2011 Ağustos-Eylülde Tüp Bebek Yaptıracaklar

ben eşimi türünün son örneği sanmıyorum..

kuracağın cümlelri tahmin ediyorum..

beni eşim trans fer günü ne yaptı biliyormusun yani salı günü eve yemekli misafir çağırdı.. günler çuvala girmiş gibi ..ailesini hemde 9 kişi yeğenler dahil
.....tam ...ta
ben ne yaptım restorandan yemek söledim hahaha :))) kapıcının kızını çağırdım çay kahve için ve hiç birşekilde transferi söylemedim oturdum .. zaten sinir oluyorlar doktora yapıyorum diye..okumuş olduğum için.. ( insan övünür ama bunlar insan değil..)

sülalaesini ağırlamadımya kinlenmişti ... kuru ve diğer... lar onu fiştelemişti onlara hizmet etmedim diye restoran pastaen işi muhabettine ohhh yaptım ama

oda dun bana hasas olduğum noktadan vurdu.. amacı intikamdı ama ağladığımı göstermedim ona.. duşa girdim orada ağladım çıktığımda dimdiktim..

hep dik olacağım...çünkü ben kötü bişi yapmadım ki başım önümde olsun.

tavırları sorundan değil ailesi..

zamanında kendinden sonra olan 5 kız çoçuğuna bakmış altlarını değiştirme besleme dahil kaynanam sürekli yavruladığı için..

ailesi çok kalabalık.. sevmiyor bebek..çocuk parkalrı bile sevmiyor..

bıkmışım ben bu cırcır sesten diyor... psikolojik vakka..

yada istiyor sorun onda olduğu için ""kedi uzanamayacağı ciğere mundar der hesabı"" davranıyor.

yaaaaaaaaaaaaaa neler varmışşş neeeeelrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr valla şaşırdımmm
ama en çok taaa şu kuru lafınııı sevdımmmm
yaaaaa zatennn biz bu bebeklerııı kendımızz içinnn istemiyomuyuzzzz
adamlarıın papucuuu damammmmaaa:)

şimdiiii bakkk benımdee 3 günnn trnasferımm olmusttuu.bendekıı değişikliklerrr ateşimmm çıkıyoduuuu.üşüyodummmmmmm.belımmm zatennn ağrıyoduuu onu anlatmıyorummm bileeeeeeee.

hemem hemen aynı seylerrr.fakat tavsiyemmm duşaaa girmeee ...hele de ne ayaktaaaa nede sıcakkkkkkkkk

tutunmuş olannn minikidee zorlaaa düşürüceksinnnnn DİKKKATTTTTTTTTTT ETTTTTTTTT..
TABİ KİMSE ANLAMIYOOO.ERKEK milletiiiii hödükkkk başka cvp yokkkk
benımkı sizinkilere göreee biraz daha anlayışlıııı.fakattt gün günnn tutmuttyooooo
sanırımmm ayarlarııı bozuluyooo bunlarınnnnnnnn
banada tüm gün evdesinnn niyee bişeyy yapmıyosunnn diyo..çemkiriyoooooo
ilk baştaa takıyodummm.baktımmm ben takılıyorummm sonraaa uğraşmıyorummm bi gün yapıyorummm 5 günn yapmıyorummm.bıde sebzee yapıncaa yemıyoooo
ohhhhhhhhhhh bende yapmıyorummm
bırakınn yaaaaaaaaaa onlarııı analarııııııııııı uğrassınnn.bizimmm daha önemliiiiiii işimizzz varrrr.bebekkk büyütüyoruzzzzzzzzzz bizzzzzzzzzzzzzz
ANLASTIK MIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
O YÜZDEN Kİİİİİ SAKİNNN SAKİNNN OTURRR OTURDUĞUNN.YERDEEE

