başkent ünv. Gitmekte karalımısın? önce oraya git konuş sonra da
bence akay tüp bebek tolga ecemişe git konuş... Neden böyle dediğimi anlayacaksın nedenini anlayıcaksın...
çevremde çok kişi var dı bana akayı tavsiye eden bende anlamsız buluyordum..
Gidinceye kadar.. 1.si para göz değiller 2.si çok sevgi dolu ve saygılılar... 3.sü ise her eye bir çözümleri var rapor bile çıkarıyorlar
senin haberin bile olmuyor sürçten herşeyi hazırlayıp yapıyorlar sen sadece evinde iğnelerinle uğaşıp transfer gününü bekliyorsun.. Transfer sonrası ilaçların odana geliyor herşeyi onlar yapıyorlar..
Ama yinede sen bilirsin..
çok evlat özlemi çeken arkadaşım burada hamile kaldı ve ben dediklerini merak ettiğim için gittim.. Ve memnun kaldım
herkese iii akşamlar yarın doktora gidicem bakalım hayırlısı görüşürüzzzz
günaydın benide yazarmısınız listeye 12 ağustos ta acıbadem maslakta yaptırdım tüpbebeği,10.gün kanamayla uyanın ca betahcg yaptırdım 156 çıktı 2 gün sonra tekrar yaptırdım 300leri bulmuştu şuan daha bebeğimle tanışmadık keseyi görmedik Allahıma çlok şükür ilk denemem de olumlu netice aldım ama benımde geçmişte 2 düşüğüm var o yüzden hamile moduna giremedim... yarın doktora gidecez inşallah keseyi sonraki aşamalarda da kalp atışlarını duyarız...
canım çok sevindim. gözün aydın. Allah kucağına almayı nasip etsin.sonuc: pozitifffffffffff cok mutluyumm :))
bende istanbuldayım.....:)))Evettttt Istanbullu tüp kardeşler buraya. Parmak kaldırın bakalımmmmmm
canım az kalmış... hadi güzel haberler inşallah...bugün transferden sonra 8.günüm canım...pztsi test yapıcm....
süpersin canım:)))) inşallah güzel haberlerini alırız. dikkat et kendine.doktordan geldim..
kan pıthılaşma sorunu varmış...
her hastasına genetik yaptırıyor benim doktorum iyiyki yapmış.. tutmazmış eğer pıthılaşma sorunu olsaymış.
iğne verdi kullanmaya başladım..
bir tane daha enbiryo koyuldu içime..
sancılanmam normalmiş rahim toparlanıyormuş.. beliminde ağrısı rahmim tersmiş ondan belime vuruyormuş..
bakalım dinlenmeye devam..
bugun transferinden eşime söz etmedim.. hahaha:)) kendim gittim taksi ilede eve döndüm... tekrar milleti yemeğe almasın diye de hiç sesimi çıkarmadım..
moral bozmak gibi olmasın ama bunların hepsi bende vardı ama negatif çıkmıştıbir sitede buldum :)
1.mide bulantısı,baş dönmesi
2.yorgunluk ve sürekli uyku hali
3.alt karında şişkinlik
4.akıntının artması
5.göğüslerin şişmesi hassasiyet
6.göğüs uçlarının renginin koyulaşması
7.sık sık idrara çıkma
8.bel ağrısı
9.ağızda kuruluk
10.ağızda metal tadı hissetmek
11.kokulara aşırı hassasiyet
12.iştah artması
13.mide yanması
14.idrar kokusunda değişme
15.kasıkta batma,kramp
16.gazlı olmak
17.eklemlerin ağrıması
21 Ağustos pazar: elifcePOZİTİF
23 Ağustos salı: kuden80POZİTİF
24 Ağustos çarşamba: rashel: Negatif
25 Ağustos perşembe: mine1987: Negatif
26 Ağustos cuma: daisy3434: Negatif
26 Ağustos cuma: dorukontiPOZİTİF
27 Ağustos cumartesi:aşkböceğiPOZİTİF
28 Ağustos pazar: Kıvılcımv: Negatif
29 Ağustos pazartesi: jakobi:Negatif
31 Ağustos çarşamba: hafiye: Negatif
1 Eylül Perşembe : Mcloudbir dahaki sefere inşallah
1 Eylül Perşembe : Şuleyüksel:Negatif
