2011 Ağustos-Eylülde Tüp Bebek Yaptıracaklar

offf ya çok adet sancısı gibi sancım var(gerçi adet tarihim 18i ama neden şimdiden sancım var anlamadım...

ya korkma üzülme böle sancılar olabilir bilemezssin üzülme düşünme ne olur başka şeylerle ilgilen mümkünse dolaşmaya çık biraz temiz hava al düşünmemeye çalışşşşş

ya korkma üzülme böle sancılar olabilir bilemezssin üzülme düşünme ne olur başka şeylerle ilgilen mümkünse dolaşmaya çık biraz temiz hava al düşünmemeye çalışşşşş

ya zaten ara sıra geliyor sancılar ama zaman yaklaştı ya sanırım streste yapıyorum..saol canım desteğin içinnn

haddim aştım sanırım kusura bakma ne olur hayırlısın olsun allah gönlüne göre versin bence tahlil gününü bekle allah sana muhakkak en hayırlı yolu gösterecektir hoşçakal

yok canım ya kusura bakmadım..

dışardan öyle görünebilir.. ama eşimin gözünde sevgi görmezsem herhalde bu yuvayı sürdürmem benimde onurum var.. ve olumsuz giden bişeyin üstüne sırf kurtarmak için çocuk yapacak kadar cahil değillim değillim allaha şükür doktoram bitmek üzere... eşim istemezse 2 defa adam ameliyat olmazdı

eşim çok saf bir adam aileside bunu biliyor kullanıyorlar.. beni istemediklerinden oluyor hep amac huzursuzluk çıkarmak..

herşeyde tabiki bilmediğimiz hayır vardır canım ama allah kullarını hiçbişey için ne cezalandırır nede bişey için kısıtlarf. oturup ne hayı ne değildi diye düşünmek paranoyak yapar.. en güzelli teveküll etmek.

ben evlat diyede ağlamadım
ben eşimin ailesinin eşimi fişteklemesnden dolayı ağladım..

umarım tatmin olmuşsunuzdur cevaplardan..

genelde erkek anaları kadında sanar kusuru.o yuzden boş boş konuşur aslını astarını bılmeden.ınsan kafasına ister istemez takıyor bunları bende zaman zaman yaşıyorum bole şeyler allaha havale et bak görümcende varmış onun da kızı var yanı.allah kımsenın yaptığını kımseye bırakmaz arkadaşım

fatmacik sen bursadasın değilmi tüp bebek yaptın sanırım aşılama değil.bende bursadayım hangi merkeze gittin bilgi verirmsin

doktordan geldim..

kan pıthılaşma sorunu varmış...

her hastasına genetik yaptırıyor benim doktorum iyiyki yapmış.. tutmazmış eğer pıthılaşma sorunu olsaymış.
iğne verdi kullanmaya başladım..

bir tane daha enbiryo koyuldu içime..

sancılanmam normalmiş rahim toparlanıyormuş.. beliminde ağrısı rahmim tersmiş ondan belime vuruyormuş..

bakalım dinlenmeye devam..

bugun transferinden eşime söz etmedim.. hahaha:)) kendim gittim taksi ilede eve döndüm... tekrar milleti yemeğe almasın diye de hiç sesimi çıkarmadım..

gogus sertleşmesi haricinde hiçbi belirtim olmadi ama sonuc alacağımdan 2 gun once midem bulanmaya başlamişti baska hiçbi belirti yaşamadim

canım benim göğüsleri iğneyi kullanmaya aşladığımda acımaya ve sertlleşmeye başladıkları için belirti olsada anlamam zatennn...neyse canım saol...beklicem ve görecem bakalım......

Son düzenleme:
canım benim göğüsleri iğneyi kullanmaya aşladığımda acımaya ve sertlleşmeye başladıkları için belirti olsada anlamam zatennn...neyse canım saol...beklicem ve görecem bakalım......

he birde lekelenme yaşadım hiç stres yapma sakın inş tutunur sanada bebişinn dualarım hepinizeeee

bugün transferden sonra 8.günüm canım...pztsi test yapıcm....

heycan yaptım...

senin yerine.. ya internete erken tanı testi var alsana yap istersen..

ama doktorum hiçbir idrar tahlilini yapma dedi bana bugun tekrar tembihledi...

hormon fitilleri pozitif yada negatif çıkarıyormuş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…