Hemen oldu-olmadı diye kararlar veripte kendinide olumsuz etkileme. Insanlar hamile kalıyorlarda ruhları bile duymuyor adetleri bir hafta-on gün gecikince anca şüpheleniyorlar. Daha yolun çok başındasın.
benim eşim çocuk sevmiyor... asla istemiyor..
tüm mücadelemde tek başımaydım..
bebekkim benim can yoldasımdı ama bu sancılar kasılmalar ağrılar.. hayra alamet değil.. aşılamada böyle oldu
dün dus aldım.. alırkende bebişimle hadi bakalım ilk banyomuz diyip konuşuyordum ama sesize onun arkamda olduğunu görmedim bile ve
bana düngece aşılamayı denedin bana ameliyat yaptırdın (varikosel ve TESE ) olmuyor işte ne diye bukadar takıntılısın dedi.. bıktım dedi senin bebek takıntından dedi. sinirli sinirli
dusa girdim oturdum bebeğime sarıldım ağladım... ağladım.. rabbime sığındım..
okadar üzüldüm ki..
o andandır içimde kasılmalar durmadı hatta sağ bacağım iptaldi.. bellim kopuyordu adet olacağım zamanki gibi..
şimdi batın bölgem yanıyor..sağ tarafım iflas etti gibi apandixim ve karacigerim parçalanıyor gibi..
öyle sancım var ki adet dönemimdeki gibi sancıdan midem bulanıyor..
hiçbirşey göründüğü gibi değil yani..
ben hep polyanaydım.. ama artık olamıyorum..
bazı insanların yolun başı aslında sondur...
her sonda yeni bşlangıçlara gebedir..
benim eşim uyuz.. o beni yıpratıyor.. hep alttan aldım anlayışlı davrandım.. üsütüne gitmedim pışpışpış aaaa biride beni pışpışlasın ama ya yeter..
sorun bende olsaydı o beni asla pışlamazdı..
zaten dün karar verdim tutmazsa olmazsa boşanacam.. 31 yaşında fıstık gibiyim.. o ise 40 yaşında kim onu neyapsın
bulmuş benimgibi hatunu bunuyor.. yeter ama bunu bile bana dedirti ya dün geceki tartışmadan sonra hiç demiyor bu kadına bebek tranfer edilmiş pışlayayım evlendiğimizdendir beni pışlıyor yok insan değil bu farklı bir tür..uyuz işte takmış pençelerini saldırıyor ..
onu allaha havale ediyorum..
walla bebeğim olsun altını bağlamadan kucağına verecem o görürü gününü..
benim eşim uyuz.. o beni yıpratıyor.. hep alttan aldım anlayışlı davrandım.. üsütüne gitmedim pışpışpış aaaa biride beni pışpışlasın ama ya yeter..
zaten dün karar verdim tutmazsa olmazsa boşanacam.. 31 yaşında fıstık gibiyim.. o ise 40 yaşında kim onu neyapsın
bulmuş benimgibi hatunu bunuyor.. yeter ama bunu bile bana dedirti ya dün geceki tartışmadan sonra hiç demiyor bu kadına bebek tranfer edilmiş pışlayayım evlendiğimizdendir beni pışlıyor yok insan değil bu farklı bir tür..uyuz işte takmış pençelerini saldırıyor ..
Erkekler böyle işte. Asla bizim gibi düşünmezler. Ama İnşallah bebeğin doğunca kocanda onun yüzünü görünce senden çok sevecektir . Allahım İnşallah gönlüne göre versin. Yarabbim İnşallah bu arkadaşımızın rahmini kudretinle doldur. Kontess inanki şu karamsarlığına çok üzüldüm.
biliyormusun ben aslında asla karamsar biri değillim..yakında 4 bittim 5 girceğiz.. eşimin ailesi hep iç içe akraba evlilikleri var çok kardeşler tek dışardan gelin benim.. lisanlarınıda bilmiyordum zaten evlendiğimde hiç istemediler biz birbirimiz sevdik evlendik sevdiğiniz düşündüm gün geçtikçe bebeğimiz olmayınca ailesi gibi tuhaf oldu.. zaten annesi doğmuş doğdukalrına bunlar bakmiş düşün görümcelerimin altını bile bağlamış.. ne günah oysa ama o kaynanamın günahı..
en başta bebek olmayınca ailesi düşün mutlu oldu benden sandılar..
ve ben hep sustum ilk 3 yıl onu küçük düşürmedim hiç..enson birgün bana laf sokuluyordu en okalısından..ve hiç beni korumadan keyifle sokulan lafları dinliyordu bu uyuz..
dödüm varikosel ameliyatı olduğunu sorunun sende olduğunu anlatmıyacakmısın dedim annesi babası ve evde kalmış kuru resmen babacına düşün okadar kuru ki gece 12 de telefon açıp edepsizce o kadın (ben oluyorum hep böle adım). okakadınla ne yapıyorsunuz keyfin nasıl abidiye soran bir kuru..
neyse oğullarında olduğunu öğrenince sustular apıştılar zonk duvara resmen yapıştılar..ben tek başıma bu uyuz gerzeklerle mücadele ettim..neyse...hiç onunla tartışmaya girmedim ben..
aşılama yaptırdım 3 kez..haberleri olmadı..ailemin haberi vardı ozaman ama tutmayınca üzüldüler..
şimdi tüp deniyorum ne anneme ne babişime söledim üzülmesinler die
belkide vusudumdaki hormon değişimleri ilaçlar hasas yapıyor ve umut dengesiyle oynuyor..
umarım kuruya ve eşime inat
annesözü dinler ve annesine tutunur..
SABAH SABAH BAŞINIZ ACITTIM PARDON...ÖZÜR..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?