2 Eylül Cuma : LareinePOZİTİF
3 Eylül Cumartesi : FatmaözkanPOZİTİF
5 Eylül Pazartesi : Minecan:Negatif
6 Eylül Salı : TuanayPOZİTİF
12 Eylül Pazartesi : Garslan55GÜN SAYIYORUZ
12 Eylül Pazartesi : WintersunGÜN SAYIYORUZ
14 Eylül Çarşamba : HbyironGÜN SAYIYORUZ
19 Eylül Pazartesi: Kontess2000GÜN SAYIYORUZ
:92::92::92::92::92::92::92::92:
ya aslına bakarsan emin değilm
zaten yarın muayeneye gitmiyorum konuşucam ama kafam karışık ben ankara medicanada çalışıyordum orada düşündüm ama sonra baktım tutma durumuna zayıf geldi
sonra anatoliada düşündüm görümcemde orada yaptırdı önce akan beye gitti onu beyenmedik tutmadı sonra bülent bey tüp bebek yaptı tuttu ikiz bebekleri var 11 aylık
benim medicanada çalışan bir arkadaşım başkente gitti ilk denemde tuttu ikiz 6 aylık hamile
bende bilemedim akayda ne kadara oluyor fiyatı nedir yani sgk nızı kullnadınızmı bilgi verebilirmisiniz bekliyorum bu arada siz hamile idiniz dimi hayırlı olsun allah elinize almayı nasip etsin
Eşini ve seni çook tebrik ederim canım, Allah sağ salim doğum yapmak nasip etsin. Bizlere de dua et
maybeBaby bu mesajı beğendi.:81:
----------------------------------------------------------
NOT:Topiğimize yeni gelen tüm kader arkadaşlarım hoşgeldiniz. Tedavileriniz hayırlı olsun. Dilerseniz bilgilerinizi paylaşın da listemize ekleyip, birlikte yaşayalım heyecanınızı...
arkadaşım benı de eklermısın.bende yeni katıldım aranıza...merkezde kararsızım suanda.daha önce 2 aşılamam oldu jımer hst.ve art de.malesef negatif ti sonuç.zaten jımerde gülin okan dan şıkayetçiyim.0 ileri hareket ile aşılama yapmış ve tutmadı kı tutmaması normal bı durum sonuç olumsuz olunca yanına gıttık bıze 2. yı yapıcaz şimdi yukarda doğumum var diyerek acelece kaçtı yanımızdan.o kadına hakkımı helal etmıyorum.
Evlilik Süresi: 4
İnfertilite sebebi : sperm ileri hareket azlığı/yumurtlama
Tedavi merkezi: bursa tüp bebek yada art
Kaçıncı deneme: 1.deneme
Şuanki durum :merkez araştırılıyor
arkadaşlar..
sizlerdede yumurtlama dönemindeki gibi sarı akıntı oldumu..?
ne bu yani..
çok merak yaptım..acaba embiryom mu düşüyorki ne bu şimdi..
fitilin fazlalığı değil..
bildiğimiz akıntı.....
transferin 2. gününden dir var...
bugun 4. günüm
bende olmadı canım hiç bir fikrim yok..ama panik yapma bence önemli bişey değildir..
hastaneden hergün hemşireler arıyıp soruyo nasılsın diiye soracağım aradıklarında...
pazar günü tahlilin dimi tatlım.. heycan yaptım ...
umarım bebeğin tutunmaya başlamıştır.. öncelikle şunu söyliyim yumurta olması için verilen ilaçlarda yumurta oluşuyor çok sayıda yeerli büyüklükte olanları topluyorlar,geç gelişen küçük olanlar içerde kalıyor çünkü benim daha geçen hafta pozitif netice almama ramen içerde 3 yumurta vardı yani onlar kendi kendine büyyüp sonra eriyormuş,haliyle içerde yumurtlama ve yumurt olduğu için akıntı oluyor,geçenlerde benim kasıklarında ağrı vardı doktorum dediki içerde yumurtalardan dolayı yani çatlama falan yapıyordur dedi... yani anlıcann normall daha devam eder,ağrın olursa bile endişelenme bence.....arkadaşlar..
sizlerdede yumurtlama dönemindeki gibi sarı akıntı oldumu..?
ne bu yani..