HADİ KİMSEYEEE NAZAR DEĞMESİNNNNNNNNNNNNNNNNN

sen anlatıyosun ya sanki ben kendimi dinliyorum 2.aşılamamda da kocam yemeğe çağırdı ailesini ilk günüydü evi yine bahvedip gittiler bende tez canlıyım onların arkasından evi toparladım ammaaaaaaaaa unutmadığm şeyler var eltiminde çocuğu omadı 7 yıl 2 aşılma yaptı olmadı ilk tüp denemesi tuttlu suyunu bile kendi içmedi ya kocası içirdi kaynaman her gün gitti evini temizledi benim evi ise batırdılar kendi köylüsüyaaa bende aynı memleketten değilim onlarla.bana yabancı diyorlar sanki yurt dışından geldim :)hem beni dinlendirmiyorlar hemde neden tutmadı diyolar ama herşey moralle oluyo neden neden se hep tadavilerimde moralimi bozuyolar ev teli hiç susmaz gereksiz yere aramalar moral bozmalar eltimin çocuğu olmadığı zaman yanında çocuktan bahsedilmezdi konşturmazdı kimseyi çocukta sevmezdi şimdi ise herşeyi unuttu beni sıkıştırıyo hasba sen ne çabuk onuttun yaa o günleri tadavilerini şimdi ise çocuğuna ALLAH snin canını alsın diyo yaa böyler şeyler varmı tüylerim diken diken oluyo oo beddua edince sizlerinde gereksiz yere başını ağrıttım o kadar doluyum kiii

Allah hepinize sabır ve kolaylıklar versin. Eve gidince kocamın ayağının altını öpücem

canııımm benım yaaaaaaaaaaaa.kafayıı yemişlerrrrrrrrr yaaaaaaaaaa onlarrr
tabiiii şuççç oğullarındaaaaaaa yaaaaaaaaaa.yanıı şuç taaa demiyeyiimmmmmmmmmmm anlayınnnn

kendılerıneee afedersinizzz ama b........kk.... kondurmuyolarrr
hırslarınıı sizdenn çıkarıyolarrr.neysee şu işlerr bitsinnnn sonraaaaaa haledersinizzz sizzzz bu densizlerrri hatttaaaaaaaa canavarrr bunlarrrr
şimdiiii kötüüü düşünmeyinnnn.
önemlıı gunlerr varrrrr.yapılanlarrr unutulmazzz ama şimdiii zamanıı değillll.sizdeeee bebeğinizeee göstermeyinnnnn

sevdirmeyinnnnnn.olsunnnnnnnnnn biiiiiiiiiiii.daha çok seyyy buluruzzzzzzzzzzzzz

tövbe tövbe beduası bi tutacak.. allah muhavazada..görecek gününü..

geçen yolda yürürken kadının biri bağır çağı bedua çocuk en fazla 3 yaşınba dondurma istemiş topu topu..

car car...bedua ediyor o anda çocuk annesinden korktu caddeye fırladı bende arkalarındayım..araba zor fren yaptı.. ve halen çocuğa sayıyor elimi bırakırsan böle olur allah belanı vesip mikrop allah canı alsın diye.. ama ne laflar..ne bedualar..

döndüm kadına dedim ki..,,

bedua ettin yavruna arabanın altında kalıp ölüyordu ve halen ediyorsun..

biliyormusun ben 4 yıldır evlat diye dua ediyorum..
tüp bebek merkezleri tıklım tıklım..

uğraşmadan evlat verdiği içinmi bu halin... yoksa yavrunumu sevmiyorsun..

edepsiz döndü bana dediki ister severim ister döver ister söğerim sana ne kimsin dedi..

yadünya çok ilginç..

AİLESİNE VE EŞİNE GELİNCE..

muhammed (s.a.v) başına pislik attılar bedua etmedi allaha havale etti sende öle yap.. ben hep öle yaptım..
unutmaki rabbin sana şah damarından daha yakın..

ve ben çok üzülürdüm ilk zamanlarda.. artık umursamıyorum..bazen çok ağır konuştuğunda koyuyor sonra dönüp kendime BENİM RABBİM VAR O BANA YETER DİYOR..

ABDESTTİMİ ALIP NAMAZIMI KILIP SECADEDE ALLAHIMLA KONUŞUYORUM..

ben yıllardır HEP ÜZÜLDÜĞÜMDE ALLAHIMLA KONUŞURUM.. SANKİ O AN BİR DOSTUMUN OMUZUNDAYMIŞIM GİBİ BANA SARILMIŞ GİBİ

Son düzenleyen: Moderatör:

canım çok saol yazdıkların için:)en zor şey cahil insanlarla uğraşmak.

canım yazdıkların için çok saol:)en zor şey cahil insanlarla uğraşma.

