kızlarrrr elimde progestan 200mg yumuşak kapsül 06.2012son kullanma tarili(2 tabaka -20 tane) ,clexane 0,4ml 12 .2013 son kullanma tarihli(10 tane),crınone %8 02.2014 son kullanma tarihli vajinal jel (5 tane) ilaçlar var
şuan için ihtiyacım kalmadı bebişlerimi sağlıkla kucağıma almak nasip olurda inşaAllah Rabbim birdaha da kullanmayı nasip etmez
atmaya da kıyamıyorum ihtiyacı olan birileri varsa göndermek istiyorum yeterki ihtiyaç görsün
bu ilaçlar ne için?
yanlış cvp olmuş evet ama ben yinede üstüme alındım teşekkür ederim cnm...boşver kalitelerinin süper olduğunu düşün ve irdeleme sakın.. ben didikledim şimdi pişmanım keşke hiç sorgulamasaydım inşallah herşey çok güzel olur senin için..
şimdiki transferin nezaman canım? ben doğum kontrol hapına başladım 18indede lucrin kullanıcam değişik bi protokol .. geçen ay estrofem lle başlamıştım rahim kalınlığı iyiydi ama LH yüksek çıkınca tedavi iptal olu.. şimdi farklı bi protokol hakkımızda hayırlısı...
Allahım herkesin yüzünü güldürsün inşallahh
Hayırlısı olsun Baharkuş arkadaşım,inşallah su gibi akıp geçer tedavilerimiz hepimizin ve mutlu haberi alırız
transferden sonra kullanılan ilaçlar... kan sulandırıcı.. östrjen bandı, pregestan hap... öfff yine başlıycam bende eylülde ama var ilaçalrım.. ben kalanlarıda doktoruma götürüyorum o ordan ihtiyacı olana verio...
Saboli,cnm Ege Üniversitesinde niye düşün müyorsun,sanıyorum Ege tüp bebeği seçtin,ama üniversitede çok başarılı...
sağol canım. bende kullanacam o zaman.transferden sonra kullanılan ilaçlar... kan sulandırıcı.. östrjen bandı, pregestan hap... öfff yine başlıycam bende eylülde ama var ilaçalrım.. ben kalanlarıda doktoruma götürüyorum o ordan ihtiyacı olana verio...
sağol canım. bende kullanacam o zaman.
kızlarrrr elimde progestan 200mg yumuşak kapsül 06.2012son kullanma tarili(2 tabaka -20 tane) ,clexane 0,4ml 12 .2013 son kullanma tarihli(10 tane),crınone %8 02.2014 son kullanma tarihli vajinal jel (5 tane) ilaçlar var
şuan için ihtiyacım kalmadı bebişlerimi sağlıkla kucağıma almak nasip olurda inşaAllah Rabbim birdaha da kullanmayı nasip etmez
atmaya da kıyamıyorum ihtiyacı olan birileri varsa göndermek istiyorum yeterki ihtiyaç görsün
herkezde farklı olabiliyor.. doktordan doktorada değişiyor... 20 gün kalçamdan iğnede olmuştum mesela... bu sefer olmıycakmışım... hayırlısı olur inş. hakkında....ilkmiydi senin denemn...
hayırlısı olsun... inş. güzel sonuçlar alırısn.. işin güzel yanı iki tane transfer edecekeler ozmn... :)
ben varım cnm 18inde lucrine başlıycam sen hangi aşamadasın başladınmı ilaçlara
adetimi bekliyorum bugün yarın olurum ondan sonra dondurulmuş transfer olacakarkadaşlar, şu anki durumunuzu belirtin de , listeye ekliyeyim,birlikte heyecanlanalım
Eki Görüntüle 237042
canım hayırlı olsun.hep deriz bir tane olsun kaliteli olsun diye.inş. seninkiler birinci kalitede olurlar dört tane baktığın zaman az gelebilir ama bir taneyi bulamayan arkadaşlarımız var şimdi dua edelim ohss olmadan toplansın hepsi güzelce döllensin 8 hücreli olsun ve misler gibi sıkıca tutunsun annesine.yalnız giderken yanına ped al azda olsa geliyor.parfüm sıkma takı aksesuar takma ve genel anestezi iste.ve bu süreçten sonra çok su iç.allah kolaylık versinKızlar merhaba şimdi dr dan geldim çarşamba günü tüp bebek merkezine gönderiyorlar yarın son iğnem toplayacaklar mı dedim bişey demedi orada baksınlar bide onlar karar versin benim için yeterli düzeye ulaşmış dedi
21 tane yumurtam vardı başlangıçta şimdi 4 tanesi büyümüş bu iyimi kızlar yani 4 tanesi döllenebilecekmi acaba bilmiyomki yani tansfer için 4 yumurta iyimi düşünceleriniz nedir ben bilmiyorumki kesin bişeyde demiyo sadece benim için yerteli onlarda baksın diyo ben giderken hazırlıklımı gideyim 15-20 dk. uyutuyolarmış yanıma bişey almaya gerek var mı sizce? transferden sonra 4 gün gibi iş yerindeki arkadaşım izne çıkıyo 3 kişilik odada tek kalıyorum onların işide bana kalacak ne yapayım ben rapormu alsam öğle bizaman geldiki kızlar annem ameliyat oluyo iş yerinde i ben kalıyorum transfer yeni yapılmış olacak. düşündükçe geriliyorum şu süreci bi atlatabilirsem inşallah dualarınızı esirgemeyin kızlar allah hepimize yardım etsin işlerimizi kolaylaştırsın inşallah. fikirlerinizi yazın lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?