çok merak yaptım..acaba embiryom mu düşüyorki ne bu şimdi..
fitilin fazlalığı değil..
bildiğimiz akıntı.....
transferin 2. gününden dir var...
bugun 4. günüm
ben bide raporu onların cıkarmasını anlayamadım. Universite hastanelerinde bile sahsen gidip zor cıkartıyorsunuz Istanbulda.başkent ünv. gitmekte kararlımısın? önce oraya git konuş sonra da
bence akay tüp bebek tolga ecemişe git konuş... neden böyle dediğimi anlayacaksın nedenini anlayıcaksın...
çevremde çok kişi var dı bana akayı tavsiye eden bende anlamsız buluyordum..
gidinceye kadar.. 1.si para göz değiller 2.si çok sevgi dolu ve saygılılar... 3.sü ise her şeye bir çözümleri var raporu bile onlar çıkarıyorlar
senin haberin bile olmuyor sürçten herşeyi hazırlayıp yapıyorlar sen sadece evinde iğnelerinle uğaşıp transfer gününü bekliyorsun.. transfer sonrası ilaçların odana geliyor herşeyi onlar yapıyorlar..
ama yinede sen bilirsin..
çok evlat özlemi çeken arkadaşım burada hamile kaldı ve ben dediklerini merak ettiğim için gittim.. ve memnun kaldım
GÜNAYDINLAR netimde sorun vardı giremedim pazartesi transferim oldu ve heycanlı bekleyiş başladı kaldı 8 gün inşallah tutunmuşlardır 2 tane embriyo konuldu
akayda devlet karşılasındiye her işi onlar yapıyor..
ilk gidiyorsun 12 tl veriyorsun genetik tahlili dahil tüm hormon kan vsvs toxoplazma işte hepsini yapıyorsun
sonra 3.750 tüp bebek için bide ilaçlar 1300 tutuyor raporu onlarçıkarmış oluyor ama sadece 800 ödüyorsun..
başkada bişi yapmıyorsun herşeyi onlar yapıyor kısacsı okadar sevgi saygı ilgi gösteriyorlar ki prenses muamelesi görüyorsun..
yumurtn anastesi altında toplanıyor ..odaya getiriyorlar sıcacık çorban hazır ve hemen eşini çağırıyorlar .. doktor he sn yanında tolga bey mary hemşire hepsi tek helpte yanında
tolga bey tam bir psikolog ilk gittiğinden itibaren öyle rahatlatıyor ki..
yani bide alttan mudAHALE ettiğinde rahatsız etmiyor tavırları. mıncımıyo bakmıyo bile ebe hemşire hanım var öle diğer erkek drlar değil gibisizlerde bilirsiniz..
bilmiyorum.. olumlu yada olumsuz çıkar benim sonucum ama Tolga Ecemişe gittiğime pişman olacağımı sanmıyorum..
ben pek çok merkez gezdim ankarda hemen hemen hepsi..bir kaç arkadaşımda var benden önce tüp bebekle gebe kalamayan bir sürü para döken ve bir kız arkadasım 3 kez tüpbebek yapmıştı hep aynı merkezde tutmamaıştı.
vebir arkadaşımın ısrarı üzerine akaya gitti.. hiç kıza genetik tahlili yapılmamı.
ş ortaya çıktı pıthılaşma sorunu var..tutmammasının ve düşüklerinin nedeni oymuş..
kan rahimde pıthılaşıyor ya düşük oluyor tutarsa yada hiç tutmuyormuş..
hemen iğnesine başladı gebeykende kullandı pıhtılaşma iğneleri .......... şimdi ikizi var..
tolga sağlamcı..bende sağlamcıyımdır belkide ondan tuttum bukadar. :))
canım hayırlı olsun. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın
kontes cim günaydın dediklerinde haklısın bunu dikkate alıcam bugün orayada gidicem ama ben şimdilik randevu almadım sadece havayı solucam ve olursa doktorlarla görüşmeyi düşünüyorum yada koordinatörlerle randevu almadn gtsen görüşebilirmiyim birde rapor çıkınca sadece 800 mü alıyorlar anlamdım sennin raporun vardı sanırım dimi yani sağlık güvencenden mi faydalandın o kısmı anlayamadım yada 1000 ilaç 3750 kurum ayrıca bide 800 mü teşekkür ederim yardımın için bugün gelince kararımı yazıcam yanımda eski sonuçlarıda şimdi götürmeme gerek varmı acaba öpüyorum sağol allah gönlüne göre versin birdeeeeeeeee neden transferden sonra bir tane daha koydular o nasıloluyor anlamadımmm??????????????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?