çok saol canım aynen bende öyle yapıyorum ALLAH ıma havale ediyorum oo herşeyi görüyo rabbim okadar cahil insan varki beddua yaa nedemek 7 kat semeya çıkıyo ya tutarsa bunaları hiç düşünmüyorlar galiba yine diyorumki hakkımda hangisi hayırlıysa oo olsun.

canım yazdıkların için çok saol:)en zor şey cahil insanlarla uğraşma.

hayatımızzz hep onlarla değilmmiii.heryeeee ..işteeeeeee.ailedeeeeeeee.arkadaşlardaaaaaa.heppppppppppp varlarrr.ooooooo yüdennn benımm çok arkadaşımmm yoookkkk hayatımdaaaa

ama şimdiii en azındaaannn birbirimizii tanımasakta yakınızzzz.kısmetttt bizimmm bebekelrrr oluncaaaaa görüşmeekkkk kısmettt olurrrr
nediyeyimmmm
insallahhhhhhh böleeeeeeee devamederrr.ben mutluyummm sizin gibiii yenı arkadaslarımmm olduğuu içinnn

kızlar biz cocukları olmayan bayanlar bir araya gelelim, kocalarımızı çekiştirelim. Tokun halinden açın anlamıyacağı gibi bizim halimizden de ancak biz anlarız.

kontescim bişey söylüyeceğim aslında öncelikle bu kadar üzülme ne olur bebeğinin tutunup tutunmadığını şu anda sadece allah bilir ama eşinle olan durumun ailesi bir çocuk sahibi olmanız acaba doğrumu bu bana düşmez ama allah herşeyi bilir bilir verir eğer bunlar dahada ilerlerse sizin için bide bebeğiniz olursa arada kalmak eşinin ailesinin tavırları şua anda allaha sığın sadece o neylerse güzel eyler doğru eyler. allahın verdiği her şerde bile bir hayır vardır belki bize bu bebeği vermemesinin sebebi vardır. şimdi zülüp bunu göremeyiz ama belki ilerde görebilriz bunu kimse bilemez üzülme ne olur allahtan hayırlısını dile her zanan ben 10 yıllık evliyim ilk denemem olacak ama bu güne kadar bir kere bile ağlamadım. allaha hep dua ederken hayırlı evlat ver diye dua ettim hayırsız olacaksa olmasın dedim hala öle diyorum bunları yazdığım için işine karıştığım için umarım bana kızmamışssındır hakkında hayırlısı olsun

haddim aştım sanırım kusura bakma ne olur hayırlısın olsun allah gönlüne göre versin bence tahlil gününü bekle allah sana muhakkak en hayırlı yolu gösterecektir hoşçakal

herşey için çok tşk ederim bende çok mutluyum sizlerle tanıştığım içi:n)bu arada adım dilek ben ist dayım bende sizlerle tanışmak isterim:)

Bu arada birsey merak ediyorum. Gecen gun benden ve eşimden resim, nuf. Cuzd. Ve evlilik cuzd. Fotokopilerimizi istediler, tedavinin yapılabilmesi icin bu gerekliymis. Sizden de istediler mı?:44:

bizden de istediler...bizde özelde yaptırıyoruz ama farketmez sağlık bakanlığına bildiriyorlar...

Arkadaslar bu gun transferim yapıldı .ayın 17si test tarihim .her şey yolunda gider inşallah.hepimiz icin dua ediyorum .saglikla kucağımıza almayı nasip etsin allahim:81::81::96:

hayırlı uğurlu olsun güzel haberlerini alırız inşallah...

canım hayırlı olsun..inşallah bebişin sana sıkı sıkı tutunur..benim 7. günüm bugün:)inş bebeğim tutunmuşturrr...

inşallahhh...nasıl geçicek bende bilmiyorum....benimde 7. günüm...

amin canım...hoşgeldinnn...hayırlı olsun...

Allah razı olsun canım biz onbir yıl sonra
İnsallah kavuşuyoruz bebislerimize Allahım
Darısı isteyen herse olsun insallahhhhhhhhhh

hoşgeldinnnn....aminnnn.....allah sağlıklı sıhhatli kucağınıza alamayı nasip etsin...

hoşgeldinnn.......hayırlı uğurlu oslun tedavin....

yarın bilgi almak için doktora gidicem fakat hangi gün gitmek gerekir ilk muayene için yani adetin 12. günü yada adetin ikinci günü ben im adetim eylül 1 idi ekm 1 gibi başlamak için sanırım bu adetimin 12. günü mü gitmem lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…