offf ya çok adet sancısı gibi sancım var(gerçi adet tarihim 18i ama neden şimdiden sancım var anlamadım...
ya korkma üzülme böle sancılar olabilir bilemezssin üzülme düşünme ne olur başka şeylerle ilgilen mümkünse dolaşmaya çık biraz temiz hava al düşünmemeye çalışşşşş
kontescim bişey söylüyeceğim aslında öncelikle bu kadar üzülme ne olur bebeğinin tutunup tutunmadığını şu anda sadece allah bilir ama eşinle olan durumun ailesi bir çocuk sahibi olmanız acaba doğrumu bu bana düşmez ama allah herşeyi bilir bilir verir eğer bunlar dahada ilerlerse sizin için bide bebeğiniz olursa arada kalmak eşinin ailesinin tavırları şua anda allaha sığın sadece o neylerse güzel eyler doğru eyler. allahın verdiği her şerde bile bir hayır vardır belki bize bu bebeği vermemesinin sebebi vardır. şimdi zülüp bunu göremeyiz ama belki ilerde görebilriz bunu kimse bilemez üzülme ne olur allahtan hayırlısını dile her zanan ben 10 yıllık evliyim ilk denemem olacak ama bu güne kadar bir kere bile ağlamadım. allaha hep dua ederken hayırlı evlat ver diye dua ettim hayırsız olacaksa olmasın dedim hala öle diyorum bunları yazdığım için işine karıştığım için umarım bana kızmamışssındır hakkında hayırlısı olsun
haddim aştım sanırım kusura bakma ne olur hayırlısın olsun allah gönlüne göre versin bence tahlil gününü bekle allah sana muhakkak en hayırlı yolu gösterecektir hoşçakal
sonuc: pozitifffffffffff cok mutluyumm :))
sonuc: pozitifffffffffff cok mutluyumm :))
offf ya çok adet sancısı gibi sancım var(gerçi adet tarihim 18i ama neden şimdiden sancım var anlamadım...
yok canım ya kusura bakmadım..
dışardan öyle görünebilir.. ama eşimin gözünde sevgi görmezsem herhalde bu yuvayı sürdürmem benimde onurum var.. ve olumsuz giden bişeyin üstüne sırf kurtarmak için çocuk yapacak kadar cahil değillim değillim allaha şükür doktoram bitmek üzere... eşim istemezse 2 defa adam ameliyat olmazdı
eşim çok saf bir adam aileside bunu biliyor kullanıyorlar.. beni istemediklerinden oluyor hep amac huzursuzluk çıkarmak..
herşeyde tabiki bilmediğimiz hayır vardır canım ama allah kullarını hiçbişey için ne cezalandırır nede bişey için kısıtlarf. oturup ne hayı ne değildi diye düşünmek paranoyak yapar.. en güzelli teveküll etmek.
ben evlat diyede ağlamadım
ben eşimin ailesinin eşimi fişteklemesnden dolayı ağladım..
umarım tatmin olmuşsunuzdur cevaplardan..
tebrik ederim allah kucağına almayı da nasıp etsın kaçınkı denemendi hangi ilde yaşıyosun sakıncası yoksa yazarmısın
transfer yapmışmıydın tatlım..
canım benimde bugün 8.gün peki hiç belirtin falan oldu mu?
gogus sertleşmesi haricinde hiçbi belirtim olmadi ama sonuc alacağımdan 2 gun once midem bulanmaya başlamişti baska hiçbi belirti yaşamadim
1.deneme 1embriyo 1 kalite bursa soranus tüp bebek merkezinde yaptirdim[/QUOTE
fatmacik ne güzel tutmuş bebeğin.sgk ile anlaşması varmı.memnun kaldın mı ilgiden.doktorun kımdi.nekadara mal oluyor bilgi verirmisin
ben bursa tüp bebek ile görştüm ama daha merkeze karar veremedm.araştıryorum yardımcı olursan çok sevinirim ben 4 yıllık evliyım 2 aşılama yaptık malesef tutmadı jımerde ve art de.
canım benim göğüsleri iğneyi kullanmaya aşladığımda acımaya ve sertlleşmeye başladıkları için belirti olsada anlamam zatennn...neyse canım saol...beklicem ve görecem bakalım......
bugün transferden sonra 8.günüm canım...pztsi test yapıcm....
he birde lekelenme yaşadım hiç stres yapma sakın inş tutunur sanada bebişinn dualarım hepinizeeee
heycan yaptım...
senin yerine.. ya internete erken tanı testi var alsana yap istersen..
ama doktorum hiçbir idrar tahlilini yapma dedi bana bugun tekrar tembihledi...
hormon fitilleri pozitif yada negatif çıkarıyormuş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?